|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7738249 1]No dobra ja zostałam poinformowana o wszystkim co widać na ekranie, ale nie pamiętałabym wielkości pęcherzyka co do milimetra 😂 to jest napisane na usg ... nie dostałyście wydruku?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No właśnie nie dostałam zdjęcia 😥 w poniedziałek do niej idę poproszę ja o zdjęcie i zapytam kiedy się kartę ciąży zakłada? Tak samo o datę porodu poproszę. O L4 tez poproszę bo u mnie w pracy już wszystko jest jasne. Dyrektor do mnie dzwonil bo się dowiedział o ciąży pogratulowal mi, zyczyl powodzenia i powiedział ze wie jaka mam sytuację ze wie tez ze jestem po operacji serca i ze z prezesem doszli do wniosku ze najlepiej jak już zostanę sobie w domu do konca i będę o siebie dbać i żebym praca się nie przejmowała ze sobie poradza. I pytał się czy może dać mój numer jednemu z prezesów bo chce tez ze mną porozmawiać ,ze ogólnie główna siedziba firmy i dyrektorzy ogólnie kazali mnie pozdrowić i ze gdybym miała jakikolwiek problem to żebym śmiało pisała. Wydaje mi się ze chodzi o naprawdę duże kontakty, bo była raz dziewczyna której dziecko miało problemy ze zdrowiem to prezes załatwił przyjęcie do najlepszego specjalisty w tempie ekspresowym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
PaniRumiankowa, Valvue, Niud, Guuusia dziękuje Dziewczyny za dobre słowa wczoraj... Wzięłam nospe, podwójny magnez i usnęłam. W nocy kilka razy mnie obudziło to kłucie - dzisiaj już lepiej ale tez zapodalam taka dawkę... Nie ukrywam ze nadal się martwię No ale.... Cała noc mi się śniło ze plamilam ...i za żadne skarby nie mogłam się dodzwonić do mojego gina - od rana przez to mam taka zwale ze się ogarnąć nie mogę... Zanim dojdzie do rozwiązania - czuje ze będzie kaftan ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1234 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo sympatycznie, że tak szefowie podeszli : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7738343 1]Prywatnie chodzisz? Upomnij się! Ja bym chyba jednak zmieniła gina gdyby mnie tak z buta traktował. Moja lekarka mnie tak cudownie uspokaja, że mogłabym jej drugie tyle płacić.
Bardzo sympatycznie, że tak szefowie podeszli : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No właśnie prywatnie. Jestem zalamana. Jak potraktuje mnie tak po raz kolejny to następną wizytę pójdę gdzieś indziej. O ona powiedziała mi ze z USG wynika ze to początek 5 tyg. Ze jeszcze serduszka nie ma. No ale co to był za problem dać mi zdjęcie 😥 ja to mam zawsze szczęście zanim znajdę lekarza 😥 zawsze i niezależnie jakiej specjalizacji Co do dyrektora i prezesa owszem fajne zachowanie gorzej z szefem naszym wewnętrznym oddzialowym. Bo on jest niereformowalny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
Lekarze przyjmują rutynowo nowe pacjentki i dla nich tam wydruk usg to nic takiego. Dla nas z kolei to prawie jakby być albo nie być. Mój zawsze mi drukuje, ostatnio nawet pytał czy chce wydruk jak byłam na usg po poronieniu. Po co mi takie zdjęcie... Nie wzięłam. Ale z pewnością byłoby mi przykro gdyby lekarz nie chciał mi dać zdjęcia z choćby ziarenkiem maku 🙁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabeczka - super wieści , mówiłyśmy Ci ze będzie dobrze
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie to jest tak bardzo ważne żeby mieć to zdjęcie 😥😥😥😥 Oby dala mi l4 tez 😥 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągnie mnie dzisiaj brzuch. Teściowa pojechała na izbę przyjęć bo jej spuchł języka tak, że ledwo mówi - piękny dzień
|
#1240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pierwszej ciąży kiedyś na weselu byłam w 7 tc, to mnie tak wszyscy irytowali,ze bym ich wystrzelała, no ale może to takie akurat się trafiło ![]() Cytat:
racja z dyskusją, ja już staram się to jednym uchem wpuszczać drugim wypuszczać, u mnie jakby ktoś antymikrofalowy w ciąży przyszedł, to nie mógłby wejść do salony, bo idzie się przez kuchnie i 1metr od mikrofali, więc 1 m by zabrakło
|
||
|
|
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mojego kropka dostałam chociaż jest malutki i nie było jeszcze serduszka. Tż się pół dnia gapił w to zdjęcie Kartę ciąży powiedział że założy jak będzie serce Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do drugiej części to
|
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domima dobrze ze juz lepiej z tym kluciem, postaraj sie za duzo nie rozmyslac tym razem musi vyc dobrze kochana.U mnie chyba hormony sie wlaczyly poplakalam sie bo nie moglam znalec poprzednich wynikoe badan krwi to dopiero poczatek ciazy a gdzie tu dalej...Moja gin chyba zawsze daje mi wydruk z usg chociaz z jednej wizyty nie mam ale nie pamietam czy nie dala czy gdzies zgubilam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co do zdjęć, jak byłam na IP w poniedziałek, też nic nie dostałam.
Ale mi naprawdę było już wszystko jedno, do dziś chce mi się ryczeć jak przypomnę sobie najpierw tę straszną obawę, że nawet nie chciałam w ekran patrzeć, a później to pulsujące milimetrowe serduszko, którego chwilę trzeba było jednak szukać. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() Ale z tego co pamiętam, Twoja teściowa to dobra kobita? |
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
U mnie sobota to ogólnej zawsze mało czasu dla siebie bo sprzątam dom, potem z młodym na basen jedziemy i jakies zakupy i tak non stop cos. Takze nadrobię Was zaraz - pozdrowienia
|
#1247 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też sobotnie porządki. Robię to na co braklo mi czasu w tygodniu 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj sama nie wiem czego chce
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Podczytuję majówki od kąd tylko pojawił się wątek (tak jakbym czuła że tutaj trafię) czas najwyższy się ujawnić. Poza tym widzę tu mnóstwo znajomych nicków (Domima, Groszek, Nat, Stokrotka . 17.09 - w 4 urodziny mojego syna, postanowiłam zrobić test (byłam wtedy 4 dni przed terminem @) wyszły piękne grube krechy. 18.09 zrobiłam beta hcg wynik ponad 1400, dwa dni później już było 3500 ) Byłam już u lekarza, pęcherzyk ciążowy widoczny, kartę ciąży mi założył i dostałam skierowanie na badania . Kolejna wizyta 29.09. Wierzę że tym razem się uda i że w maju zostaniemy rodzicami po raz kolejny
|
|
|
|
#1251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1252 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
domii zastanawiałam się kiedy się ujawnisz
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jupiiiii ![]() ![]() cieszę się ze się tu pojawilas ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam ogarnąć kilka ostatnich stron których jeszcze nie doczytałam żeby być na bieżąco z Wami
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az milo sie czyta Twoj post, taka pozytywna energia z niego bije.Ja juz odliczam, jeszcze niecale 1,5h do wizyty to na ciazowa wizyte wolalam sie przygotowac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę miałam obawy że to za wcześnie ale fajnie tu macie więc się ujawniłam
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co nie mogę nadrobić ... bo cały czas coś ...
w każdym razie STOKROTKA - kciuki Słońce za wizytę - bardzo bardzo mocne ✊️✊️✊️ Czekam z niecierpliwością na wieści ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomimo tych wszystkich stresów staram się myśleć pozytywnie. Wiem że musi być dobrze, limit cierpień już się wyczerpał Wiadome mam chwile grozy, paniki ale jednak czuję że tym razem będzie w porządku ![]() A Tobie już pisałam na innym wątku że mocno trzymam za wizytę daj znać po
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem wiem ale widzisz ze fajna grupa się klaruje wiec nie ma ma co czekać Kochana - tym razem będzie cudownie - już poziom smutków osiagnal max wiec wiesz - teraz będzie tylko lepiej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

- od rana przez to mam taka zwale ze się ogarnąć nie mogę... 

teraz mojego kropka dostałam chociaż jest malutki i nie było jeszcze serduszka. Tż się pół dnia gapił w to zdjęcie

to dopiero poczatek ciazy a gdzie tu dalej...
. 17.09 - w 4 urodziny mojego syna, postanowiłam zrobić test (byłam wtedy 4 dni przed terminem @) wyszły piękne grube krechy. 18.09 zrobiłam beta hcg wynik ponad 1400, dwa dni później już było 3500
byłam normalnie na spokojnie w toalecie
w końcu nie boli mnie tak już brzuch 

az milo sie czyta Twoj post, taka pozytywna energia z niego bije.
za wizytę