|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Classic, dół z tego samego powodu?
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3573 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7731411 6]Shawtty, przykro mi strasznie, brakuje mi słów. Nie na to się zanosiło, chyba większość z nas odniosła takie wrażenie. Niezły palant jednak i aktor z niego, zakładając, że to teraz było szczere. Bądź silna i dbaj o siebie, zdecydowanie nie masz nic do stracenia i bardzo dobrze, że wreszcie powiesz mu o swoich uczuciach. Trzymam kciuki za rozmowy o pracę, dobrze, że jest coś, co pozwala skupić w tym momencie choć część uwagi.
[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE] Cytat:
mam nadzieję że rozmowy Ci pójdą rewelacyjnie. trzymam kciuki! [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Shawtty, dasz radę! Skup się na rozmowach, a nim zajmij się w weekend, żeby przez weekend mniej więcej dojść do siebie Jest mi cholernie przykro, że taka przykrość Cię spotkała. Dorwałabym go i mu nogi z doopy powyrywała [/QUOTE]Cytat:
Dziękuję. I tak sobie myślę, że bardziej się przejełyście tutaj moimi uczuciami niż robi to teraz W., który tak się o mnie przecież troszczył i z którym spędziłam tyle czasu. Eh. Dzisiejsza rozmowa poszła mi średnio. Idiotki z siebie nie zrobiłam, ale rewelacji nie było. I tak się cieszę, że dałam radę wyglądać i zachowywać się należycie. Bo tak naprawdę to prawie nie spałam i prawie nie jem teraz. Jutrzejsza rozmowa jest dla mnie bardzo ważna. Nie spodziewam się absolutnie późniejszego zatrudnienia, ale to świetne stanowisko i bardzo prestiżowe miejsce, nie wiedziałam, że aplikacja dotyczyła właśnie jego, i to takie miłe, że w ogóle zwrócili na mnie uwagę. I to cały dzień do mnie próbowali się dodzwonić, bo nie byłam przy telefonie jak dzwonili, a numer zastrzeżony. Trochę się stresuję, ale będzie to jakieś doświadczenie chociaż. Jutro mam też tę imprezę dla singli, bardzo mi głupio teraz się nie pojawić, skoro jestem zaproszona. Więc pójdę, szkoda też tracić szansę na nowych znajomych. Czuję się koszmarnie. 3h szykowałam się na rozmowę, z czego 2,5 patrzyłam na podłogę lub w lustro i zastanawiałam się, czy jestem jakaś głupia czy/i brzydka, że on się tak broni przede mną. Zaczęłam się też zastanawiać, czy pisać mu o tych uczuciach. Bo czy jest warty usłyszeć teraz wyznanie miłości? Ale zdecydowałam się napisać, w sobotę. Nawet wcale nie czuję, że się ośmieszę lub wyjdę na desperatkę. O nic go nie będę prosić, to nie będzie litania błagalna, bardziej informacja i podsumowanie. Nawet nie czuję już, że przegrałam (w nawiązaniu do tej gry w miłość). To on przegrał. Zapewne niedługo pojawi się obok niego nowa dziewczyna, o któą będzie się tak troszczył.
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
A może zapytać go prosto z mostu, że skoro nie widzi sensu "powrotu znajomości do takiej formy jak była" to czy to znaczy, że chce jakąś inna formę?
Niech on się najpierw wytłumaczy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-09-21 o 15:46 |
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty napisz mu i wyrzuć to z siebie. Trzymam kciuki. Za jutrzejszą rozmowę też
![]() I proszę, nie oceniaj się tak surowo i nie pisz o sobie takich przykrycj rzeczy. Jak to czytam to mi smutno jeszcze bardziej. |
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty, masz rację, to on przegrał. Wyrzuć wszystko z siebie i napisz mu to jak postanowiłaś- inaczej za jakiś czas będziesz analizować i żałować, że kolesia nie uświadomiłaś. Powodzenia na rozmowie
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, on się chciałby ze mną przyjaźnic, kumplowac. Ale ja chyba nie dam rady.
Patisia, Classic dziękuję Classic, no staram się tak o sobie nie myśleć, ale to trudne. Naprawdę wydawało mi się, że on cos czuje...i zastanawiam się. czemu jednak nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty, przykro mi
podobnie jak Dziewczyny spodziewałam się czegoś innego
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Milagros, no niestety ;(
Księgowa, a Ty jak się teraz czujesz odnośnie do Kłamcy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty chyba malusio u nas piszesz to mi umknęło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak ogólnie to mam coraz większego doła. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3584 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
ja się zajarałam na maxa tym kursem ^^ Czuję że to będzie hobby dla mnie ![]() A co do myślenia, to miałam cały tydzień tak zawalony, że nie szło pomyśleć. Dzisiaj już luźniej i oczywiście też tysiąc myśli na minutę i wisielczy nastrój Nie mam planów na Sobotę, wyczuwam hennowe błoto na włosach, kołdrę, herbatę i książkę/film ![]() Jutro wraca koleś z którym piszę od Soboty (wyjechał na szkolenie), nadal nie padła propozycja spotkania. Czekam, kutva czekam i czekam na tych facetów jak nienormalna
|
|
|
#3585 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
taki mem gdzieś widziałam że szkieletem uschnietej kobiety która czekała na telefon od faceta z podpisem "a powiedział że zadzwoni jutro" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]Shawtty, pamiętaj to nie w Tobie jest problem tylko w nim ! Jakbyś nie była dla niego wystarczająco piękna i pociągająca to by się z Tobą nie spotykał do łóżka. jakbyś była za mało mądra to by z Tobą nie prowadził rozmów. a to że on się nie umie albo nie chce zaangażować to jego problem a nie Twój. [/QUOTE]
W punkt |
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]Shawtty, pamiętaj to nie w Tobie jest problem tylko w nim ! Jakbyś nie była dla niego wystarczająco piękna i pociągająca to by się z Tobą nie spotykał do łóżka. jakbyś była za mało mądra to by z Tobą nie prowadził rozmów. a to że on się nie umie albo nie chce zaangażować to jego problem a nie Twój. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wiem, że masz racje
|
|
#3588 |
|
perfumowe ADHD
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]Shawtty, pamiętaj to nie w Tobie jest problem tylko w nim ! Jakbyś nie była dla niego wystarczająco piękna i pociągająca to by się z Tobą nie spotykał do łóżka. jakbyś była za mało mądra to by z Tobą nie prowadził rozmów. a to że on się nie umie albo nie chce zaangażować to jego problem a nie Twój.
super z tym tańcem. na początku rzeczywiście przeszkadza zmiana partnerów ale z biegiem czasu uznałam że to dobrze. potem idziesz na wesele czy coś i potrafisz się dostosować do prowadzenia większości facetów [/QUOTE] Zapisuję w moim pierdzielniczku jako cytat <3 będę do niego wracać na pewno Ciężko się z niektórymi tańczy, ale naumiem się
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Pije ktoś piwo może? Bo ja piję za to, żeby mi więcej telefon nie upadł przy przeglądaniu Tindera
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]
taki mem gdzieś widziałam że szkieletem uschnietej kobiety która czekała na telefon od faceta z podpisem "a powiedział że zadzwoni jutro" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] To nie byłam ja? ![]() Gadam z nowym gościem na T. Dość spoko. Klin klinem czy jak to szło.
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłaś?
Cytat:
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Oki
![]() Ale na co marnować, na martwienie?
|
#3595 | |
|
Konto usunięte
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77335526]
taki mem gdzieś widziałam że szkieletem uschnietej kobiety która czekała na telefon od faceta z podpisem "a powiedział że zadzwoni jutro" [/QUOTE] Jest też mem ze szkieletem wyglądającym przez żaluzje z komentarzem "Mój były czekający na kogoś lepszego ode mnie" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7733801 1]Jest też mem ze szkieletem wyglądającym przez żaluzje z komentarzem "Mój były czekający na kogoś lepszego ode mnie"
![]() Na piwo już dla mnie za późno - jak na facetów przestałam narzekać, to się stres w pracy przypałętał i musiałam odreagować - piję za Was i za rozważne korzystanie z Tindera to o Wilczku, który właśnie do mnie pisze a co pijesz?
|
#3597 |
|
Konto usunięte
|
Czesc dziewczyny!
Powoli mnie zaczyna przytlaczac to ze jestem sama... Po studiach wrocilam na wieś do domu rodzinnego, znalazlam prace, rozstalam sie z chlopakiem, to trwa juz 1,5 roku. Na poczatku nie przeszkadzalo mi to, wiadomo jakie sa plusy mieszkania z rodzinką ![]() Do tej pory nie myslalam o przeprowadzce do miasta i zmianie pracy, bo mam staly zarobek a i cos sobie na przyszlosc odloze. Ale zaczynam coraz czesciej o tym myslec... Nie mam tu z nikim kontaktu. Znajomi (ktorych prawie wcale nie mam, bo odcielam sie od wszystkich gdy bylam w zwiazku) mieszkaja po calej Polsce, nie mam nawet z kim wyjsc gdziekolwiek.. Jest tylko siostra, ale ona studiuje w Lodzi, wiec tez to srednio wyglada. |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No tinder to złooo, mam teraz mega zagwostkę, napiszę może coś później żeby mi ktoś doradził jak to wygląda z boku ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- nic nie zrobiłaś nie tak!!! Ja już przestałam szukać winy w sobie! Po prostu to nie był ten i tyle |
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam
Chyba mam za mało witaminy P, bo dawno mi tak nie smakowało.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

[/QUOTE]
Nie wynika z tego jasno, że nic nie czuje...
Jest mi cholernie przykro, że taka przykrość Cię spotkała. Dorwałabym go i mu nogi z doopy powyrywała
[/QUOTE]

Pisz na priv jakby co

Nie mam planów na Sobotę, wyczuwam hennowe błoto na włosach, kołdrę, herbatę i książkę/film