![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Tylko że Yasmine biorę już 7 miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Ja kawę piję głównie na uczelni (na uczelni jestem 3 razy w tygodniu, więc wychodzi średnio 1-2 kawy na tydzień). W domu prawie wcale, mimo że mamy dobry ekspres, który robi niezłą kawę. Ale jak już, to musi być trochę słodka i z mlekiem. Gorzka ani bardzo słodka -
![]() Natomiast nie cierpię zielonej herbaty - brrrr. Czerwoną bardzo lubię, mimo że zapach ma nieciekawy ![]() O, właśnie mi się woda gotuje ![]() ![]() Ech, czas się brać za robotę. Dzisiaj chyba w ogóle się nie położę spać - jutro kolokwium na które nie umiem nic, nie uczyłam się przez cały semestr i mam niewiele czasu, żeby wkuć... no sporo wkuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chyba że tylko zwalam na pigułki.. Teraz nie biorę, bo i po co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też lubię, ale ostatnio przestawiłam się na czarną. Nie ma to jak dietka.
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Zuziu,brałam Novynette przez półtora roku i niestety też miały wpływ na moje samopoczucie... negatywny wpływ
![]() Monia... wrzucaj,może się uda coś poradzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
dziękuję kochana
![]() ![]() Na Was zawsze można liczyć ![]() Padam na twarz, musiałabym się jeszcze pouczyć ale chyba nic mi nie wejdzie do głowy ![]()
#520 |
Zakorzenienie
|
Wasze tempo jest zniewalające. przebyłam parę ostatnich ston, ale to kropla w morzu...
Kolejny raz dziś na zakupach ubraniowych: wróciłam z dwoma częściami "Czarnej Żmiji". No nic a nic mi sie nie podoba- jak tak dalej pójdzie skończę w jednej koszuli ![]() Ja jestem chyba dziwadłem- nie wyobrażam sobie picia słodkich ciepłych napojów (a i zimne słodkie pijam tylko na kaca). Słodka kawa czy herbata przyprawiają mnie o mdłości. Spotkało mnie dziś zabawne zdarzenie - pan w autobusie komentował do swych kolegów moje... stopy ![]() ![]() Musze przyznac, że było to miłe, zwłaszcza w odróżnieniu od mało wyszukanych "komplementów" na temat biustu. |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
BAN stały
|
"Pan od Opium"...
![]() (i jak na ironię, dzisiaj przyszła zamówiona przeze mnie bluza YSL). Obawiam się Nat, że to awykonalne jest ![]() Ha-ha-ha-ha ![]() ![]() To chyba logiczne, że baba ![]() ![]() To absolutnie genialny pomysł! ![]() Cytat:
![]() ![]() Więc może od jutra, 3 czerwca? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zadomowienie
|
Tak,od jutra.. bo ja dziś po raz kolejny zmasakrowałam sobie kciuka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Czekam na Ragnarok
|
Nebrasko - naprawdę miłe ze strony tego faceta.
Ja wróciłam po pierwszym dniu w nowej pracy. 12h na nogach to nie jest to co tygryski lubią najbardziej. Nogi wlazły mi w ![]() Ale ogólnie sympatycznie. Pooglądałam sobie przy okazji bieliznę dla siebie, poprzymierzałam ![]() ![]() Przymierzyłam właśnie swój dwuczęściowy strój na plażę i... kupiłam go w ubiegłym roku i nawet miałam zamiar ubrać. Ale w tym roku słoń chyba nie wyjdzie w nim do ludzi ![]() ![]() ![]() Paskudnie mi. A taki piękny strój. A z pocztą to... :/ Czekam na kilka flakonów, na paczki z Allegro. Niemiło. |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny (i bardzo mały) plus tego, ze nie bede miec urlopu w tym roku dotyczy wlasnie niemartwienia sie o kostiumy i boczki ![]() (ale... wolałabym jechac i się martwic na miejcu w ciepłych krajach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() teraz się przerzuciłam na Cilest [to już czwarta zmiana ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Czekam na Ragnarok
|
Nebrasko - No ja też nie wiem czy dadzą mi wolne (bo chyba na umowie o pracę dni wolne przysługują po paru miesiącach? ale może coś wykombinuję, pare dni wolnego, bo nie pracuję codziennie), a mnie wzięło na plażę (gdzie ja nienawidzę plaż i słońca, a teraz do morza mi się chce - zdurniałam przez tą pogodę!!!). Ale chcę wyglądać... a nie straszyć.
Co do tabletek, ja biorę Jeanine i dotychczas myślałam, że są bardzo dobre, ale teraz wpadło mi do głowy, że może to przez nie te moje humory??? Nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przysługują, przysługują, ale ja wiem, ze i tak nie dostanę (jak zresztą nikt w naszym dziale) co najmniej do września ![]() W sumie to mnie nastraja na Egipt zima ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli nie pierwsza, to w praktyce właściwie można od pierwszego dnia brać tyle, ile wynika z długości umowy i/lub pozostałych do końca roku miesięcy. Ale oczywiście pracodawca nie musi Ci go od razu udzielić ![]()
![]() |
#529 |
Czekam na Ragnarok
|
No niestety to moja pierwsza umowa o pracę, wcześniej same zlecenia :/ Także 2 dni dopiero po miesiącu? No to może w lipcu pojadę?
![]() Dzięki za odp. |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |||
Zakorzenienie
|
Też nie znałam
![]() ![]() Jak się czasem omyłkowo napiję z jego szklanki, to aż zęby cierpną... ![]() Za to kawę słodzę czasami. Parę kryształków dosypuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Każdemu się choć raz w życiu taki przypadek należy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcześniej niż po 30 dniach nie możesz też wziąć urlopu na żądanie. Jakby co, pisz na PW ![]()
![]() |
#532 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
W życiu o tym nie słyszałam ![]() Dziwne ciśnienie. Komary mnie prawie zjadły, wszystko mnie swędzi (alergia chyba też się dołączyła) no i tatuaż mi wylazł (jest hmm mocno wyczuwalny). Wrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | ||||
Wiedźma
|
Heh... Trzeba byłoby przeprowadzić eksperyment w warunkach laboratoryjnych. Tyle, że ja najlepiej bałaganię w miejscach, gdzie czuję się zadomowiona. Co nie znaczy, że nie daję rady w innych.
![]() Cytat:
Tyle, że ja rzadko słodzę, bo rzadki pijam. ![]() Cytat:
![]() No właśnie jakaś specjalna kupowana w herbaciarni na wagę. ![]() Dzięki wielkie. ![]() Też se potrzymam. ![]() ![]() Cytat:
![]() A moja kawa ma kolor zbliżony do jasnej części pudełka Theoremy Esprit (mam porównanie, bo stoją obok siebie na biurku). Taki... jasno beżowy. Cytat:
![]() Dla mnie raj, bo ja albo nurkuję, albo zwiedzam. Innego wypoczynku sobie nie wyobrażam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest tak, że normalnie, w zależności od stażu pracy masz 20 lub 26 dni (Ciebie na pewno na razie obejmuje opcja 20 dni). I później nawet od 2 stycznia można wziąć cały urlop, który Ci się należy (przy czym jeśli masz umowę np. na 6 miesięcy, to należy Ci się urlop tylko za 6 miesięcy, nie za cały rok) - o ile pracodawca się na to zgodzi (nie musi). Ale w pierwszej pracy, w pierwszym roku jest inaczej - takie przepisy. Urlop "narasta" co miesiąc o kolejne dni - oczywiście jak jakiś dzień/dni wykorzystasz, to ich już w danym roku nie masz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#535 |
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za wszystkie wyjaśnienia. Ja idę spać (z wiatrakiem, żeby się nie udusić i z bolącymi nogami - to taki tępy ból, ostatnio tylko siedziałam i leżałam, a teraz ponad 12h na nogach to musi boleć).
Dobrej nocy. Jutro kolejne 12h stania. A ja nie mam Euphorii, a poczta strajkuje. Cudownie. Nie mam czym pachnieć w upały. |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() To mleko z kawą, nie kawa z mlekiem.
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
w zielonej torebeczce? ![]() może "Sencha Truskawki w Śmietanie China Sencha z dodatkiem cząstek truskawek o truskawkowo-śmietankowym aromacie." z Five o'clock?
#538 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Kurczę... U mnie na wsi nie ma tego sklepu. ![]()
![]() |
#539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() TŻ sprawił mi nie lada wyzwanie - mam sobie coś wybrać na urodziny ![]() ![]()
![]() |
#540 | |
Wiedźma
|
Natasho, dziękuję. Na razie testowy zakup zrobi dla mnie Annmarie. W razie czego będę błagać o nabycie większej ilości.
![]() Cytat:
Ja mam w zapasie listę niedostępnych w Polsce płyt, tyle, że co to za pomysł na prezent, skoro kupić się go nie da? ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-06-03 o 01:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.