|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i szczupłe do lata :) II
Cytat:
przed okresem woda się zatrzymuje i to daje fekt "spuchnięcia" Skarbusiu nie panikuj
|
|
|
#632 |
|
Rzabbocop
|
Sport to moja miłość
niestety przez wiele lat, z powodu chorób jedynie platoniczna i teoretyczna
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też takie chce
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
1stLaDy śliczna tunika
moge zapytać ile masz wzrostu i w jakim czasie udało Ci się uzyskać takie rezultaty?? plan mam bardzo podobny do Twojego, no może wylkuczając te 9szkl czerwonej herbaty(naprawde jest taka dobra?)
Edytowane przez Basiek19 Czas edycji: 2008-05-31 o 16:20 Powód: literówka;P |
|
|
|
|
#635 |
|
Rozeznanie
|
a ja się rozleniwiłam
Wczoraj nawet nie zrobiłam a6w, ale już dzisiaj do niego wracam. Sesja mnie dobija ja chcę już wakacje... W wakacje będę miała praktyki
|
|
#636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam 171cm wzrostu.odchudzam sie od marca
|
|
|
#637 |
|
Rozeznanie
|
1stLaDy - mam pytanko
oczywiście jeśli nie chcesz - nie odpowiadaj Ile masz cm w biodrach? bo masz śliczną figurke
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
podam najlepiej obecne wymiary i te sprzed odchudzania:
171cm i 7kg utraty wagi: 67kg waga --> 60kg 90cm biust --> 90cm 71cm talia --> 66cm 98cm pupa --> 92cm 87cm boczki --> 80cm 58cm udo --> 51cm 27cm ramie --> 25cm 36cm lydka --> 33cm
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Wow 1stLaDy ślicznie wyglądasz
)A ja muszę się pochwalić Po 2 miesiącach katowania, diet i ćwiczeń schudłam z 55 na 48kg <jupi>. Jestem z siebie dumna;]
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w pupie to nawet nie wiele sie różnimy ( mam 92,5 ) ale w udzie sie różnimy bo ja mam 54 i dlatego moja nogi wyglądają gorzej :/ ale badź co bądź śliczną kupiłas tuniczke i gratulacje spadku wagi i wymiarow
|
|
|
#641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny ja już naprawdę nie wiem co robić. Jestem załamana Czuję się tak jakbym tyła z powietrza.Co sądzicie o tabletkach odchudzających? Moja mama mi odradza, mówi, że są rakotwórcze ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta... |
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Wam bardzo! a redlips gratuluje!!!! rowniez jestem ciekawa jak to osiagnelas?
|
|
#644 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 1stLaDy śliczna tuniczka i figura redlips GRATULACJE!!
|
|
|
|
#645 |
|
Rozeznanie
|
Pospalałam trochę tłuszczyku - posmarowałam brzuchol oliwką dla niemowląt, owinęłam go folią i poszłam pojedzieć rowerkiem... Eh była cudownie...taka piękna pogoda... Ale nie czuję się chudsza
No i mam ochotę na coś słodkiego... Na dodatek moja mama piecze ciasto
|
|
|
|
|
#646 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tez jestem przed okresem i mam ochote na jakas czekolade albo cos
|
|
|
|
|
|
#647 |
|
Wtajemniczenie
|
wszyscy sie opalaja aja siedze w zimnym domu przy komputerze i robie prace do szkoly - juz 8 godz
|
|
#648 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
BAN stały
|
kupiłam sobie przyprawę fit up, tak jak polecałyście.. do serka wiesjkiego
) czyli na niej pisze , że do jajka i to twarożka.. jest obrzydliwa ..... ![]() śmierdzi i ledwo co zjadłam ten serek.. ble;p
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie znoszę tej przyprawy i wieśniaka z reszta też blee;p YOUdith, wydaje mi sie ze masz za moalo ruchu, dodaj jeszcez tak z 2 razy w tyg jakieś aeroby conajmniej przez 30 min. to powinno ruszyć z kopyta ![]() 1stLaDy, a co ci da taka jakaś masakryczna szkoła? bo np. ja chodziłam to jednego z lepszych liceum ale nie jakiegoś za***istego, no i ogólnie jestem zadowolona, zdałam b.dbrze maturę i teraz sobie studiuję... Rzabba, historyjka z piecem wymiata ![]() I jesczez mam pytanko, bo kupiłam sobie ta czerwoną herbatę Rooibos z jakimś aromatem pomarańczowym, i jak dla mnie to ta herbata jakoś tak dziwnie pachnie ;p i pytanie jest taki: czy ona tak zawsze pachnie czy to kwestia aromatu? i jaka firma sprzedaje ta czerwona herbatę bez żadnych aromatów?(w kauflandzie były tylko takie z aromatami )
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
1stLaDy współczuję tego wyścigu szczurów!!! Ale jeszcze tylko 20 dni! I tak pewnie za tydzień-dwa macie Radę i ocenki wystawione?;] Hmm..piszesz, że lecisz do Paryża, do szkoly.. co z tego, że szkoła;] To Paryż! Szalej;]
Ja np. chodzę spać czasem ok.2 w nocy, a wstaję o 6... jakoś funkcjonuję;] Czasem zdrzemnę się popołudniu, bo już nie daję rady. Ale mi po prostu szkoda z czegokolwiek rezygować, dlatego odbija się to niestety na spaniu;( Ale staram się czasem kłaść wcześniej. No i masz świetną figurkę YOUdith Najgorzej jest na początku Wiesz jak mnie rodzina kusi? co dzień coś pysznego, ale od dwóch tygodni NIC!!!! Mój jedyny deser to czasem jogurt naturalny z gorzkim kakao Ale już oczami wyobraźni widzę siebie w moim wymarzonym ciele jak od czasu do czasu wcinam jakies pyszne ciastko xD Jak piszesz, od długiego czasu Twój organizm jest przyzwyczajony do takiego zdrowego żarcia...potrzebowałby chyba jakiegoś szkoku;] Ja mojemu zafundowałam SB, bo też jadłam tak zdrowo, zdrowo i schudnąć nie mogłam![]() lolly_girl mnie też ten fit-up z wieśniakiem nie smakuje;] za to uwielbiam tego do kurczaka!!!;D A teraz się pochwalę;D Skonczyłam 1 etap SB ....i.... dziś 4,5kg mniej Boże...nieskromnie powiem, że w tym momencie się kocham xD Dziewczyny...warto się odchudzać chociazby dla samej satysfakcji, ja czuję się lepiej, radośniej, bardziej sekswonie;] Dziś troche jeszcze poleżałam na ogródku (twarzy nie opalam;]), na noc samoopalacz i gwiazda;] A tu zmiana w wymiarkach: Wzrost:171cm Było/Jest Waga:60----55,5 talia:71------69 boczki:86----84 biodra:97----95,5 udo:55------54,5 Zmobilizowałam się do ćwiczeń! Teraz kocham to robić! Najgorzej przejść pierwszy tydzień. Teraz łatwiej mi wszystko wykonywać. Widzę, że moje ciało staje się smuklejsze, takie ach... xD Do tego jeszcze zaczęłam się przykładać do codziennego 2*dziennie wmasowywania antycellulitowego-ujędrniającego serum (jako masażera używam...DYFUZORA xD xD). Zaczynam lubić swoje ciało! I każdej z Was tego życzę!!!! P.S. słucham właśnie Rihanny "Disturbia' i nastrajam się już na wakacje!!! xD |
|
|
|
|
#652 |
|
BAN stały
|
wiki1988, moja czerwona tez brzydko pachaniała wiesz.. ;p teraz piję sobie PU ERH cytrynową - wcale nie czuc tego aromatu, naprawde dobra
tzn... dobra jak na czerwoną choc ja sie juz przyzwyczailam![]() Marissa91, ile jeszcze chcesz schudnac? gratuluje |
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Moja ciocia jak kiedyś u niej bylam to pytała czy moja czerwona nie pachnie brzydko, bo jak kiedyś kupiła z wujem to im, za przeproszeniem, 'szambem' śmierdziala
Hmm...ja miałam pu-erh grejfrutową, zwykła i raczej mi jakoś nie śmierdzialy,a ostatnio taką droższa w kostkach kupiłam i też nie śmierdziała...ale może to kwesta gustu;] Teraz pijam zieloną;] lolly_girl Dziękuję Ideał? Giesele!!! Ma szczupłe ciało, proporcjonalne i wygimnastykowane
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam jakiejś firmy "Bastek" i zapach mi się kojarzy z jakimiś lekami tylu antybiotyk... a zielona to pije już chyba ze 4 lata i uwielbiam taka Zielona z jaśminem firmy "dilmah", ona właśnie jest z jaśminem a nie aromatem
|
|
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
Napisze mi ktoś coś o tabletkach odchudzających? Warto spróbować czy lepiej dać sobie spokój???
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co czytałam na forum to jelsi masz dietę i ćwiczenia to te tabletki troche pomagają... poszukaj na tym forum i na dietetyce, tam było dużo watków na ten temat
link do jednego z takich wątków: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121238
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2008-06-01 o 18:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
YOUdith ja w zasadzie od dwóch tygodni jestem i na SB i biorę LINEĘ. I nie wiem czy te tabletki pomogły mi schudnąć te 4,5kg? Po pierwszym dniu mnie przeczyściło...a potem to miałam problemy;] W zeszłym roku brałam przez miesiąc Bio-Slim... jadłam normalnie, tylko mniej i schudłam 1kg. Tylko 1kg to mogła być sama woda... także sama nie wiem co sądzić o tych tabletkach;] Chyba bardziej działają w sensie placebo;]
EDIT: Ta w kostkach nie wiem jaka była, jakaś chinska;] Kupiłam w sklepie zielarskim. A teraz wogóle nie mam czerwonej. Aha...co do efektów to nie widziałam różnicy pomiedzy tą w torebkach, a tą w kostkach (liściasta);] |
|
|
|
|
#658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz siedze tu ze lzami w oczach i zaraz sie porycze bo nie moge juz na siebie patrzec. Wygladam jak wielki tlusty schaboszczak |
|
|
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
Youdith, od jakiegoś czasu czytam Twoje posty i jestem zaniepokojona. Przypomniasz mi mnie, sprzed paru tygodni. Zapłakaną, załamaną, zdesperowaną. Na szczęście dziewczyny bardzo mnie wsparły, pomogły mi - i już jest do przodu, coraz bardziej do przodu i widzę, że dieta działa.
Kochanie. Chudniemy wszystkie - nie jesteś żadnym wyrzutkiem, nie ma powodów, dla których miałabyś nie chudnąć Ty! Podstawą chudnięcia jest właściwa dieta i ćwiczenia. Napisz proszę swój przykładowy jadłospis i plan ćwiczeń. Jestem pewna, że to tu pojawiają się błędy. Zniwelujemy je - i waga ruszy. Nie będzie potrzeby katowania się i psucia sobie wątroby tabletkami. One pomagają owszem, ale efekt jest nietrwały. A jestem pewna, że ostatnie czego chcesz to to, żeby Twój wysiłek poszedł na marne. Także nie martw się. Jeszcze trochę wysiłku i będziesz śliczna! Pomożemy Ci. Każdy przechodzi przez taki kryzys - ale potem jest lepiej, wierz mi. I dociera do Ciebie, że warto... Także trzymaj się. Wszystko będzie dobrze, wrzucaj jadłospis i zerknę na niego. Zamiast kombinować ze wspomagaczami wyeliminujemy błędy
|
|
#660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Drugie śniadanie: serek wiejski lub chleb razowy z serem twarogowym, pomidorem/ogórkiem rzodkiewką ![]() Z obaidem bywa różnie w zależności od tego czy stołuję się u mamy czy sama sobie coś przygotowuję...u mamy najczęściej jakaś zupa/rosół i mięso typu schabowe z surówką... gdy gotuję sama to jest to np ryż z warzywami i mięsem albo po prostu dwa gotowane jajka i kanapki z razowego chleba, czasem naleśniki... Kolacja wygląda mniej więcej tak jak śniadanie. Ogólnie jem głównie kanapki i jajka. Minimum raz w tygodniu chodzę na basen i raz na lekcje tańca, gdzie też dostaję mocno w kość... Od czasu do czasu ćwiczę sobie też w domu i jeżdżę na rowerze. Codziennie kilka razy wchodzę po schodach na piąte piętro i gonię uciekający autobus
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

Skąd mi się birą te dodatkowe centymetry? Katuję się a efekty przeciwne do zamierzonych

niestety przez wiele lat, z powodu chorób jedynie platoniczna i teoretyczna
i musimy sie nauczyc robic rzeczy niemozliwe w niewystarczajacym czasie...najslabsi odpadna a reszta zostanie zahartowana 

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 

Życie jest piękne jak żyć się umie
Bo właśnie mam okres 
21.06.2014r.
Ale już oczami wyobraźni widzę siebie w moim wymarzonym ciele jak od czasu do czasu wcinam jakies pyszne ciastko xD Jak piszesz, od długiego czasu Twój organizm jest przyzwyczajony do takiego zdrowego żarcia...potrzebowałby chyba jakiegoś szkoku;] Ja mojemu zafundowałam SB, bo też jadłam tak zdrowo, zdrowo i schudnąć nie mogłam
Ma szczupłe ciało, proporcjonalne i wygimnastykowane