|
|
#811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisalam sobie w goglach i wydaje się fajne
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co roku dostaje taką teczkę od położnej z kartą ciąży, a pozostałe badania w teczuszce
|
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam ta poduche do spania, ach, co to była za rewelacja, mega polecam. Ale podczas połogu jakoś zalałam ja rivanolem, później nie mogłam doprac i w końcu ja wyrzucilam. Teraz żałuję bo tania nie była, teraz by się przydala ale już szkoda mi na nią kasy. Urządzamy się i wolę kupić coś do mieszkania.
Ja też badania będę trzymała w zwykłej teczce. Można prosić namiar do fb?😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej się śpi z ta poduszka?
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
te poduszki czasem na olx używane w stanie idealnym są - a poszewki da się prać
ta poofi ma tyle dobrze, że jedna część jest twardsza żeby udami nie zgnieść na naleśnika
|
#818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Dziewczyny za wszystkie gratki
Postaram się poodnosic do postów ale jest ich tyle ze nie wiem czy będę w stanie wszystko nadrobić Również gratuluje wszystkich serduszkowych wizyt - Lewandowska, Nina ![]() ❤️ Amarela - i jak po wizycie ? Wszystko ok ? Ki@- a jak u endo ? Zwiększył Ci dawkę ? Mirabilka - może faktycznie trzeba by było napisać do admina i zapytać co w sytuacji jak założycielka wątku nam zaginęła a tak ma marginesie to mam nadzieje ze wszystko u niej dobrze tylko po prostu nie ma czasu czy coś ... Ja będę miała prenatalne po skończonym 12 tyg . PaniRumiankowa - trzymam bardzo mocne kciuki za jutro ✊️ a ze jesteś wymemlana to czasem tak jest w tym pierwszym trymestrze ale to zupełnie normalne także się nie przejmuj - w drugim trym wszystko już będzie unormowane ![]() Niud - witaj ![]() ![]() super ze jest serduszko ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Apropo bigosu zrobiłam cały gar mam nadzieje ze się polubi z moim glukometrem wysłać Ci troszkę ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Pięknie to musiał być maj po prostu ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Ooo to za dwa tygodnie już będzie ❤️ - już doczytałam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Brunetka - ufff - czytałam z zapartym tchem ... dobrze ze zadzwoniłaś do lekarza i cieszę się ze wszystko ok - trzymam kciuki żeby to była jednorazowa akcja ✊️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
O matko - robię dokładnie to samo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby sie okazało, że zalozycielka zaginęła nalezy napisac do Zlośliwca, żeby przekazal klub innej osobie, juz to kilka lat temu przerabialam, ale porponuje poczekac jeszcze moze sie odezwie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Zauważyłam ze prawie na każdym wątku który chociaż czytałam tak właśnie było ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- W ogóle wrzucę na fb bo jak tu tyle fotek wrzucić ? Może tak być ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A ja raczej jestem ale żadnych przypinek toreb itd nie akceptuje Segregator jest akurat super rozwiązany i podoba mi się to ze wszystko jest poukładane - nie robi mi się bajzel w badaniach, receptach fotach z usg ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Ja byłam zadowolona - bo jak już brzuszek urósł to nie mogłam sobie znaleźć odpowiedniej pozycji a z taka poducha jest łatwiej się ułożyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ze napisać do niej na priv ? Czy nie bardzo ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
oj dla mnie później to było zbawienie, dużo lepiej mi spało się
Cytat:
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaz mam nadzieje, ze wroci do nas
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, kochałam ta poduszkę
|
|
#828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam w Biedrze. Muszę się ruszać żeby nie przytyć tyle co w 1 ciąży.Do wyboru jest jeszcze Fitmom z tego co się orientuje. Też miałam poduszkę i na szczęście czeka na strychu. Super rzecz później. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej napisać jeszcze 4k postów
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak zaszłam miałam 52 kg a w dniu porodu 80 czyli przybrałam 28 kg! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jakie wypelnienie takiej poduszki polecacie? Bo sa rozne, patrze wlasnie na olx i faktycznie mozna niedrogo kupic a poszycie mozna wyprac. Dzieki za pomysl
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny martwie sie swoja waga...
Pierwszą ciąże zaczełam 55kg i przybrałam 20kg. Teraz zaczynam z waga 75 czyli taka jak tamta porodowa 😵 jak przybiore znow +20? 😵😦 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Wzrost 170 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez się martwię bo zaczęłam przy wadze 54.5 a teraz po tyg niecalym lezenia ze mam 56.5 . dwa kg w niecały tydzień lezenia i faszerowania hormonami. Mam tylko nadzieję ze to woda i ze jak tylko będę mogła chodzić już to inaczej się będzie we mnie zbierać 😍
|
|
|
#838 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć mogę dołączyć? Dziś 3dp @ zobaczyłam dwie kreski. Wg kalkulatora, termin na 28.05. Ucieszyłam się, ale też jestem pełna obaw. Staraliśmy się od listopada. Nawet w maju się udało, ale niestety na krótko. Mam nadzieję, że teraz dotrwam z Wami do końca! Mam już w domu 3-latkę.
Czy któraś z Was leczy się na niedoczynność tarczycy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
No ja teraz waze też trochę więcej niż ostatnio i mam nadzieję że tym razem tyle nie utyje. Pocieszam się tym, że wtedy prawie do połowy ciąży musiałam leżeć i się oszczędzać a teraz odpukac nic się nie dzieje
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tym razem wszystko zakonczylo sie szczesliwie Ja to nawet nie mysle ile przytyje... Startuje i tak juz z nadwaga i wole sie nie zamartwiac co bedzie. Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle a po ciazy trzeba bedzie sie wziac za siebie i to porzadnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Również gratuluje wszystkich serduszkowych wizyt - Lewandowska, Nina 

super ze jest serduszko ❤️