|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
I tak powiem
|
Dot.: Czy zamknąć sklepy w niedziele?
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7760523 1]Oby go niebawem nie uciszyli jak ks. Bonieckiego.[/QUOTE]
Ks. Gniadek od dawna głosi swoje poglądy. Taki z niego ksiądz, misjonarz i ekonomista w jednym . Polecam jego stronkę:https://www.jacekgniadek.com/ |
|
|
|
#1052 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: niedziela bez zakupów
Na przyszłość - jeśli masz inne zdanie niż 90 % wizażanek nawet jeśli nikogo nie obrażasz możesz stać się obiektem nagonki, będą czepiać się każdego słowa, szydzić, atakować personalnie. Z tym denatem to typowe czepialstwo. Nie zgadzam się z większością Twoich wypowiedzi w tym wątku, ale nie ma to znaczenia. Ubolewam nad forum dyskusyjnym, które tylko z nazwy jest dyskusyjne. |
|
|
|
#1053 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy te osoby w ogóle nie wiedzą,że istnieją też ludzie którzy mają odmienne zdanie,że nie każdy z nas jest taki sam,że każdy ma prawo swojego zdania bronić.Tylko takie coś nie tylko na forum jest modne wśród obcych ludzi czy też znajomych często odbiegam od reguły i bronie zacięcie swojego zdania nie kłócąc się przy tym oczywiście i uważam,że to się ceni w jakimś stopniu ![]() Ale na jednym forum innym niż wizaż przeczytałam,że tutaj to nie pierwszy raz się zdarza,jak ktoś chce wyrazić swoje zdanie często jest wyśmiewany,dziewczyny też się żaliły z tego powodu,że nawet ich konta zostały blokowane bo od tej reguły odstawały więc trzeba na to uważać i chyba tylko przytakiwać i zgadzać się z każdym zdaniem żeby móc utrzymać się na forum he przykre trochę Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2017-10-01 o 14:05 |
|
|
|
|
#1054 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Onnaa88;77607131]No niestety ciekawi mnie tylko co to za dziwne zjawisko jest?
Czy te osoby w ogóle nie wiedzą,że istnieją też ludzie którzy mają odmienne zdanie,że nie każdy z nas jest taki sam,że każdy ma prawo swojego zdania bronić.Tylko takie coś nie tylko na forum jest modne wśród obcych ludzi czy też znajomych często odbiegam od reguły i bronie zacięcie swojego zdania nie kłócąc się przy tym oczywiście i uważam,że to się ceni w jakimś stopniu ![]() Ale na jednym forum innym niż wizaż przeczytałam,że tutaj to nie pierwszy raz się zdarza,jak ktoś chce wyrazić swoje zdanie często jest wyśmiewany,dziewczyny też się żaliły z tego powodu,że nawet ich konta zostały blokowane bo od tej reguły odstawały więc trzeba na to uważać i chyba tylko przytakiwać i zgadzać się z każdym zdaniem żeby móc utrzymać się na forum he przykre trochę[/QUOTE] Teraz zaatakują Cię, że piszesz nie na szaro. Według wizażu większość ma rację, wtedy czują się pewnie, bo są w grupie i posuwają się do ataków personalnych. Jest to forum plotkowe, a niektórzy nie tolerują tu niczego poza własnym zdaniem, własnym słownictwem, własnym poczuciem humoru. No ewentualnie tych, którzy mają takie same. Ciekawe zjawisko socjologiczne. Poniżej już masz wpisy poświadczające, że tu nie chodzi o żadne dyskusje tylko jakieś podziały na obozy sympatii i antypatii. To, że nie zgadzam się z Twoimi opiniami w tym wątku to powinien być powód, abyś stała się moim wrogiem forumowym i absolutnie nie mogę przyznać Ci racji w innym wątku. Tak działa to forum "dyskusyjne". Towarzystwo wzajemnej adoracji nadal się rozkręca. 5 na 6 wpisów dotyczy tylko przytyków personalnych pod naszym adresem. Taki poziom. Edytowane przez 201803120844 Czas edycji: 2017-10-01 o 16:51 |
|
|
|
#1055 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Gratuluję. Dobralyscie się jak w korcu maku.
wysłane telepatycznie
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Konto usunięte
|
Tyle, że dziewczyny mają rację pisząc, że decyzje rządu jak 500+ czy wolne niedziele odbija się na sytuacji ekonomicznej kraju. A ta koniec końców odbije sie na nas wszystkich.
Sama pracowałam w niedziele. Nie lubiłam tego. Ale sama też wtedy korzystałam z zakupów w niedzielę. I jestem za pracą w niedzielę. Rząd nie ma swoich pieniędzy. Żeby komuś dac najpierw musi nam zabrać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1058 |
|
Naczelna Nastolatka
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7760783 6]wiedziałam, że tak będzie. dziwię się nawet, że nie wcześniej
Wreszcie mamy partyzantke na wizażu. Będzie walczyć z systemem. wysłane telepatycznie
|
#1059 |
|
Konto usunięte
|
Bo braki w edukacji zakrawajace na glupote trzeba na tym forum glaskac.
- Ale ja wam mowie, ze slonce kreci sie wokol Ziemi. Naprawde. Poprawna odpowiedz: Rozumiemy twoje odmienne zdanie, roznice pogladowe ubogacaja nas kulturowo, oby tak dalej! |
|
|
|
#1060 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1061 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1062 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie bylam, bo w kraju w ktorym mieszkam, jest pozamykane.Za to TZ musial isc do pracy, bo przeciez sa inne zawody!!! potrzebne!!! a poza kasjerkami nikt nie ma rodziny, za to nam zabraklo chleba i czegos do picia, wiec prawdopodobnie pojedzie na stacje benzynowa i zostawi tam 300% tego, co zostawilby w sklepie. |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc ja nie byłam dzisiaj w żadnym sklepie ani kawiarni itp. Ale tz właśnie pojechał do Tesco, bo woda się nam skończyła
|
|
|
|
#1065 |
|
Konto usunięte
|
Ja byłam i w sklepach, i w kawiarniach, i w restauracji i nawet w muzeum. Aj rigret nafink
|
|
|
|
#1066 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Byłam, byłam. I to bezczelnie kupowałam coś, co mogłam kupić jutro albo nawet wcale. Ot miałam taką zachciewajkę.
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też bezczelnie robiłam zakupy spożywcze bo w sobotę od 8 do prawie 22 byłam w pracy. Szach mat państwo od "zakupy to można zrobić w sobotę"
|
#1068 |
|
Naczelna Nastolatka
|
No ja cię przepraszam, ale sklepy są czynne nawet od 6! Więc helloł! Mogłaś zapitalać przed pracą, nie? A tak, to niedobra z Ciebie wizażanka.
|
#1069 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj w biedronie. Około 14.00 to było, ludziów tyle w środku, że do kasy z 20 minut czekałam
![]() Mąż mój jest w delegacji i dzisiaj dzwonił, że na dworcu kolejowym w Monachium w Starbucksie trafił na obsługę, która ni uja po niemiecku |
|
|
|
#1070 |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7761454 6]Byłam dzisiaj w biedronie. Około 14.00 to było, ludziów tyle w środku, że do kasy z 20 minut czekałam
![]() Mąż mój jest w delegacji i dzisiaj dzwonił, że na dworcu kolejowym w Monachium w Starbucksie trafił na obsługę, która ni uja po niemiecku No to tak samo jest z kurierami Hermesa. Bardzo czesto znaja 2-3 slowa po niemiecku. |
|
|
|
#1071 |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7761454 6]Mąż mój jest w delegacji i dzisiaj dzwonił, że na dworcu kolejowym w Monachium w Starbucksie trafił na obsługę, która ni uja po niemiecku
Pare lat temu, w bardzo popularnym polskim sklepie w Chicago, pracował chłopak z Mongolii. Nie umiał ani po polsku, ani po angielsku. Troche po czesku mówił
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat dzis sie w koncu wybralam na zakupy do galerii handlowej
o jedzenie tez zahaczylam. I o carrefour, bo mi braklo mąki na bulki.
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawie w Uberze często nie da się dogadać z kierowcą
|
|
|
|
#1074 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1075 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1076 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1077 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Bluźnisz, ze na kurs. Internet nie ma rodziny, nie? Więc szlifować w internetach można.
wysłane telepatycznie
|
#1078 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1079 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Naczelna Nastolatka
|
W zasadzie to ja tylko czekam, kiedy będzie można oglądać tylko jedynie słuszne strony oraz w godzinach wyznaczonych przez miłościwie panującą kaczkę.
wysłane telepatycznie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

. Polecam jego stronkę:

Ja nie bylam, bo w kraju w ktorym mieszkam, jest pozamykane.
o jedzenie tez zahaczylam. I o carrefour, bo mi braklo mąki na bulki.