|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
![]() Dzięki migi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Szalejecie z tymi porodami!!! Jak tak dalej pójdzie to do końca września nikt nie dotrzyma :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Wtajemniczenie
|
Oj serio porodówka u nas ruszyła. Emocje się zaczęły 😁
Ciekawe teraz jak kolejność się potoczy 😁😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3844 |
Raczkowanie
|
Haha to też moje przysmaki. Chyba dopisze to mleczko do swojej listy z rzeczami do szpitala 😁
Miałaś się pochwalić jakie super majtki kupiłaś. Czekam na info 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Rozeznanie
|
Niby mają wywoływać na początek, czego się strasznie boję, mają podać oxy.. lekarz powiedział, że pewnie nic nie ruszy i będzie cc. Jak po oxy się zacznie, a mi sie zrobi gorąco i się zgrzeję to pewnie mnie od razu wezmą na salę operacyjną, inaczej sobie tego nie wyobrażam...
Choć nie powiem mam małą nadzieję, że w piątek AZS się uspokoi, dostanę oxy i urodzę sn, a do tego nic mi po porodzie nie będzie... Schodząc na ziemię niestety, jest to u mnie nierealne 😔 Do piątku to pewnie kilka z nas się rozpakuje.. 😉 nie wierzę, że nie😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Wtajemniczenie
|
Znając moje zezowate szczęście to będę bez czopa chodziła i tak do dnia terminu 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie ja we wrześniu się raczej na pewno nie rozpakuje wiec będę albo październikowa albo wręcz listopadowa :p ale faktycznie z wątku październikowego robi się wrześniowy. Doooobrze grunt że dzieciaki zdrowe i się rozwijają ładnie z Florkiem na czele
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie co to ja nie zamierzam rodzic przed 6. października ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny boli mnie CAŁY brzuch nie tak jak na okres podbrzusze tylko cały. Mam takie uczucie jak czasem jak sie skulilam np. Do wkładania butów i mnie zabolalo bo scisnsnelam dziecko... Ciagle tak boli... Dodatkowo jest wzdety. Co to do cholery jest? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
[SIZE="2"]moje DIY do pokoiku dziecka: (plany, robi się, zrobione!) -okno z łapaczy snów -kocyk robiony na drutach -girlanda- gwiazdki -rożek -karuzela z pomponów filcowych -ochraniacze do łóżeczka -literka na drzwi "Z" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Raczkowanie
|
A ja dziś miałam przyjaciółce pomagać w przygotowywaniu dekoracji na wesele, a jak dojechałam do niej do domu, to okazało się, że z dekorowania nici, bo moje dziewczyny mi zrobiły babyshower-niespodziankę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Raczkowanie
|
Miałam dzisiaj podły i depresyjny dzień. Na szczęście późne popołudnie spędziłam na pedicurze i mikrodermabrazji w salonie. Teraz mam nowe stopy i nową skórę na twarzy. Od razu nastrój się trochę poprawił. Polecam dziewczyny 😚
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Zadomowienie
|
Kasiastka ale fajnie😍😍😍
Jutro na obchodzie bede naginala na wyjscie do domu😜😜😜 Noworodki jedzą niby 20ml jak dalam tyle Julci to mnie wysmiala. Z reszta moi chlopcy tez. Od razu pila po 40. Dzisiaj jest jej druga doba i wypila 60ml.tutaj jest darmowa dolewka jak w kfc.ale w domu mleko bede juz jej rozliczac😜😜😜 zaproponowalam tztowi Julianne jest i Julia i ja Anna😀😀ciekawe co powie.szukam kompromisu.jak Wam sie to widzi??😊😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zjadłabym ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zadomowienie
|
Smerfetka kurde moj mozg pociazowy nie lepszy od ciazowego.myslalam ze napisalam co to za gacie. To sa canpola wielorazowe siateczkowe na gemini po 9.06zl za dwie sztuki.jakos tak
---------- Dopisano o 04:01 ---------- Poprzedni post napisano o 03:54 ---------- https://www.aptekagemini.pl/canpol-w...-2-sztuki.html te do pepka.sa powyzej rany i jej nie draznia.a ksztalt bokserek sprawia ze podklad dobrze sie trzyma |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Rozeznanie
|
Lotso widzę, że śpisz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Zadomowienie
|
Hehehe noo😜ale wstalam przed malutka bo mnie polozna obudzila.wlasnie ja nakarmilam.niby zasnela ale zaczyna wpychac rece do buzi wiec chyba znowu jej malo.glodomor maly😜
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Wtajemniczenie
|
Ooo to ja mam te majty, dobrze wiedziec ze sie sprawdzaja dobrze. Lotso ja bym chyba wolala Julia niz Julianna
![]() ![]() Ja odwiozlam meza do pracy i wrocilam do lozka, ale chyba juz pospane. Poleze jeszcze chwile i wstane. W ogole musze wam powiedzieć ze ostatnio mam taki apetyt ze sama siebie nie poznaje, moglabym non stop jesc. A co gorsza, nawet jakos bardzo sie przed tym nie bronie bo mysle sobie ze to jedyny czas zeby sobie tak pofolgowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zadomowienie
|
Ja tez nie mogę juz spać. Jakiś zjazd psychiczny mam, bo wszystko mnie boli i chciałabym juz urodzić. Zebra i żołądek mam tak skopane, ze szok. Mała boks tam ćwiczy chyba.
Rzeczozn, pewnie po oxy nic nie ruszy. Pamiętam, jak mojej siostrze podlaczyli przed CC i nic, zero skurczy. A tak sie bala. Lotso, pomysł z Julianna bardzo dobry. Buzn, ale Tobie chodzi o następną środę? Bo środę mamy dziś ![]()
#3859 |
Rozeznanie
|
No to sie rozkreca
![]() ![]() Buzn,rzeczozn wiedza kiedy,migifgi i katka bezczopowe i na kallina tez juz na koncoweczce ![]() ![]() ![]() Noc okropna, mam bol doslownie wszystkiego. A tżta to najchętniej w nocy bym ubila!!!Jak mi on w tym łóżku przeszkadza ![]() ![]() Takze ide spac. Wiecie co zauwazylam ze uzywam buziek,usmiechow zwal jak zwal po kazdym zdaniu! Jak gimnazjalistka. Od dzis z tym koncze! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3860 |
Zadomowienie
|
Witam się z rana.
Żadna nie urodziła, jakiś spokój zapanował na wątku 😊 Kończę picie kawki i szykuję młodą do przedszkola. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3862 |
Zadomowienie
|
Nunny moj maz byl przekonany juz 10lat temu ze bedziemy mieli dwoch synow i najmlodsza coreczke.ten to wrozbita😀😀ja bylam przekonana ze mu sie nie uda😜
To piszcie julia czy julianna. Na razie 1:1 |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
nibyżona
|
W sumie porody przed TP to bardzo często cc, więc się nie dziwię jakoś że nie było jeszcze sn
![]() Lotso zabilas mnie tym mleczkiem ![]() Julianna super ![]() Kasiastka ale fajny gest ![]() Migifigi szalejesz ![]()
![]() |
#3864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam środowo ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Rozeznanie
|
Nunny ja też taki głodomór ostatnio. Gdzie to jedzenie się wciska jeszcze.
Mój wstał mąż o 4 i ja z nim. I już też pospane. Very następna środę 27 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Mi się podoba Julianna..Ale dla tego,że lubię takie imiona. Chciałam dać córce Marianna a mąż Lilianna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez buzn Czas edycji: 2017-09-20 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Rozeznanie
|
Buzn to blisko mnie
![]() Lotso jak dla mnie Julianna jest przepiękne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3867 |
nibyżona
|
ja jakos tak sobie mysle o 13, 15 lub 17 pazdziernika
![]() a jak kojarze nasze dziewczyny majace terminowa cc to teraz to chyba jakos praktycznie co tydzien bedzie dzidzia?
#3868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze to zielone mleczko.bo ktoras pisala ze lubi. Marsa twixa i pol bounty juz zjadlam.
Nunny tez mialam taki apetyt chwile przed porodem😊dzisiaj o 1w nocy polozna musiala mnie budzic do malej i po 6 dziewczyna z sali. Slyszalam jakis placz przez sen ale myslslam ze to nie o moje😀 |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Rozeznanie
|
Ja lubię zielone, ale.zoltym też nie pogardzę. 2 minuty i nie ma😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.