![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka ❤ - cz. 5
mnie tez męczy kaszel od ponad tygodnia, teraz pije syrop z mniszka, troche pomaga ale nie za wiele. Nawet nie mam kiedy wyleżeć, codziennie odwożenie dzieci do szkoły. Dziś było 5 stopni.
prania ciąg dalszy, dziś pościel, kołderka, kocyki ![]()
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Hej, i ja dzisiaj lepiej się czuję,spalam ciągiem sześć godzin bez budzenia i kręcenia! Może zrobię coś sensownego oprócz zupy którą zaraz Idę pichcic.
Chyba zajrze na small design bo nie mam grubszego kocyka,tylko dwa takie liche. Buzn super widzisz udalo się😉 Alla jak rafael? Wiecie coś o letstry?jest z wami na fb? Po cc kiedy można coś pić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytałam się was wczoraj o kopanie/skurcze pod żebrami. To chyba jednak kopanie, bo obudziłam się z bólem pod żebrami i teraz mnie ciągle boli ![]() mutex/ocfipreoqyfb/mutexmutex/ocfipreoqyfb/mutex Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2017-09-28 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
A może te formalnosci załatwić moj mąż czy muszę osobiście sie stawić?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Witam się czwartkowo
![]() Spałam na raty, ale się wyspałam. Najpierw od 22 do północy a potem od 3 do 7 ![]() Od rana mam twardy brzuch, czuję jakieś ból okresowe ale nie przejmuje się, bo u nas takie porody to norma. Sensownych planów na dziś nie mam, zaraz idę robić gulasz, a potem może odpocznę albo jakiś spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
A mnie od północy meczyly skurcze. Zawiozlam młodą do przedszkola, weszłam do sklepu po zakupy i chyba je rozchodzilam. Zobacze może w ciągu dnia coś się rozkreci ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Aha czyli musze pojechac cjocoaz z księgową ustalalam to telefonicznie
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej. U mnie od rana toaleta, goni mnie okropnie. Brzuch boli i od wczoraj coraz mocniejsze skurcze. Szyjki już brak, a przedwczoraj jeszcze był ten 1cm co w szpitalu. No i reszta czopa mi wczoraj odeszła więc mam nadzieję, że to już bliżej jak dalej. Kolejną noc przecież nie spałam, bo mnie łapało skurcze...
![]() |
#160 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Aleaa może coś się ruszy
![]() Moja noc swiwtnie, co 2 godziny pęcherz mnie budził, potem czkawki itd.. ale po kolejnych zabawach z TŻ miałam skurcze, co prawda przez jakas godzinkę i takie częste, krótkie, czasem aż palące ale mnie to ucieszyło. Jest szansa że kiedyś urodzę ![]() Dzisiaj idę na ktg jakoś po 11, jestem oczywiście przerażona bo boje się że znów mnie zatrzymają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
nibyżona
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Katka kiedyś to nawet 14 dni chyba czekali po tp? Ale u Ciebie to już tyle razy różnie bywało że niech wszystko pójdzie raz dwa i bez problemu ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
Ja słyszałam, że max 14 dni ale przeważnie 10 dni po terminie porodu wywołanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Z tymi sąsiadami to same udreki. Pode mna mieszkają z 4 dzieci w wieku gimnazjalnym ktore graja w domu w pilke, wyklinaja sie wzajemnie co nie rusza ich rodzicow. Maja tez 4o latka ktory praktycznie nie mowi i zalatwia sie w pampersa, nic z tym nie robia az szkoda dzieciaka. A matka najwieksza plotkara w okolicy nikt z nia sie nie odzywa bo na kazdego już na siala plotek. W dodatku od srody do soboty robi ciasta na zamowienie i do 2-3 slychac mikser bo pralke to standart ze wlacza w srodku nocy a blok maly to sie niesie.
Mamy za to obok mila starsza Pania, ale ona ma obok takich co lubia wypic i czesto gesto chodzimy uspokajac awatury, ktore robia na klatce schodowej. No i mamy tez takich nizej co pala a wszystko unosi sie gora do nas bo pala na klatce. A wkrotce wejda nowi sasiedzi obok nas ale z malymi dziecmi wiec mam nadzieje beda ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy wy tez miałyście/macie bóle w pośladkach jak leżycie? Czasami to aż muszę wstać w nocy żeby to rozchodzić bo w żadnej pozycji leżącej ból nie ustępuje..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
Już 3 raz jestem dzisiaj na 2 i za każdym razem wychodzę lżejsza 😑 Do tego tak mi się napina brzuch na górze że masakra twardy jak mocno napompomowana piłka... Tylko że nie wiem czy to brzuch czy Ula 😁 przez to łożysko na przedniej ścianie nie mam takich widoków jak wypięta noga czy pupa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez buzn Czas edycji: 2017-09-28 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie do dziewczyn które karmią i karmiły. Przy jednym karmieniu przystawiacie do obu piersi? Czy jedno karmienie jedna pierś, drugie druga? Miałyście jakąś asymetrie piersi po karmieniu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Noc dziś była znośna bardzo, nawet jestem wyspana, bo wczoraj to była tragedia. Super, muszę się pochwalić( typowa matka się robię) dzieckiem. Dziś od rana karmie na jednej piersi tak długo jak mały chce i jak kończy to odsuwa się i idzie spać. Drugi raz się wybudził druga pierś pojadles odsunął się i poszedł spać. Jedna i druga wysłał jakieś 20 minut. Mam nadzieję,że nie wychwalilam na zapas:// Alla a co u Ciebie? Jak ty sobie radzisz? Jak wychowanie chłopaka? Pokazuje charakter? Jak dziewczyn y? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez buzn Czas edycji: 2017-09-28 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Buzn, super, że tak dobrze ci idzie z Michałkiem. Teraz sio do domu i powoli układajcie sobie wspólny rytm dnia.
Migi, ja wiem dlaczego nie rodzimy. Pamiętam, jak pisałyśmy w poprzednim wątku, że chcemy wziąć jeszcze całą wypłatę za wrzesień i nasze córcie po prostu dbają o rodzinne finanse ![]()
![]() |
#171 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajnie , ze karmienie Wam wychodzi
![]() ![]() Ciekawa jestem jak mi pojedzie karmienie po tylu latach. Czasem po prostu mam wrazenie ze ja juz chyba wszystko zapomnialam i bede uczyc sie od nowa. Ide sie oporzadzic na wizyte ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
Little też po sześciu latach przerwy mam wrażenie że nie wiem nic.
Podlinkujcie kocuki jakie macie ( grubsze zimowe ), na small design jednak nic nie ma . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cieszę się że tak sobie fajnie radzicie z maluszkami ![]() U mnie jak zwykle nic się nie dzieje ![]() ![]() Czy do was też Co chwile dzwonią albo pisze czy rodZicie? W poprzedniej ciąży było to samo... ja wiem że to z troski, no ale sama bym chciała wiedzieć kiedy to się stanie, no ale to prZecież nie zależy ode mnie, a takie pytania tylko mnie dobijają ![]() ![]() A w ogóle zadzwonili do mnie od mojego gina i mam wizytę jutro zamiast o 20 30 to o 12 40 ![]() ![]() A czy są tu takie ryzykantki jak ja które zamierzają rodzić sn a nie chodziły ba szkole rodzenia? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Ewulka ja
![]() Mnie tez pytaja, ale bardziej z tekstem : to Ty jeszcze nie urodzilas? Karmelka to sobie mozemy mowisz piatke przybic. Podobno porod po takim czasie to raki sam jak pierwszy. Oby nie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Little pierwszy miałam sn ciężki, teraz będzie cc ale też się boję.
Aniamelise dzięki. Cherry chciałabym być na pierwszej stronie ale nie mogę wysłać wiadomości pv z kom. 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Karnelka, little no to ja chyba w waszym teamie, 4,5roku minęło i też nic już nie pamiętam i nie wiem
![]() Little to ja też wyszłam z takiego założenia, kiedy okazało się że szkoła rodzenia jest w czasie, kiedy kie wiemy czy będziemy mogli być ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Ewulka chyba dominikowa i alla ma jeszcze duża różnice wieku między dziećmi.
Joasiala dopiero zobaczyłam pv już odpisałam😉 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.