|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
przejrzalam allegro i zrobilam sobie liste wstepnego zamowienia mazidelek do wlosow [moj odwyk tez nie obejmuje pielegnacji, mam wszystkiego na styk, zapasow nie robie
].jak sie troszki odkuje finansowo po sesji to klikam: szampon solar sublime odzywke solar sublime maske solar sublime serum do wlosow liss ultime serum termoaktywne liss ultime i byc moze duzy szampon liss ultime poza tym potrzebuje: ze dwa stroje kapielowe klapki tunike na plaze torbe palzowa kapelutek ![]() filtry balsam do ust z filtrem mocno nawilzajace maselko do ciala [TBS oliwka chiba ]scrub [ta seria co wyzej] i chyba tyle zakupow przed wakacjami.
|
#2162 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Też tak chyba zrobię, już wczoraj miałam być na takim spontanicznym opalanku a filtra nie było w domku żadnego
Na szczęście wyladowaliśmy z TŻ na pizzy- pożarłam połowę dużej z DaGrasso i tak się zapchałam, że nawet dzisiejsze śniadanie nie chciało mi wejść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w międzyczasie gdzies jeszcze były sztuczne ognie, ale nei było widać ![]() Cytat:
![]() Ja tez miałam kiepski wczoraj- TŻ sobie pojechał na ryby. Na szczęście jego kumple się mną zaopiekowali i skończyło się- jak się skonczyło ![]() Cytat:
![]() Pewnei moje cytaty Ci pożarło ![]() Cytat:
![]() Ale z drugiej strony moja cera po 5 leszkach jest genialna Nie produkuje tego cholernego sebum, i wystarczy kremik nawilżający BanDi i jest git ![]() Swoją drogą bardzo polubiłam to mazidełko- jets lekki, bardzo wydajny i pięknie pachnie- prawie tak samo jak Hydrafresh Loreala- mój pierwszy poważny kremik Szkoda tylko, że bez filtra Za to ten matujący ma filtr ale niestety mnie zapycha chyba Nadal się zachwycam buteleczką mojej 30 burberry, ale w końcu mamy dzień dziecka, co nie ![]() Wszystkim Dziewczynkom życzę duuużo zabawy dziś
|
|
#2163 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zizou ale fajne plany zakupowe
|
|
#2164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
]
|
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raany, pamiętam jak moja mama ich używała jak ja byłam w podstawówce potem bardzo długo ich nie widziałamCytat:
masz coś na oku? omg, w sierpniu jadę na 2 tygodnie(!) do Międzyzdrojów. TŻ zamierza się opalić, a ja cholery dostanę jak będą upały my się pozabijamy przez te 2 tygodnie ![]() - - Rodzice mnie zaskoczyli Dostałam 2 ręczniki z myszką mickey (czerwono czarne oczywiście), podkładki na stół i czerwoną półkę na materiały piśmienne
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kocham sloneckzo moj chlopak ma ciemna karnacje, ja przy nim wygladam jak duch
|
|
#2167 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Moja koleżanka kiedyś stwierdziła, ze cera po większej ilości alkoholu jest na drugi dzień wspaniała, no i coś w tym jest chyba, szkoda tylko że u mnie oznaki tego, że jednak alkohol wcale dobrze na cerę nie wpływa wychodzą po 2 dniach. No, a dzisiaj do tego moja skóra jest tragicznie sucha.
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może któraś z Was chce zostać trendsetterką Maybelline i dostawać próbki i brac udział w konkursach?
Kto chętny, poproszę maila, to wyślę zaproszenie
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten upalny dzień
Nie poszedł mi za bardzo egzamin, ale...że dziś Dzień dziecka, to poszlam na zakupki Kupiłam znów kolczyki(w sumie 5 par ) i korale w C&A, czarną spódniczkę w H&M i klapki w Dajśmanie Nogi mi wlazły prawie do tyłka Idę odpocząć
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sprawie odwyku wypowiadałam się już w wątku Clinique'owym , dlatego pozwolę sobie przytoczyć tu moją opinię
Ja tam nigdy nie robię sobie odwyku w okresie wiosenno-letnim Ze szczególnych naciskiem na letni Jest zawsze mnostwo nowości, rozświetlaczy, brązerów, owocowych zapachów Wolę sobie poodwykować jesienią i zimą, kiedy to kolekcje nie są specjalnie kuszące. Ale teraz to dla mnie raj, zarówno w kolorówce jak i perfumach i pielęgnacji I nawet mi się chce tego wszystkiego (z)używać Także odzykowi mówię nie Kto się jeszcze dołącza ?
|
|
|
|
#2172 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Też nie mam już do kogo wysyłać.ziz, widziałam tę bazę z perełkami w GC. Stwierdziłyśmy z koleżanką, że strasznie śmierdzi, więc chyba nie warto.
|
|
|
#2174 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Przemyślałam sprawę mojego odwyku
i widzę dla siebie 4 ewentualne wyjątki od odwyku:1. liner Clinique z nowej kolekcji, jeżeli mi się spodoba - w zasadzie planowałam kupić go w maju, ale nie miałam zbytnio za co, ani nigdzie go w maju nie spotkałam, 2. liner Clinique w kolorze Deep Honey, jeżeli (co mało prawdopodobne) znowu pojawi się na All, 3. zimny, brązowy cień do powiek bardzo błyszczący i dający mokry efekt - nie spotkałam jeszcze takiego odcienia i takiego stopnia połysku, który by mnie satysfakcjonował, więc jeżeli trafię gdzieś na taki, to kupię i już, 4. lekki podkład jak coś dla siebie znajdę, chociaż nie wykluczam kremu tonującego, a to do kolorówki się nie zalicza. ![]() Poza tym z odwyku wyłączam lakiery do paznokci, posiadam 2 i jeszcze 1 lub 2 by mi się przydały, więc chyba jest to racjonalne. Nie robię odwyku od pielęgnacji, bo potrzebuję dużo rzeczy - m.in. tonik, wodę termalną, mazidło na cellulit, szampon oraz krem pod oczy. Nie robię też od zapachów, bo w zasadzie nie kupuje dużo, a jeden letni zapach by się naprawdę przydał, choć pewnie i tak z przyczyn finansowych go nie będzie. ![]() Prawdziwym wyzwaniem ma być niekupowanie brązerów, rozświetlaczy, róży i błyszczyków oraz clinique'owych cieni. ![]() Proszę zatem o trzymanie kciuków.
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Ello
![]() melduje sie nieco zmordowana bo wczoraj niezle poszalalam zrobilam urodzinoa bibe i bosko bylo Czytam co nastukalyscie do tej pory i....co ja widze odwyk no nie,rasowe NK i odwyk u mnie poki co jedynie odwyk perfumowy dziala ale i tak juz lada dzien zostanie zakonczony W sumie wyszedl mi na dobre bo zaczelam zuzywac to co mam,inaczej patrze na swoja kolekcje i oswoilam ja na nowo W kazdym razie wiem,czego konkretnie chce Kolorowka....hmmm w tej kwestii nie potrafie byc sumienna bo to jedyne pole gdzie moge sie wyszalec;pielegnacja jest konkretna i wymuszona ![]() Teraz jedynie planuje kupic fajne sandalki na obcasie albo koturnie,filtry(choc zapas mam ale wole sie nie martwic ) cos z ciuchow-bluzki,t-shirty,moze spodnie.************************* ************************* ************ Przy okazji,gadamy z MagJa na temat blyszczykow i moze ktoras z Was zna te JT http://www.strawberrynet.com/product...77154&goChar=L http://www.strawberrynet.com/product...77153&goChar=L najbardziej interesuje Nas kolor,czy jest on mocno barwiony czy raczej transparentny? Bedziemy wdzieczne za opinie
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam też odwyku kosmetycznego nie robię; raczej by mi się przydał odwyk biżuteryjny
Dziś miałam skoczyć do SP, ale strasznie dużo ludzi było i widziałam ogromne kolejki, więc zrezygnowałam, podjadę w tygodniu może.
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
alez jest skwar. przyrumienilo mi troche policzki i ramiona.
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja jeszcze w sprawie naszego spotkania
Niestety się właśnie dowiedziałam, że w niedzielę 15 czerwca mam 2 egzaminy: o 13 i o 17 Postaram się, ale uprzedzam, że nie na 100% się zjawię.
|
#2179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym że odżywki chyba nie na rzecz spreja Przejrzałam recenzje Madziarry i jestem przekonana, że muszę mieć ![]() kostiumu nie mam :/ ostatnio nawet oglądałam, ale te góry wiązane na szyi jakoś źle na mnie leżą.. musiałabym mieć biust dwa razy większy chyba ![]() filtry też obowiązkowo.. torbę plażową Lancome dostanę z JT ![]() buty na lato też by się przydały.. Jej, potrzebuję prawie tych samych rzeczy co Ty deficytowe jakieś Cytat:
![]() Cytat:
to co mówisz jest bardzo racjonalne chyba muszę sobie przemyśleć ![]() mój odwyk również nie wlicza pielęgnacji dziś kupiłam nawilżający krem Garnier.. może się sprawdzi a jak nie, to będę nawilżać nim inne miejsca niż twarz
|
|
#2180 |
|
|
Ekhem, co za rozpasanie
Więcej mamy wyjątków od reguły niż reguł Ja staram się być twarda. Muszę dokupić krem do rąk, żel pod prysznic i mydło w płynie. I tyle ![]() ice masz rację. Z różami i rozświetlaczami jest najciężej No i u mnie - z perfumami. Dobrze, że nie lubię cieni.
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale marzyłam o nim od dawna, więc ![]() oj tak
|
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szczerze Ci ją polecam, ja na lato zamowiłam już sobie 2 maski i 2 szampony. Sprayu nie, ale tylko z tego powodu, że mam 2-3 na stanie.Cytat:
I często się coś z tych wypraw przywozi Dlatego nie zamierzam sobie dawać zakazu na coś, co i tak złamię ![]() Dziewczyny, lubicie olejki/oliwki do ciała? Ja latem ubostwiam, bosko wyglądają na przybrązowionej skórze Macie jakieś swoje ulubione, które polecicie?
|
||
|
|
|
#2183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2184 |
|
|
Organzzo, gdzie dorwałaś białego khola?
Zaraz padnę z zazdrości ![]() madziarro ja nigdy nie używałam, ale chętnie posłucham
|
|
#2185 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie nakladam odwyk na czerwiec glownie ze wzgledu na finanse
wyjezdzam i chcialabym miec jakies lewe pieniadze na male kosmetyczne szalenstwa [chcialabym przywiezc z bulgarii olejek rozany, jakies perfumy na jego bazie no i pare bezclowek po drodze - tez chcialabym to wykorzystac ]. takze ja cala sprawe mam przemyslana
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić YR w spraju i Monoi the Thaiti (czy jakoś tak
Uwielbiam tę serię, jest taka wakacyjna A oliwka Lubię też z Nuxe (mam z drobinkami - baaardzo wydajna!) oraz w żelu z Vaseline Intensive Care (w PL oczywiście brak, kupiłam ją jeszcze w NL za starych, dobrych czasów )No niby nie Ale najwięcej nowinek pojawia się na samym początku sezonu, czyli koniec maja - czerwiec ![]() Ice, masz już upatrzony jakiś krem tonujący ? Jakby co służę odlewką Daywear tonującego
|
|
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No mój tez własnie z letniej jest ![]() ja sie dostosuję
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko paskowany jest w plazie albo w kazimierzu, w ktoryms z tych dwoch na pewno, ogladalam w, hmmmm <mysli mysli>, we wtorek.
|
#2190 |
|
|
madziarra pliz zarzuć jakimś linkiem, bo się pogubiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

].

Na szczęście wyladowaliśmy z TŻ na pizzy- pożarłam połowę dużej z DaGrasso i tak się zapchałam, że nawet dzisiejsze śniadanie nie chciało mi wejść 
reszta jakaś taka
nieładna 
Nie produkuje tego cholernego sebum, i wystarczy kremik nawilżający BanDi i jest git ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zaraz padnę z zazdrości