|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Cytat:
Tak patrząc na filmy wydaje się porównywalna.
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie ja bym się nie skusiła na paletę czy cień bez testera i bez możliwości sprawdzenia jaka jest pigmentacja produktu. Bo przecież cienie kupuje się dla koloru.
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam wosk z Lovely. ☺️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filmiki oglądałam ogólnie, żeby zobaczyć te nowości Wibo i też byłam ciekawa jak się u różnych dziewczyn sprawdzą. MUR kupowałam też tylko na podstawie YT np. u dziewczyny która jedno oko robiła nią a drugie ABH MR. Dałam za nią coś koło 40 zł, ale też ma lusterko duże. Po pierwszym makijażu nią byłam zachwycona. Ma więcej kolorów i ciepłych i chłodnych, więcej matowych i parę satynowych i błyszczące. Ale gdybym jej nie kupiła, to pewnie i ja polowałabym na Wibo.
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, polecicie jakiś olejek do twarzy? Używałam arganowego z Evree i bardzo go lubie ale cena trochę odstrasza. Są dostępne obecnie jakieś fajne, bez silikonów, czyste olejki? Zależy mi na czymś do skóry suchej ewentualnie mieszanej. Najlepiej w rozsądnej cenie
Edytowane przez JustDreaming Czas edycji: 2017-09-23 o 13:09 |
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyste olejki jednak są drogie Evree to jednak i tak dobra cena. http://www.rossmann.pl/Produkt/Loton...ml,361928,7150 jeszcze z tanich to takie są 2 czy 3 rodzaje. Ja zużyłam do włosów i do opalania
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2017-09-23 o 13:17 |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdybym miała dostęp do hebe to bym się zaopatrzyła w Nacomi ale tak to musze szukać gdzie indziej
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W promocji na kolorówkę planuję chwycić:
Nad paletą Modern się zastanawiałam. Ale jak na początku mnie zachwyciła, tak im więcej dni mija, tym bardziej stwierdzam, że może poproszę Mikołaja o jakąś kolejną Zoevę jednak Podkładu w Rossmannie nie ma ani jednego, który mógłby mnie zainteresować (chyba że tej nowej marki Lorigine? coś mi świta, że mogą mieć jasne odcienie?). Korektorów mam aż nadto (a żaden zachwycający...), muszę to pozużywać. Pudrów matujących mam dużo za dużo. Róże, bronzery też mam Tusz wolę kupić online, no chyba że się Lovely niezmacany trafi. Jakoś tak coraz mniej mnie z R. interesuje z upływem lat
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
A te loreal true match to sa jakie podklady ? Snilo mi sie ze biegalam po wszystkich roskach i nie moglam dostac zadnego
|
|
|
|
#3850 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja planuję kupić prawie same szminki/konturówki/pomadki płynne z Wibo, Bell, Debory, ewentualnie Revlon.
|
#3851 |
|
Przyczajenie
|
Wiadomo kiedy można będzie kupić kolorówkę Bell w Rossmannie online?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3852 |
|
Rozeznanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77388781]Ja mam zwykłą Flawless i ją nawet lubię, ale bardziej cienie błyszczące niż maty. Matów MUR dobrych nie robi, a paletę Flawless Matte natychmiast puściłam dalej bo była fatalna.
W promocji na kolorówkę planuję chwycić:
Nad paletą Modern się zastanawiałam. Ale jak na początku mnie zachwyciła, tak im więcej dni mija, tym bardziej stwierdzam, że może poproszę Mikołaja o jakąś kolejną Zoevę jednak Podkładu w Rossmannie nie ma ani jednego, który mógłby mnie zainteresować (chyba że tej nowej marki Lorigine? coś mi świta, że mogą mieć jasne odcienie?). Korektorów mam aż nadto (a żaden zachwycający...), muszę to pozużywać. Pudrów matujących mam dużo za dużo. Róże, bronzery też mam Tusz wolę kupić online, no chyba że się Lovely niezmacany trafi. Jakoś tak coraz mniej mnie z R. interesuje z upływem lat [/QUOTE]Hej ![]() Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym pudrze Bell? Brzmi ciekawie, a w internecie tylko na jednym blogu coś więcej o nim znalazłam. Możesz porównać do np. Facefinity albo Stay Matte? I powiedzieć coś o kolorach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3853 | |||
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
Mam sporo pudrów na liście, a tego i tak nie obejrzę bo 'słocz' mi dużo nie powie. Szkoda, że te nowe pudry z Lovely będą dostępne od listopada ![]() Bo inne produkty z listy znam mniej albo więcej, ale i tak muszę wywalić z niej część ![]() Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77388781]Ja mam zwykłą Flawless i ją nawet lubię, ale bardziej cienie błyszczące niż maty. Matów MUR dobrych nie robi, a paletę Flawless Matte natychmiast puściłam dalej bo była fatalna. W promocji na kolorówkę planuję chwycić:[/QUOTE][1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77388781] - (na pewno) czarny eyeliner, bo mój obecny skończył żywot i nie mam - coś taniego, prawdopodobnie Golden Rose, ewentualnie Wibo - (na pewno) puder Bell Hypoallergenic SPF50 bo mam i bardzo polubiłam, wezmę na zapas - (być może) pomadkę w płynie Deborah nr 01 i/lub 02 Nad paletą Modern się zastanawiałam. Ale jak na początku mnie zachwyciła, tak im więcej dni mija, tym bardziej stwierdzam, że może poproszę Mikołaja o jakąś kolejną Zoevę jednak Podkładu w Rossmannie nie ma ani jednego, który mógłby mnie zainteresować (chyba że tej nowej marki Lorigine? coś mi świta, że mogą mieć jasne odcienie?). Korektorów mam aż nadto (a żaden zachwycający...), muszę to pozużywać. Pudrów matujących mam dużo za dużo. Róże, bronzery też mam Tusz wolę kupić online, no chyba że się Lovely niezmacany trafi. Jakoś tak coraz mniej mnie z R. interesuje z upływem lat [/QUOTE]Masz u siebie w R. Golden rose ? Ten puder z Bell nada się do tłustej cery ? Ja cieni drogeryjnych nie używam więc to u mnie odpada. Głównie pudry sypkie, coś do brwi, może podkład i korektor Wrzuciłam też lakiery hybrydowe z eveline ciekawe (czy wejdą na promo?), pomadki z bell, bazę eveline i eyelinery ![]() Cytat:
|
|
#3854 |
|
Rozeznanie
|
Basiago. Ten loringine może być fajny. Macałam i wg mnie najjaśniejsza 1,5 (chyba to on najjaśniejszy) jest taki bladzutki żółty/neutralny (no żółty chyba_ładny). Generalnie krycie miał ładne wg mnie, ale ja mało wiem.
oglądałam ta wersję teint idole. Tylko 65 czy 66 zl . Troche boli , nawet to 33 zł. ale jakby się okazał jakiś super mega wow...... Ja jeszcze zastanawiałam się nad tymi pura z deborah. Jeden jakiś wodny w tubce, a drugi niby nowość w szkle. Kolory wiem, że 01 z tubki był różowy. 00 chyba normalny, ale chyba nie jakoś wybitnie jasny. Kolorystycznie na mnie dobrze lezal Rimmel lasting finish nudę 100 |
|
|
|
#3855 |
|
Zadomowienie
|
Na stronie Wibo jest jakieś odliczanie do premiery palety modern - 7 dni
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Ciekawe czy te pomadki rzeczywiście będą takie lekkie jak obiecują i czy w ogóle będą fajne
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaryzykuje.
Mam kilka palet MUR i szalu dla mnie nie ma, sypia sie strasznie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-09-23 o 18:25 |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kiedy rusza promocja -49 & ??
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
Możecie dodać produkty Bell do koszyka w aplikacji? U mnie nie ma opcji, nawet przy zmianie miejsca odbioru
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
10.10.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3860 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
czy pędzle też wchodzą na promocję?
|
#3862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
dla wszystkich -49, dla klubowiczów -55 (przynajmniej tak było na ostatniej promo)
|
#3864 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
On matuje raczej słabo... Ale jest mocno kryjący i to tak naprawdę konkretnie jak na puder. Ładnie wygładza buzię. Ja bardzo lubię mieć coś takiego w zanadrzu na dni no make up (filtr + puder), buzia super wygląda trochę podkreśla suche skórki i włoski na twarzyJak nie zapomnę mogę jutro wrzucić zdjęcie z innymi, które mam Cytat:
Dzięki za czujność, chodziło mi o eyeliner Eveline, przepraszam Do tłustej chyba nie bardzo... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
będzie jakaś promocja na męskie perfumy z racji 30wrzesnia?
|
|
|
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
Basiago - dziękuję za odpowiedź
![]() Jak będziesz mogła to proszę wrzuć to zdjęcie. Ja w sumie mam cerę tłustą, ale na koniec mogłabym jeszcze przejechać nos i poliki jakimś matującym sypańcem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Moja wymianka: Flowerbomb, Guerlain, Moschino... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1248536 Edytowane przez krewka Czas edycji: 2017-09-23 o 22:01 |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tej palecie Wibo przez Was i znalazłam to:
http://www.rozowyswiatmarthe.pl/2017...n-by-wibo.html Wrzucam link bo może faktycznie kogoś ten produkt interesuje. A jak ktoś woli jednak coś MUR to wyczaiłam, że Hebe będzie mieć krótką promocję - 30% na ich palety chyba 8-9 października. Co do sypania się, sypkie chyba sypią się wszystkie, nawet te premium bo tu w sypkiej formule jeszcze rewolucji nie było choć część firm eksperymentuje np. z silikonami itp. Jednak baza to nadal mika z Chin itp., więc tu cudów nie ma. Nie sypią się jedynie sypkie potraktowane Duraline albo cienie w kremie/w płynie. Ja tam wolę jak ciut mi pyli MUR niż jakbym miała się wkurzać, że pyli mi paletka Marc Jacobs czy Naked. Fakt, droższe marki mają czasem lepiej napigmentowane matowe jasne kolory, ale to chyba jedyna różnica w sypkich cieniach.
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
I run pyleniu/nie pyleniu/braku pigmentacji ostatnio Hania mówiła przy okazji recki ABH tej najnowszej.
Jak cień jest mocno sprasowany to nie pyli, ale pigmentacje też ma średnią, bo go ciężej nałożyć na cokolwiek (pędzel, paluch) . Te z ładną pigmentacja mogą być lżej sprasowane i jednocześnie też się może bardziej pylic. Może ma rację, a może to wina Chińczyków. |
|
|
|
#3869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie obejrzałam nowy filmik maxineczki o rozświetlaczach i zaciekawił mnie ten z Bell macała któraś lub ma go w swoich zbiorach?
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77396651] Haha Dzięki za czujność, chodziło mi o eyeliner Eveline, przepraszam Do tłustej chyba nie bardzo... ![]() [/QUOTE] W sumie cieszyłabym się gdyby GR było w R ![]() Szkoda, ale może kupię jednak tylko na wiosennej promocji-ze względu na filtr
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

Tak patrząc na filmy wydaje się porównywalna.

Filmiki oglądałam ogólnie, żeby zobaczyć te nowości Wibo i też byłam ciekawa jak się u różnych dziewczyn sprawdzą. MUR kupowałam też tylko na podstawie YT np. u dziewczyny która jedno oko robiła nią a drugie ABH MR. Dałam za nią coś koło 40 zł, ale też ma lusterko duże. Po pierwszym makijażu nią byłam zachwycona. Ma więcej kolorów i ciepłych i chłodnych, więcej matowych i parę satynowych i błyszczące. Ale gdybym jej nie kupiła, to pewnie i ja polowałabym na Wibo.
gdybym miała dostęp do hebe to bym się zaopatrzyła w Nacomi ale tak to musze szukać gdzie indziej