![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Nie widziałam Cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, troche bardziej milcząca. Lecz widac można życ bez powietrza.
#32 |
Zakorzenienie
|
`Taki Cwany. ? To mi zaimponuj ... Kochany..
`Mówiac o mnie .mów do `Bezpowrotnie tracę Cię
#33 |
Zakorzenienie
|
<3 cuudne
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Kac to takie pewne zjawisko historyczne, a historia lubi sie powtarzac...
![]() Kłopot ze światem jest taki, że jest on zawsze o trzy drinki do tyłu. Życie to nie bajka - raz pijesz bimber raz tymbarka ;] W końcu życie nie jest usłane chipsami! Gdzie mnie znalesc?Pod mostem. 3 karton od konca w żółte kropki ![]() Jaka szkoda, że już nareszcie musisz iść... ![]() -Wierzysz w cuda? -Wyłącznie. ![]()
#35 |
Wtajemniczenie
|
Z listy:
- to była walka i biały honor i krew. - I open my heart for U. ![]() - Masakryczna praca historyczna xD [odrabiam z historii...] - to jest jak szósty zmysł ![]() - ja i Ty bardzo milusi ![]()
#36 |
Raczkowanie
|
a znalazłybyście coś o tym że dowiedziałam się że jestem w ciąży , ale nie takie wprost
![]()
![]() ![]() ![]() dumna mama i żona ![]() *zapuszczam włoski <27cm-30cm jest > , 55m będzie (na razie sztuczne) ![]() *solarium *wybielam ząbki ![]() *odwyk od zakupów ![]() oby się udało ![]() waga : 48kg ![]() wzrost : 174cm |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
oo nowa częsc jak milooo
![]() ![]() z tyłu liceum, z przodu muzeum ;] najmniejszy akcent, myśli do Ciebie ciągną.. Zwariowały by sprzety przy badaniu alkomatem ;D |imprezaa. a życie morduje wszystkość dosłowną. bytowania ze sku*wionym do granic przyzwoitości światem. Ostatnio boleśnie odczuwam czas. a macie cos, że czasem nie rozumiem facetow. ?
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
wszystkie historie miłości są takie same.
czasami pożegnania są jedyną drogą. powietrze pachnie czekoladą. romans na receptę. son los locos que inventaron el amor. [to szaleńcy wymyślili miłość.] Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna, miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei - bodaj najmniejsza - że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę.
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
chciałam narysować piękny świat
nasze gwiazdy dawno rozwiał wiatr mały marzycielu, nie zapomnij o zyciu Ty jesteś inny, Ty mnie rozumiesz niemoc ogarnia mnie rzucimy w kąt tamte dni słowa słodkie jak delicję i nawet uśmiechy przechodniów bardziej szczere
#40 |
Zakorzenienie
|
[quote=Bezwstydnica;772841 7]Dziewczyny bardzo prosiłabym o opisy że chcę zmian,szukam miłości i spokoju...
ja tez chce ![]() i na temat z wizazu ![]() Codziennie modlę się do uśpionego nieba o zwykły chleb miłości Stoję na stacji Miłości. Nowa. Czekam i marznę. ten drugi od _anusi_ where are you?
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
its crezy, dreams amaze me.
![]() |
#42 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez theonlyone Czas edycji: 2008-05-31 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
He's A Dream!
![]() ![]()
#44 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ponawiam swoją prośbę. Chodzi mi o opisy weselne, że mój brat ma za 7 dni będzie już żonaty
![]() ![]() * "...I rozgryzać tę zagadkę Po ostatnią czekoladkę" |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
1. Bijące serduszko, tuż pod moim.. 2. Piłkarz, piosenkarka, prezes, aktorka, kucharz, prezenterka.. Ciekawe kim będzie.. ![]() 3. Małe ciałko, które ogrzewam miłością ![]() pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
*I odtąd we mnie dwa serca biją... ![]() _________________________ ______ *I tyle się między nami nie zmieniło. A powinno. *I tylko czasem widujemy się we śnie. I chyba troszeczkę tęsknię. *I'll always embrace this fantasy place, this all just feels so real./Zawszę będę obejmować to fantastyzne miejsce, kiedy wszystko było jeszcze prawdziwe. *Nauczyłam się na pamięć swojej samotności. *Moje serce jest wadliwe od urodzenia. Nie-Do-Kochania. *I zróbmy krok w przód bez wzlotów wielkiej miłości. *Dać sie zakuć w kajdany Twoich myśli. *Jedyne czego nie chce to okruchy złudzeń. *And the days feel like years when I'm alone / I dni wloką się latami, gdy jestem sama. *Nie nadajesz się na mojego Tristiana. *Przykro mi, ale nie przełknę tej pustki. *Upajam się kolejnym łykiem zdrowego optymizmu ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
-to kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić.
-podaruj mi coś , czego nie zdobędę sama. -Płakałam wiele razy lecz żadna z łez nie nauczyła mnie silną być. -a bad woman is a sort of woman a man never gets tired of (zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć) -don't pass a temptation lightly by: it may never come again (nie przechodź obojętnie obok pokusy: może się już nigdy nie pojawić) -Yesterday is a past, tomorrow is a future , today is a gift that's why it's called 'present' -Ten wyzej na liscie to idiota ![]() ![]()
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
~Jedno serce zawsze kochać będę –Twoje.
![]() ~śliczny obcy pan w mym serduszku tkwi... ;] ~pora wstać by ruszyć z domu, przyjaciela spotkać już... ~Wstrząśnij Nami Panie Żebyśmy Śmielej Podejmowali Słuszne Decyzje ;] ~można by rzec, że idealny materiał na żonę się marnuje ![]() ~zaiście czarownie ~chwilami chcę być sama, a potem kogoś spotkać ... ~Z Tobą to tak jest... nie ma Cię, a jesteś... ![]() ~Nikt nikogo nie kocha... ~Piję,zmieniam tok myślenia,piłuję temperament,określam położenie i … ![]() ~Żaden półelf kochać nie powinien, znasz zasady i wiesz, że to zabija… ~Coś mnie swędzi na tę miłość… ![]() ~Pogubiłam się.Może po raz kolejny,może o jeden raz za dużo,może wcale… ![]() ~Dystans…magiczne słowo,poprzez które mijamy się z miłością lub przyjaźnią. ~Nieoświetlona droga pełna zakrętów i ciemnych korytarzy. ~Coś się zjawia… a Ty uciekasz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Hej czy macie może jakieś nie koniecznie grzeczne opisy o tym, że dzisiaj mam zamiar się zabawić i nie zważać na to co ludzie mówią
![]() ![]() Teraz małe co nie co ![]() Jak ćwiczyć pamięć żeby umieć zapominać? Mijamy się... Nie omińmy się kolejny raz... Jakiś mały atomik zatrzymuje mnie gdy miliardy chcą się na Ciebie rzucić życie. wzięłam do ręki i siępopsuło. ojjj przepraszam ale zachowujesz się tak jakbyś chciał mnie stracić Do popiołu potrzebne są płomienie
#52 |
Rozeznanie
|
~ gdzieeee ciiii męęężczyyyźni...
![]() ~ łóżko- kulturalnie zdycham z bólu brzucha. + "Ogniem i mieczem". ![]() ~ Kocham noc, nocami się łatwo wspomnieniami do wszystkiego wraca... ![]() ~ Chyba zaczynam bardziej nienawidzić niż kochać. ~ Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika... ~ Jak daleko w kilometrach, a jak blisko mego serca. ![]() ~ Mam uśmiech przybrany pocałunkiem. Taka jestem bogata ![]() ~ „Święty bałagan i błogosławiony zamęt…” ~ Uśmiech…taki niewinny, a potrafi zabić wszystkie problemy ![]() ~ Chmurki, czy wy musicie się tak pocić ![]() ~ Ja, cóż - Włóczęga, niespokojny duch... ~ Co tam nogi…chodzi o toHipnotyzujące spojrzenie…czasem nieco lubieżne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Brac Zycie Takim
![]() Oddam Dusze Diablu Za Minute Milosci Odejśc Na Zawsze...w Smutku...i Tesknocie... ![]() ![]() Czemu Tak Jest...że Ludzie Olewają Mnie ![]() ......po Co My Zyjemy Skoro I Tak Umrzemy.......;( Dzień Za Dniem Gubi Życia Sens...... Czy Jestem? Juz Nie? Nie Ma,bo Uciekam..od Czego? Od Wszystkiego.. Zbyt Mało Dobrych Chwil Chociaż Często O Nich Śniłam... Straciłam Przyjaciela,pozostały Mi Wspomnienia.. ![]() ![]() Nie Wiem Czy Tu Jeszcze Wrócę, Nie Ma Po Co, Nie Ma Już Dla ... To Zadziała Na Mnie Jak Morfina, Zrobię To! Nikt Mnie Nie Powstrzyma... "kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń, Nie Będzie Miał Siły Do Walki.... Koniec Życia Koniec Marzeń Koniec Wszystkiego;(;(;(
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
- I'll be your shadow when the sun goes down /Będę twoim cieniem gdy zajdzie słońce
- Zobacz jak każdy mój dzień na skinienie twoich rąk w pozytywny zmienia się… - Każdy szuka swego celu, szukających jest zbyt wielu… - Niech Ci się przyśni złote niebo, niech Ci się przyśni wyspa róż… - Zmieniła się nasza codzienność w pozbawioną celu, bezsensowną egzystencję…
#55 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
- Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył cię z gry.
- już się tylko znamy - mając do wyboru dwa rodzaje grzechu, wybieram ten, którego jeszcze nie spróbowałam - Bądź ostrożny, kiedy stoisz nad brzegiem rzeki. Możesz zostać wbryknięty do wody. - `za mała by dotknąć nieba . ! - `i magią słów zdobyłeś mnie, zdobyłeś - Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeśli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi - Życie nabiera sensu dopiero w wyobraźni - 'Ja wiem, że przyjdzie taki dzień, staniesz wtedy obok mnie, uśmiechniemy się do siebie wreszcie.' - `Uśmiechnął się do mnie.... Wtedy poczułam że nadzieja czyni cuda. - wiem, to była tylko nic nie znacząca chwila. -mimo wszystko wciąż dobre sny otulają mnie... -Lepiej wiedz to, że na żadnego już tak nie popatrzę ... -życie to pożądanie, cała reszta to tylko szczegół |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez theonlyone Czas edycji: 2008-05-31 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę. Pokłóciłam się z dobrym kolega i teraz już wiem że wszelkie nadzieje na to zebyśmy byli razem zgasły. Pomożecie? Pozdrawiam !
#59 |
Wtajemniczenie
|
z listy:
Sto lat?? kto ze mną tyle wytrzyma xD odpocznijmy, połóżmy się ![]() I'm the best damn thing that your eyes have ever seen xD -boimySię -toDobrze-lękPrzedOdpowiedzialności ąJestPrzejawemDojrzałości ...let's dance... ![]() monotematyczna, rozgadana, niereformowalnie zakochana podobno się nawróciłam... hmmm czy aby na pewno? :P "...Moja Księżniczko skarby gwiazd w oczach swoich masz..." widze niebo nie myśle. NiE sZuKaJ żYcIa, OnO oDnAjDzIe CiEbIe ... KCJ <3 ![]() ![]() Wiem Że Nie Jestem Jaka Być Powinnam. Wiem Że Nie Będę Już Nigdy Inna. Połaskotaj mnie:P:P:P 30 maja to międzynarodowy dzień bez stanika. co za pech! (; TyLkO Ty W mOiCh sNaCh TyLkO tY CaŁy śWiAt ![]() ![]() ![]() Juz nie zaufam sercu... potrafi tylko ranić... Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych. |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
"opisy że chcę zmian,szukam miłości i spokoju" (już na wizażu się przewijały)
*A cząstki mej duszy swobodne lecą w przestrzeni, szukając kochania. *śpię na środku łóżka. żeby nie zauważyć, że kogoś brak. *Czy mógłbyś przyjść i mnie odsamotnić? *Niech już chrapie, zostawia brudne skarpetki na środku pokoju i pali w sypialni. niech tylko będzie *Szukam Ciebie, bo przyszedł na mnie szukania czas. *trzeba się w końcu przyznać... znudziło mi się singlowanie *Spragniona czułości jak astmatyk powietrza... *Nie ma nikogo...nikogo kto byłyby tylko mój *takiego świata nie chcę, więc go sobie ulepszę ![]() *Wolna lecz samotna. Jak ptak bez skrzydeł nieszczęśliwa. *To jest moje życie i tylko ja mogę je zmarnować. *Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy *Sens życia polega na dążeniu do celu- Trzeba iść za marzeniem *Nie będzie nałogowo chciał brać, nałogowo brać *Namaluje lub ulepię skarb Wyczaruje schowam go najgłębiej jak się tylko da *Każdy tak, dotknąć będzie chciał Pożyczyć, potrzymać, zabrać ile się da dla siebie *Kocham Cię moimi myślami Całymi dniami i nocami *Złączymy się w pare jedną, Będziemy przykładem miłości na pewno *Zrobiłaś pierwszy krok zbliżyłaś się i stało się to.. * Everybody smile please ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.