Rossmann cz. XXX - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-23, 00:48   #3841
Make4Up
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
A ja nawet te 20 zł wolę wydać dobrze niż ryzykować.
Z tego co widzę to MUR ma podobną paletę, chyba o mocniejszej pigmentacji. Z serii Flawless, której akurat nie mam. Ressurection 3 czy jakoś tak. Ja tam na oku mam od dawna coś innego w zbliżonej cenie, ale jeszcze wstrzymuję się przed zakupem bo inne wydatki są pilniejsze niż cienie do powiek, których jednak co dzień się nie używa.
Ja ją mam, ale nie wiem czy mocniejsza od Wibo, testera na sklepie nie będzie pewnie chyba że ktoś rozprawiczy Tak patrząc na filmy wydaje się porównywalna.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 02:01   #3842
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Ja ją mam, ale nie wiem czy mocniejsza od Wibo, testera na sklepie nie będzie pewnie chyba że ktoś rozprawiczy Tak patrząc na filmy wydaje się porównywalna.
Masz i planujesz też zakup Wibo? Czyli w sumie duplikat palety kolorów, które już masz?
Właśnie ja bym się nie skusiła na paletę czy cień bez testera i bez możliwości sprawdzenia jaka jest pigmentacja produktu. Bo przecież cienie kupuje się dla koloru.
Stary 2017-09-23, 09:49   #3843
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel86 Pokaż wiadomość
A pomada z wibo ?w ogole cos do brwi takie super hiper ?
Ja polecam wosk z Lovely. ☺️

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 12:52   #3844
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Masz i planujesz też zakup Wibo? Czyli w sumie duplikat palety kolorów, które już masz?
Właśnie ja bym się nie skusiła na paletę czy cień bez testera i bez możliwości sprawdzenia jaka jest pigmentacja produktu. Bo przecież cienie kupuje się dla koloru.
Nie nie planuję Filmiki oglądałam ogólnie, żeby zobaczyć te nowości Wibo i też byłam ciekawa jak się u różnych dziewczyn sprawdzą. MUR kupowałam też tylko na podstawie YT np. u dziewczyny która jedno oko robiła nią a drugie ABH MR. Dałam za nią coś koło 40 zł, ale też ma lusterko duże. Po pierwszym makijażu nią byłam zachwycona. Ma więcej kolorów i ciepłych i chłodnych, więcej matowych i parę satynowych i błyszczące. Ale gdybym jej nie kupiła, to pewnie i ja polowałabym na Wibo.
Stary 2017-09-23, 13:07   #3845
JustDreaming
Rozeznanie

Dziewczyny, polecicie jakiś olejek do twarzy? Używałam arganowego z Evree i bardzo go lubie ale cena trochę odstrasza. Są dostępne obecnie jakieś fajne, bez silikonów, czyste olejki? Zależy mi na czymś do skóry suchej ewentualnie mieszanej. Najlepiej w rozsądnej cenie

Edytowane przez JustDreaming
Czas edycji: 2017-09-23 o 13:09
JustDreaming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 13:14   #3846
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustDreaming Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polecicie jakiś olejek do twarzy? Używałam arganowego z Evree i bardzo go lubie ale cena trochę odstrasza. Są dostępne obecnie jakieś fajne, bez silikonów, czyste olejki? Zależy mi na czymś do skóry suchej ewentualnie mieszanej. Najlepiej w rozsądnej cenie
Z tanich to masz taki http://www.rossmann.pl/Produkt/Alter...ml,343639,7123
Czyste olejki jednak są drogie Evree to jednak i tak dobra cena.

http://www.rossmann.pl/Produkt/Loton...ml,361928,7150 jeszcze z tanich to takie są 2 czy 3 rodzaje. Ja zużyłam do włosów i do opalania

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-09-23 o 13:17
Stary 2017-09-23, 14:02   #3847
JustDreaming
Rozeznanie

Cytat:
Z tanich to masz taki http://www.rossmann.pl/Produkt/Alter...ml,343639,7123
Czyste olejki jednak są drogie Evree to jednak i tak dobra cena.

http://www.rossmann.pl/Produkt/Loton...ml,361928,7150 jeszcze z tanich to takie są 2 czy 3 rodzaje. Ja zużyłam do włosów i do opalania
Nie takie drogie jak próbują nam wcisnąć gdybym miała dostęp do hebe to bym się zaopatrzyła w Nacomi ale tak to musze szukać gdzie indziej
JustDreaming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 14:29   #3848
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Z tego co widzę to MUR ma podobną paletę, chyba o mocniejszej pigmentacji. Z serii Flawless, której akurat nie mam. Ressurection 3 czy jakoś tak. Ja tam na oku mam od dawna coś innego w zbliżonej cenie, ale jeszcze wstrzymuję się przed zakupem bo inne wydatki są pilniejsze niż cienie do powiek, których jednak co dzień się nie używa.
Ja mam zwykłą Flawless i ją nawet lubię, ale bardziej cienie błyszczące niż maty. Matów MUR dobrych nie robi, a paletę Flawless Matte natychmiast puściłam dalej bo była fatalna.

W promocji na kolorówkę planuję chwycić:
  • - (na pewno) czarny eyeliner, bo mój obecny skończył żywot i nie mam - coś taniego, prawdopodobnie Golden Rose, ewentualnie Wibo
    - (na pewno) puder Bell Hypoallergenic SPF50 bo mam i bardzo polubiłam, wezmę na zapas
    - (być może) pomadkę w płynie Deborah nr 01 i/lub 02

Nad paletą Modern się zastanawiałam. Ale jak na początku mnie zachwyciła, tak im więcej dni mija, tym bardziej stwierdzam, że może poproszę Mikołaja o jakąś kolejną Zoevę jednak

Podkładu w Rossmannie nie ma ani jednego, który mógłby mnie zainteresować (chyba że tej nowej marki Lorigine? coś mi świta, że mogą mieć jasne odcienie?). Korektorów mam aż nadto (a żaden zachwycający...), muszę to pozużywać. Pudrów matujących mam dużo za dużo. Róże, bronzery też mam Tusz wolę kupić online, no chyba że się Lovely niezmacany trafi. Jakoś tak coraz mniej mnie z R. interesuje z upływem lat
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 14:31   #3849
ewel86
Zadomowienie

A te loreal true match to sa jakie podklady ? Snilo mi sie ze biegalam po wszystkich roskach i nie moglam dostac zadnego
ewel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 14:36   #3850
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Ja planuję kupić prawie same szminki/konturówki/pomadki płynne z Wibo, Bell, Debory, ewentualnie Revlon.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 16:29   #3851
emily0
Przyczajenie

Wiadomo kiedy można będzie kupić kolorówkę Bell w Rossmannie online?

emily0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 17:04   #3852
krewka
Rozeznanie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77388781]Ja mam zwykłą Flawless i ją nawet lubię, ale bardziej cienie błyszczące niż maty. Matów MUR dobrych nie robi, a paletę Flawless Matte natychmiast puściłam dalej bo była fatalna.

W promocji na kolorówkę planuję chwycić:
  • - (na pewno) czarny eyeliner, bo mój obecny skończył żywot i nie mam - coś taniego, prawdopodobnie Golden Rose, ewentualnie Wibo
    - (na pewno) puder Bell Hypoallergenic SPF50 bo mam i bardzo polubiłam, wezmę na zapas

Nad paletą Modern się zastanawiałam. Ale jak na początku mnie zachwyciła, tak im więcej dni mija, tym bardziej stwierdzam, że może poproszę Mikołaja o jakąś kolejną Zoevę jednak

Podkładu w Rossmannie nie ma ani jednego, który mógłby mnie zainteresować (chyba że tej nowej marki Lorigine? coś mi świta, że mogą mieć jasne odcienie?). Korektorów mam aż nadto (a żaden zachwycający...), muszę to pozużywać. Pudrów matujących mam dużo za dużo. Róże, bronzery też mam Tusz wolę kupić online, no chyba że się Lovely niezmacany trafi. Jakoś tak coraz mniej mnie z R. interesuje z upływem lat [/QUOTE]
Hej
Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym pudrze Bell? Brzmi ciekawie, a w internecie tylko na jednym blogu coś więcej o nim znalazłam.
Możesz porównać do np. Facefinity albo Stay Matte? I powiedzieć coś o kolorach?

Stary 2017-09-23, 17:10   #3853
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Ja polecam przejść się i obejrzeć na żywo. Miałam jak Ty. Poszłam, obejrzałam i zostało z tego raptem 5 rzeczy. A jedną z nich albo mogę wywalić albo zamienić na inną. I przy dobrych wiatrach w kwocie do 150 zł, najpewniej bliżej 125 zł powinnam się zamknąć.
Jeszcze teraz na spokojnie przejrzę sobie zapasy i zdecyduję co ma być tym 5 produktem. Czy korektor, czy paleta do twarzy czy może jakiś tusz. Wstępnie mam wrzucony 3 korektor, może wymienię na paletę do twarzy, której kolor mi pasuje, a jak nie to na tusz w podobnej cenie. I tyle. Bo resztę raczej mam. Czyli u mnie 1 podkład, 2 albo 3 korektory albo coś innego za jeden z nich i 1 puder. I wsio.
Obejrzałabym głównie te pomady do brwi z AA wings i jakąś kredkę do brwi (dla mamy).
Mam sporo pudrów na liście, a tego i tak nie obejrzę bo 'słocz' mi dużo nie powie. Szkoda, że te nowe pudry z Lovely będą dostępne od listopada
Bo inne produkty z listy znam mniej albo więcej, ale i tak muszę wywalić z niej część

Cytat:
Ja też tylko 3 albo wcale Własnie ta pomada mnie zastanawia, słoczowałam, ładny kolor ma, gdzieś mam foto. Też się chętnie dowiem jak w użyciu.
Jak znajdziesz zdjęcie to wrzuć

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77388781]Ja mam zwykłą Flawless i ją nawet lubię, ale bardziej cienie błyszczące niż maty. Matów MUR dobrych nie robi, a paletę Flawless Matte natychmiast puściłam dalej bo była fatalna.

W promocji na kolorówkę planuję chwycić:[/QUOTE]
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77388781]
- (na pewno) czarny eyeliner, bo mój obecny skończył żywot i nie mam - coś taniego, prawdopodobnie Golden Rose, ewentualnie Wibo

Podkładu w Rossmannie nie ma ani jednego, który mógłby mnie zainteresować (chyba że tej nowej marki Lorigine? coś mi świta, że mogą mieć jasne odcienie?). Korektorów mam aż nadto (a żaden zachwycający...), muszę to pozużywać. Pudrów matujących mam dużo za dużo. Róże, bronzery też mam Tusz wolę kupić online, no chyba że się Lovely niezmacany trafi. Jakoś tak coraz mniej mnie z R. interesuje z upływem lat
[/QUOTE]
Masz u siebie w R. Golden rose ?
Ten puder z Bell nada się do tłustej cery ?
Ja cieni drogeryjnych nie używam więc to u mnie odpada. Głównie pudry sypkie, coś do brwi, może podkład i korektor
Wrzuciłam też lakiery hybrydowe z eveline ciekawe (czy wejdą na promo?), pomadki z bell, bazę eveline i eyelinery

Cytat:
Napisane przez emily0 Pokaż wiadomość
Wiadomo kiedy można będzie kupić kolorówkę Bell w Rossmannie online?

Niestety, ale chyba nie będzie
Stary 2017-09-23, 17:33   #3854
GoskaVelPerla
Rozeznanie

Basiago. Ten loringine może być fajny. Macałam i wg mnie najjaśniejsza 1,5 (chyba to on najjaśniejszy) jest taki bladzutki żółty/neutralny (no żółty chyba_ładny). Generalnie krycie miał ładne wg mnie, ale ja mało wiem. oglądałam ta wersję teint idole. Tylko 65 czy 66 zl . Troche boli , nawet to 33 zł. ale jakby się okazał jakiś super mega wow......
Ja jeszcze zastanawiałam się nad tymi pura z deborah. Jeden jakiś wodny w tubce, a drugi niby nowość w szkle.
Kolory wiem, że 01 z tubki był różowy. 00 chyba normalny, ale chyba nie jakoś wybitnie jasny.
Kolorystycznie na mnie dobrze lezal Rimmel lasting finish nudę 100
GoskaVelPerla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 18:06   #3855
Fonte
Zadomowienie

Na stronie Wibo jest jakieś odliczanie do premiery palety modern - 7 dni , czyli całkiem prawdopodbne, że na promocję się załapie, ale z drugiej strony nie wiem czy ją chcę czy nie

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Ciekawe czy te pomadki rzeczywiście będą takie lekkie jak obiecują i czy w ogóle będą fajne
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 18:23   #3856
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zaryzykuje. Mam kilka palet MUR i szalu dla mnie nie ma, sypia sie strasznie.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Na stronie Wibo jest jakieś odliczanie do premiery palety modern - 7 dni , czyli całkiem prawdopodbne, że na promocję się załapie, ale z drugiej strony nie wiem czy ją chcę czy nie )
Co za wspaniala wiadomosc, dzieki za info.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-09-23 o 18:25
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 19:17   #3857
kokietka007
Zadomowienie

Dziewczyny kiedy rusza promocja -49 & ??
kokietka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 19:28   #3858
agatka36
Zadomowienie

Możecie dodać produkty Bell do koszyka w aplikacji? U mnie nie ma opcji, nawet przy zmianie miejsca odbioru

Stary 2017-09-23, 19:44   #3859
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokietka007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kiedy rusza promocja -49 & ??
10.10.

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 20:01   #3860
merryem

Cytat:
Napisane przez agatka36 Pokaż wiadomość
Możecie dodać produkty Bell do koszyka w aplikacji? U mnie nie ma opcji, nawet przy zmianie miejsca odbioru

dziwne
Stary 2017-09-23, 20:08   #3861
WhiteCherry
Zakorzenienie

czy pędzle też wchodzą na promocję?
Stary 2017-09-23, 20:11   #3862
kokietka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
10.10.

Oo dziękuje ci bardzo bo nie byłam pewna czy to prawda czy tylko ktoś zapisał takie niepotwierdzone info �� a to jest promocja tez dla tych którzy nie maja aplikacji ?
kokietka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 20:22   #3863
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokietka007 Pokaż wiadomość
Oo dziękuje ci bardzo bo nie byłam pewna czy to prawda czy tylko ktoś zapisał takie niepotwierdzone info �� a to jest promocja tez dla tych którzy nie maja aplikacji ?
dla wszystkich -49, dla klubowiczów -55 (przynajmniej tak było na ostatniej promo)
Stary 2017-09-23, 20:41   #3864
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krewka Pokaż wiadomość
Hej
Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym pudrze Bell? Brzmi ciekawie, a w internecie tylko na jednym blogu coś więcej o nim znalazłam.
Możesz porównać do np. Facefinity albo Stay Matte? I powiedzieć coś o kolorach?

Pierwszy jest ekstremalnie jasny, taki bardzo bardzo jasny, neutralny. Drugi jest nadal bardzo jasny i żółciutki (taki się wydawał w drogerii). Trzeciego nie macałam.

On matuje raczej słabo... Ale jest mocno kryjący i to tak naprawdę konkretnie jak na puder. Ładnie wygładza buzię. Ja bardzo lubię mieć coś takiego w zanadrzu na dni no make up (filtr + puder), buzia super wygląda trochę podkreśla suche skórki i włoski na twarzy

Jak nie zapomnę mogę jutro wrzucić zdjęcie z innymi, które mam

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość

Obejrzałabym głównie te pomady do brwi z AA wings i jakąś kredkę do brwi (dla mamy).
Mam sporo pudrów na liście, a tego i tak nie obejrzę bo 'słocz' mi dużo nie powie. Szkoda, że te nowe pudry z Lovely będą dostępne od listopada
Bo inne produkty z listy znam mniej albo więcej, ale i tak muszę wywalić z niej część

Jak znajdziesz zdjęcie to wrzuć

Masz u siebie w R. Golden rose ?
Ten puder z Bell nada się do tłustej cery ?
Ja cieni drogeryjnych nie używam więc to u mnie odpada. Głównie pudry sypkie, coś do brwi, może podkład i korektor
Wrzuciłam też lakiery hybrydowe z eveline ciekawe (czy wejdą na promo?), pomadki z bell, bazę eveline i eyelinery

Niestety, ale chyba nie będzie
Haha Dzięki za czujność, chodziło mi o eyeliner Eveline, przepraszam

Do tłustej chyba nie bardzo...

Cytat:
Napisane przez GoskaVelPerla Pokaż wiadomość
Basiago. Ten loringine może być fajny. Macałam i wg mnie najjaśniejsza 1,5 (chyba to on najjaśniejszy) jest taki bladzutki żółty/neutralny (no żółty chyba_ładny). Generalnie krycie miał ładne wg mnie, ale ja mało wiem. oglądałam ta wersję teint idole. Tylko 65 czy 66 zl . Troche boli , nawet to 33 zł. ale jakby się okazał jakiś super mega wow......
Ja jeszcze zastanawiałam się nad tymi pura z deborah. Jeden jakiś wodny w tubce, a drugi niby nowość w szkle.
Kolory wiem, że 01 z tubki był różowy. 00 chyba normalny, ale chyba nie jakoś wybitnie jasny.
Kolorystycznie na mnie dobrze lezal Rimmel lasting finish nudę 100
Dziękuję, może uda mi się pomacać
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 21:03   #3865
ama09
Zakorzenienie

będzie jakaś promocja na męskie perfumy z racji 30wrzesnia?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 21:59   #3866
krewka
Rozeznanie

Basiago - dziękuję za odpowiedź
Jak będziesz mogła to proszę wrzuć to zdjęcie.
Ja w sumie mam cerę tłustą, ale na koniec mogłabym jeszcze przejechać nos i poliki jakimś matującym sypańcem

Edytowane przez krewka
Czas edycji: 2017-09-23 o 22:01
krewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 22:05   #3867
MissChievousTess
Zakorzenienie

Myślałam o tej palecie Wibo przez Was i znalazłam to:
http://www.rozowyswiatmarthe.pl/2017...n-by-wibo.html
Wrzucam link bo może faktycznie kogoś ten produkt interesuje.
A jak ktoś woli jednak coś MUR to wyczaiłam, że Hebe będzie mieć krótką promocję - 30% na ich palety chyba 8-9 października.
Co do sypania się, sypkie chyba sypią się wszystkie, nawet te premium bo tu w sypkiej formule jeszcze rewolucji nie było choć część firm eksperymentuje np. z silikonami itp. Jednak baza to nadal mika z Chin itp., więc tu cudów nie ma.
Nie sypią się jedynie sypkie potraktowane Duraline albo cienie w kremie/w płynie.
Ja tam wolę jak ciut mi pyli MUR niż jakbym miała się wkurzać, że pyli mi paletka Marc Jacobs czy Naked. Fakt, droższe marki mają czasem lepiej napigmentowane matowe jasne kolory, ale to chyba jedyna różnica w sypkich cieniach.
Stary 2017-09-23, 22:14   #3868
GoskaVelPerla
Rozeznanie

I run pyleniu/nie pyleniu/braku pigmentacji ostatnio Hania mówiła przy okazji recki ABH tej najnowszej.
Jak cień jest mocno sprasowany to nie pyli, ale pigmentacje też ma średnią, bo go ciężej nałożyć na cokolwiek (pędzel, paluch) .
Te z ładną pigmentacja mogą być lżej sprasowane i jednocześnie też się może bardziej pylic.
Może ma rację, a może to wina Chińczyków.
GoskaVelPerla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-23, 22:42   #3869
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam o tej palecie Wibo przez Was i znalazłam to:
http://www.rozowyswiatmarthe.pl/2017...n-by-wibo.html
Wrzucam link bo może faktycznie kogoś ten produkt interesuje.
A jak ktoś woli jednak coś MUR to wyczaiłam, że Hebe będzie mieć krótką promocję - 30% na ich palety chyba 8-9 października.
Co do sypania się, sypkie chyba sypią się wszystkie, nawet te premium bo tu w sypkiej formule jeszcze rewolucji nie było choć część firm eksperymentuje np. z silikonami itp. Jednak baza to nadal mika z Chin itp., więc tu cudów nie ma.
Nie sypią się jedynie sypkie potraktowane Duraline albo cienie w kremie/w płynie.
Ja tam wolę jak ciut mi pyli MUR niż jakbym miała się wkurzać, że pyli mi paletka Marc Jacobs czy Naked. Fakt, droższe marki mają czasem lepiej napigmentowane matowe jasne kolory, ale to chyba jedyna różnica w sypkich cieniach.
Też to czytałam. Czyli taki średniak, a liczyłam, że może będzie lepiej... Jakoś cienie Wibo ogólnie źle mi się kojarzą. O ile jestem w stanie zaakceptować słabsza pigmentację to już słaba trwałość jest ogromnym minusem
Właśnie obejrzałam nowy filmik maxineczki o rozświetlaczach i zaciekawił mnie ten z Bell macała któraś lub ma go w swoich zbiorach?
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-24, 00:01   #3870
merryem

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Właśnie obejrzałam nowy filmik maxineczki o rozświetlaczach i zaciekawił mnie ten z Bell macała któraś lub ma go w swoich zbiorach?
Ja mam, ale kolor 02, ktory jest ''trochę'' pomarańczowy. Do twarzy się nie nadaję przez kolor, używałam latem do ciała. Glow super, niemal tafla. jak mi się uda kupię najjaśniejszy

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77396651]
Haha Dzięki za czujność, chodziło mi o eyeliner Eveline, przepraszam
Do tłustej chyba nie bardzo...
[/QUOTE]
W sumie cieszyłabym się gdyby GR było w R
Szkoda, ale może kupię jednak tylko na wiosennej promocji-ze względu na filtr

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości