|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chęć spania była dla mnie ważniejsza ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z rana tez juz nie chciało mi się wstawać, ale w nocy czasami z zamkniętymi oczami juz chodzę😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym sikaniem to są niezle jaja przy końcówce ciąży ja pamietam ze było tak ze ledwo skończyłam a już mi się chciało ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2646 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim,
Ja mam straszną noc za sobą. Cały wieczór męczyły mnie mdłości które w kocu po kilku godzinach się pozbyłam w wc...ale czułam się fatalnie w dalszym ciągu. Zasnęłam dopiero o 2:30 przed TV bo spać nie mogłam. Śnięta jestem, wspólna niedziela mąż robi śniadanie a ja boję się zjeść. Ehhh niech już to minie, tylko ta myśl mnie trzyma przy życiu. Dziś wizyta, a ja nawet nie mam siły się stresować ani cieszyć tak mnie wymęczyło w nocy. |
|
|
|
#2647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym zawsze kupowalam produkty na obiady na 4-5 dni do przodu a teraz nie mam na nic ochoty wiec i planow typowo obiadowych nie snuje az tak do przodu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wizyte ![]() Tesciowa sie chyba boi ze ja myszy zjedza bo wczoraj mowilam ze mam chec na buraczki na cieplo do obiadu i wlasnie je robi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
blaira o której masz wizytę?
domii chyba ktoś Ci teściową podmienił
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero o 21:00, on ma takie dziwne godziny przyjęć już się do tego przyzwyczaiłam...więc mam troszkę dnia by odpocząć Właśnie udało mi się zjeść śniadanie, płatki kukurydziane na mleku ...szał. |
|
|
|
|
#2654 |
|
Konto usunięte
|
Składam raport:
Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2655 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7760462 1]Składam raport:
Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Kochana trzymaj się! Wypoczywajcie intensywnie, będziesz miała czas na nadrabianie
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] dobrze, że z Dzidzią wszystko ok😗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dobrze że wszystko ok. To teraz leż i odpoczywaj ![]() Miałam iść do sklepu, ale tak mi niedobrze, że mąż poszedł sam, a ja leże. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dobrze, ze z maluszkiem wszystko ok. Oszczedzaj sie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieciom gotuje zupe, i to jakby ktoś nagrał, to by się zdziwił z tych podchodów, coś czuje ze skończy się w wc, bo już tak nerwowo łykam śline ![]() Późneij w ciąży bywa jeszcze ciężej z zaparciami, weź sobie dodawaj oleju do potraw, na surowo, np. ziemniaki polej czy co tam jesz, dobrym olejem z czarnuszki lub z pestek winogron. u mnie zawsze działa. U syna jak miał zatwardzenia to opcja hard level to mleko mu lałam, z olejem z pestek i dawałam mu słodką taką rurke z pastylkami dla niepoznaki i tak uniknęliśmy szpitala ![]() Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7760462 1]Składam raport: Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] super , będziesz spokojniejsza
|
||
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
Powiem wam że pierwsza ciąża była lepsza. Byłam zmęczona czy słaba to się położyłam, obiad na spokojnie, prania mniej no i czysto w domy 😂
Teraz jak w domu 4 latek a ja walcze z mdłościami i zmęczeniem, nic w domu nie zrobione... Jestem przerażona jak to będzie z dwójka bo póki co przez moje samopoczucie słabo to widzę Niech juz będzie po mdłosciach... W pierwszej ciąży miałam mega mocczemu teraz jej nie mam ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do dwójki to ja jestem bardziej zorganiowana niż przy jednym A co ten Twój 4 latek tak daje w kość? ja mam też 4 latka i ja przy nim nei mam już prawie roboty, gramyw gry, lego budujemy, teraz młodszy śpi, to bawi się ludzikami. |
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dziś odpukac 2 godz robilismy ludziki z kasztanow. Wydaje mi się ze to moje samopoczucie tak mnie dobija... Do tego TŻ więcej w pracy jak na złość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7760462 1]Składam raport: Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Rumianku, dobrze że z Wam wszystko w porządku. A ziarens jest silny i już zapuścił solidne korzenie
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Tak bardzo się cieszę że wszystko z mały w porządku ❤️ U mnie zaraz obiad a po obiedzie z córką i mężem do cyrku. Nie to żebym się z tego cieszyła że idę, ale moje dziecko jeszcze nigdy nie było. |
|
|
|
#2667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7760462 1]Składam raport: Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Serduszko Cytat:
Niech sie juz ten pierwszy trymestr skonczy wtedy wszystkie odzyjemy Cytat:
![]() Oj daje Ci ten 4 latek popalic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tam z kolegami też świetnie się czuje, wybiega się i w domu już inaczej Bo jak jest weekend to muszę gdzieś mu tej energii popuścić A ja mam trochę wolnego
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Muszę jechać na zakupy a listę mam baaardzo długa - w lodowce zaczyna być tylko światło
Potem pogotuje co nieco tylko ze jeszcze pomysłu brak ...
przynajmniej na razie
mąż robi śniadanie, a ja sobie leżę. Potem trzeba na jakieś zakupy skoczyć.
za wizyte 

dzieciom gotuje zupe, i to jakby ktoś nagrał, to by się zdziwił z tych podchodów, coś czuje ze skończy się w wc, bo już tak nerwowo łykam śline
super , będziesz spokojniejsza