![]() |
#451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
Widzę, że temat zszedł na moją kolejną pasję - herbaty
![]() ![]() Mam pół szafki kuchennej - torebkowe, fusiaste, czarne, zielone, białe, owocowe, smakowe i nie ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ się czasem śmieje, bo jak jesteśmy gdzieś zagranicą, to ja szukam najpierw 2 rzeczy - kartek z nocnymi widokami i herbat, jakich u nas nie ma - czegoś nietypowego ![]() Co do Naszej-Klasy - Zuzia mi właśnie przypomniała, że miałam Wam to napisać. Może część z Was wie, ale może część nie, że NK w ub. tygodniu wprowadziła możliwość wysłania każdego zdjęcia z dowolnego profilu wszystkim na komórkę (kosztuje to tylko 2 zł). "Obronić" swoje zdjęcia można tylko poprzez zaznaczenie odpowiedniej opcji w profilu (na dole jest zdanie "nie pozwalaj na wysyłkę moich zdjęć na komórki", albo jakoś tak). Mówiąc szczerze, uważam, że to nie fair, bo nie powinno być domyślnej zgody (ludzie wrzucają różne zdjęcia w galerie), no ale nk uznało inaczej. Informacja o tym jest widoczna po zalogowaniu, tylko np. ja się loguję od razu do skrzynki, więc tego w ogóle nie widziałam - dowiedziałam się przypadkowo z zaprzyjaźnionego bloga...
#452 |
Zakorzenienie
|
Annmarie dzięki za informację o tym zablokowaniu wysyłania zdjęć.
Zresztą po co dodali taką opcję, ściągania zdjęć na tel?
![]() |
#453 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że kasa - podejrzewam, że niemałe tabuny nastolatek będą wysyłać sowbie na komórkę zdjęcia chłopaka, albo z chłopakiem... W końcu to tylko 2 zł, a nie trzeba zmniejszać, docinać, opracowywać i szukać kabla albo bawić się z bluetoothem... Ale będą i tacy, którzy wyślą sobie innych osób...
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki wielkie ![]() Ale dalej jestem ciekawa kto do licha grzebie po moim profilu i jeszcze pisze ze zna mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój rodzinny dom mama utrzymuje w stanie porządku - żadnych garów w zlewie, rzeczy na swoim miejscu, prawie sterylnie. dlatego w domu włącza mi się tryb leniwca ![]() natomiast w moim studenckim mieszkaniu z konieczności to ja stałam się moją mamą. nie potrafię znieść garów w zlewie, kurzu na meblach, porozrzucanych rzeczy, więc tylko łażę i coś sprzątam ![]() ![]() może gdy Ciebie nie ma, w TŻ włącza się właśnie tryb: mama? ![]() Cytat:
![]() albo najpospolitsze bawełniane, pod nie gruba warstwa kremu do rąk - czyli dwa w jednym: pielęgnacja i odzwyczajanie ![]() Annmarie, dzięki za ostrzeżenie. też nie zauważyłam tej opcji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-06-02 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Wtajemniczenie
|
Fav, na samym dole, pod wszystkimi innymi opcjami (zaznaczyłam Ci na zrzucie).
#459 |
Zadomowienie
|
Wchodzę w to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Annmarie, dzięki, też sobie zaznaczyłam.
![]()
#461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit : już mam .. miałam ustawiną blokadę w wyszukiwarce i tę opcję zasłaniało mi całkowicie okienko z informacją, ze utrudnię znajomym znalezienie mnie ... ehhhh już zaznaczyłam sobie. Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
BAN stały
|
No wiecie.. ten ktoś mnie zablokował, a potem odblokował,a teraz napisał sobie opis identyczny jak mój na gg, czuję się normalnie osaczona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niektóre dopiero zamówiłam, eh. Ponoć placówki mają być w ogóle zamknięte ![]() "Tym razem strajkować będą nie tylko listonosze, ale zamknięte będą również placówki pocztowe." info STĄD
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, ja też mam takie informacje od mojego listonosza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
BAN stały
|
Już sie wyjaśniło z tym gg i naszą-klasą. Boże ludzie są beznadziejni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Kurde, a ten strajk poczty no ![]() Czekam na paczkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, a ja właśnie miałam iść wysyłać do dziewczyn atomizerki z Amour... No i teraz sama nie wiem co robić - wysyłać i pozwolić im leżeć gdzieś w magazynach, czy poczekać na zakończenie strajku...
#473 |
BAN stały
|
że to znajomy znajomego, oj coś mieszał tak bez sensu, chciał pisać nie wiem po co??
To ja go pytam który to znajomy, a ten no to zgaduj...może być fajnie ![]() To ja na to- żegnam pana I go zablokowałam..niech spada. Wie kim ja jestem ale nie mieliśmy sie okazji poznać i że mój znajomy opowiadał o mnie same superlatywy...normalnie porażka jakaś ![]() Napisałam znajomego mojemu, ze jacyś jego do mnie wypisują i podałam nr gg. A do tego najśmieszniejsze, kazał nic nie mówić że do mnie pisał mojemu znajomemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Strajk? A buuuuuuuuu... Czekam na trzy przesyłki, no do jasnej ciasnej!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, a ja czekam na kilka przesyłek
![]() Tymeno, jaką biżu kupiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do mamy i dowiedziałam się, że u nas paczki i emerytury i inne rzeczy będą roznoszone. Chociaż to marna pociecha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Wtajemniczenie
|
Ja zadzwoniłam na rozdzielnię u mnie i powiedzieli, że o północy okaże się które urzędy będą strajkować (w zależności ile ludzi z Solidarności w nich pracuje) i - co gorsza - które rozdzielnie będą pracować. No i może się okazać, że w danym miejscu większość urzędów nie będzie strajkować, ale jak rozdzielnia będzie, to nie będą mieli czego roznosić, a wszystko wysłane utknie w urzędach, bo jeśli rozdzielnia będzie strajkować, to nie będzie odbiorów z poczt...
Bleeee
#478 | ||||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() poza tym nawet glupi avon, ktorego nie lubie i od roku chyba nic tam nie kupiłam.... wpadl mi dzis w rece katalog (przez pol roku jakos nie wpadal ![]() ![]() mam nadzieje, ze Tobie łatwiej idzie ![]() Cytat:
![]() a co do n-k to wiem o tym, czytalam w wątku o n-k na plotkowym, od razu wyłączylam te funkcję. IMO wszyscy powinni mieć wyłączoną te funkcje a kto chce to może sobie włączyć a nie odwrtonie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#479 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja sama czuję się terroryzowana przez mojego Królewnę, któremu ciągle przeszkadza bałagan. A ja po pierwsze działam jak katalizator chaosu - gdzie się nie pojawię tam w ciągu kilku minut robi się nieład. A po drugie nie potrafię nic znaleźć kiedy mam porządek. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja przyznaję się do wypijania nawet kilkunastu dziennie. ![]() Zuziuniu, ja mam ostatnio mały kłopot z gostkiem, którego zaproszenie do znajomych przyjęłam (naprawdę go znam). Okazało się, że kochał się we mnie namiętnie (dwa lata go nie widziałam), nadal mu nie przeszło, usiłuje się umówić i w ogóle jest dość... zdeterminowany. Uszami mi zaczyna wychodzić. szczególnie, że nie tylko jest 12 lat młodszy, nie tylko ma krótkie pióra, ale ja naprawdę nie bardzo miałam z nim o czym gadać. Ot tak się chłopak plątał... ![]() Chyba zacznę posuwać się do gróźb... ![]() O! Też nie mogę. Herbatę słodzę, kawa posłodzona staje mi w gardle... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miałam rankiem rozesłać Francuskiego Kochanka! ![]() A w drodze do mnie jest Norma Kamali w sephorowym atomizerze (a one ciekną sztuka w sztukę)... Zanim dotrze będzie cała wycieknięta. ![]() Szlag! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.