|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Iwono, zbieram szczękę z podłogi.
![]() Przepiękna kolekcja plus niesamowite zdjęcia. Odnoszę wrażenie, że nie ma tu przypadkowych zapachów. Dawno żadna kolekcja nie wywołała na mnie takiego wrażenia. Zazdroszczę Incense, Molecules 01 i Harmatan Noir. Widzę, że kolekcja się rozrasta... |
|
|
|
#812 |
|
czyli Endżi
|
Iwonko, ależ boskości...
![]() Z Twojego zbiorku w realu obwąchałam chyba 6 - Harmation Noir, Piment Brulant, Tea For Two, Statkusa, ten jagodowy bajer i New Haarlem of kors Ucieszyłam się, że łączy nas chociaż jeden zapach New Haarlem. Ale i tak pamiętam Twoje pudło po Ange ou Demon Piękne zdjęcia
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku- pieknie u Ciebie
Myslalam, ze na obecnym etapie naszej drogi "perfumiarskiej" niewiele mamy ze soba wspolnego, a tymczasem laczy nas 8 zapachow (Statkus, Molecule01, Escentric01, T42, Piment B., Poivre P.,L’Eau de Jatamansi i Hinoki). Jak zawsze piekne zdjecia |
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku, fotki Twoich kolekcji to prawdziwa uczta dla oka
Pamiętam pierwsze zdjęcia - Madness, FdB, potem ogródki Aniołkowe, słodkości... Strasznie miło jest obserwować jak odkrywasz nowe zapachy i kompletujesz swój zbiór pachnideł ![]() Piękna kolekcja, piękne fotki Przyznam, że czekałam z niecierpliwością na zdjęcia
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko, zjawiskowe foty
z równie interesującą kolekcją i podziwiam Twoją konsekwencję w dążeniu do tworzenia swojej i tylko swojej kolekcji |
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku piękny zbiór, super foty.
Żebym ja jeszcze wiedziała jak pachną Nie znam ani jednago, wiele jeszcze przedemną. ![]() ![]() Będzie dane mi poznać New Haarlem w najbliższym czasie, a tyle przedemną jeszcze .
|
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zdecydowanie wolę J.Ch.Brosseau Cytat:
Nie mogę się otrząsnąć .... |
|||
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko, każda twoja kolekcja wywołuje u mnie poruszenie. Tak oczywiście jest i tym razem- zdjęcia i perfumy trafiają mnie prosto w serce
Przepięknie u ciebie, a klimat, który panuje w twojej kolekcji jest mi bardzo bliski. Naliczyłam 12 wspólnych flakonów |
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
O rany... Też chcę znajdować takie skarby w swoich szufladach...
Piękne nastrojowe zdjęcia, z których emanuje kadzidlany spokój. Jestem pod wrażeniem!
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Omamusiu!!!
![]() Iwonko, zachwycająco, ot co!
|
#821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Homyczku, pozbierałam szczękę z blatu i piszę...
Zdjęcia przepiękne. Ciemne, klimatyczne, a zarazem przejrzyste. Podpowiesz, która flaszka to słynna Huckleberry? ![]() Troszkę ponad połowę z Twojej kolekcji znam, resztę chciałabym poznać i muszę dodać płaczliwie że mimo piorunującego wrażenia, jakie na mnie wywarł Twój spis i fotki, ani jedna z Twoich flaszek nie występuje u mnie. (Insza sprawa, jak spojrzeć na wishlistę... ) Wspaniała, harmonijna, a niewymuszona i bezpretensjonalna kolekcja.
|
#823 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kochani, bardzo zrobiło mi się miło po przeczytaniu Waszych postów
![]() Cytat:
Twoja opinia jest dla mnie bardzo cenna, a że wyraziłaś pochwałę, więc cieszę się z niej bardzo.Większość zapachów faktycznie jest nieprzypadkowa. Ostatnio staram się robić wyłącznie przemyślane zakupy. Przypadkiem znalazły się tu tylko imbirowo-herbaciane Red Ginger. Cytat:
Też cieszę się, że New Haarlem nas łączy A pudło po AoD przypomina stare dzieje i pęka w szwach od ilości próbek, które próbuję w nim zamknąć...Cytat:
Miło przeczytać, że aż tyle zapachów nas łączy A jak Ci się noszą Jatamansi? Ja używam ich ostatnio przed snem i to prawie codziennie ![]() Cytat:
![]() Jak miło przeczytać, że ktoś z niecierpliwością czekał, aż wkleję zdjęcia Cytat:
Cytat:
Piszesz, że "wiele jeszcze przez Tobą" ale to dobrze przecież ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za miłe słowo na temat zdjęć Cytat:
Kilku zapachów z listy rzeczywiście na fotkach nie widać. Huckleberry właśnie gdzieś się ukryło, szkatułka Incense NK też i flaszki PG
|
||||||||||
|
|
|
#825 |
|
Wtajemniczenie
|
Już nie nadążam z podziwianiem Waszych kolekcji. Każda piękna, niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju...
Homyku, muszę Ci powiedzieć, że tak mi się znikąd wydawało, że pokażesz swoją uaktualnioną kolekcję właśnie teraz, "na dniach" ![]() Właściwie wszystko zostało już napisane, więc nie dodam od siebie nic odkrywczego ponad to, że jest zachwycająca I kolekcja, i zdjęcia oczywiście. Ogromne brawa.
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robi wrazenie. gratuluje z calego serca. chetnie skubnelabym molekuły i Piment Brulant |
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Homyczku, niezwykle. Chadzasz już zupełnie innymi drogami, Homykowymi i niszowymi, wszystko jest niespotykane, choć mam szczęście dużą część Twej kolekcji znać, za co dziękuję
Nie ciągnie Ciebie czasem do Madness? Albo czegoś bardziej ludziowego? I jak przewidujesz, co następnie Ciebie zafascynuje?
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku, kolekcja zjawiskowa! Same skarby
![]() Zdjecia bardzo klimatyczne, az sie czuje te wszystkie zapachy Gratuluje |
|
|
|
#829 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cudowności Homyku!
Nie znam wielu zapachów ale najbardziej zaintrygował mnie Stephanie de Saint – Aignan Un The Au Sahara, co to?
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
![]() Homyk - robi wrażenie... z resztą dziewczyny napisały już wszystko,onieśmielający zbiór
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Ryjku, jak zobaczyłam Twoją kolekcję to padłam
. Piękna i bogata. Całe zapachowe rodzinki .Gajowniczko, bardzo podoba mi się Twoja kolekcja. Zazdroszczę Ci Czarnej Mani Tharoon piękna i bardzo męska kolekcja. Chętnie bym u siebie widziała Tumulte i Gucci PH. Blonde_Stranger łączą nas trzy zapachy, a czwarty mam w wersji EDP .Homyczku, Twoja kolekcja jest niezwykła i taka bardzo Homykowa . Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać większość z Twoich skarbów.
|
|
|
|
#835 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kochani - Anuschko, Yoono, Koto, Mskladaczku, Paulinko, Blonde Stranger, Zielona, Agaa, Mamoantosia, Tharoonie - dziękuję za tyle miłych słów
Cieszę się, że moja kolekcja i zdjęcia się Wam spodobały Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio odwiedzając perfumerie testuję sporo zapachów, nowości i "starocie", ale jakoś nic mnie nie chce urzec ![]() Co wydarzy się w przyszłości jeszcze nie wiem. Nic szczególnego nie planuję Na liście marzeń mam w tej chwili tylko jedną pozycję.Wiesz, ja sama jestem ciekawa dokąd dopłynę ![]() Cytat:
Cytat:
No, ale zdarza mi się też kupić coś w ciemno, na podstawie opisów Wspomniana wyżej Herbatka na Saharze |
||||
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku, namnożyły się flaszeczki w tej szufladzie, oj namnożyły
Eksplorujesz takie rejony zapachowego świata, w które ja trochę boję się zaglądać w obawie o ... no tam, różne takie Dodam jeszcze, że zdjęcia są zjawiskowe i oglądająć je czuję się, jakbym chodziła po wielkim labiryncie między flakonami perfum. Podziwiam za całokształt perfumanii
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
Homyku, czasami w tym wątku pojawia się kolekcja, która jest w jakiś sposób niezwykła, magiczna i powoduje przyspieszone bicie serca - nie zazdrości, ale... podziwu
Właściwie moje poprzedniczki napisały już wszystko, więc tylko za nimi powtórzę - przepiękna, niezwykła kolekcja
|
|
|
|
#838 |
|
rude jest piękne:)
|
Blonde Stranger , Gajowniczko, Tharoon gratuluje swietnych kolekcji
Ryjku piekna kolekcja gratuluje Iwonko niesamowita kolekcja i niezwykle klimatyczne zdjecia podziwiam
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
Rany !!!! Co za szuflada
![]() Czy Ty zajmujesz się robieniem zdjęć bardziej niż amatorsko ? Te, które tu wrzuciłaś są więcej niż przeciętne. Są przepiękne
|
|
|
|
#840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cudne zdjęcia, aż chce się mieć te flaszki nie znając zapachu , który kryje się w środku. Marze o poznaniu większości perfum z Twojej kolekcji i chyba już niedługo mi sie to uda |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

New Haarlem. Ale i tak pamiętam Twoje pudło po Ange ou Demon 
z równie interesującą kolekcją 

że mimo piorunującego wrażenia, jakie na mnie wywarł Twój spis i fotki, ani jedna z Twoich flaszek nie występuje u mnie. (Insza sprawa, jak spojrzeć na wishlistę... 

.