![]() |
#181 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() ![]() Kalkulator nie jest zły, ale i tak trzeba mierzyć. Ja mam obecnie od 75 J do 85FF ![]() Przykładowo w ub. weekend mierzyłam kilka - i tak np. Dalia w rozmiarze 80 nadawałaby się na mnie o dobre 10 kilo większą (na najdalszej haftce), i na dobrą sprawę nawet w 70 weszłabym, ale takich dużych miseczek nie mieli. A z KrissLine nie miałam za bardzo szans zapiąć się w coś mniejszego niż 85 (po 2 noszeniach i praniu nadal nie mam szans - 85 na najmniejszej haftce jest mocno dopasowane). Niemniej, sporo też zależy od modelu - z polskiej Gai mam właśnie i 75 J i 85F i tak naprawdę po pewnym czasie wszystkie modele trzeba było zwężać ![]() Irkax, wysyłam Ci na priv niezły sklep w Krakowie pod tym względem (nawet jak nie kupisz, to pomierzyć można). Jakby ktoś jeszcze chciał, to dajcie znać (mam też namiar w Bydgoszczy na całkiem niezłe miejsce ![]() Cytat:
![]() A dorzucę do kolekcji jeszcze wysprzedaż. Cytat:
Mariolu, współczuję...
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Annmarie - niestety nic takiego nie padło - o kompletności szczepienia przed zabiegiem. Szczepiłam się w trybie przyspieszonym/przyśpieszonym? (przez rachelę zaczęłam się stresować
![]() ![]() Dowiedziałam się, że zabieg może być przeprowadzony 5 tygodni od pierwszego szczepienia z serii. Zważywszy, że o dowiedziałam się o nim 30 kwietnia, to jakby skrupulatnie liczyć to są 4 tygodnie, nie 5- czyli być może też bym się nie załapała na niego.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
BAN stały
|
Zmykam spać chyba...mam na rano do pracy
![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze chociaż, że pół roku nie kazali Ci teraz czekać... Mendosito - właśnie doczytałam. Gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
kurka no i sie zaczynaja upaly.
jutro chyba pojade nad jeziorko. bylam dzisiaj w ikei i nabylam stojącą podwójną lampę za, uwaga, 30zł. wiecej mnie wyszly żarówki do tej lampy. mam straszna ochote na lody.ma ktos? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
#187 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-05-30 o 21:59 Powód: literówka i potrzeba sprecyzowania :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą mój 70E wcale nie wygląda na jakiś ogromny, naprawdę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#189 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chętnie bym obejrzała zakupy,nie powiem ![]() ![]() Cytat:
![]() To jest praca z agencji reklamowej,ja nie pracuję bezpośrednio dla Douglasa(może to i lepiej bo dzięki temu nie mam żadnych przełożonych którzy by mnie nadzorowali tam gdzie pracuję ![]() ![]() Mam zachęcać do zakupu tych właśnie perfum,ale na szczęście moje wynagrodzenie nie zależy od tego ile sprzedam ![]() Oczywiście nie mogłam się oprzeć i doradzałam klientom również inne zapachy,te wysokopółkowe ![]() ![]() W sumie to myślę,że takie coś,że pracuję w rożnych miejscach i promuję różne rzeczy chyba bardziej mi pasuje niż coś stacjonarnego(a w życiu bym nie przypuszczała,ze tak właśnie będzie),jednostajnego. Zaletą jest na pewno to,że nic nie muszę tj. jeżeli danego razu nie chce mi się kiwnąć palcem ![]() Muszę sobie książeczkę wyrobić żeby móc promocje na terenie marketów też obsługiwać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ufff, Aggie się znalazła! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
rude jest piękne:)
|
Mariolu uwazaj na siebie
![]() ![]() Sabbath jak krolewna?
#193 |
Zakorzenienie
|
Mariolu
![]() ![]() Nat
#194 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak będziecie przypadkiem w wakacje np w wielkiej brytanii to znajdziecie multum staniczków w takich rozmiarach ![]()
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Olik, ale od jakiś 2 lat jest coraz lepiej. Przede wszystkim nasze rodzime firmy oferują coraz szerszą rozmiarówkę
![]() I coraz więcej mniejszych sklepów zaczyna doceniać te "nietypowe" klientki ![]() Ja się przyzwyczaiłam, że na mój rozmiar widzę raczej przerażenie, albo współczucie w oczach pań, ale ostatnio coraz częściej zaskakują mnie, wyciągając coś, co jest w odpowiednim rozmiarze i da się nosić ![]() ![]()
#197 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Kurczę, kolejny miesiąc... ![]() Wyobraź sobie my tez nie wiedzieliśmy o tym szczepieniu i też go nie mieliśmy. ![]() Ale albo dlatego, że to mniej "krwawa" interwencja, albo dlatego, że prywatnie i pełnopłatnie - wystarczyło podpisać zgodę na zabieg bez szczepień. Melduję, że mam mojego Królewnę w domu. Zawiozłam, za rączkę potrzymałam, byłam przy wybudzaniu, teraz wreszcie przywiozłam go do domku i mam. ![]() Muszę wam powiedzieć, że po narkozie był rozczulająco nawalony. ![]() Cytat:
Swoją drogą, skąd się tacy ludzie biorą w cywilizowanym świecie? ![]() Cytat:
![]() Mamy nowy typ biustu? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem... To jest miły człowiek. A że niezbyt mądry? No nie oszukujmy się, większość społeczeństwa nie jest mądrzejsza od niej. ![]() Mierzi mnie tylko to, że nie potrafi przyznać się do błędu i nawet kiedy jej serio i starannie wytłumaczę, jak jest - po pierwsze w ogóle nie jest moim tłumaczeniem zainteresowana, po drugie przy innych dzieciach nadal twierdzi, że moje dziecko opowiada głupoty. Ciężka sprawa.
![]() |
#198 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sabbath, odkryłam, że mamy jeszcze coś wspólnego poza paroma flaszkami, a mianowicie biust ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||||||
Zakorzenienie
|
Mendosito, gratuluję awansu!
![]() ![]() Sabbath, przyłączam się do pytań o Królewnę. ![]() ![]() ![]() Madziczko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
z drugiej strony, autorka stanikomanii (i inne) twierdzą, że duża większość kobiet nosi staniki za szerokie w obwodzie. A ja, kurka, widzę dookoła stada dziewczyn w obcisłych bluzeczkach, spod których przebijają plecy makabrycznie ściśnięte obwodem stanika - i wylewające się na wszystkie strony boczki... ![]() No nie wiem. Nabyłam drogą kupna* ![]() ![]() * - lubię używać. Z przymrużeniem oka. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Skorzystalam z tego biusciastego kalkulatora- myslalam, ze sie pociesze- ale wychodzi na to, ze mam najmniejsze na forum
![]() 65B- normalnie cyce jak donice ![]() Zwykle kupuje 70-75 B. Yoona, w zamrazarce Magnum z migdalami mam, zapraszam ![]() Kusza mnie, a nie powinnam... Cytat:
![]() Buły na plecach maja. Tak sie zawsze zastanawiam, czy One tego nie widza i nie czuja? Przeciez to musi cisnac i malo komfortowe byc. Estetycznie tez nie wyglada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam firmę Kostar, ich staniczki są idealne do mojego biustu ![]() Mam nadzieję że sieciówki kiedyś wprowadzą "nietypową" rozmiarówkę ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Mskładaczku- wychodzi, że masz najbardziej dobrany racjonalnie rozmiar z nas wszystkich. Praktycznie tylko mniejszy obwód. Ja np. się dwoedziałam, że powinnam nosić 80GG czy 80L
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama tak miałam - był moment, że nosiłam... 90 C. Bułki nad miseczką, a wokół wałki. Teraz, w tych dobrze dobranych nie mam żadnych wałków (poszłam obejrzeć się w lustrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Madziczko
![]() Mendosito - gratulacje ![]() Sabbath - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslisz, ze tu tez miska ma znaczenie? Sabbath, trzymam kciuki za powrot Krolewny do zdrowia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
A ja mam tak maly cyc, ze na oko miske wybieram
![]() ![]() Ale w dobrze gabkowanych i poddrutowanych stanikach o korzystnym ksztalcie miseczki zbierajacej moj biuscik od pachy do przodu i do gory wyglada ten moj cyc nawet ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tak jak ktoś wciągnie mocno brzuch - nawet jak założy pas, czy gorset, to gdzieś to ciałko jest - część przesuwa się w górę, część na boki, część w dół. Wiem, że to brzmi śmiesznie - sama nie wierzyłam, póki nie zobaczyłam na sobie. Doszłam do momentu, w którym przyszło mi do głowy przerzucać się na 95, co mnie przerażało osobiście. Ale właśnie pod trykotową bluzeczką te wałki mnie odrzucały od siebie samej. Jak przeczytałam, że zmniejszenie obwodu i dobranie miseczki poprawi sprawę, puknęłam się w głowę. Ale w necie znalazłam wtedy wyprzedaż końcówek linii Gaji i zaryzykowałam za 39 zł. Szczękę zbierałam z podłogi przez dobre 15 minut, choć efekt był daleki od tego, co jest teraz. Ale wałki były malutkie, a mój biust jakby się zwężył...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.