|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 47 :)
Wciąż tęsknię. Te miesiące spędzone z Tobą to najlepsze co mi się przytrafiło. Szkoda, że to szczęście nie mogło potrwać dłużej.
|
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co czuje, ale na prawdę lubię "marnować" tak swoj czas
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#483 |
|
Night is my best time 💕
|
No i jesteś w drodze. Zobaczymy się dopiero w piątek wieczorem. Mówiłeś, że będzie wyjątkowo. Że wynagrodzisz mi ten czas oczekiwania. I wierzę, że tak będzie. Napisałeś, że chcesz dać mi buzi na pożegnanie. Przyszłam do Ciebie przed pójściem do miasta i żegnaliśmy się dobre pół godziny - bardzo przyjemnie
Potem odprowadziłeś mnie kawałek. Znam swoją emocjonalność i ciągle miałam obawę, że przy pożegnalnym przytuleniu i ze świadomością, że będziesz tak daleko po prostu zwyczajnie się rozkleję. Ale jednak nie. Może dlatego, że jeszcze krótki czas się spotykamy? Może nie zdążyłam się jeszcze przyzwyczaić tak bardzo, bardzo? Ale mimo wszystko czuję ulgę, że smutne emocje nie przytłoczyły mnie tak bardzo. Najważniejsze, żebyś szczęśliwie wrócił ![]() Nie wiem który raz słucham piosenki, która wzbudza we mnie wspomnienia o szczęśliwym wydarzeniu w rodzinie, a jedna z tych osób odeszła do Nieba. Pomyśleć, że 10 lat będzie w listopadzie. Ale jeśli tego rodzaju smutek nawet po tylu latach tak bardzo się przypomni to wydaje się jakby to było wczoraj. Wujku, byłeś moim Chrzestym, zawsze życzliwym człowiekiem dla wszystkich... Wciąż mnie boli, że odszedłeś trzy tygodnie przed moją 18-tką. Że nie doczekałeś 18-tki swojej córki a mojej ciotecznej siostry. Ale wszyscy wierzymy, że tam gdzie jesteś jest Ci lepiej bo już się nie męczysz i czuwasz nad nami wszystkimi Santa Maria ciągle gra... Wciąż mi przypomina... Miałam 6 lat kiedy braliście ślub. Ta piosenka została podłożona na filmie z Waszego wesela i właśnie przy tej piosence na filmie była scena jak z Rodzicami składamy Wam życzenia. Dlatego ta piosenka jest dla mnie bardzo ważna, mam do niej sentyment. Tamta scena i ta piosenka wyryła mi się w głowie na zawsze. Mangetowid dawno dokonał żywota, kaseta leży w którymś pudełku z innymi kasetami a ja nie muszę oglądać, bo jako dziecko oglądałam i wspominałam to tyle razy, że będę pamiętać już zawsze. Ech, no tak... Z jednej strony smutno mi bez Ciebie, z drugiej wzięło mnie na wspominanie... Jak nostalgia to na całego
💗 I love and I love and I love and I want you It's gonna be till the end of time Gonna love you day and night It's only you that makes it right 💗 🩷 Why do people smile when no one's smiling? It's coz their thinking of someone they're loving 🩷 Edytowane przez enJoyce Czas edycji: 2017-09-28 o 00:53 |
|
|
|
#484 |
|
Konto usunięte
|
Czemu @ musi tak boleć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#485 |
|
Konto usunięte
|
Ostatni dzien w pracy i wolne do połowy października
|
|
|
|
#486 |
|
Czerwcowa PM
|
Zjadłam porządne śniadanie, a nadal jestem głodna. Nigdy tak nie schudnę.
|
#487 |
|
little hungry lady
|
Jak ja się cieszę, że wczoraj rzuciłam praktycznie wszystko i poszłam spać. Czuję się super, a i śniadanie zdążyłam zjeść. Kawy łyknąć i notatki poczytać. Sen, sen i jeszcze raz sen. Lekarstwo na wszystko.
Dziś!! Wysłane ze złodzieja czasu.
|
#488 |
|
Konto usunięte
|
Syndrom chłopaka świeżo po rozstaniu
. Trochę mnie bawi...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
Chyba nigdy do Ciebie nie dotrze o co mi tak naprawdę chodzi. Tracę nadzieję, że to się kiedyś zmieni.
|
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Kazałam Ci spadać na drzewo i nie mogłam się pozbierać - wszystko było nie tak - moja nudna i trudna praca, moje braki finansowe, moje samotne życie. Jednak poprosiłam o pomoc i jest lepiej - kolega mi pomógł i nagle praca to "okazja, żeby się uczyć", mama pożyczyła mi kasę na "oddasz jak będziesz mogła", a samotność... nasza znajomość była przechodzona i już nie czepiam się jej rozpaczliwie, jakby miała mi w czymkolwiek pomóc. Życie bez Ciebie jest lepsze.
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam większość artykułów na wp i onecie i nie wiem, co teraz ze sobą począć
Po co ja siedzę w tym biurze ? Miało być tyle pracy a się okazuje, że prawie nic nie ma do roboty. I siedzę jak ten debil i odliczam minuty do 15. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, który kolor wybrać a więc kupiłam dwa
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;77528491]Czemu @ musi tak boleć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Miałam ten sam problem. Raz przy przeziębieniu lekarz przepisał mi Ibuprofen (60 tab za jakieś 5 zł) i od tamtej pory @ mnie nie boli nic a nic Dziwne, ale przy innych tabletkach się męczę tylko przy tych nie
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Oby dziś szybko zleciało. Denerwuje się
|
|
|
|
#494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja pi#$%^&, siedzisz 2 biurka dalej, chcesz cos, to powiedz, a nie wysyłaj mi miliona wiadomosci, kiedy mam mnóstwo do zrobienia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;77534866]Ja mam nospę forte na receptę, ale zanim zacznie działać to ![]() Ja pi#$%^&, siedzisz 2 biurka dalej, chcesz cos, to powiedz, a nie wysyłaj mi miliona wiadomosci, kiedy mam mnóstwo do zrobienia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też mam taką "gwiazdę" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;7753561 1]High five
Też mam taką "gwiazdę" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wczoraj mi jedna babka powiedziała, że jak się nudzę to mogę sobie neta odpalić i co mam 7 godzin czytać jakieś głupoty ? Ehh...mam ochotę rzucić tę pracę i siedzieć w domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
#497 |
|
live your passion
|
Ulubiona_rzecz i Shanaya - z jednej strony nudno strasznie i czas się dłuży, a z drugiej nie jest tak najgorzej.
Ja za to jutro wieczorem (to będzie moja 7h pracy tego dnia) opowiadać o funkcjach mózgu i o jakiś reakcjach chemicznych - po angielsku. Tam taki stres to jeszcze w domu robota by się przygotować. Moja robota to cały czas gadanie i potem w domu przygotowywanie.
|
#498 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Nie mogę być teraz przeziębiona
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie ta paczka!
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam taką pracę, w której nie wiedziałam w co ręce włożyć i taką, gdzie nie miałam zajęcia. Ta gdzie nie miałam zajęcia chyba była jednak gorsza. Choć faktem jest, że notorycznie powtarzający się w pracy duży stres jest chyba najgorszy.
Cytat:
------------- Mam już dosyć tych domysłów. Męczą mnie. Chcę wiedzieć napewno.
|
|
#501 |
|
Rozeznanie
|
Świeża dostawa książek 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę teraz jeszcze intensywniej szukać pracy, ale mam nadzieję, że to początek drogi do czegoś lepszego. mam większe ambicje niż siedzieć 8h, nic nie robić i modlić się żeby czas szybciej leciał.Jeszcze chwile i jestem wolna od tego syfu. Uhhhh |
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tego we mnie
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Parę dni spokoju i znowu ten strach
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
dwa miesiące czekania, by się dowiedzieć, że przyjęliście kogoś innego. kpina to za mało powiedziane. zbieram doświadczenia, będzie co opisywać na blogu, tyle dobrego ;]
|
|
|
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
W akcie desperacji zgoliłam zakola. Poczekam jeszcze z miesiąc, oczywiście wspomagając się rozmaitymi kosmetykami, ale jeśli nie będzie poprawy, to chyba oficjalnie wywieszam białą flagę i robię grzywkę.
Albo zacznę zbierać pieniądze na przeszczep włosów, czy tam lifting czoła ![]() mutex/ocfipreoqyfb/mutex |
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Oby szybko zleciało!
Chociaż o tyle proszę!
|
|
|
|
#508 | |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam wodę kokosowa z biedry.. Za 10 zł. Parę łyków i po wodzie. Smak ok ale bez szału. I to tyle pieniędzy.. ? No ok.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() Wiele by zabiło za taką pracę ale.. pierd...ca można dostać z tego siedzenia. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#509 |
|
Konto usunięte
|
Nigdy żadne zakupy nie dały mi takiej satysfakcji jak te
|
|
|
|
#510 |
|
Catleesi Morza Kocimiętki
|
A więc koniec. W sobotę zobaczę moje światełko po raz ostatni w życiu, kiedy będzie wynosił rzeczy z mieszkania, które miał ze mną dzielić... Bo nikt o mnie nie walczy ;(
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

Ale jednak nie. Może dlatego, że jeszcze krótki czas się spotykamy? Może nie zdążyłam się jeszcze przyzwyczaić tak bardzo, bardzo? Ale mimo wszystko czuję ulgę, że smutne emocje nie przytłoczyły mnie tak bardzo. Najważniejsze, żebyś szczęśliwie wrócił 
Że nie doczekałeś 18-tki swojej córki a mojej ciotecznej siostry. Ale wszyscy wierzymy, że tam gdzie jesteś jest Ci lepiej bo już się nie męczysz i czuwasz nad nami wszystkimi 

. Trochę mnie bawi...
Po co ja siedzę w tym biurze ? Miało być tyle pracy a się okazuje, że prawie nic nie ma do roboty. I siedzę jak ten debil i odliczam minuty do 15. 

i co mam 7 godzin czytać jakieś głupoty ? Ehh...mam ochotę rzucić tę pracę i siedzieć w domu. 
Chociaż o tyle proszę!