|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
hehe no własnie
![]() dziewczyny czy wam ten czas tez tak szybko mija?? toz to juz prawie czerwiec
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
To i ode mnie jeszcze masa buziaków za wczoraj
.
|
|
|
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
ale to super
ja sie ciesze. kurcze juz by moglo byc po tej obronie bo normalnie mam stresa. czy sie wyrobie czy nie??
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet się nie spodziewałam, ze w tej Łodzi tak sympatycznie jest.
Wiecie, ze w poniedziałek mamy z TZ połowinki 460 dni od zaręczyn i 460 dni do ślubu ![]() Trzymajcie kciuki mam dzisiaj kolosa z literatury dziecięcej
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
trzymamy, trzymamy
![]() a ja mam dzis 5 miesięcznice od zaręczyn z TZ
|
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
magda 5 miesięcy ?
malutki staż macie nam we wrzesniu stuknie 2 lata ![]() ![]() ![]() zaręczynowe
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to staz związku długi hehe a u was ile??
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
6 miesięcy.. o matko własnie sobie zdałam sprawe że za tydzień pół roku od naszych zaręczyn ![]() czyli już 1/3 mineła i zostały tylko 2/3 do ślubu... wczoraj kupiłam sobie odżywki na porost włosów bo chcialabym żeby mi jak najwęcej urosły do ślubu, dziewczyny bardzo sobie je chwaliły na wątku o poroście włosów więc mam nadzieje, że zadziałają i za rok będe miała piękne długie włosy :P nawet sobie wymyśliłam jaką bym chciała fyzurke i mamie się spodobało ![]() a wogóle to chyba nie mówiłam, że zmieniła nam się data ślubu na 27.06.2009 no i już się nie zmieni bo już zarezerwowane
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
madzia razem 4 lata
|
|
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas już szósty rok leci
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas prawie 6 lat i 7 miesięcy
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() No proszę, jakich Panny Młode 2009 mają zdolnych TŻów .Madzia, a niech ten czas leci jak najszybciej! Mnie to wcale nie przeszkadza, Wam na pewno też nie .Zielony_motylku, a przypomnij jaka była data wcześniej? |
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolnych, zdolnych![]() mi tez nie przeszkadza, ze tak szybko leci
|
|
|
|
|
#1216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaz z drugiej strony oczekiwanie i przygotowania też są fajne ![]() A data wcześniejsza to : 23 maj - nasza rocznica. Ale niestety tak przed samą sesją nie dałabym rady chyba ze wszyskim naraz, po za tym komunie mamy w rodzinie jeszcze. więc jest miesiąc później
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko chciałas zrezygnowac z naszej szczęsliwej daty??
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
Cytat:
ze spokojem ostatnie sprawy pozałatwiasz![]() Piękna dziś pogoda, więc sobie leżaczek na dworze wystawiłam i łapie słoneczko Szkoda w domu siedzieć
|
||
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mozesz wspominac o leżaczki i słoneczku i leniuchowaniu w trakcie sesji buuu ja tez chce
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
baśka
no weźźźźźźźźźźźźźźź ! ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie dość, że w robocie to z pracy do pociągu ![]() jak dojadę do mamy to już słońca nie będzie ![]() Jutro może coś skorzystam Obiadu na balkonie sobie nie daruję.Muszę odkuć się, bo w moim mieszkaniu nie ma balkonu
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się tak zawsze uczę do sesji letniej, nie potrafię kisić się w domu, przyjemniej uczyć się na dworze![]() kliwia jutro tez będzie pięknie więc sobie odbijesz
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja obronę będę miała w przyszłym roku przed samiutkim ślubem, już to czuję jak będę sie wkurzać, że muszę pisać pracę a tu w głowie ślub i wszystko z nim związane.
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
ja tak tylko na chwilke wpadlam się przywitac bo za chwilke jade do Tżta a jutro z rana jedziemy na wesele Tż przylecial we wtorek i jest fajnie - tak jak bylo wczesniej tyle ze i tak za bardzo czasu nie mamy bo oczywiscie moja pani promotor sie w czerwcu ocknela i wywraca mi prace do gory nogami ;/ dlatego wczoraj juz tz pojechal do siebie do domku a ja jeszcze siedzialam nad ta praca i dzis rano tez kurde to wesele to mi tak niefortunnie przypada bo siedzialabym caly weekend jeszcze nad ta praca, bo w pon sa konsultacje, a tu dupa ;/ no ale przynajmniej z Tż sobie potanczymy i sie wybawimy oczywiscie potem zdam relacje jak bylo Trzymajcie sie cieplutko. Udanego weekendu zycze
|
|
|
|
#1225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie dosc, ze dopiero co zaliczylam sesje zimowa to juz musze sie uczyc do letniej. Pocieszam sie tylko tym, ze to moja przedostatnia sesja. Ostatnia jest w styczniu nastepnego roku, i mam tylko jeden egzamin. No i po szkole, bo przez kolejne pol roku bede pisac prace mgr... A propo pracy mgr. W poniedzialek ponoc mam pojsc do promotorki by szczury zabijac. Ja nie wiem jak to przezyje. ![]() Cytat:
We wrzesniu 2006 roku podcielam je do lopatek (byly ciut przed lopatki). Od tamtej pory podcielam je 2 lub 3 razy. No a dzis mam juz je prawie do pasa... Kilka cm brakuje...![]() No i zaczne sie odchudzac na calego. Mam ruc przymusowy. Dzis w cetrum auto mi sie zepsulo.., Chyba cala skrzynia biegow do wymiany... A ostrzegalam TZ... A ten jak zwykle ma czas. To teraz bedzie mial i czas i kase...
|
|
#1227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym tego nie potrafiła zrobić
|
||
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
jaga szczury?? to o czym ty piszesz tę prace mgr??
![]() samba baw sie dobrze na weselu a twój wraca jeszcze do Anglii czy juz nie??
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Ano szczury.
No ja tez nie potrafilabym pokroic szczura, zwlaszcza, ze wiem, jak sie je usmierca, bo juz raz przy takiej procedurze uczesniczylam... Wczesniej podczas jednych zajec musielismy uspic szczura eterem i gdy ten spal bralo sie nozyczki i cielo brzuch (trzeba bylo wypreparowac z niego nerki, watrone i serce). Tylko, ze dali tepe nozyczki i mimo, ze szczur byl uspiony to i tak przerazliwie piszczal. Poplakalam sie wtedy i teraz jak to pisze mam lzy w oczach. Niektore osoby sie ze mnie smialy... Ale ja nic nie poradze, ze jestem uczuciowa. Poza tym kocham zwierzeta... No i jak teraz pomysle, ze mam znow takie stworzonko kroic to serce mi sie kraje. Niby prowadzaca cwiczenia wtedy tlumaczyla, ze to sa specjalnie chodowane zwierzeta, ktore maja wady i ze nie powinno byc zal. No tak, to rownie dobrze mozna powiedziec, ze mozna wychodowac specjalnego czlowieka do typowo laboratoryjnych zadan... Dla mnie to zadne tlumaczenie. To babka powiedziala, ze gdybysmy mieli bliska osobe, albo sami zachorowali na raka to wolelibysmy badania robic na szczurach niz na samych sobie. No i tu babka tez nie trafila... Ja jestem po tej chorobie a mam zupelnie inny swiatopoglad. Owszem, chce pomagac ludziom, ale nie kosztem biednych zwierzat. ![]() A praca magisterska brzmi: "wplyw suplementacji cynkiem na peroksydacje lipidow w watrobie szczura".
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze pojedziemy razem po mojej obronie, o ile obrona kiedys bedzie Na razie Tż intensywnie chodzi na rozmowy o prace, normalnie dopiero we wtorek przyjechal a juz ma umowionych 5 spotkan W srode byl na jednej rozmowie i w sumie to gotowi go byli przyjac, tylko ze problem w tym ze jezdzil by po calym swiecie nadzorowac czyszczenie i zakladanie filtrow w zakladach W sumie praca ciekawa, bo duzo sie swiata zwiedzi ale ten koles co z nim moj Tż mial rozmowe tez jest takim inzynierem i mowi ze w ostatnim roku byl w domu 20 dni i ze nigdy nie wie czy wyjezdza na tydzien czy na miesiac. Takze oni powiedzieli ze sa na tak ale tz ma dobrze przemyslec i oni sie z nim skontaktuja do tygodnia - no ale juz postanowilismy ze nigdzie nie jedzie i szuka innej pracy, chyba ze przyjma tez jego osobista asystentke - mnie nooo a tak na serio to w tej pracy to nie dosc, ze tulaczka to jeszcze nie oferowali jakis rewelacyjnych zarobkow jak za takie ciagle wyjazdy.A dzis tz znow mial jakas rozmowe i maja do niego zadzwonic do tygodnia, ale Tż mowi ze watpi ze cos z tego bedzie ![]() Nooo zbieram sie do Tżta, milego weekendu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

.
jak mozesz wspominac o leżaczki i słoneczku i leniuchowaniu w trakcie sesji buuu ja tez chce
no weźźźźźźźźźźźźźźź ! 

Nie dosc, ze dopiero co zaliczylam sesje zimowa to juz musze sie uczyc do letniej. Pocieszam sie tylko tym, ze to moja przedostatnia sesja. Ostatnia jest w styczniu nastepnego roku, i mam tylko jeden egzamin.
A ostrzegalam TZ...
To teraz bedzie mial i czas i kase...