|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Kasia333 żeby nie było, że się obijam
to takie cuś zrobiłam. Jest to całkiem bez sensu ale świadczy o tym, że walczę
|
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
Odpowiadałam i post poszedł w kosmos
, teraz cd.Hmmm... tylko, że tamten już skończony był. No nic pisałam, że sączę malibu z mleczkiem (Czarinka przypomniała mi o jego istnieniu w barku ), ale już skończyłam pić, więc piszę: wysączyłam mlaibu z mleczkiem . Lubię różne alkohole prócz czystej wódki i win, szczególnie prostych - taki uraz z wczesnej młodości.Kamilko jak patrzę na Filipka to jakbym na Krystiana patrzyła i to samo piwo lubią!!! Nie pisałam wcześniej, ale podzielam zdanie dziewczyn: bardzo ładnie ci w czerwonymCoś mnie głowa boli po tym malibu . dziś znów robiłam "fotoseszyn" jak to Hadżi pisze, ale penie już dziś nie zmniejszę zdjęć.
|
|
|
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia333 buziaczek w bolącą główkę
|
|
#1024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem pod wrażeniem Twojej determinacji , nie uważam, że Twoja praca jest bez sensu, bo moja pierwsza parca w PSP ograniczała się do wyretuszowania twarzy a Ty już poszłaś bardziej do przodu!!! Brawo!!! A po zdjęciu widać, że masz kobieto serce do obróbek |
|
|
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia333 moja nieudolność w tym programie tak mnie wkurza, że raczej program rzucę niż Tobie wyzwanie
Ja dziś w ciągu kilku godzin chyba ze 30 razy go wyłączałam z nerwów A jak starałam się coś robić wg objaśnień tej pani z linka to ni cholery nic mi nie wychodziło. Np. wycięłam osobę żeby rozmydlić tło, później stosowałam jej wskazówki i za każdym razem tło pozostawało bez zmian a rozmydlała mi się ta wycięta osoba, noszzzz cholera by to wzięła
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez kaśka333 Czas edycji: 2008-06-23 o 15:40 |
|
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
No a mnie się sam "Krystianek" zaznaczał a to obramowanie zdjęcia już nie
![]() No ale będę walczyła
|
|
#1029 |
|
BAN stały
|
hej
pracowity tydzień był trzeba przyznać serdecznie dziękujemy za miłe słowa Co do kapieli - myjemy codziennie, nie wyobrażam sobie myć go rzadziej nawet jak jest chory lub przyziębiony. Ale to moje zdanie Synta - bliskie spotkanie z pieńkiem - do wesela się zagoi Kasiu333 - muszę chyba zacząć Filipa nocnikować, bo on już - wiem to na pewno - kontroluje mocz. Ma swoje pory siusiania - i po nocy ma suchego pampka, a to podobno znak, że już można nocnikować. A jak zacząć nocnikować - nie wiem. Nie przepada za siedzeniem na nocniku. Ostatio obsikał mi łóżko wołając sisisisi. A ja tylko chciałam by sobie pupę powietrzył. Łobuz jeden. Uwielbiam też tarzać się w naszej pościeli. chyba czuje nasz zapach i bardzo mu się to podoba. Ząbki myjemy - a jakże - rano i wieczorem samą wodą. U nas w Mińsku widziałam takie pajacyki. I chyba podłapię pomysł, bo to wielce wygodne. No toż kiedyś pisałam, że nasi chłopcy to jak bliźniaki..... ![]() na zdjęciach Krystian ma zielone body - Fifi ma takie samo (nawet był w nim na marcowym spotkaniu) Angie - Filip śpi 2x dziennie po ok 2 godz. a na weselu wytrzymał do ok 22.30 i późnie do domu Garnuszki - Fifi bardzo lubi te przecierki owocowe dla młodszych dzieci. Cżęsto deję mu to razem z ryżem lub makaronem. Julitko - dzięki - ten mop to pierwsza rzecz za jaką Fifi chwyta po wyjściu na dwór. Widzi jak sprzątam i naśladuje - to miłe. Najgorsze jest to, że niedługo nasze dzieciaczki będą częściej widywać się z innymidziećmi - niekoniecznie dobrze wychowanymi - i wtedy to będzie masakra. Będą papugować i dobre i złe rzeczy. aaaa jeszcze o ciuszkach tup tup - bardzo dobre - mam body, ogrodniczki, koszulę. polecam MArto - gratuluję mniejszego rozmiaru - ale masz samozaparcie aaaaaaaa więcej zdjęć z wesela - jak młodzi wrócą z Cypru (fajnie mają) |
|
|
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia333 dzięki
Oczywiście w biegu to jest robione
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Oj, Jula wzięło Cię
Bardzo ładnie Ja jestem w transie i pracuję nad nowym projektem. Mam nadzieję, że nie wystraszyłyśmy reszty Jak będziesz miała jakieś pytania to wal śmiało na gg (jak będę wiedziała to odpowiem i pomogę)
|
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia333 dzia
Spadam karmić Misia Dobrej nocki dla Wsiech
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko chciałam napisać, ze żyję, chociaż strasznie boli mi głowa
![]() Miałam dziś urlop, takze nie siadałam do kompa. Jutro z rana jadę do mamy na cały dzień, bo Karol będzie kuł tą scianę pod klimatyzator. Miłego weekendu |
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Na szybko mam filmik z dzisiaj, ładował się podczas naszej nieobecności. A zakupy owszem udały się, choć nie jestem w pełni zadowolona z prezentu dla Nikusia, kupiliśmy mu klocki drewniane i mały samochodzik. No i jesteśmy o kilkaset zł biedniejsi.
http://pl.youtube.com/watch?v=e_rlGSd-50g Dobranoc |
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Miłego weekendu dziewczynki i chłopaku,ja pewnie też dopiero po zajrzę
![]() KasiuL - fajny filmik, ale Nikuś zasuwa i jak sobie gada przy tym, fajny z niego chłopiec.Kamilko - ja się tego bardzo obawiam co Ty piszesz, o wpływie innych dzieciaków, mam tu na myśli dzieciaki z rodziny, jest ich trochę, nieco starsze i nieco rozbestwione. Milena już ostatnio zaczęła wymuszac zajmowanie się nią papugując po siostrzenicy TŻ, wymuszała krzykiem. Pewnie jeszcze nie raz i nie dwa się to powturzy... niestety. ![]() Zmykam spać... oczy mi się same zamykają. A jeszcze miałam napisać co do mojego rozpijania, chorobcia to praca mnie rozpija, dziś się śmieliśmy bo od poniedziałku znowu zaczynamy - drugi kolega ma urodziny i też ma przynieść coś na 'ząbek' no a z poniedziałku to już chyba tylko alkoholicy zaczynają ![]() Buziaki wielkie, trzymajcie się cieplutko i do następnego kliknięcia!! papa
|
#1036 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu mam nadzieję, że głowa już dziś nie boli
Angie alkoholiczko ![]() Kasiu333 co to za nowy projekt? A jak tam Twoje plany odnośnie turnusów rehabilitacyjnych? Lachkasia Nikuś jak zapitala A jaki dzielniasek - nawet jak się przewrócił, to wstał i pomaszerował dalej My dziś jedziemy na budowę do mojej mamy. Budują ten dom już chyba 4 lata a ja ostatni raz tam byłam w ciąży. No i mama stwierdziła, że to wstyd że tak rzadko tam bywamy. Miś będzie miał radochę bo na działce jest 40 ton piachu
|
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Julitko,no to czekamy na zdjecia z dzialki,ale Mis bedzie mial radoche! (40 ton piasku ).Sliczni e Ci te obrobki wychodza![]() MadziuO,super,ze Marcysia ma sie lepiej Co do tego szyldu to BARDZO CI DZIEKUJE za dobre checi ale juz zamowilismy tutaj na miejscu ![]() Kamilko,Fifi slodziarz! Slicznie wyszedl z ta butelka od piwa Nasz Isiu jeszcze nie kontroluje "sisi",budzi sie zawsze z mokrym pampersem.My nocnikowanie zaczniemy okolo wrzesnia,jak Maly skonczy poltora roku,a na przyszly rok na lato zaczniemy odzwyczajac od pampersow (nawet juz sobie ksiazki zamowilam z takiego katalogu w stylu polskiego "Swiata Ksiazki" na temat jak odzwyczaic dziecko od smoczka i od pieluch Kasiu333,Krystianek boooski!!! Extra wyglada w tym kapelutku zoltym i w chusteczce z maryska tez; u nas jest ten problem,ze Isiek sciaga czapki z glowy ![]() Dzieki za linki do pizamek ![]() KasiuL,Nikolasek kochaniutki,slicznie biega i jak przy tym fajnie "wyzywa" ![]() Basiu,milego dnia u mamy zycze No Angela,to jak tak dalej pojdzie to do klubu AA bedziemy Cie musialy zapisac ![]() ![]() Pieknie sie u nas zrobilo (choc troche sie dziwie,bo deszcz zapowiadali ) i jak jutro tak bedzie to kopniemy sie na plaze.Tak ze prosze trzymac kciuki za pogode .W tym roku ogolnie pogoda u nas kiepska (w porownaniu z poprzednimi latami),bo zawsze o tej porze upaly juz byly niemilosierne,ani jednej chmurki na niebie...a teraz pada co chwile .To niby dobrze,ale ja chce juz laaaato w pelni!
|
|
|
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu,cuuudny ten projekt!!!! az gesiej skorki dostalam jak czytalam ten wierszyk i lezka mi sie w oku zakrecila
|
|
|
|
#1040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania trzymam kciuki za te waszą pogodę Na dorównanie czy chociażby zbliżenie się do osiągnięć Kasi333 to ja szans nie mam Popatrz na dziś i na naszą Galerię ![]() ![]() Piękności Ja dziś się trochę bawiłam ale to aż wstyd pokazywać Teraz zmykamy na tą działkę bo Misiek właśnie wstał, papa
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkich
jestesmy, zyjemy poczytalam troche ale reszte nadrobie pozniej, bo narazie musze cos zrobic do jedzonka, irek ma dzis impreze strażacką i jestem sama z witem, narazie maly spi wiec mam chwile, a jak nie spi to jestesmy na podworku, lub spacerze, a wieczorem jakwito idzie spac to idziemy z tztem biegac a z witem siedzi dziadek, biegamy srednio 40 minut i jak juz wrocimy to nic mi sie nie chce, tylko kapiel i spanie pozdrawiam wszystkich. buziaki ps: ikola, freddy - w poniedzialek 9 czerwca wyjezdzamy nad morze, bedziemy w międzyzdrojach, moze sie spotkamy? tylko nie wiem gdzie?? moze takw polowie drogi? zaproponujcie cos, my jedziemy pociagiem, wiec moze byc taka miejscowosc zebysmy mogli jakos dojechac PKPlub PKS, bedziemy do 18 czerwca. zastanowcie sie...
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
hejka
Nie piszę bo nie jestem w nastroju ![]() Mój facet ostatnio bzikuje, już tydzień chodzi podpity, cuchnie od niego piwskiem ![]() nie wiem co mu odbiło mam dość wszystkiego
|
#1043 |
|
Zadomowienie
|
Radość to my przecież od tego jesteśmy, żeby wysłuchać, poradzić, podnieść na duchu!!!
Chyba tylko jedno: niewyjaśnione sytuacje pogłębiają problem, więc musisz się wziąć w garść i zwyczajnie spytać: DLACZEGO??? Ja sama nie potrafię czasem z Marcinem rozmawiać i wiem jak to komplikuje życie i każdą kolejną sprawę. A jak już wykrztuszę z siebie co mam na sercu to mi dużo lepiej. Czasem okazuje się, że coś wygląda inaczej niż ja to widzę, ale wtedy mogę właśnie spojrzeć na pewne sprawy z innej strony. Tak więc mocno za Ciebie trzymam kciuki i wierz mi, że dopóki nie porozmawiasz z tżtem będzie Ci źle, a tego chyba ani Ty ani my tu absolutnie nie chcemy. Przesyłam Ci moc całuskow i 3 wiadra siły!!! |
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
Radość
Myśmy wg Hadziego mieli pojechać na działkę na 2 godziny Wróciliśmy po 6 Super tam jest. Misiek się wyhasał, wyspał, wybiegał, wybawił i milion innych "wy..."Pierwszy raz w życiu pływał łódką Kilka zdjęć:
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() My już w domku. Chciałam na razie tylko sie przywitać Postaram sie wpaść później |
|
|
|
#1046 |
|
BAN stały
|
Julitko, KAsiu - nieźle wychodzą wam te obróbki - (osobiście lubię takie mniej "napaćkane") Też lubie się tym bawić... uwiebiam photoshopa (pracowała na nim) - teraz niestety czasu brak na taką zabawę
lachkasiu - Nikoś świetnie sobie radzi, faktycznie pełno go wszędzie i jest taki wesoły.Ładnie biega. Widzę, że szykuje się spotkanie nad morzem - superrrr Radość - głowa do góry - mówię Ci a raczej piszę, nasz wątek działa jak wizyta u najdroższego pychterapeuty, więc zaglądaj tu często i pisz o swojej malutkiej. Julitko - zdjęcia super, może i byśmy się wybrali nad wodę - w sumie mamy rzut beretem. Ale komarzyska mamy w tym roku, zima nie wymroziła to się namnożyło dziadostwo Miałam wam wcześniej napisać 2 dni temu dziecko z Mińska umarło w ciągu doby na sepsę. Wysoka gorączka w nocy, później do szpitala do Wawy, bo w Mińsku nic nie poradzili, dziecko odeszło .... przyktro... ciekawa jestem dlaczego tak się stało, czy było narażone na jakieś inne bakterie, czy chorowało wcześniej czy nie... dlaczego tak szybko.... dlatego postanowiliśmy na dzień dziecka zafundować Filipowi szczepionkę zamiast zabawek. |
|
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie odniosę się do Waszych postów, bo oczy mi się same zamykają.
Jutro jadę z rana po Michała. Ciekawe co poczuję jak go zobaczę? Czy serce mi piknie? Czy zabije mocniej? Chcę wierzyć że tak będzie. Całuję |
|
|
|
#1048 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego tylko u nas ma być do doopy?? A tak serio to i tak Ci zazdroszczę tej hiszpańskiej aury![]() Cytat:
Od momentu kiedy zaczęłam się w to bawić to nie takie rzeczy powinnam robićCytat:
, ale uczę się, uczę... Z Photoshopem nie dawałam sobie rady i zrezygnowałam, ale póki co PSP mi odpowiada. No nic... będę pamiętać, że mam eksperta na wątku![]() Cytat:
Lachkasiu Nikuś zapierdziela nieźle!!!
|
||||
|
|
|
#1049 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilka biedny ten dzieciaczek od Was
I skąd to cholerstwo się bierze ![]() U nas komarów tez dzikie stada latają a na tej działce u mamy jakoś nie było tego paskudztwa Kasia333 co Ty kobitko piłaś dzisiaj? Czarinka
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kamila,straszne co sie z tym dzieciatkiem stalo .Skad w ogole ta sepsa sie bierze? tak znikad atakuje? az strach myslec o takich rzeczach... A co to za szczepionka,ktora bedziecie szczepic? Jak sie nazywa? Musze sie dowiedziec czy tutaj jakies szczepionki na ta sepse sa...tylko zebym to jeszcze wiedziala jak jest sepsa po hiszpansku (moze po lacinskiej nazwie sie doszukam).Jula,SUPER fotki! Widac,ze Misiek sie wybawil za wsze czasy.Tyle nowych zakamarkow,woda,lodka,40 ton piachu -zafundowaliscie dziecku raj na ziemiMis,jak zwykle przesliczny i BARDZO podobny do Mamusi ![]() Radosc,ja tez podpisze sie pod slowami dziewczyn.Kamila wspaniale nas "podsumowala" tak ze z kazdym problemem wal jak w dym.Wierze,ze nie masz nastroju i ochoty na nic skoro w domu tak nieciekawie ale wlasnie dzieki "rozmowom" z nami troche sie od tego wszystkiego oderwiesz Marta,na Ciebie to juz normalnie slow podziwu zaczyna brakowac ,szok normalnie! Ja nie poszlabym biegac nawet gdyby mi ktos zaplacil,wolalabym chyba tysiac brzuszkow zrobic .Milego samotnego wieczorku (no nie tak do konca samotnego,bo z Synusiem ale chodzilo mi,ze bez meza )Zmykam do wanny i odpoczac troche przed tv (juz widze to moje odpoczywanie ,po 5 min.oko mi sie przymknie i Jose znowu godzine mnie bedzie budzil ...no ale co zrobic,jak tak fajnie sie zasypia przy tv )Dobranoc. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

to takie cuś zrobiłam. Jest to całkiem bez sensu ale świadczy o tym, że walczę 
, teraz cd.
. Lubię różne alkohole prócz czystej wódki i win, szczególnie prostych
. dziś znów robiłam "fotoseszyn" jak to Hadżi pisze, ale penie już dziś nie zmniejszę zdjęć.

) i jak jutro tak bedzie to kopniemy sie na plaze.Tak ze prosze trzymac kciuki za pogode
Popatrz na dziś i na naszą Galerię