![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wątpliwości przed ślubem
Była rozmowa, powiedziałam że wiem o wszystkim.
Dałam ostatnią szanse, tak wiem co myślicie - naiwna i głupia. Obiecał że to się więcej nie powtórzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Gazela inteligencji
|
No to czekamy na kolejny wątek "kilka miesięcy po ślubie, a małżeństwo nam się wali"
![]()
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Oby tylko rozwód autorka miała na głowie, a nie dzieci, które mają xxx za ojca.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-09-27 o 13:50 Powód: Słownictwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Gazela inteligencji
|
Może autorka założy nowe konto, żeby głupio nie bylo
![]() |
#38 |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Rzeczywiście przejęłaś sprawy w swoje ręce...koleś z Ciebie żartuje a Ty uważasz, że on na serio się zmieni. Doradzałyśmy jak mogłyśmy, że każda racjonalnie myśląca kobieta nie dopuściła by do bycia z takim gościem, a tymbardziej brania z nim ślubu ale przecież Ty wiesz co dla Ciebie najlepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Tak, teraz sie bedzie bardziej pilnowal, żebyś nie przyłapała go znowu, to jedyne o co sie postara. Facet porazka. Zeby po takich akcjach nie zerwac.
Nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz ![]() Edytowane przez patrycjapatib Czas edycji: 2017-09-27 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
No, bo to ten jedyny i zaręczyny już były.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Madra przyjaciolka ci powie to samo. Mat e powiedz, przyjaciolce, bratu i zapytaj co zrobic
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Autorka przynajmniej wie na co się pisze i oszczędzi "przyjemności" bycia w związku z tym panem innym dziewczynom
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Teraz misiaczek dopiero nabierze pewności siebie - skoro Ty o wszystkim wiesz, ale oczywiście dałaś szansę. Dasz kolejną i jeszcze kolejną, on o tym doskonale wie.
A Ty lubisz takie atrakcje? Zastanawiać się ciągle z kim pisze, od kogo dostał sms, kto do niego dzwoni, dlaczego spóźnia się po pracy? Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Zakoncz ten związek a nie pchaj się w małżenstwo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Bedzie sie mogla pochwalic na fejsie statusem "zamężna"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
No przecież skoro dałaś mu jasny sygnał "dam Ci ostatnią szansę, bo ślub planujemy, co ludzie powiedzą jak zerwiemy zaręczyny?", to chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że po ślubie będzie jeszcze trudniej Ci się od niego uwolnić, a jemu jeszcze łatwiej robić Cię w konia. Po prostu to był najlepszy moment dla Ciebie na zakończenie tej farsy a Ty z niej nie skorzystałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
"i slubuje ci miłość, khe khe, khe khe, małżeńską"
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Sama tak piszesz, bo pewnie w głębi ducha wiesz, że głupio zrobiłaś. Obiecanki cacanki a po ślubie będziesz miała takie rogi, że przez drzwi będziesz wchodzić bokiem. No ale misio jest...
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnią szansę ? Autorko, rozśmieszasz mnie. Tak, jesteś naiwna. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Jeszcze to "obłapianie" przez koleżankę, jakby się zdarzyło raz, to jak cię mogę, no może i bym wybaczyła. Ale te teksty "jakbym nie był zaręczony to byłby seks"... Masakra
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze gołe zdjęcia tej samej dziewczyny na komputerze. Autorka chyba dałaby misiowi szansę nawet gdyby ich przyłapała in flagranti a on poprosił żeby potrzymała świecznik, bo trochę ciemno.
![]() |
#53 |
|
No dobra 'wybaczyć" takie rzeczy.. Choć ja sobie nie wyobrażam
Ale jak żyć w takim związku na przyszłość jak tu takie plany, ja od ciągłej niepewności i podejrzliwości pewnie bym się znalazła na oddziale zamkniętym. Szarpanina nerwów z takim gogiem. Dlatego dla mnie decyzja jest prosta ale to tylko ja. Bo co żyć i udawać, że się nie widzi? To ci dopiero związek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez flexi_88 Czas edycji: 2017-09-27 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
przecież później będzie jeszcze jedna ostatnia szansa, i jeszcze jedna, i...
desperatki tak łatwo nie odpuszczają. Edytowane przez 3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 Czas edycji: 2017-09-27 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7751408 1]przecież później będzie jeszcze jedna ostatnia szansa, i jeszcze jedna, i...
desperatki tak łatwo nie odpuszczają.[/QUOTE] .. i jeszcze jedna. No tak.
![]() |
#57 | |
|
Cytat:
A jest naprawde tylu wartościowszych facetów dla których możesz stać się tą jedyną ale misio to misio Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Autorka jest chyba osobą, która musi się porządnie sparzyć nim pójdzie po rozum do głowy. Facet nawet nie planuje z nią dalszej przyszłości i liczy na to, że jeszcze kiedyś zejdzie się ze swoją eks jak coś nie wyjdzie z autorką. Podejrzewam, że do ślubu będzie się dużo lepiej krył, a później będzie po prostu korzystał z kolejnych szans jakie dostanie już po ślubie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Autorko, chciałoby się zapytać, czy za dzieciaka kołysali cię w betoniarce...? Bo nie chce mi się wierzyć, że tak ogromny brak instynktu samozachowawczego (którego nawet zwierzęta mają pod dostatkiem) jest rzeczą, która może wystąpić w naturze samoistnie.
Facet cię zdradził i rzucił. Zdeptał zaufanie. Wytarł gębę uczuciami. A ty? Przyjmujesz go z powrotem. Przyjmujesz zaręczyny. Planujesz ślub. A co robi on? Czeka tylko na okazje do flirtu, namawia eks na seks i wafluje turboptysia do jej nagich fot. Facet z serii tych, którzy wmawiają kobiecie, że wcale jej nie zdradzili tylko się potknęli i swoim przyrodzeniem przypadkowo spenetrowali kobietę. Jedyne co się zmieni po twoim wspaniałomyślnym "dałam mu ostatniodziesięciotysięcz ną szansę" to tyle, że będzie się lepiej krył. A po ślubie i tak to wszystko weźmie szlak, bo już nawet nie będzie się z tym krył. Bo będzie pewien, że nie odejdziesz. Nie myśl sobie, że łatwo mi mówić bo niczego w życiu nie przeszłam. Mam męża, dziecko i uwierz, że dzień w którym mój mąż by mi wywinął choć jeden z takich numerów byłby ostatnim dniem naszego małżeństwa. Ty masz okazję się wywinąć z ambarasu bez rozwodu i bez dziecka z niewłaściwym facetem. Chyba, że jesteś z tych które kochają bad boyów i naiwnie wierzą, że ich miłość go zmieni. A jak już zostaniesz poturbowana przez życie założysz profil na sympatią "młoda rozwódka z dzieckiem poszukuje miłego, statecznego partnera". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.