Singielki 25 +. Część X - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-25, 08:11   #3901
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Ale dobrze zrobiłam, myslę.
Shawtty bardzo dobrze ! szkoda że on się tak zachował ale tyle był wart. będzie dobrze

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 08:18   #3902
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
No dla nas to oczywiste, że troska, zainteresowanie to coś więcej niż "siema" na mieście ale obawiam się, że dla nich nie. Juz kilka razy się spotkałam, ze facet dawał takie sygnały, ba nawet mój ostatni książę, który ochoczo łapał mnie za rękę i okazywał uczucie jak partner, "zgrabnie" się wycofał z wszystkiego jakbym nic totalnie nie znaczyła.
"Nich"? Nie wrzucaj wszystkich do jednego garnka, bo ubliżasz sporej części mężczyzn

I moim zdaniem te zagrywki to tylko gierka. To nie jest bycie ślepym i głupim. To perfidne zagrania "będę miał te korzyści (przepraszam, brakuje mi lepszego słowa) co w związku (zaopiekowanie się, spełnienie potrzeb, seks) bez pokazywania zaangażowania". A jak druga strona okaże, to wycofanie się, bo przecież on nigdzie nic...

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 08:18   #3903
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Oj atavish atavish napij sie meliski moze. Buc miesiaca - meh. Shawtty tak czy siak 3 maj sie. Facet nie jest wart Twoich lez.

ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 08:23   #3904
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
On mi jeszcze pisze znów, że chyba powinniśmy przestać spotykać się na takim zasadach jak wcześniej.
Co.
Piszę, że to jest chyba urva logiczne.
Przyznał mi rację.
Nie odpisuję.

Nie pasujemy do siebie? co
Współczuję. A on jest egoistycznym dupkiem

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Łagodzić sytuacje? Może to kiepskie porównanie, ale to jakby ktos złamał nogę a Ty mu mówisz ze jest przecież lato i tyle słońca... Jak dla mnie to brak szacunku dla Twoich uczuć

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Zrobiłaś najlepsze co mogłaś dla siebie zrobić!!!
Też to odbieram jako brak szacunku. Burak jeden, aż się zdenerwowałam

Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 08:25   #3905
comablack89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
"Nich"? Nie wrzucaj wszystkich do jednego garnka, bo ubliżasz sporej części mężczyzn

I moim zdaniem te zagrywki to tylko gierka. To nie jest bycie ślepym i głupim. To perfidne zagrania "będę miał te korzyści (przepraszam, brakuje mi lepszego słowa) co w związku (zaopiekowanie się, spełnienie potrzeb, seks) bez pokazywania zaangażowania". A jak druga strona okaże, to wycofanie się, bo przecież on nigdzie nic...

Sorry za te wrzucanie do jednego worka bo racja, ze sa jeszcze faceci, którzy potrafią się określić ale obawiam się, że każdy, którego ja spotykam jest mistrzem w te gierki.
Jestem totalnie zniechęcona

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 08:30   #3906
Atavish
Zakorzenienie

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;77431626]Oj atavish atavish napij sie meliski moze. Buc miesiaca - meh. Shawtty tak czy siak 3 maj sie. Facet nie jest wart Twoich lez.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Dziękuję za troskę, ale nie potrzebuję. Bez tego jestem bardzo spokojną osobą. Jedynie wyczuloną na chamskie odzywki.

Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 08:34   #3907
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
mniej więcej tak napisałam

ku$%$, złamał mi serce

Im szybciej wyrzucisz go z głowy tym lepiej
tylko wciąż przez niego ryczysz, nie jest Ciebie wart

Cytat:
Napisane przez noname88_1 Pokaż wiadomość
A Wy singielki z wyboru, czy po cichu liczące i wpatrujące materiału na tego jedynego.?
z wyboru

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-09-25 o 08:36
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-25, 09:46   #3908
noname88_1
Raczkowanie

Cytat:

z wyboru
Zazdroszczę po części, u mnie im bliżej 30 tym większa chęć stabilizacji.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
noname88_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 10:08   #3909
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ja to w sumie chyba tez z wyboru

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 10:35   #3910
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę po części, u mnie im bliżej 30 tym większa chęć stabilizacji.
mi przeszło po trzydziestce
Stary 2017-09-25, 10:37   #3911
Milagros_90
Zakorzenienie

Shawtty, bardzo mi przykro ta jego reakcja "Okej czego ode mnie oczekujesz?" jest tak żenująca, że aż brak słów współczuję!!
trzymaj się dzielnie... Nie wiem czy to dobry pomysł, ale może zerknij do nas na wątek rozstaniowy, mamy tam nowe dziewczyny w podobnej sytuacji (też wszystko pięknie cacy i nagle koniec, nie pasujemy do siebie, to nie to itd.)

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
zgadzam się. To jest jakiś okropny znak naszych czasów, wynikający może z łatwości nawiązywania tych relacji (kiedyś nie było telefonów, Messengerów, fb, portali itd.), z jakiegoś poluzowania wartości, nie wiem sama w sumie z czego. Ale jest to problem zauważalny: nieszanowanie uczuć drugiego człowieka, jego zaangażowania, czasu, emocji, nie branie odpowiedzialności za czyjeś uczucia. "Pokorzystam, poczerpię profity, a jak się znudzi/jak się zrobi za poważnie, to odejdę, bo przecież to nie było nic ważnego". Mi mój eks po rozstaniu powiedział, że czemu ja płaczę, przecież to było takie nic, to co było między nami
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-25, 10:42   #3912
rukolka
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy singielki z wyboru, czy po cichu liczące i wpatrujące materiału na tego jedynego.?
Ja z wyboru... mojego eksa.
Singielstwo ma dużo plusów, ale minęło kilka miesięcy i już mi się chyba znudziło.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Wiesz.. ja się czasami też sama biczuję i myślę co jest ze mną nie tak, że Ci, których chcę, zwyczajnie chcą się tylko ze mną bawić, a nie wiązać.
Mam dokładnie takie same odczucia. Na ten moment mam wrażenie, że każdy facet chce tylko jednego i do widzenia.
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 11:04   #3913
noname88_1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Mnie ta 30 przeraża, bo większość sensownych facetów - rówieśników lub nieco starszych będzie już pozajmowana A i moje ścieżki życiowe tak się potoczyły że cały czas Ci sami znajomi i tych "nowych" facetów to poznaje może z 3 maksimum na rok, wiec generalnie nie ma w czym wybierać

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość
Ja z wyboru... mojego eksa.
Singielstwo ma dużo plusów, ale minęło kilka miesięcy i już mi się chyba znudziło.
No mi się też nudzi, po przeszło 2 latach

Stary 2017-09-25, 11:05   #3914
Classic
Zakorzenienie

Question Dot.: Singielki 25 +. Część X

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Czyli może mi też niedługo przejdzie

Ja doła złapałam znów. Będę musiała dziś ogarnąć coś dobrego do jedzenia na poprawę samopoczucia
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 11:09   #3915
comablack89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Czyli może mi też niedługo przejdzie

Ja doła złapałam znów. Będę musiała dziś ogarnąć coś dobrego do jedzenia na poprawę samopoczucia

Czyli nic z tego faceta co poznałaś to nie będzie??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-25, 11:17   #3916
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Mnie ta 30 przeraża, bo większość sensownych facetów - rówieśników lub nieco starszych będzie już pozajmowana A i moje ścieżki życiowe tak się potoczyły że cały czas Ci sami znajomi i tych "nowych" facetów to poznaje może z 3 maksimum na rok, wiec generalnie nie ma w czym wybierać

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

No mi się też nudzi, po przeszło 2 latach

Ja mam 27 a już zauważam, że zwykle jak spotykam fajnego faceta to okazuje się zajęty .
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 11:26   #3917
mala_gosia89
Przyczajenie

Question Dot.: Singielki 25 +. Część X

Dziewczyny!!!

umówiłam się pod koniec tygodnia na randkę ale uwaga z TINDERA, wciągnęła mnie ta aplikacja bardzo ;p dużo tam popapranców chętnych na wiadomo co... ale mój nowy znajomy wydaje się bardzo interesujący. Czy któraś z Was była na takim spotkaniu z tnidera?
mala_gosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 11:40   #3918
noname88_1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala_gosia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!

umówiłam się pod koniec tygodnia na randkę ale uwaga z TINDERA, wciągnęła mnie ta aplikacja bardzo ;p dużo tam popapranców chętnych na wiadomo co... ale mój nowy znajomy wydaje się bardzo interesujący. Czy któraś z Was była na takim spotkaniu z tnidera?
Ja byłam dwa razy, najgorzej nie wspominam.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Ja mam 27 a już zauważam, że zwykle jak spotykam fajnego faceta to okazuje się zajęty .
Otóż to, obawiam się że zostanę starą panną Z drugiej jednak strony te portale randkowe.. Hm nie do końca jestem przekonana co do nich.

Stary 2017-09-25, 11:40   #3919
comablack89
Wtajemniczenie

Singielki 25 +. Część X

Cytat:
Napisane przez mala_gosia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!

Z 7 razy
Nie rozumiem sformułowania pytania, No bo czym sie różni tinder od badoo czy innych sympatii? Spotkanie z neta jak każde inne

Stary 2017-09-25, 11:48   #3920
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Ja byłam dwa razy, najgorzej nie wspominam.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Otóż to, obawiam się że zostanę starą panną Z drugiej jednak strony te portale randkowe.. Hm nie do końca jestem przekonana co do nich.

Trzeba po prostu umieć wyłowić perełkę z tego tłumu specyficznych osób .
Stary 2017-09-25, 11:55   #3921
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Ja kilka lat temu miałam konto na sympatii, poznałam tam eks narzeczonego, w przeciągu tygodnia od zarejestrowania się...jak teraz pomyślę, że miałabym szukać kogoś miesiącami, albo latami, to mnie to przeraża.

Stary 2017-09-25, 12:08   #3922
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
mniej więcej tak napisałam

ku$%$, złamał mi serce
:przytu l:przykro mi

Cytat:
Shawtty to się musiało kiedyś stać, nie ma opcji. Facet wywalił z tym niepasowaniem jak cegłą w śmietnik;/ przebolejesz i pójdziesz do przodu. W końcu pojawi się facet na horyzoncie, który będzie bez żadnych wywodów chciał się związać

Wiesz.. ja się czasami też sama biczuję i myślę co jest ze mną nie tak, że Ci, których chcę, zwyczajnie chcą się tylko ze mną bawić, a nie wiązać. Kiedyś usłyszałam od takiego jednego, że jestem dobrym materiałem na kochankę ale na partnerkę juz nie bo faceci się boją. Zresztą mnie cieżko poskromić;D nie wiem ile w tym prawdy. Być może coś w tym jest i dlatego mi nie wychodzi..
dlaczego boją i czemu poskromić? Nie załapałam w czym rzecz

Mój tydzień też się swietnie zaczął. Kolega z wro wrzucił zdjęcie na insta z wyjazdu weekendowego, z tą dziewczyną, z którą pisał będąc u mnie. Czyli chyba to coś poważnego jak zdjęcia wrzuca... I teraz sobie myślę, że wybrał ją itp na fb foto nie ma albo jest ukryte przede mną. Ale i tak polubiłam to na insta
Jestem złą na siebie, wczoraj wydawało mi się,że mi minęło już i mam dystans, a dziś zabolało. I myślę sobie, że może krecił z obiema i po weekendzie u mnie wybrał ktorą woli itp.
Mój kumpel kazał napisać mu komentarz, że dziękuję za wizytę w [moje miasto] i buziaczki wkleić
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 12:17   #3923
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
Ja kilka lat temu miałam konto na sympatii, poznałam tam eks narzeczonego, w przeciągu tygodnia od zarejestrowania się...jak teraz pomyślę, że miałabym szukać kogoś miesiącami, albo latami, to mnie to przeraża.

Miałam konto na sympatii przez 3 miesiące ale nikogo ciekawego tam nie poznałam. Niewielu takich na których można oko zawiesić .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-09-25, 12:26   #3924
noname88_1
Raczkowanie

Cytat:
Miałam konto na sympatii przez 3 miesiące ale nikogo ciekawego tam nie poznałam. Niewielu takich na których można oko zawiesić .
Ja z sympatii to miałam same nieudane spotkania, faceci tacy sobie , propozycje seksu na pierwszej randce... Co spotkanie to gorzej to było dosyc dawno temu, chodziłam że spotkania na spotkanie, a kiedy odpuściłam pojawił się mój ex, całkiem przypadkiem. Te portale to taka ostateczność. Zdecydowanie wolę poznawać ludzi poza światem wirtualnym, bo poza zdjęciem i opisem, widzę jaki ta osoba ma charakter, w jaki sposób mówi, czy ma poczucie humoru itp itd.

Stary 2017-09-25, 12:27   #3925
comablack89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość

Mój tydzień też się swietnie zaczął. Kolega z wro wrzucił zdjęcie na insta z wyjazdu weekendowego, z tą dziewczyną, z którą pisał będąc u mnie. Czyli chyba to coś poważnego jak zdjęcia wrzuca... I teraz sobie myślę, że wybrał ją itp na fb foto nie ma albo jest ukryte przede mną. Ale i tak polubiłam to na insta
Jestem złą na siebie, wczoraj wydawało mi się,że mi minęło już i mam dystans, a dziś zabolało. I myślę sobie, że może krecił z obiema i po weekendzie u mnie wybrał ktorą woli itp.
Mój kumpel kazał napisać mu komentarz, że dziękuję za wizytę w [moje miasto] i buziaczki wkleić

Czego sie boja?
A ch*** ich wie. Jak mnie faceci poznają to mówią, ze wydaje sie bardzo konkretna i ze wiem czego chcę - tak jest. Ze mną żadne gierki nie przejdą.
Też moze chodzić o atrakcyjność i to ze pracuję z samymi facetami;D tez, ze jestem dość niezależna. Oczywiście mówię to z opinii innych bo lubię jak facet się mną opiekuję ale to na późniejszym etapie wykazuje

Haha z tym komentarzem to dobre
Ale na Twoim miejscu usunęłabym jego insta, nie zaglądaj tam. Zadręczasz sie. Ja księcia usunęłam zewsząd, tylko nie z myśli

Stary 2017-09-25, 12:39   #3926
Mamba00
Rozeznanie

Cytat:
Haha dobre!
Ale nie zniżaj się do tego poziomu, za 2 tygodnie Ci przejdzie i będziesz się czuła jak debilka. Szkoda klawiatury na tego faceta.
Mamba00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 12:45   #3927
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:

Ludzie coraz bardziej mnie przerażają...co za typ, serio brak mi słów.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Eks narzeczony, zrobił na mnie wrażenie dopiero na spotkaniu (pierwszy i jak na razie jedyny raz ktoś mi się spodobał od pierwszego wejrzenia), na zdjęciu i z opisu, był taki...bez efektu wow, ale że bardzo blisko mnie mieszkał, to się z nim umówiłam.

Stary 2017-09-25, 12:50   #3928
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
Ja z sympatii to miałam same nieudane spotkania, faceci tacy sobie , propozycje seksu na pierwszej randce... Co spotkanie to gorzej to było dosyc dawno temu, chodziłam że spotkania na spotkanie, a kiedy odpuściłam pojawił się mój ex, całkiem przypadkiem. Te portale to taka ostateczność. Zdecydowanie wolę poznawać ludzi poza światem wirtualnym, bo poza zdjęciem i opisem, widzę jaki ta osoba ma charakter, w jaki sposób mówi, czy ma poczucie humoru itp itd.

Przecież w świecie wirtualnym nawiązujesz tylko kontakt, potem już poznajesz człowieka na żywo i widzisz to samo. Poza tym jak idzie to poznawanie poza światem wirtualnym? Wspominałaś sama, że kiepsko, bo obracasz się w znanym kręgu znajomych i trudno poznać kogoś nowego - znam ten problem, jak pewnie wiele singielek. Sądzisz, że gdybyś w realu poznawała w takim tempie jak w necie, to wszyscy byliby książętami z bajki? Absurd, to przecież ci sami ludzie - ci z portali istnieją realnie. Po prostu w necie poznajesz ich więcej i siłą rzeczy jest więcej nieciekawych.

260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-25, 12:52   #3929
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:

Hm analizuje jak to u mnie było...więc oprócz byłego narzeczonego, tego z sympatii, to nikt nigdy nie zrobił na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia (jego też pierwszego kochałam, a byłam już "stara", poznaliśmy się jak miałam około 26lat), każdy poznany w "realu" były partner był spoko, ale bez szału i każdy z nich sobie znajomość ze mną "wychodził". Boję się teraz zderzenia z "Waszą" portalowa rzeczywistością

Stary 2017-09-25, 12:53   #3930
Mamba00
Rozeznanie

xxx

Edytowane przez Mamba00
Czas edycji: 2017-09-25 o 13:25 Powód: Usuwam te smęty
Mamba00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości