![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie
Tylko, że bez dowodów jest to bardzo poważne pomówienie.
#482 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówimy wciąż o konkretach, które muszą poprzeć argumenty. Automat kropkuje. Ok. Automat musi wiedzieć co kropkować, a naszej nazwie forum nie ma wulgaryzmów. Napisałeś, że dostałeś PW od "pewnej Wizażanki" z linkiem o naszym nowym forum. Napisz kto to, a nie będę drążyć dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do pogrubionego TAK
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Po prostu nas ciekawi kto w pewien sposob 'doniósł' z naszym linkiem.
Jeśli chodzi o mnie ja tu zadnego moda, administratora nie oskarżam. Chcemy tylko rozwikłać zagadke bo szczerze nie chce sie nam wierzyc zeby ktoras z nas miała w interesie rozsyłać link innym. A do publiki nikt go nie podał. Wiec Złosiu, jesli jak twierdzisz dostałeś link od ktorejś z nas, to czy mogłbys napisac od ktorej? (dziewczyny od nas mają taką prośbe) Jeśli nie, nie ma sprawy, nie wiem jak to jest z tajemnica korespondencji i czy takie cos tez pod to podchodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Kpisz sobie ze mnie? Wypraszam sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Miałam się nie udzielać w tym wątku bo szczerze mówiąc nie ekscytuję się za bardzo tą sprzeczką. Już dawno mnie życie nauczyło, że sprawiedliwości nie ma. I nie staję po żadnej stronie jeśli chodzi o bany, każdy ma swoje racje a wzajemne pyskówki nie mają sensu.
Strasznie mnie irytuje natomiast to, że nawet tutaj niektóre osoby nie mogą darować sobie pouczająco- moralizatorskiego tonu wypowiedzi i porozmawiać jak równy z równym (nie mam tu na myśli szefostwa ani modów- bo oni mimo iż są upoważnieni do tego paradoksalnie odnoszą się grzecznie do rozmówców). Kurczę, złośliwiec zakłada wątek, który z góry wiadomo było, że skończy się ostrą wymianą zdań. To podnosi się apel- zamknijcie wątek. Oczywiście... widocznie osoby o których mówię w ogóle nie pytałyby nikogo o opinię tylko korzystając ze swojej władzy dyktowały warunki. Bo po co to przekrzykujące się pospólstwo (w ich rozumieniu osoby o odmiennyjm zdaniu) ma przeszkadzać w ustawianiu wszystkich na około. Może warto czasami trochę spuścić z tonu bo nawet jeśli któraś z was jest w rzeczywistości królową angielską- to na tym forum wszyscy zwykli użytkownicy są równi i mają te same prawa. I takie osoby najbardziej nakręcają bunt. Bo tak naprawdę odkąd tu jestem setki razy widziałam jak modzi przymykali oczy na masę spraw. Doceniali to, ze ktoś o kontrowersyjnym nawet zdaniu zachowuje kulturę wypowiedzi. Oczywiście teraz nikt nie pamięta o tym ile im zostało podarowane. Dasz palec- wezmą całą rękę. Pogarda dla drugiego, niczym nie uzasadniona poza wybujałym ego i lizusostwo przeszkadzają mi straszliwie zarówno w życiu realnym jak i w internecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
#490 |
BAN stały
|
Tak sobie myślę, że najlepiej zamknąć już temat i zająć się czymś bardziej pozytywnym, jak to u ludzi przy łikendzie, bo nic mądrego się już nikomu nie wymyśli.
Niektóre bany pokończą i userki wrócą, niektóre się nadąsają (już nadąsały) i powiedzą: noł łej. Niektóre mają szansę (bo mają) na to, by uchylono im stały out. ![]() Fresa, widzę, po profilu, od niedzieli się nie wypowiada, nie wiem, czy więcej niż parę osób zauważyło, że dziewczyna również postanowiła podziękować za współpracę. Alleluja, niektórzy mogą się radować, pozbyli się wrzoda z tyłka, co to ich czasem zaswędział, najwyraźniej. Możecie mnie sobie przylansować jako mega-włazidupę czy w ogóle ćwierćmózga, który źle lokuje sympatie, mnie to akurat ni ziębnie ;-), ni zgrzeje, ale szczerze to nigdy bym się nie spodziewała, że trafi się okazja takiej kretyńskiej krucjaty pod tytułem: a ja nie lubię. Bo. No i krzyż na drogę, ludzie miewają do siebie różne (słusznie lub nie) wąty vel animozje, bo tak wygląda życie w społeczeństwie. Ale, jak to mówią, czasami naprawdę najlepszy cenzor ugryźć się w jęzor. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ja napisze skad nasze podejrzenia, bo dla nas nie sa bezpodstawne, po prostu szukamy rozwiazania, a fakty sa takie: nie dawałysmy linku na publicznym zadna z nas prawdopodobnie (!) nie wysłała linka do Złosia link został wykropkowany dopiero dzisiaj, po zbanowaniu jednej z uzytkowniczek naszego wątku (moze i zbieg okolicznosci...) Nikogo nie oskarżamy, my tylko przypuszczamy i probujemy sie dowiedziec jak to możliwe. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A tak na serio, czas na podsumowania, łykhend idzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja po raz czwarty proszę, żeby Złośliwiec odniósł się jakoś do mojego pierwszego postu w tym wątku, w którym zawarłam kilka pytań, a na które nie otrzymałam odpowiedzi.
![]() |
#494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym uważam że strasznie jesteś przewrażliwiony ostatnimi czasy. Skąd wniosek że ktoś kpi? To była zwykła wymiana zdań. Nerwowy rocznik Z mojej strony to tyle... ja też uważam że dyskusja nie ma sensu. Zawsze tak było i wszędzie że z "władzą" się nie wygra choćby skały sr..y ![]() Tyle ode mnie. Dajcie sobie już ludziki spokój. Dobranoc
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy pracodawca ma prawo zainstalować kamery w biurze by przekonac sie czy pracownicy surfują sobie błogo po necie czy pracują albo zainstalowac lokalizację w firmowych tel by wiedzieć czy przedstawiciel w trasie czy juz dawno w domu.Albo mama czy ma prawo zajrzeć do pamietniczka nastoletniej córki gdy naraz pojawiają sie w nadmiarze w jej szafie markowe ciuchy i drogie perfumy? NICZEGO NIE SUGERUJĘ,broń mnie panie boże Ale zycie i te realne i wirtualne stawia rózne dylematy. A Zło jakby nie było pilnuje swego interesu. ![]() Dziwi to kogos?!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
BAN stały
|
Dziękuję, ale ja ozorków nie jadam.
![]() Kasia. Foch z przytupem jest wyrażeniem ironicznym, nie będę rozwijać tego, co autor miał na myśli. Może z lenistwa, a może z tzw. braku argumentów, co kto lubi, mam w zwyczaju ludziom, z którymi spędzam czas przy stole, pozwalać wybrać, co chcą wrzucić na talerz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||||
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie mniej jednak, gorąco zachęcam do proponowania zmian w regulaminie forum czy też regulaminie upomnień, które na przyszłość mogłyby zapobiec takim akcjom ![]() Tylko proszę to już zupełnie w innym wątku ![]() Cytat:
Wątek wydaje mi się został już dokładnie przewałkowany na wszystkie strony, gdzie staraliśmy się pokazać nasz punkt widzenia i posłuchać zdania innych użytkowników. Dziękuję zwłaszcza tym, którzy bez złośliwości i przykrych komentarzy starali się podać swój punkt widzenia. Wątek zamykam.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Witam
Tutaj będę podawać i aktualizować informacje o klonach zabanowanych osób. Jak wiecie, klony u nas też dostają bana stałego. Chcę w ten sposób uniknąć nieporozumień i pytań "Dlaczego jeszcze ktoś otrzymał bana?". Odpowiednio: Nieznosnaa89 - klon WhipsterxD kamilciaop - klon Bebe_Lily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.