![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
Cytat:
Jeju tak wcześnie wstajesz ? Podziwiam jeszcze w ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
luckygirl
|
Cytat:
Noooo ![]() Mysle, ze jeszcze max 2 miesiące i to sie zmieni. Póki mam sile, to staram sie żyć w miarę normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Edytowane przez kotzdzisiu Czas edycji: 2017-09-20 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Hej ;*
Petit jak ty dajesz rade tak wcześnie wstawać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#786 | ||
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak hormony też zrobiły swoje ... Nawet dostałam uczulenie na obrączkę imjakos tonik gdzie nigdy nie miałam takich problemów ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Konto usunięte
|
Hej, wolne dzisiaj wiec jeszcze w łóżku leżę. Za niedługo pewnie przyjedzie moja siostra z bobasem, wiec plan na dzień jest
![]() Petit podziwiam Cię za te wczesne pobudki. ![]() Miłego dnia wszystkim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
luckygirl
|
Cytat:
O proszę. Ja odpukać nie mam żadnych uczuleń. Hormony chyba jeszcze aż tak nie zaczęły szaleć, nie licząc mojego przewrażliwienia dotyczącego wagi ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- [1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;77282756] Petit podziwiam Cię za te wczesne pobudki. ![]() Miłego dnia wszystkim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] E tam, to przecież nic wielkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Jestem po wczoraj nieprzytomna ![]() ![]() Jeśi chodzi o wczoraj to zastanawia mnie jedno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
luckygirl
|
Lady ja jako ciezarna nie mam jeszcze o tym zielonego pojęcia, wiec luzik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Dostojna peema.
|
Lady, ja też się nie znam
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#793 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez nigdy nie zmieniałam pieluchy! Ba! Brzydzi mnie to tak, ze mam nadzieje, ze jak bede to robiła mojemu dziecku to go/jej nie obrzygam, ekhem pobrudzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Jejku, ja mam codziennie problemy, żeby o 7 wstać
![]() I też nigdy nie przewijalam dziecka. Będzie trzeba to ogarnę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#795 |
luckygirl
|
Kwestia przyzwyczajenia, mi z początku tez było ciężko, ale są tego plusy, bo o 14 juz kończę prace i mam przed soba jeszcze caly dzień prawie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Ja przed Julkiem też nigdy tego nie robiłam :P teraz nie sprawia mi to problemu ale chyba bym nie chciała innego dziecka przewijać :P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#797 | |
luckygirl
|
Cytat:
Mi tez pewnie nie bedzie sprawiać, ale nie jest to nic fajnego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chętnie na 7 chodziła żeby być wcześniej w domu Dzisiaj wstałam o 6 bo szorowałam z pismem do administracji spółdzielni, ostatnio mam takie jazdy i "przygody" że już nie wiem kogo następnego opier.... albo gdzie pismo słać Jeszcze w robocie kosmiczna kontrola z sądu i od tygodni wszyscy biegają jak po tabsach. Oczywiście oprócz jednej laski, która mimo że ostatnio ma minimum roboty (robi wysyłke a nikt nie ma czasu robić pism więc nie ma co wysyłać) to jak zwykle nie poczuwa się nawet w minimalnym stopniu, nie ruszyła nawet paluszkiem żeby nam pomóc, ba! nawet telefonu nie raczy księżniczka odebrać jak wszyscy biegają. Już serio się zastanowiam jak jej świnię podłożyć bo mnie poważnie wku... Szef dobrze wie jaka jest, on jest za miękki więc jej nie ochrzani, a nasze narzekania kwituje "bo ona taka jest, jej trzeba powiedzieć co ma zrobić" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
luckygirl
|
Smerfetko, to jest w tym wszystkim najlepsze
![]() ![]() Jaka laska! Ja bym jej chyba powiedziała co o niej mysle albo przekonałaby szefa, zeby jej powiedział, ze weźmie sie do pracy, albo bedziemy musieli sie zastanowić co z nią zrobic. Chyba, ze trzyma ja z jakiegoś powodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
Ja wstaje około 6, ale marzę żeby pracować oc 6 i o 14 wyxhodzić do domu
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez kotzdzisiu Czas edycji: 2017-09-20 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja dzieci nie mam, ale siedze w temacie od 10 lat, wiec siłą rzeczy wiem dużo. Mnóstwo szkoleń przez ten czas przeszłam. Wiem juz na pewno na co zwracać uwagę , a czego unikać przy zakupie fotelikow, wózków itd. Chustami interesowała się tylko jak kupowalam mojej siostrze na prezent. Glebiej w temat nie wchodzilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Japońska rzepa
|
Dzień dobry
![]() Ja lubię dzieci, ale samej mi się nie chce czytać o nich, wiem tyle ile wiem z obserwacji czy od kogoś. Miałam styczność z kilkoma osobami bardzo obytymi w temacie m.in. z doulą i dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy. A tak to mam zamiar polegać głównie na instynkcie,wychodzę z załozenia ze to jest raczej cos co dziala niezawodnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja też nie znam się na sprawach dzieciowych i tez nigdy nie przewijalam; ) Mamy podejrzenia ze moja bratowa jest w ciąży - przyjeżdżają do nas na weekend wiec się okaże czy przypuszczenia są słuszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Dostojna peema.
|
Lolusl, w związku z twoją wypowiedzią przypomniało mi się, co mówiła kuzynka TŻ, że przed urodzeniem dziecka wydawało jej się, że instynkt dużo załatwi i że to naturalne przecież, a jak urodziła to przez pierwsze 2 tygodnie nie wiedziała, w co ręce włożyć, nie miała pojęcia co robić
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#806 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja też nigdy nie przewijalam dziecka, moje będzie pierwsze, myślę, że jakoś sobie poradzę ![]() Wstaje o 5, mam do pracy na 7. Pasuje mi to, że kończę o 15 i mam popołudnie wolne. Teraz jedynie ciężko mi się wstaje, bo za oknem jeszcze o tej porze panuje mrok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zaszynszylowana
|
hejo...
Jaka ciemnica na dworze... i ten deszcz... jak mi się kurna nie chce to makabra... Ja się też w dzieciowych sprawach nie orientuje, jedynie jak gdzieś od koleżanek, które aktualnie mają małe dzieci posłucham a tak zero:P Ale jak już dojdzie co do czego to pewnie będziemy z TŻ dużo czytać na różne tematy i szczerze licze w pierwszych dniach na pomoc ze strony mamy czy teściowej bo pewnie będę przerażona
#808 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miałam iść dziś na 12 do pracy, ale dzwonili za mną na zastępstwo i za godzinę zaczynam.. szybkie mycie włosów teraz ![]() Całą noc lało i teraz dalej leje... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet będąc w ciąży nie chciałam wziac na ręce siostrzeńca :p bo się bałam .
Ja przez to ze siedziałam w domu bardzo dużo czytałam i nie żałuję bo mnie to przygotowało dosc dobrze i nie było dla mnie nic nowością, wiedziałam że dziecko może mieć takie problemy i jest to normalne, wiem też dużo o kp. I dzięki temu nie miałam problemów z laktacja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chusty są wskazane dla dzieci niesiedzących i tych starszych. Ale dla dzieci niesiedzących tylko chusta ponieważ zapewnia prawidłowy rozstaw bioderek oraz ułożenie kręgosłupa. Nosidla posiadające wkładki mimo wszystko nie zapewniają tego. Widziałam na żywo, motałam młodego w chuste i w nosidło i naprawdę jak się zobaczy na żywo różnicę między jednym a drugim to się otwierają oczy ![]() Każda zrobi jak uważa i oczywiście ja nie neguje decyzji innych rodziców. Niemniej uważam, że rodzic powinien czytac i szukac informacji, bo to ma wpływ na jego dziecko. A przez upór i jednotorowe myślenie może po prostu coś ważnego mu umknąć ![]() Dzień dobry przy kawie. Wystrzele młodego w kosmos ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.