|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Migi jeszcze masz czas do północy:P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4802 |
|
Wtajemniczenie
|
Buzn lekarz pogmerał trochę nie powiem 😂 aż wkładkę mam we krwi 😂 za to myślałam, że się zesram z bólu na fotelu 😂 więc kto tam wie może się wyrobię 😁
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam cały czas te bóle okresowe i już 6 razy byłam w wc, ale biegunki nie mam. Mój mąż (aka doktorek, specjalista od półpasca
) twierdzi, że urodzę w ciągu 24 h i najlepiej żebysmy juz pojechali do szpitala. Oczywiście nie wybieram się póki co do szpitala
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do bolesności badania, to moje ostatnie też bolało. Na IP to chyba najgorzej się boję tych badań przed porodem.
|
|
#4805 |
|
Rozeznanie
|
Migifigi widzisz twoje bóle nie na marne. Powodzenia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4807 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ehh mi gmerala i nic...Cytat:
Dali kroplowe na te płyny owodniowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4808 |
|
Rozeznanie
|
Buzn dzieki za odp
wlasnie boje sie tego bo to tez moje pierwsze dziecko i boje sie ze nie ogarne, jak tego cycka w ogole podac!!!![]() Migi no to bomba tyka moze to juz dzisiaj![]() Alla a mozna zaczac smarowac sutki juz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Lynn a Ty lepiej meza sluchaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4809 |
|
Zadomowienie
|
Migifigi no to czekamy na twoją Ule, może coś się u ciebie w końcu ruszy i zakończysz przewlekly poród 😉
|
|
|
#4810 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się nie nastawiam. Boję się nastawiac że znów nic z tego nie będzie i dotrzymam do poniedziałku.
AA dziewczyny pytałam gina o to mokre na majtkach to powiedział, że to wydzielina. Siuśki śmierdzą a wody się sączą i raczej się to zauważy. W ostatnich tygodniach to jest właśnie wydzielina. |
|
|
|
#4811 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, która walczyła z hemoroidami? Polecałyście jakieś maści, ale nie pamiętam już kto. Dziś przy myciu zauważyłam, że udało mi się wyhodować jeden egzemplarz. Tylko tego mi brakowało pod sam koniec. A tak się cieszyłam, że mnie to ominęło. Póki co nic nie boli, normalnie mogę siedzieć itd.
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pociesze , że masaż szyjki wg mnie boli bardziej niż poród , tylko ten trwa dłużej Cytat:
||
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro znow kontrola w szpitalu,jejuuu, żeby jeszcze mnie nie zostawili jeszcze za długo do terminuWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
Kate ostatnio pytałaś czy chcę zzo a ja napisałam że raczej nie. To jednak biorę 😂 mój gin powiedział, że raczej poleca skorzystanie każdej rodzącej a szczególnie tym rodzącym po raz pierwszy. Tylko powiedział właśnie to co Ty-powiedzieć od razu po przyjeździe na IP.
|
|
|
|
#4815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a jeśli chodzi o leki to stosowalam (wszystko w czopkach) unigel procto, posterisan i procto glyvenol. Nie wylecze teraz, ale objawy łagodze. Dodatkowo podmywaj sie często i najlepiej zimną/ chłodna woda. Trzymam kciuki żeby zeszły Ci szybciej niż się zrobiły! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4818 |
|
Raczkowanie
|
Ma ktoś torbę Skip hop? Fajna? Mam starą ale na pusto jest ciężka a co mówiąc z wypełnieniem, nie podoba mi się.
|
|
|
|
#4819 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak Ci wody chlusnęły to, co założyłaś, żeby nie przemoczyć ubrania i dojechać do szpitala? |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
Cherry a da się tal zrobić żebyśmy były ba pierwszej stronie poukładane terminami? Bo teraz ja np wpadłam prawie na koniec listy mimo że mam termin na 6.10.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4822 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
Buzn gratuluje! Jestes dzielna mamusia! Dasz rade! A w domku bedzie o niebo lepiej
))Migi powodzenia!!! Lynn ja juz wierze we wszystkie diagnozy Twojego meza😀😀😀😀 U mnie bardzo ok. Dla mnie posiadanie 3go dziecka jest o niebo lepsze od posiadania nowego 2go dziecka. Wtedy starszak byl bardzo zazdrosny. Walczyl o kazda minute zeby byc ze mna a jak nie poswiecalam mu dostatecznie duzo czasubto byly histerie nie z tej ziemii. Teraz oni sa we dwojke.bawia sie bija sie ale nie ma zadnej zazdrosci do malej. Chca ja tulic i bawic sie ale rozumieja ze musze cos przy niej zrobic.a mlodszy jest troche mlodszy niz jak starszy zostal bratem- mam nadzieje ze zrozumiale napisalam. Ogolnie jestem przeszczesliwa.goi sie na mnie jak na psie.malutka budzi sie raz w nocy na karmienie- jest przekochana i przeurocza. Jest najladniejszym noworodkiem jaki wyszedl ze mnie😀😀😀jezeli chodzi o poziom halasu to ma drugie miejsce😜 Buzn dawaj na fejsa bo Ciebie nie widzialam! |
|
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny, tak jak pisałam na fb, wczoraj rano urodziła się moja córka. Mam nadzieję, że rozwiazalam worek z porodami sn
|
#4825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tylko w poniedziałek i wtorek jest, ale wątpię, żebym akurat w te dni utrafiła. Adhoc, no to ładnie . Jeszcze hemoroidów mi brakowało. Podobno one znikają po ciąży, ale moja siostra mówiła, że po porodzie przez te hemoroidy ciężko było się jej załatwić, bo bolało jak diabli.![]()
|
|
#4826 |
|
Wtajemniczenie
|
Very Nice, na pewno możesz brać i na pewno bardzo pomaga Cyklo 3 Fort.
|
#4827 |
|
Raczkowanie
|
Ania20bn to nie tak że mam dobrze w szpitalu z tym karmieniem. Nie pomagają nic a nic,laske robią że coś pokażą, ale mleka mm też nie dadzą. Tak było sześć lat temu..
Może umów się z doradcą laktacyjnym jak bardzo chcesz walczyć. |
|
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak czytam ile juz u nas dzieciaczkow na watku to taka mam ochotę juz urodzic i miec synka przy sobie 😍 ale nie nastawiam sie na porod przed terminem 😊 podobno chlopcy lubia dłużej posiedzieć 😀 Gratuluję mamuski! 😘😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- U mnie też nie ma znieczulenia w szpitalu w którym planuję rodzić. Jest tylko gaz rozweselajacy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4829 |
|
Rozeznanie
|
Lotso super się ciebie czyta. Ty to ogarnieta mamuśka jesteś to wiadomo że ciężko nie będzie.
Kallina jeszcze raz gratulacje. Kiedy do domku? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szpital- syf Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.

) twierdzi, że urodzę w ciągu 24 h i najlepiej żebysmy juz pojechali do szpitala. Oczywiście nie wybieram się póki co do szpitala
Co do bolesności badania, to moje ostatnie też bolało. Na IP to chyba najgorzej się boję tych badań przed porodem.

jeszcze za długo do terminu
. Jeszcze hemoroidów mi brakowało. Podobno one znikają po ciąży, ale moja siostra mówiła, że po porodzie przez te hemoroidy ciężko było się jej załatwić, bo bolało jak diabli.