|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na BAl gimnazjalny
ja azwyczaj noszę 38 ale jak mierzyłam sukienkę rozmair: 36, 38 to się nie dopinałam w biuśice oczywiście :[ więc musiałam zakupić 40
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
Attene miałam ten sam problem. Noszę rozmiar 40/42/44 (zależy od sklepu). swoją sukienkę kupiłam w Promodzie, który ma w tym roku świetną kolekcję w tym mnóstwo sukienek (ja się zmieściłam w 40) , rozmiary powyżej 38 ma też H&M i fajne mają sukienki. Ja w końcu mam tą i jeszc ze szyję, bo zanim ją znalazłam to już krawcowa była zaklepana i moja mama stwierdziła że nie mam żadnych sukienek wyjściowych to mnie wyposaży na kilka lat. Sukienka będzie szyta z satynotayfty (ale żadne sztywne materiały), po protu jest to taka satyna tyle że troche grubsza, w kolorze oberżyny z czarnym pasek z tego samego materiału. Taka prosta.
|
|
#1023 |
|
Przyczajenie
|
Kochane ratunku!
Mam taki sam problem jak większość z was.Mam już z sukienkę i buty,nawet wymyśliłam sobie fryz,tylko,że moja sukienka jest trochę zbyt obcisła tu i ówdzie.Nie zwróciłam na to uwagi przy zakupie,a teraz martwię się,bo jest troszkę zbyt dopasowana w talii i na pośladkach,a tego dnia niestety będę miała te...hmmm...kobiece dni i wolałabym coś luźniejszego na dole.Zastanawiam się nad kupieniem nowej(taniej w ciuchlandzie)lub uszycie.Pomóżcie i podsuńcie mi jakiś pomysł Z góry dzia |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam jeszcze jedną w domu (ze wzgledu na to ze moja mama ma dostep do hurtownii wlasnie z takimi roznymi sukienkami
|
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
niedlugo bal a ja nie mam doslownie nic
macie moze jakies inspircje? do konca nie wiem, co zalozyc. temat rock and roll. a ja mam dziure w glowie, ze sie tak kolokwialnie wyraze. ![]()
|
|
|
#1026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci, balu tematycznego.. Rock and roll kojaży mi się z rozkloszowanymi spódnicami i wysokimi kucykami na głowie, ale mogę się mylić.. Ja dalej nic nie mam, nie zapowiada się też żebym coś znalazła..
|
|
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a jaki macie granice czasowe balu?
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
U mnie chyba będzie od 18 do 23-24. Ale to jeszcze nic pewnego.
Sukienki jeszcze nie mam też, a już raptem 2 tygodnie zostały .. |
|
|
|
|
#1029 |
|
Rozeznanie
|
u mnie jest jakos od 16-17 do 24 ;]
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
16.30-22 ;/
6 klasa.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Nasz bal bedzie od 18 do 2 w nocy
Wybawimy sie... Ale obawiam sie, czy dam rade tanczyc, bo mam bardzo wysokie buty, obcas - 8 cm ; /
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja miałam wczoraj bal
Był od 17 do północy.
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
U nas jest od 18 do 24;p
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, nie znałam wątku ale się dopisuję
![]() Ja mam komers w piątek, już się nie mogę doczekać tego piątku bo nie dość że komers to wystawienie ocen ![]() Ja idę w takiej kiecce:
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
Ja idę w takiej kiecce:[/quote]
a kupowałaś ją na allegro czy gdzieś w sklepie może ? |
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
ja ide w takiej
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kokarda miala byc na pupie a jednak jest z przodu z boku
![]() Jutro gimbal, mam nadzieje ze bedzie fajnie
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Przyczajenie
|
ja wczoraj mialam
założyłam zieloną sukienkę z Vero Mody do tego zółte peep toe, zółta kopertówka i kremowe, wiszące kolczyki |
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie taka idealna jest:
http://www.allegro.pl/item374939705_...rda_hit_m.html ale u mnie bal za rok
|
|
|
#1042 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam bal za niecały tydzień, sukienke już mam, intensywnie zieloną do kolan z kokardą pod biustem i mam pytanie jakie buty i dodatki do niej? I zastaniawiam się jeszcze czy nie będę wyglądała głupio w zielonej sukience pośród tych większości dziewczyn ubranych na czarno??
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1044 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiesz, w sumie jak juz znalazłam sie na tym balu, to sie glupio poczułam, ja jedna mialam zieloną sukienkę, moze z 15 dziewczyn mialo jakies kolorowe, a cala reszta czarno-bialo, jak na rozpoczecie roku szkolnego Edytowane przez riannon. Czas edycji: 2008-06-14 o 15:40 |
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź dziewczyny
mam nadzieje, że będzie dobrze, przynajmniej będę się wyróżniać :P
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wygladalam
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam wczoraj bal, świetnie bylo. i o dziwo wytanczylam ponad 8 godzin w 8 cm butach. az jestem z siebie dumna
a sukienki u nas rózne byky chociaz dominowały kolorowe, 'kwieciste'.
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
Oleczka bardzo ładnie.
Ja mam bal w tym tygodniu, mam już sukienkę też zieloną, nie jasną, z kokardką, ale jakoś się nie przerażam tym że będę w zielonej, poza tym wiem że kilka osób też ma zielone, fioletowe. Mam do tego czarne korale i raczej kupię buty czarne, tylko jakie? Jakie radzicie kupić buty, ja myślałam nad czarnymi właśnie peep toe, na niziutkim obcasie, co uważacie ?????????????? |
|
|
|
|
#1049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ,balowiczki w piątek (13
)Jak tam u Was było? U mnie cudnie. Babcia mi doszyła ramiączka i całe szczęście. Mojej koleżance,cały czas spadała sukienka i świeciła stanikiem,bo nie miała ramiączek... Dla przyszłych balowiczek: plastry koniecznie w torebce i sukienka, która nie będzie spadała(polatać w niej trochę) ![]() U mnie było extra, wytańczyłam się za wszystkie czasy ![]() Martynainia: Ja bylam w czarnych peep toe na 5mm obcasie U nas dziewczyny różnie wyglądały,ale przeważały sukienki.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Z góry dzia

mam jeszcze jedną w domu (ze wzgledu na to ze moja mama ma dostep do hurtownii wlasnie z takimi roznymi sukienkami