|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Hehe zainsoirowałas ich hahaha! Nie h spadają. Ja o trzecim dziecku.nie myślę, źle znoszę te ciąże przez te skurcze, no i wiek.już też nie ten, by dzieci jeszcze robić ![]() Devileek Julek świetny ![]() ![]() My też pozdrawiamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
IMG_1506257270.113215.jpg
A taka skarbonkę dostał od mojej koleżanki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4293 | ||||
Zadomowienie
|
sto lat!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a peelingi napewno poprawią stan skory - napewno też rozjaśnią wiec jesli tak ci przeszkadza ten ciemny to działaj! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiamy ze słonecznego Kołobrzegu!!! grzejemy sie na słoncu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Minini
Super -zazdroszczę słońca i.Kołobrzegu ![]() Devileek Nie przejmuj sie tym.ksiedzem, strój miał elegancki, a on ma chyba jakies kaprysy.po prostu:/ Hugo też nie bedzie na biało, ma szarą kurtkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-09-24 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
Heja tylko na chwile. Wczoraj było lepiej. Dziś od rana wymioty i nie chce jeść.
Dzwoniłam na pogotowie. Kazali nam jechać do szpitala. Jeszcze czekam co będzie po karmieniu za 1h. Chociaż ona wymiotuje pomiędzy karmieniami ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Devilek super wyglądałas. Fajny tort. My zrezygnowaliśmy z tortu. Nie będzie wcale. Mamy 3 ciasta. Wystarczy nam.
#4296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Biedna, oby juz nie wymiotowała i 3mam kciuki zeby zjadła. Minini - niby jem zdrowo, bardzo duzo pije, a niestety, nie udało sie uchronić przed dokarmianiem mm. Klaudia po 14tej zaczęła wołać jeść i niestety nawet w pionie nie dała sie przystawić. Jak tylko zbliżyłam pierś to jeszcze głośniej płakała. Mąż zrobił 60ml mm i tez był problem bo wyła i nie chciała zacząć ssać. Juz miałam ją strzykawką nakarmić, ale w koncu zaczęła pic z butli w pozycji pionowej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze jej chodzi o coś innego nie o samo mleko czy jego brak. może pozycja do karmienia albo miejsce jej nie pasuje. moze coś ją rozprasza- muzyka, tv.. może twoje zdenerwowanie w tej sytuacji jej sie tez udzieliło? kurcze mleka dotychczas starczalo, nie mozliwe ze az tyle by jej nagle brakowalo zeby tak sie zachowywala? morelle - skoro nie chce jeść to czym predzej jedzcie do szpitala! dzieci bardzo szybko sie odwadniają. kciuki żeby wszystko dobrze sie ulozylo ![]() my wciąż na plazy. zaraz idziemy na obiad albo raczej obiadokolacje o tej porze!
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Xzora kciuki za to wasze kp i aby Klaudia poeknie w koncu ssala, to musi być flustrujace :/
Morelle Kciuki za pestke, strasznie mi jej żal ![]() My na drugim spacerze tym razem ja z dziećmi a mąż ma drzemkę ![]() ![]() Poszlismy do galerii na.pokaz UniKids tymon ogląda a ja na zewnątrz z Hugensem. Dziewczyny... proszę Was o.motywację do zrzucenia kg i zostawienia słodyczy... no.masakra, nie potrafię i jak.mi spadnie kg to za raz myślę, a spoko łatwo pójdzie i on wraca! Kurde i pomyśleć, ze to ja prowadziłam bloga o tej tematyce :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4299 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Darietta, Baby sto.lat! Xzora kciuki za przetrwanie kryzysu! My mielismy w 6 i7 tyg kryzys. Nela mi sie tak rzucala przy karmieniu, sutki szarpala, drapala mnie i siebie! Kosmos byl. Teraz juz lepiej ale karmienie wtedy trwalo wiecznosc zwlaszcza to wieczorne i nocne. Ja musze pochwalic moje dziecko, bo wczoraj na slubie i weselu byla cudownie grzeczna. W kosciele w ogole nie spala. Mialam wrazenie ze nawet jej sie podoba. Zasnela pod koniec mszy. Dzis tez bylismy na mszy, zamowila nam mama na rocznice i Nelcia przespala cala. Na weselu byla z nami do 20 i caly czas lezala sobie w wozeczku i tylko ciocie sie zmienialy przy niej 😊 moja siostra okreslila ja mianem bezczelnie grzecznego dziecka 😂 Ogolnie my die wybawilismy 😉 na szczescie to ostatnie wesele w sezonie a nastepne dopieep. W 2019 😀 No a dzis nasza rocznica slubu 😍 zlecial ten czas nie wiem kiedy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Carolles
No to mnóstwa miłości dla,Was ![]() Hi Hi beszczelnie grzeczna? Superancko! Ehh...Wyszlabym sobie gdzieś do ludzi... a tu cyckow nie ma jak zostawić :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4301 |
Zakorzenienie
|
Minini - wydaje mi sie, ze jednak o mleko chodzi, jakis regres mamy. Juz było tak ze spokojnie czekała na przystawienie, można było ją przez chwile tez ponosić, a od piątku jest mega nerwowa przy piersi. Musimy to przetrwać.
Mała! Mi pomaga zapisywanie kg, cm, dni w których jem słodycze i czystych. Carolles - super, ze wybawiliscie sie na weselu i ze Nela tak dobrze zniosła wyjście. Zazdroszczę. Zaczynam odliczać czas do rozszerzenia diety - moze wtedy bedzie łatwiej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Xzora
Ja też czekam.na ten czas, jak będzie mozna dac mu zupkę ![]() ![]() A co do zapisywania... to diete, wage i cm kontroluje na tyle ze sie trzyma i nie rośnie. A zapisywać bym musiała dni bez słodyczy, chociaż chyba takich nie.ma... Ty w te dni.nie jesz w ogóle cukru? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole nie jem cukru wtedy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa . Trochę się wkurzam jeśli chodzi o tego księdza bo teraz wszyscy będą gadać jak to dziecko było ubrane ... A wiadomo że my mieliśmy chrzest ... Jestem na tyle złośliwa że najchętniej bym coś zrobiła po złośliwości mam nadzieję że mama mo coś powie przy najbliższej okazji jakby go spotkała w pracy a jest taka możliwość. Tak jakby dla Boga mialo to znaczenie jak dziecko jest ubrane . No ale sorry mi na prawdę taki ubiór się nie podoba i kojarzy mi się z trumna ...
Carolles Julek dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie probiotyki podajecie dzieciom? Młody zaczął dostawać żelazo i jest ma-sa-kra! Zastanawiam sie nad Acidolac Baby, bo o BioGai i Dicoflorze słyszałam kiepskie opinie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
My mamy vivomixx
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz Osłonkę - ma najwiecej szczepów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Skąd suplementacja żelazem u synka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Devileek, strój jak najbardziej ok. Niech ksiądz sobie swoje zasady dla siebie zatrzyma. Super skarbonka
![]() Darietta, wszystkiego naj 😘🍾🎂 Xzora, oby kryzys szybko minął. Zaszyj się z Klaudią na dwa dni w domu w łóżku i cycolcie ile wlezie. Pij Femaltiker albo karmi. Będzie dobrze Minini, super tam macie ![]() Motelle, jejku mam nadzieję że z małą lepiej: przytul: Mała, ja 2 miesiące na diecie i be slodycY a teraz pojechałam do rodziców i MASAKRA. Zażeram się i mam żołądek bez dna. A słodkie to bym mogła kilogramami. Wiedziałam że jak sobie pozwolę na troszkę to poleci:/ Resztę nadrobię na wieczornym karmieniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
Pestycyda
A Ty dietę z jakiej okazji miałaś? Brzuszek małego? Ja od jutra biorę się w garść... bo serio źle ze mną będzie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4312 |
Zakorzenienie
|
Carolles, wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy
![]() ![]() SteveS, ja daję Biogaje. Słyszałam że rewelacja jest Vivomix ale drogi jak cholera. Mała, dieta lekkostrawna że względu na kolki małego ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za życzenia.
Devilek ksiedzem się nie przejmuj bardzo ladny strój miał. Na biało to sukienki dla dziewczynki ale chlopca to bym ibrała tak jak ty. Dziewczyny mala spi od 17 juz glosniej rozmawiamy swiatlo a ona dalej kima. Juz boje sie nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Raczkowanie
|
100 lat! Spelnienia marzen i spokojnego macierzynstwa
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Mój król nie chce spać od 20 się meczymy zasypia na chwilę i się budzi ... Nie wiem co mu dziś jest ... A mnie jeszcze głową rozbolała i w ogóle jakos się dziwnie czuję
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
A moj śpi od 20:00 w końcu i ja idę bo w każdej chwili moze wstać, dziś ciągle był głodny
![]() Spokojnej nocy dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4317 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wytrzymałam i obudziłam moją księżniczkę szybko pozałowałam bo strasznie płakała ale martwiłam się że tak długo śpi. Na szczescie dała się utulić przebrać. Zjadła i spi dalej. Ciekawe jak nocka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
Ja po pierwszej ciąży też długo nie wyobrażałam sobie kolejnego porodu i drugiego dziecka. A teraz sama ciąża bardziej dała mi się we znaki. Chyba pójdę do fizjoterapeuty z kręgosłupem bo już mnie to strasznie wkurza, jestem jak kaleka
![]() Myszowata to super, że było znośnie. Może pomalutku wszystko się naprostuje? Devileek ale przystojniacha z tego Julka! ![]() ![]() Ksiądz rzeczywiście porażka, na siłę chciał się do czegoś przyczepić. Nie przejmuj się. Minini ale Wam zazdroszczę i Kołobrzegu i słońca! Super, odpoczywajcie na całego! ![]() Morelle o rany ![]() ![]() ![]() Xzora ale dziwna sprawa z tym pionowym karmieniem. Mam nadzieję że przy kolejnych było już lepiej i że Klaudia nie płakała już przy piersi ![]() Carolles rewelacja z tymi mszami i weselem, że Nelcia była taka grzeczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Rozeznanie
|
dziękuję za życzenia
![]() Moja Maja miała dziś dwie drzemki w dzień toć to szok ![]() Byliśmy na spacerze w parku Misiek szalał na placu zabaw a my z Mają spacerowalysmy a później zasnęła u męża na rękach ![]() Dałam jej dziś na wieczór moje ściągnięte mleko z butelki, zjadła 150 ml - mało, dałam kolejne 30 ml - mało dopiero po kolejnej 30 się najadła i jeszcze do snu obowiązkowo cycuś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.