|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Big Brother V - cz. II
Co tam robi Lenartowicz? :O
(oj to będzie cięzki wieczór )
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam, ze dzis finał.
Niby Jasiek ma największą przewagę, ale robią to dla picu.. teraz odpadnie Dawid, a później wyzerują liczniki, rozpocznie się kolejne głosowanie i.. wygra Klaudia ![]() jak Magda fałszuje z początku myślałam, że to jakis widz dostał mikrofon
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ach jaka szkoda: http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,5250154.html |
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
no i wyzerowali liczniki
teraz juz jestem pewna ze wygra Klaudia ;]
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie jola powiedziaa :chciałam tylko powiedzieć, że nikt Was nie oglądał byliście nudni''
A klaudisko jak sie rzucało beznadziejna ona jest, jak weszła do studio utwierdziłam się jeszcze w tym przekonaniu w ogóle totalna porażka, mają uczestników 2 edycji, a sprowadzają ludzi z poprzedniej, bo Ci są nudni jak to Klaudisko musi się uczyć, robiła z siebie idiotkę 2 miechy na nic... bo i tak zaprosili Jolkę, która będzie gwiazdą to się tyczy też pozostałych, którzy tak bardzo odcinali się od uczestników bb4
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
no i Klaudia ma głosy fanów Dawida niby i wygra przez to
a Ci finaliści są tak nudni, że Jola jest główną atrakcją
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
No wkońcu jesteście
Myslałam już, że sama oglądam _________________ Klaudia z misiem prawie jak Jolka z jednorożcem. Prawie ![]() Eh, mam nadzieję, że wygra Jasiek - chociaż mam teorię, że najpierw dla zmyłki niby Jasiek na powadzeniu, a teraz ekhm. Że niby "fani" Dawida głosują teraz na Klaudię. Eh, niech relizatorzy (tak, tak ) dadzą wygrać facetowi.
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
ona naprawdę jeszcze nie dorosła |
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja tej Kaśki L. nie cierpię, dalej działa na mnie uczulająco
![]() Po co ona tam :/ I rzeczywiście - ona to powinna mieć najwięcej do powiedzenia w kwestii jaka to Jola jest kochliwa ![]() Grzesiek, Ptasznik... Ehkem.
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
a skąd Klaudia zna reklame Plusa? przeciez zaczeli ja emitować duzo pozniej niz weszla do BB
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
papryczkaa no wlasnie
![]() jolka pieknie podsumowala 5 edycje BB
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie JOLKA jest zenująca.mam jej dośc.
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
e tam zaskoczenia nie bedzie
tylko szkoda mi Jasia, bo to on zasługuje na wygraną to sie okazuje, że oni tam mieli telewizor? ciekawe czy reszta jej pogratuluje, czy zachowaja się jak uczestnicy poprzedniej edycji? ![]() JASIEK :JUPI: AAAAAA JEDNAK JEST ZASKOCZENIE!! :PARTY:
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo on się wzruszył
jaki kochany ciesze sie bardzo
|
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale oni tam ładnie kombinują, widzowie nawet 2% tego co się dzieje nie wiedzą ____________ Szczerze jak zobaczyłam gluta i jej trzymanie kciuków za Jaśka to się zawachałam.. czy powinien wygrać haha. Ale jest ok ![]() Zresztą ta edycja dla mnie była słaba i ... No ![]() Nie wiem czemu zamknęli Jolkę w domu i nie wpuścili do studia przed końcem, beznadzieja. Ja ją lubię dalej ![]() Chyba to koniec BB na dłuższyyy czas, z tego co słysząłam oglądalność była słabiutka i raczej tv4 nie zrobi następnej edycji.
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
Jednak Jasiek
No ,, to już jest koniec, jesteśmy wolni, możemy iść'' :P 6 edycji raczej nie będzie heh
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie zapomnieli o Jolce
powinni chociaz zabrac ja do studia a nie tak jaka Klaudia miala mine jak przegrała? byla bardzo zdziwiona?
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
I niech sobie realizatorzy nie myślą, że zapomnieliśmy o Monice, której nie było nawet na finale
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Z relacji minuta po minucie na notsobb :
23:19:10 - Pokazują Magdę Kitaszewską. Ma strasznie kwaśną minę. Może chce do toalety? Ale czego nie robi się dla Wielkiego Brata? ![]() 23:21:40 - Wyniki cząstkowe. Postacie nadal utajnione. Głosy rozkładają się następująco: 46% i 24%. A gdzie kolejne 30 % ? Wielki Brat skąpi nie tylko kasy ale % również. ... ![]() 00:01:41 - Dziękujemy wam za prawie 3 miesiące wspólnego przeżywania tej edycji. Do zobaczenia podczas edycji 6.... taki mały żarcik.
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
30% rozkładało się na "- "
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
mam nadzieje ze juz nie bedzie kolejnej edycji bo to troszke traci juz nudą i beznadzeją
|
|
|
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
Ciekawe czy nudny goral podzieli sie wygrana tak jak to powiedzial kilka dni temu.
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
"Nudny góral" ...
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
A co? Nie byl nudny? Wszyscy byli...
Tylko na poczatku zrobili sensacje z "wielkiej demolki Warchola". A on tylko drzwi rozwalil i dal z liscia goralowi. |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
eee od początku mozna to bylo przewidzieć...
wygrał jasiek - który nie wiadomo jaki jest i co myśli / jakie ma zdanie... ale najlepiej pokazywany przez realizatorów i od początku przez nich lansowany na zwycięzce... Klaudia okazała się tylko przykrywką do lansu jaśka.. moze i on byl najlepszym kandydatem do nagrody, ale tak naprawde nie wiadomo kim jest jasiek strączek? tak bezpciowego zwycięzcy to jeszcze chyba nie było? dla klaudi chyba lepiej ze nie wygała bo by jej zyć nie dali.. |
|
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii
Jasiek...superowo hihihi ja nie odbieram go jako jakiegoś bezpostaciowego uczestnika, moje odczucia do niego są jak najbardziej pozytywne przez to, że wydawał mi się właśnie najnormalniejszy, nie udawał ani głupka, ani jakiegoś mądralińskiego, był sobą moim zdaniem...ot zwykły chłopak z gór...fajnie że tym razem wygrał ktoś normalny Klaudisko...dżisys, wczoraj widziałam wszystkie jej zęby, coś mi się wydaje, że te głosy na jaśka(pozytywne) nie były od dawida, a od fanów jolki, która wchodząc tam powiedziała jaśkowi ,,Ty to wygrasz, ja chcę żebyś wygrał'' ![]() a Klaudia się burzyła na jolkę, bo ta powiedziała najprawdziwszą prawdę tej edycji ,, byliście tak nudni, że nikt Was nie oglądał'' pomyślcie jak oni muszą się czuć, nie lubili Jolki, jechali po niej, ona im mówi, że jakby została tu na jedną noc, to więcej by się działo niż przez całą ich edycję, i jeszcze jest centrum w trakcie trwania ich finału, ja widziałam u byłych uczestników KWAŚne miny, Andżela się śmiała, Jaśko też lubi jolkę, ale reszta... I ten Klaudii żart, jolka ma za darmo do czech (też mnie zastanowiło skąd znajomość tej reklamy), ho ho ho ja nie mogę zrozumieć niektórych osób,przecież jolka to wariatka z krwi i kości, robi jaja sobie z siebie z wszystkich dookoła, a wszyscy się burzą, to cale jej ,, ja jestem najlepsza'' - powiedziane niby poważnie a po chwili się śmieje...ehhhh MArecki...porażka, to jest dopiero śliska postać, wszędzie się wtrąci, dla mnie on jest na maksa beznadziejny Jarek, powiem Wam że się przekonałam do niego, dlaczego?zna jolkę, wie, że pod tym jej wariackim sposobie bycia, kryje się normalna kobieta, i bawi się z nią... klaudii nie daliby żyć?Jolka miała więcej wrogów i jakoś dała sobie radę ![]() a finał jak dla mnie zrobiony był na zasadzie ,, jeszcze tylko te dwie godziny i koniec tej męczarni''
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tam obojetne kto wygral,bo nawet nie ogladalam pod koniec.Ale zgadzam sie ,ze w specyficzny-wybiórczy sposob pokazywali Jaska
![]() Wczoraj widzialam fragmencik jak pokazywali Jolkowe love w BB.Heh Marecki faktycznie jest kiepski i sliski na maxa,ale to co mi sie rzucilo w oczy to Kaski chcica jak siedziala koło Jaro Ahaaa widzialam tez konskie zaloty Magdy do Michala,przekiepskie na jego miejscu ucieklabym do innej sypialni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

)

z początku myślałam, że to jakis widz dostał mikrofon 

dla mnie JOLKA jest zenująca.mam jej dośc.