|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
laski musze sie pochawlic...
http://www.tvs.pl/index.php?id_materialu=39 5 ta modelka - blondynka - ktorej sesja zdjeciowa rozpoczyna ten program to moja przyjaciolka Zaklina, ktora bedzie swiadkiem na moim weselu po raz koljeny moge ja ogladac gdzie w mediach i ciagle namawiam zeby mi jakas sukienke zaprojektowala bo oprocz bycia modelka sama projektuje... ale jestem z niej dumna
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja jestem już spakowana, czkeam teraz, az przyjdzie TZ i jedziemy rozpoczynać nowy etap w naszym żeyciu. Strasznie się boję, jak to będzie, czy nie pozabijamy się w ciągu miesiąca. druga sprawa, ze nowym domku, nie bede miec komputerka . jak ja bez Was przeżyje
|
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i gartuluje ustalonej godziny slubu... hej dziewuszki ![]() znowu nie zgaldalam ze3 dni tutaj ale nie mialam czasu ehh. pitake caly dzien w podrozy wracalm di mojego tz..wczoraj ajkies zlatwienia i grillik nio ale zis znalalzlam chwilke jej zostalo mi tylko 13 dni do slubu i mase pracy alemam jeszcze tydzien wolnego wiec dam rade![]() ![]() ![]() a propo WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzicie jak Wam sie będzie razem mieszkać, dzielić obowiązki, no i po ślubie szybciej się dotrzecieCytat:
możesz odliczać Również dołączam się do życzeń, wszak każda z nas jest dzieckiem
|
||
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
kochane no normalnie zapiernicz mam niezły (nauka) wiec znowu sie witam i lece ale tym razem z TZ na spacerek
dobrze mi to zrobi
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wrocilam od chrzesnicy jeszcze za chwile idziemy do bratanicy tz
i koniec z oficjalnymi wizytami na dzis.. a potem... ![]() jutro idziemy z tz i przyjaciolmi u ktorych bede swiadkiem na nauki.. zalatwimy sobie to z nimi bedzie weselej, a w przyszlym roku bedzie z glowy teraz jedno spodkanie potem za 2 tygodnie drugie i dzien skupiania i wszystko.. fajnie ze to sie zamyka tylko w tych spotkaniach i z poradni itd wszyscysa w kosciele bo jakbym miala lazic na wiecej to bym niedala rady...
|
|
#1268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj kobitki nie było mnie tu dwa dni i jak zwykle jest co czytac
![]() A w ogóle to wczoraj z moim Skarbem na spontanie w 5 min zorganizowaliśmy sobie wyjazd pojechalismy do pobliskiej cichutkiej, malutkiej miejscowości, wynajelismy domek..... Pół dnia spacerowalismy po lesie....nad zalewem.... oglądaliśmy koniki / nastepnym razem pojeździmy / W ogóle bosko było..... i wczoraj minął rok i 2 miesiące jak jesteśmy ze sobą Jej...a kiedy to minęło..... Do naszego ślubu już tylko rok i 4 dni ajajaj ![]() Cytat:
bardzo mi przykro z powodu prababci....smierc bliskich to przykra sprawa, ale takie jest życie..... Cytat:
hehe a to szkoda ![]() Cytat:
Oj na pewno będzie inaczej....czasem może byc troszke cięzko....ale wierzę, że będzie ogólnie super ![]() Ja juz się nie mogę doczekac kiedy ja zamieszkam znów z moim TŻ-em kiedy będziemy mieć siebie ciągle tylko dla siebie....![]() Pozdrawiam Kobitki i buziaczki z okazji Dnia Dziecka
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Czeszko dziewczynki
Ja juz po weselu Wybawilam sie i dobrze mi to zrobilo, troche sie odstresowalam od tematu szkoly i obrony Zlapalam welon no ale Tż się nie postaral i muche zlapal moze 7 letni chlopczyk dobrze ze tylko mielismy zatanczyc razem a nie calowac sie bo ale by bylo heheh ze molestuje dzieci Zreszta dj powiedzial przed rzucaniem welonu zeby ta co zlapie nie myslala ze najwczesniej wyjdzie za maz bo to oznacza ze wygra w totka niooo to juz czekam na ta kasiorke hehe ![]() No a teraz relacja generalnie to bym pewnie sie nad tym nie zastanawiala i bylo by ok, ale ze teraz jakos tak bardzo dokladnie wszystkiemu sie przygladalam, bo patrzylam pod katem naszego wesela to widze w sumie wiecej minusow niz plusow A wiec zaczynam wyliczanie:- po pierwsze wesele bylo dosyc daleko bo my mielismy na nie okolo 1,5 h drogi samochodem, a byly na weselu tez osoby co mialy na nie jeszcze dalej, ogolnie rzecz biorac nawet para mloda nie byla z tamtych okolic (choc oni mieli najblizej) no ale nie bylo zadnych noclegow ani nic z tych rzeczy zagwarantowanych wiec kazdy musial sie martwic jak wroci i nie pic, efekt tego byl taki ze wesele skonczylo sie juz kolo 1:00, bo kazdy musial jeszcze do domu dojechac kawal drogi i wczesniej sie zbierali - byl straszny upal tak ze do okolo 19 prawie nikt nie tanczyl, sala niby klimatyzowana ale za bardzo tego czuc nie bylo, teraz ciesze sie ze slub mamy we wrzesniu bo mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda ale nie bedzie takiego upalu - jedzenie raczej srednie bylo obiad byl pyszniutki Ale potem podali tylko jakies szaszlyki i grzana kielbase do tego jeszcze takie kulki ala frytki z ziemniakow - nalozylam to na talerz podziubalam i zaraz do kibelka bo tak mnie zaczelo wiercic w brzuchu ;/ dobrze ze nie dostalam jakiejs sraki heheh potem byla jeszcze ryba z frytkami ale to tez tak na srodku podane kto chcial to jadl i barszcz ale bez krokietow, no i zimna plyta ktora lezala na stole od okolo 18 do konca wesela i chyba z tego ciepla zaczynala juz po malu chodzic Ciasto bylo na stole tylko od tortu do podania zimnej plyty - nie wiem co to za zwyczaj, wedlug mnie powinno byc caly czas Chyba musieli spakowac gosciom do domu, w ogole spakowali to ciasto w reklamowki i troszke nam sie to ciasto po drodze zdeformowalo ![]() - para mloda pojechala na zdjecia i nie bylo jej chyba z 2,5 h - nie bylo winietek, ale jakos kazdy sie w miare szybko pousadzal, nie bylo takich akcji ze ktos leci do stolu w czasie toastu i zajmuje miejsca, generalnie mielismy ok miejsce, z mlodymi i nie narzekam - w czasie tanca po oczepinowego starosta puszczal banki mydlane super ![]() - na weselu przygrywal dj i w sumie dobrze sie spisywal chociaz ja i tak wole zespol, ale to juz indywidualny wybor. Duzo zabaw bylo ale byly to zabawy na poziomie ![]() - w kosciele spiewal duet - facet i kobieta - bomba - u nas w kosciele jest organista ze zdepnietym uchem i zastanawiam sie czy nie warto zainwestowac ale kurde to nastepne wydatki ;/ - mloda miala sliczna sukienke i ladnie wloski zrobione ![]() - obsluga restauracji tez ok - byl barek z winkiem, martini i innymi rodzajami wodki, staly na nim tez drinki zrobione przez obsluge - mlodzi mieli super staroste - jeszcze nie widzialam zeby na ktoryms weselu starosta tak przejmowal sie swoja rola, gadal z wszystkimi, polewal i rozkrecal impreze - sama bym takiego chciala To na tyle, jakby mi sie cos jeszcze przypomnialo to dopisze W sumie pewnie jakbym nie byla za niedlugo panna mloda to bym sie tak nie czepiala, ale teraz to zwracalam na wszystko szczegolna uwage Ale ogolnie to sie wytanczylismy i super sie bawilismy W ogole to musialam wypic z wszystkimi wujkami i kuzynami Tżta i mamy mnostwo zaproszen do rodziny Tżta chyba sie spodobalam (widzieli mnie 1 raz) no ale juz sie zapowiedzieli ze czekaja na zaproszenie do nas na wesele i zebysmy ich odwiedzili ![]() No a w ogole to zapomnialam sie pochwalic bo jak odebralam Tżta z lotniska to pojechalismy do niego i moj tesciu pierwszy raz mnie usciskal na powitanie i pocalowal A w sobote dal mi kwiatki z dzialki i czekolade kwiatki juz nie pierwszy raz A w ogole to na zaproszeniu mlodzi napisali tylko nazwisko taty tż i dopisali ze "z rodzina" no i Tż mowi: "widzisz juz cie traktuja jak rodzine", a na to tata Tżta "no bo przeciez jest rodzina"
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
ja też się niedługo na wesele koleżanki wybieram i aż się boję że będę wszystko za bardzo ceniać a nie bawić się !!!
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
samba jaka relacja;D ciesze sie ze mimo wszytko (jesli dobrze odczytalam) jestes z wesela zadowolona
no i ze tata tz juz cie jak synowa traktuje![]() a jak sie skonczyla sprawa z prezentem.. skladalas sie czy pogadalas z nim? wogole pogadals juz szczerzez z tz ? bo pisalals ze czasem niepotrafisz itd... lecicie razem czy on zostaje?
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pojezdzicie konno zdaj relacje
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak zwykle tylko
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie szkolnej.
Mam pierwszy egzmain do przodu na tróję. Coś mi się wydaje, że ze stypendium nici będą Doktorka oblałą połowę roku ![]() Weźcie przestańce mówić o duchach. Mjie to przeraża. Jak byłam w podstawówce - to wywoływałam duchy z moją siorą i jej koleżankami - a raczej uczetniczyłamw tym biernie. Wydłużający się i drygający ogień świecy pamiętam jak dziś. Grrrr Moja mama miała spotkanie z duchem swojej zmarłej chrześnicy. Wychodząc z łązienki z praniem w ręku cofnęła się by ustapić miejsca, bo ta chrześnica włąsnie przechodziła przed drzwiami łazienki. Jak się potem okazało dziewczynka tego dnia umarła. (długa historia, ta dziewczynka była w zakładzie opiekuńczym, bo miała chyba lekkie porażenie czy coś podobnego). Spadające książki w chwili gdy ktoś z rodziny umiera - to w rodzinie mojej mamy normalka ![]() I jak tu w duchy nie wierzyć.
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
oo to jak mój dziadek umarł to w tej chwili ktos 3 razy do dzrwi zapukał. wszytscy poszli patrzec kto, to a tam nikogo nie było . no i dokłądnie co do minuty ustał dziadkwi zegarek na reku (taki niby znak, ze to koniec czasu=koniec zycia). jest jeszcze kilka rzeczy np. to, ze u mojej mamy w rodzienie wszystcy umierają 27 dnia (obojetnie jakego miesiąca)
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze muszę się pożalić.
Cholender, niby się nie obżeram i w ogóle mniej jem A kilo więcej!!!!!!!!! Paranoja. Ale już sobie obiecałam że przynajmniej na godzinę codzienie będę wcyhodzić na szybki marsz. Bo na bieganie mam za słaba kondycję i kolana.
|
|
|
|
#1277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja normalnie nigdy nie zwracalam na takie rzeczy uwagi, no ale teraz jak juz organizuje wlasne wesele to chcialabym zeby moje wypadlo jak najlepiej, dlatego tak wszystko wnikliwie staralam sie zauwazyc i zapamietac nooo ale pomimo tych obserwacji to bawilam sie bardzo dobrze Cytat:
takie wnikliwe obserwacje to tylko z racji tego ze sama planuje wesele bo jakbym nie planowala to pewnie na polowe rzeczy bym nie zwrocila uwagi A co do prezentu to nie gadalam z Tżtem, moj Tż dostal jakiegos oswiecenia bo sam mi powiedzial ze nie chce ode mnie pieniedzy na prezent, bo wie ze mam duzo wydatkow itd nawet kwiatki sam kupil takze bylam w szoku i nic juz mu nie mowilam ciekawe skad go nagle tak oswiecilo, bo chyba nie czyta wizazu heheh ![]() A co do Anglii to Tż na razie zostaje w polsce i chodzi na rozmowy o prace. Jak nic nie znajdzie do lipca to moze pojedziemy razem bo ja juz bede po obronie, miejmy nadzieje, a jak znajdzie to ja tez bede szukac i zostaniemy w pl. W sumie to juz w jednej firmie chcieli go zatrudnic, ale musialby non stop po swiecie jezdzic, takze taka wieczna rozlaka nie bardzo nam pasuje ![]() Cytat:
siedzialysmy na podlodze w ciemnej lazience, mialysmy garnek zawieszony na sznurku na olowku i zadawalysmy pytania jedno stukniecie to bylo tak, dwa nie czy jakos tak raz zaprosilysmy do tej lazienki mojego malutkiego braciszka i jego kolege ale sie wtedy bali potem moj braciszek biedny zasnac nie mogl bo tak sie bal, musialam mu powiedziec ze to tylko zabawa byla ehhh on to mial ciezkie zycie
|
|||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czego bardzo sie ciesze bo myslalam ze bedzie gorzej
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ograniczylam jedzenie slodyczy i chleba ale nie tyje ani nie chudne ;/ wrr
|
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nigdy!!Tez złapałam welon ![]() Zauwazyłam też wiele mankamentów na które chyba normalnie nie zwróciłabym uwagi,czyli: -obsługa za żadko wymieniała talerzyki; -kawa/herbata były podawane w szklankach... -nie było sałatek i ludzie szukali ich po stołach ![]() -sledzie nie poszły wcale(na cały nasz dłuuugi stól jedyna osoba,która zkusiła się na sledzie był mój Tz -wiejski stól to był szał wesela,cały czas mnóstwo ludzi tm cos podjadało -orkiesrta raczej bo bani pod tym wzgledem,ze na nieduzą sale przygotowali nagłośnienie jak na Sopot Festiwal,obstawili sie głosnikami,ze nie było ich widac i tak waliło po uszach,że nie dało sie wytrzymac,a zeby pogadac to trzeba było na zewnatrz wychodzić(a było zimno),nawet pary młodej nie wyszli przywitac,poza tym grali baaaardzo mało i w ogóle nie bawili gości... -klima musi być -dziewczyna pomyslcie o wygodnych butach na swój slub(tutaj panna młoda jeczała z bólu bo tak ją obtarły i niewygodne... -i jeszcze kupe inncy rzeczy,o których juz nie pamietam... Z całej tej sytuacji najbardziej jestem zadowolona ze swojego makijazu
|
|
#1282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tez bylam 2 tygodnie temu an weselu- zlapalam welon a moj TŻ musznik!!! cala rodzina miala ubaw, ze akurat na nas padlo sposrod sporej gromady panien i kawalerow jeszcze wiekszy ubaw mieli jak musielismy wykonywac polecenia orkiestry np zatanczyc tango z roza w zebach z obserwacji moich wyszlo mi ze winietki tak jak sadzilam sa fajnym pomyslem a poza tym-Panna Młoda miala bardzo ładna sukienke, wcale nie jakas mega rozłożysta i na ramiaczkach i dzieki temu miala swobodę ruchów -orkiestra grala tak glosno ze nie dalo sie rozmawiac!! pogoda byla ladna ale przez to czesc towarzystwa wiekszosc czasu spedzila na zewnatrz -orkiestra robila duze przerwy, 3 piosenki i 30 minut przerwy, na szczescie potem sie rozkrecili - słaba obsługa. jedzenie bylo smaczne ale tempo podawania katastrofalne. Restauracja rpzepiekna naprawde, ale jak zamowilam herbate o 2 w nocy keidy juz czesc gosci wyszla to dostalam ją po pol godiznie!!(w miedzyczasie nie podawano zadnego posilku zeby obsluga byla tym zajeta) -podobnie jak pisała Katia, kawa i herbata byly podawane w szklankach i to w ogole bez zadnego uszka, tak, ze trzeba bylo czekac az herbata wystygnie ejsli nie chcialo sie poparzyc sobie rąk -duza popoularnoscia cieszyl sie wiejski stół ![]() gdyby nie to, że tez złapałam welon to zastanawialabym sie czy nei bylysmy na tym samym weselu
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uuu no to Wasi Tżci to sprytne chlopaki ja sie tak "rzucilam" na ten welon, a moj Tż to zero poswiecenia muszke zlapal 7-letni chlopczyk a bylo tam przynajmniej 10 roslych kawalerow No a potem sie smialam z Tż, że teraz to juz nie wyjde za niego tylko za tego chlopca ![]() heheh a co do sledzi to moj Tż ma zakaz jedzenia sledzi na weselu bo za kazdym razem jak zje sledzia na weselu to na drugi dzien oglada go jeszcze raz Takze u nas sledzi nie bedzie bo jakby pan mlody skonczyl w toalecie to ale bylby numer heheh
|
||
|
|
|
#1284 | ||
|
Zakorzenienie
|
roczek zleci i będziemy czytać relacje z Waszego ślubu
Dobrze, że ten czas tak szybko leci, bo się doczekać nie mogę już![]() Cytat:
Cytat:
Wyobraź sobie jak podczas biegania wyglądają Twoje organy, poobijane, tłuką się o siebie Lepiej już szybciej chodzić, zdrowiej dla organizmu
|
||
|
|
|
#1285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a musznik lecial wprost na mojego kuzyna (15lat) i taki byl pewny siebie ale jak zobaczyl co sie swieci to zwial hahaha a za nim zaraz stal moj TŻ i nie uciekał:P
|
|
#1286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawdza sie rewelacyjnie.Poza tym na pewno mogę polecić bazę pod makijaż Smashbox i bazę pod powieki Artdeco A co do podkładu to wiesz róznie z tym bywa,bo każdy ma inny rodzaj cery,więc to co odpowiada mojej twarzy,niekoniecznie musi być dobre dla twojej.Ja do swojej cery mieszanej(przetłuszczajac ej sie w strefie T)uzywam podkładu Revlon Colorstay z softflexem.Pachnie troche nieprzyjemnie,ale tylko przy nakładniu,potem jest bezzapachowy,za to doskonale kryje(nie robi maski),wygładza i utrzymuje się baaaaaardzo długo.na codzień uzywam też maybelline wonder finish i też jestem zadowolona,ale niestety po paru godzinach twarz w pewncyh miejscach robi się tłusta...
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1288 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No, no, aż 3 wyczerpujące relacje ślubne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale poki co to obserwuje bo moze wlasnie dzieki tym obserwacjom uda sie uniknac jakis wpadek czy dziwnych sytuacji na naszym weselu No a takie obserwacje to nie przeszkadzaja mi w dobrej zabawie, wiec jest ok ![]() A co do welonu to musisz sie postarac heheh
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, że nie da się wszystkiego przewidzieć, dlatego też nie można psuć sobie zabawy tym, że kawę czy herbatę podali w szklankach, czy też, że klima nie działała jak powinna, albo coś jeszcze innego. Jestem przekonana, że nie będziemy o takich rzeczach myśleć w tym dniu, to nie jest ważne
Najważniejsze dla nas będzie przysięganie przed ołtarzem, bo przecież nie bierzemy ślubu dla sukni czy wesela
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

po raz koljeny moge ja ogladac gdzie w mediach

. jak ja bez Was przeżyje