![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ponowne starania po t. Zaczynamy
Ehh no i podobno medycznie wszystko jest ok. Sporo badań zrobiłam i wszystkie są dobre. Mamy próbować i musi się udać
![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Edytowane przez pollyhanna Czas edycji: 2017-09-22 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny sprowadźcie mnie na ziemie, bo jestem pewna, że w tym cyklu nic z tego nie będzie, bo próbowaliśmy tylko raz (brak czasu) a pomimo to wkręcam sobie jakieś objawy ciążowe :/ wiem, że takie podejście jest złe, ale mam w głowie takie 2 głosy, które ciągle się ze sobą kłócą. Czy wy też tak macie czy ze mną już jest coś nie tak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
Nina moja terminowana ciąża była taką z jednej próby i to nie w ovu wiec nic nie wiadomo
![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj mija rok od T, nawet jestem w szoku, że jakoś spokojnie przetrwałam ten dzień.
Młoda na szczęście postanowiła jeszcze posiedzieć dzisiaj w brzuchu. Liczę, że w przeciągu tygodnia postanowi jednak już sie urodzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do jednego razu to i pierwsza ciaza i ta są wlasnie z 1 razu 😉 oby tylko z tą było wszystko dobrze... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
Kinga trzymam mocno kciuki.
U nas były dwie próby dzień po dniu. Gynvael musi być dobrze i już . Sama jestem dość zachowawcza teraz i staram się nie emocjonowac ta ciążą ale nie ma się co martwić na zapas. ![]() Edytowane przez Pchelka216 Czas edycji: 2017-09-23 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Ja już po USG połówkowym. Zdrowa córeczka ☺ powoli myślę nad kompletowaniem wyprawki. Na dobry początek może zacznę od ubranek. Tylko zastanawiam sie czy to nie za wcześnie, co sądzicie? Od przyszłego miesiąca idę do szkoły rodzenia...
![]() ![]()
#880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
gynvael na pewno będzie wszystko dobrze, nie można mieć ciągle pecha prawda ? Łatwo mówić, a sama pewnie będe jednym kłębkiem nerwów w ciąży.
Klebuszkowa gratuluje i do końca życzę już nudnej ciąży ![]() A wy miałyście mnie na ziemie sprowadzić a nakręciłyście mnie jeszcze bardziej, dzięki wielkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
Klebuszkowa to super wieści. Właśnie w tygodniu zastanawialam się co u ciebie.
Ja po polowkowym zaczęłam myśleć o wyprawce. Chociaż akurat mam 90% rzeczy po starszej córce, więc ominely mnie wielkie zakupy. A imie już macie? A za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
U mnie nowy cykl i w tym miesiącu totalnie odpuszczamy. Teraz my jedziemy na urlop, potem moja lekarka jest na urlopie, więc jakiekolwiek działania medyczne na koniec października. Chyba dobra okazja żeby się trochę zresetować, zwłaszcza że przed nami już tylko In Vitro. Mam nadzieję, że za miesiąc będzie już wiadomo w których placówkach Warszawa będzie refundować, bo chcielibyśmy z tego skorzystać. Mają oddawać do 80%, maksymalnie 5000, tam gdzie będziemy podchodzić cena startuje od 6...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
Joasiala imię mam już wybrane od baaaaaardzo dawna. Będzie Pola. Mi koleżanka trzyma trochę rzeczy, wanienke jakies bujaczki. Koleżanka z pracy ma mi przynieść podgrzewacz do butelek. A ogólnie to jestem zielona w tym temacie. Chciałabym kupić rzeczy które faktycznie mi się przydadzą a nie takie co będą leżeć nieużywane, ale jak nie pogubić się w tym wszystkim? Jest tak ogromny wybór że aż głowa boli. Nie miałabym nic przeciwko gdyby któraś doświadczona mama napisała listę potrzebnych rzeczy dla bobasa ☺
#885 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do potrzebnych rzeczy to trudno podać uniwersalną listę, bo nie wszystkim to samo podpasuje. Moim zdaniem z ubranek na początek najbardziej praktyczne są pajace rozpinane po całości, body kopertowe i polspiochy (najlepiej 100% bawelna). Jak juz będziesz robiła zakupy to pytaj, bo tego jest tak dużo i nie wiem co konkretnie Cię interesuje. Myślę, że dziewczyny tez chętnie się wypowiedzą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
Klebuszkowa jak coś to pytaj. Chociaż ja jestem totalną minimalistka i staram się ograniczać wszelkiego rodzaju gadżety ☺ i zbieracze kurzu.
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
A jaki rozmiar ubranek kupić?
#888 |
Raczkowanie
|
Na początek 56 ale nie szalej z ilością bo szybko wyrośnie, ja bym teraz kupiła też kilka sztuk 54. Mój syn urodził się długi na 56 cm ale i tak przez pierwsze dni ten rozmiar był za duży.
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zadomowienie
|
Klebuszkowa a na kiedy masz tp? Bo może warto poczekać, aż zaczną się wyprzedaże.
Na początek mam pare sztuk z rozmiaru 56. Mniejszych nie kupowałam, bo z usg wyszło, że młoda do drobinek nie należy ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
Tp mam na koniec stycznia początek lutego. Kupiłam dziś kilka sztuk w rozmiarze 56
![]()
#891 |
Przyczajenie
|
Wczoraj minęło 56dni /8tyg od terminacji.
Dzisiaj test ciążowy pozytywny. Beta 6.92 także bardzo wczesna. Jutro i w środę powtórzę. Termin @ a na 26.09 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
wow gratulacje!!!! płodność wraca od razu psychika potrzebuje czasu. a jak sie czujesz?
Japonka udanego urlopu ![]() Edytowane przez Pchelka216 Czas edycji: 2017-09-25 o 07:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Przyczajenie
|
Fizycznie dobrze pobolewa mnie lekko podbrzusze i jadę dzisiaj do dr żeby dał mi leki. Ale jestem pełna obaw, lęków...
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy robilyscie inne badanie oprócz pappa w kolejnej ciąży ? Np. Nifty ? Zatanawiam sie nad tym, jednak to duzy koszt i myśle czy to konieczne jesli pappa wyjdzie prawidłowo.
Jak myślicie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Rozeznanie
|
Ja robiłam tylko pappa i porządne usg u dobrego specjalisty. Z bliźniętami nifty może nie wyjść wiarygodnie na 100% i tak zdecydowaliśmy. U nas był ZD. Podstawa to znaleźć dobrego lekarza, któremu zaufacie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#897 |
Raczkowanie
|
Ja będę robić nifry niezaleznie od usg. U nas tez był ZD.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
ju nad tez zd. a też myślę o nifty bo to można wcześniej niż amnio. Pappa sobie daruję raczej. A i tak amnio nie wykluczam.
Edytowane przez Pchelka216 Czas edycji: 2017-09-25 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
Ja robiłam tylko pappe i usg
#900 |
Raczkowanie
|
kinga_magdalena poważnie tak szybciutko ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.