|
|
#361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My Style Diary V
Praline muszę przyznać że pierwszy zestaw cudny
|
|
#362 | |
|
Szara Eminencja
|
E to ładna Bo na fotkach na płasko nie prezentowała się za ładnie ale na Tobie wygląda świetnie !![]() Cytat:
Stałam na światłach obok mcdonalda, a Ty przechodziłaś z jakimś chłopakiem przez przjeście Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2008-05-31 o 10:27 Powód: błąd |
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ciągle czeka na okazje . Wzięłam S-kę(była dłuższa) A Ty w razie czego na jaki rozmiar się skusisz?.Aaa to ja mam taką samą tylko właśnie czerwoną! Moja wygląda na dłuższą, bardziej tunika, dlatego chciałam się upewnić czy oby na pewno mamy tą samą
|
|
|
|
|
#365 |
|
Wtajemniczenie
|
Praline
Chodzi mi o tą torebkę z zestawu ze sweterkiem w kokardki, to chyba miu miu look-a-like :P. Pamietam, że Anies ją wystawiła na allegro za ok 99 zl, żałuje że nie zalicytowałam bo jest naprawde super, ale akurat wtedy funduszy nie było ![]() Apropo chlopaka-fotografa, tylko pozazdrościć ! I jeszcze na shopping z Tobą chodzi....to naprawdę rzadkośc :P |
|
|
|
#366 | ||||
|
Zakorzenienie
|
niezmiernie mi miło
![]() Cytat:
hehehe W takim razie będę się baczniej rozglądać!Cytat:
Naprawdę czasem mają tam super modele!Cytat:
na mnie i tak jest dość długa, taka w połowie kolanaZCubusa XS bo ładniej się układa. Cytat:
napisze Ci Pw i dam kod rabatowy![]() A co do chłopaka- ojj to wielki skarb! idę zaraz mu obiadek szykować ![]() jako, że jestem wege to ma przerąbane
|
||||
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
O, nawet nie wiedzialam ze w TS sa okulary
bede musiala tam zajrzec.
|
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
takie 2 moje bez okazji
![]() Koniec matur to nie mam co robic wiec z nudów wrzucam... |
|
|
|
#369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do gotowania chłopakowi, to też jestem wegetarianką, i to dosyć fanatyczną. Ostatnio zagroziłam mojemu chłopakowi, że jak nie przejdzie na wege. to nie wyjdę za niego :P zaczął się poważnie zastanawiać jak tylko zamieszkamy razem, niech nawet nie marzy o kawałku mięsa!
|
|
#370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Jeśli ja byłabym wege., a mój chłopak nie to nie zabraniałabym mu jeść mięsa, to jest kwestia naszego wyboru, nie mogłabym nikomu niczego zabraniać.. (przepraszam za taki mały off topic )Karolinka- dawaj kolejne zestawy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do jedzonka- mi nie przeszkadza, że chłopak je mięcho- on jednak woli jeść ze mną i godzi się na moje eksperymanty ![]() CZasami jednak potrzebuje zjeść jakąś parówkę, pieczeń bo narzeka, że jest głodny i nie ma siły. Cytat:
Co do jedzenia, mi również nie przeszkadza, że chłopak je mięsko....nie moge go zmusić do tego wszystkiego co ja jem! Mi też wiele rzeczy nie smakuje i bardzo byłabym zła gdyby ktoś dawał mi te potrawy na siłę. |
||
|
|
|
#372 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
justysia171
madziulka_ Mags1983 ewelinnna bluzeczka awear z SH Poppet aniser o tak ciesze sie ze mam juz wakacje, pewnie Ty tez juz niedlugo konczysz? a szaliczek z H&M wykrasana pierscionek kokardka od razu wpadl mi w oko,musialam go miec ![]() NielegalnaMiss dziekuje wszstkim ,to mile ze podobaja sie moje zestawy wklejam kilka nowych 1.elmo 2.szary 3.czerwony 4.kokardkowy 5.kwiatki |
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
super_karo 2 cudowny
poza tym to cud miod, tak pastelowo, a w tych rurkach wygladasz bombowo
|
|
|
|
#374 |
|
... choć nie Westwood
|
super_karo, wszystkie świetne
praline, Ty módl sie żebyś się w Lbn na mnie nie napatoczyła, bo z tego zachwytu chyba bym zerwała te Twoje ciuszki z ciebie
|
|
#375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wklejam swój dzisiejszy. Przepraszam za brak torebki ale zostala gdzieś w trawie poza kadrem
|
|
#376 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super_karo przede wszystkim fajne zdjecia z ulicy widac,ze pamiatka po pobycie w DE zostala Wszystkie zestawy w fajnym stylu i ladnie skomponowane, ale najbardiej podobaja mi sie dwa ostatnie wszystko mi w nich pasuje niemalze idealnie :P tylko wydaje mi sie, ze rurki moglyby byc lekko dluzsze (?a moze tospecjalny zabieg?)ogolnie wszystko fajnie!
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak lwica broniłabym się zapewne ![]() Cytat:
Dziękuję za miłe słowa. U Ciebie bardzooo podobają mi się buty- słodkie kokardy mają...no i okulary masz super- pasują Ci do twarzy Cytat:
Mięsa w sumie nie jem od 8 klasy podstawówki jakoś mi nie smakuje...nie chodzi o ideologię- choć czasami przyłapuję się na tym, że myślę o biednych zwierzakach
|
|||
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Praline
Heheheh rozśmieszyłaś mnie tym "nie ma sily i musi zjeść mieso" heheh co my sie mamy z tymi facetami. Oni są przekonani że muszą się najeść, przepraszam - nażreć do syta, aż im bokami wychodzi. A jak powiesz że na obiad tylko salatka to awanturę zrobią! hehehehe Taki mały off topic :P Poza tym podziwiam Was dziewczyny, że jesteście wege ! Super_karo! Świetne zestawy!!! I znowu kolejna osoba ze sweterkiem w kokardki, żałuje że go nie kupilam, bo jest śliczny. Świetnie w nim wyglądasz! Najbardziej podoba mi się ostatni zestaw, a najbardziej żakiecik, skąd jest jesli można wiedzieć? ![]() Masz naprawdę świetne ciuszki, szafa chyba Ci się nie zamyka !:P Ale tak naprawde najlepsze są takie ciuszki basic, z którymi można tworzyć różne fajne kompozycje, a Ty masz takich właśnie dużo, i do tego świetnie w nich wyglądasz ! |
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mnie ucieszył komplement dotyczacy okularów. To moje pierwsze przeciwsłoneczne Brzmi to dziwnie ale od zawsze nosze korekcyjne ale już od poniedziałku przeskakuję na szkła kontaktowe i te muchy tak sobie kupiłam na dobry poczatek i na zachęte jeśli zakładania ich sprawiałoby mi problem. Nie mogę się zbyt szybko załamać
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Okulary są bardzo fajne, na pewno się niedługo przyzywczaisz do soczewek. W związku z tym, że mnie wieki nie było
|
||
|
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
Praline - jest w Tobie cos niezwykłego, co sprawia,ze kazdy Twój zestaw to unikat i małe dzieło sztuki. Jak Ty to robisz?
Zestawy - wszystkie- świetne!Super-Karo- Najbardziej podoba mi się czerwona sukieko-tuniczka Można wiedzieć skąd? ![]() A Mags moim zdaniem ma coś z Marilyn Monroe Ten kobiecy wdzięk na pewno Ładny zetaw! I dobrze Ci w brązie
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Praline slicznie
to ostatnie zdjecie juz calkiem boskie
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masz w sobie to coś ;P
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
Praline bluzka cudna! i w ogóle cały outfit bardzo kompatybilny ;]
|
|
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
Mój wczorajszy zestawik na spacerek:
Madzia1r.jpg Madzia27.jpg
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem |
|
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzooooo mi sympatycznie czytać takie komentarze! Jestem dość krytyczna w stosunku do siebie i jak oglądam takie opinie pochodzące od dziewczyn jest mi bardzo miło. Nie sądziłam, że zostanę tak fajnie przez Was przyjęta
|
||
|
|
|
#390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No dawno Cie tu nie było.. Fajnie, że ciągle wklejasz coś nowego! Tak powinno być! A tak poza tym to Ty ciągle w terenie jesteś?! Strasznie zazdroszczę!Od tygodnia siedze w domu z chorobą i omija mnie ta wspaniała pogoda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

. A duzo jeszcze przed Toba do zdania?

jakoś mi nie smakuje...nie chodzi o ideologię- choć czasami przyłapuję się na tym, że myślę o biednych zwierzakach
Zestawy - wszystkie- świetne!