|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
Trzymam kciuki żebyś nie wymiotowała ani w aucie ani poza nim ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4232 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() Przestałam na okres wiosenno-letni oglądać cokolwiek, ale czas wrócić. Czekam do 2018 niecierpliwie na kolejny sezon The 100 Kocham lumpy <3 chyba nigdy nie przestanę mam fajny płaszczyk w którym wyglądam jak calineczka, jest przecudnie rozkloszowany do kolan, ale tak schudłam że do pasa wyglądam w nim jak worek Muszę sobie poszukać pracy dodatkowej bo cierpię na dużo chciejstw a mało $$ zadzwoniłam właśnie do szefowej to tylko usłyszała mój głos powiedziała 'chyba wiem w jakiej sprawie dzwonisz' pójdę do lekarza jutro i pewnie wezmę moje pierwsze L4 ![]() Będę miała czas na porozsyłanie cv ... Może ktoś zatrudni sierotkę na zlecenie
|
|
|
#4233 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77600296]Szkoda, ale okazało się, że będę miała z kim się spotkać ![]() Pan Angina napisał do mnie wczoraj słuchajcie. Ja już spałam, ale przez kaca często się budziłam niestety Odczytałam wiadomość on niego, ale po pijaku nie miałam odwagi z nim pisać I dziś rano (jest już w pracy on od 7) zapytał czy może mmie odwiedzić![]() Butelka wina na wieczór to zdecydowanie za dużo dla mnie Czuję się jak po długiej imprezie :/[/QUOTE]Powodzenia na randkach dziewczyny Napis Twój pan Angina jednak nie taki milczek, trzymam kciuki ![]() Odezwałam się do niego tak niezobowiązująco , parę wiadomości wymieniliśmy. Dziś usunęłam numer i całą zawartość skrzynki, zobaczymy czy sam z siebie się odezwie.
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W dzień pierwszej randki z księciem-żabą też miałam opryszczkę i nie chciało mi się iść. Uciekł znacznie później, wtedy był zachwycony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4236 |
|
Konto usunięte
|
Angina podszedł już
Nie ma co opowiadać. Żadnych pikantnych historii Mój status związku: to skomplikowane.
|
|
|
|
#4237 |
|
Konto usunięte
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77609521]Angina podszedł już
Nie ma co opowiadać. Żadnych pikantnych historii Mój status związku: to skomplikowane.[/QUOTE]To co tam robiliście? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4238 |
|
Konto usunięte
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7760977 1]To co tam robiliście?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Rozmawialiśmy, jak zwykle Nie umiem przy nim zupełnie flirtować, tylko na niego patrzę jak ciele na malowane wrota |
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oceniajcie mnie bardzo, ale chyba sobie nie radzę
![]() Znów cały weekend imprezowałam, morze alkoholu, nowe znajomości i wielka pustka ![]() W piątek poznałam chłopaka, którym się wręcz zachwyciłam i próbowałam na niego przelać wszystkie uczucia. Tańczyliśmy, rozmawialiśmy, poszliśmy nawet pochodzić po mieście... a potem dał mi numer i powiedział, że potem się znajdziemy. Dzwoniłam do niego, ale ewidentnie mnie już olał, a ja płakałam. Oczywście płakałam tak naprawdę przez W. Wczoraj też poznałam chłopaka, przystojny, wysoki, ale dzieciak trochę, 23 lata, do tego nie błyszczy inteligencją i bardzo bardzo daleko mu do W. Ale spędzieliśmy tę imprezę razem, teraz nawet piszemy i może się dziś z nim wyjdę spotkać, bo jak tak będę siedzieć to się chyba pochlastam. No nic nie pomaga, chcę napisać do W., ale się powstrzymuję. No tak kocham tego chłopaka
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-10-01 o 17:44 |
|
|
|
#4240 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przykro mi, że tak się męczysz i cierpisz.
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to tak nie działa Jedynie czas mmoże pomóc przerobić i przetrawić cały ten ból
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77610911]
Przykro mi, że tak się męczysz i cierpisz.[/QUOTE];cmok: no właśnie, wiadomo, że żadne słowa nie pomogą, nikt nie może mi pomóc, a ja sobie nie mogę poradzić. i tak męczę siebie i wszystkich wokół ![]() Cytat:
No wstyd mi za siebie. W ogóle ja mam WYRZUTY SUMIENIA że się tak tułam z facetami i ZDRADZAM W., ja wiem jak bardzo jest to chore, ale tak czuję. koszmar, no serio mam ochotę się pochlastać. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- W ogóle zaraz do mnie przyjedzie ten chłopak z wczoraj. A ja go zaprosiłam tylko dlatego, że siedzę całkiem sama i po prostu boję się siedzieć sama, bo mam jakieś głupie myśli
|
|
#4243 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77611301]
Do łózka z nim nie pójdę. Tak już się bawić nie umiem
|
#4245 |
|
Konto usunięte
|
Nie działa mi cytowanie.
Napis - a ta rozmowa z Anginą coś nowego wniosła czy zupełnie bez zmian? Shawtty, po prostu za wcześnie jeszcze, uczucie ciągle mocno zadomowione. Spotykanie się z innymi akurat nie jest złym pomysłem, kwestia nastawienia, jeśli ma służyć oderwaniu się od złych myśli, przyjemnemu spędzeniu czasu, to czemu nie. Spróbuj się wyzbyć tych myśli o zdradzie, W. sam się skreślił, masz pełne prawo spotykać się z innymi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77609521]Angina podszedł już
Nie ma co opowiadać. Żadnych pikantnych historii Mój status związku: to skomplikowane.[/QUOTE]Ciekawe co Anginie w głowie siedzi ![]() Ale komplementuje Cię? Widzisz, że mu się podobasz? Ja jestem po spotkaniu z tym kolegą, lubię go, jest spoko, ale nic więcej, a on chyba chciałby coś więcej... Shawtty trzymaj się, chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem jak. Potrzeba czasu pewnie. Tulę ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- W ogóle mam ochotę iść na imprezę na podryw, co w ogóle nie jest w moim stylu. Napis, Czeko - chętne jesteście kiedyś?
|
|
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77595401]Nie pomogło. Poryczalam sie, bo zgodnie z tym co było w filmie to on ma mnie (w najlepszej opcji) za koleżankę
![]() ![]() Od jutra nie pije Promis [/QUOTE]czyli? Cytat:
![]() Cytat:
odezwał się do mnie ten typ z ostatniej imprezy jednak. Ale zaprosił mnie na imprezę ze swoimi znajomymi wieczorem. Nie idę, myślałam,że spotkamy się we 2 na kawę pogadać godzinę, a nie dżampry w niedzielę w niemoich klimatach (to tancerz, ale obce mi style) z obcymi ludźmi a ja dalej nie wiem jak wygląda i ile ma lat Rozwiązali mi grupę rurki |
||
|
|
|
#4248 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7761142 6]Nie działa mi cytowanie.
Napis - a ta rozmowa z Anginą coś nowego wniosła czy zupełnie bez zmian? Shawtty, po prostu za wcześnie jeszcze, uczucie ciągle mocno zadomowione. Spotykanie się z innymi akurat nie jest złym pomysłem, kwestia nastawienia, jeśli ma służyć oderwaniu się od złych myśli, przyjemnemu spędzeniu czasu, to czemu nie. Spróbuj się wyzbyć tych myśli o zdradzie, W. sam się skreślił, masz pełne prawo spotykać się z innymi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No właśnie cały czas się boję, że ktoś mu powie, że mnie widział w klubie z kimś, że się z kimś całowałam itd, a przecież wiem, że mogę, po prostu mogę robić co chcę i spotykać się z kim chce... Przez chwilę czuję się lepiej jak kogoś poznam, pośmieję się, pogadam. A potem wszystko wraca. I w sumie to nic nie pomaga Ale przepadło, chłopak jest w drodze do mnie. Trzymajcie kciuki, żebym nie wyła mu w rękaw. I żebym nie określała znajomości. Żebym po prostu żyła. Cytat:
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
metoda klina, eh ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Czaicie, nawet się nie pomalowałam, siedzę w leginsach i swetrze, on chyba ucieknie jak mnie zobaczy
|
|
#4249 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7761142 6]Nie działa mi cytowanie.
Napis - a ta rozmowa z Anginą coś nowego wniosła czy zupełnie bez zmian? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Zupełnie nic, bo nie wiem o co i w jaki sposób mam go zapytać. Pytałam raz i wystarczy. On wie czego ja chcę, zwiększył zainteresowanie i w sumie tyle. Poobserwuję co dalej się będzie działo. Cytat:
![]() Jestem chętna na imprezę, ale nie mam gdzie spać w Bydg, musiałybyśmy faktycznie kogoś wyrwać, żeby była opcja z noclegiem ![]() Szkoda chłopaka, ale czasami tak jest ![]() Cytat:
![]() Czyli... Nie wiem w tej chwili co miałam na myśli Ja też już nie piję, załóżmy grupę byłych alkoholiczek
|
||
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77612356]Zupełnie nic, bo nie wiem o co i w jaki sposób mam go zapytać. Pytałam raz i wystarczy. On wie czego ja chcę, zwiększył zainteresowanie i w sumie tyle. Poobserwuję co dalej się będzie działo.
Nie wiem co mu siedzi w głowie, ale chciałabym wiedzieć. Mówi mi jakieś miłe rzeczy, ale nie na tyle, żebym to odbierała jako podryw. Poza tym żadnego kontaktu fizycznego poza cmokiem w policzek ![]() Jestem chętna na imprezę, ale nie mam gdzie spać w Bydg, musiałybyśmy faktycznie kogoś wyrwać, żeby była opcja z noclegiem ![]() Szkoda chłopaka, ale czasami tak jest ![]() Szkoda grupy ![]() Czyli... Nie wiem w tej chwili co miałam na myśli Ja też już nie piję, załóżmy grupę byłych alkoholiczek [/QUOTE]A on ma jakieś związki za sobą? Ile ma lat? Ja mam dwa łóżka w mieszkaniu jak coś ![]() Otworzyłam chipsy i oglądam serial "W rytmie serca" |
|
|
|
#4251 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chipsy Edytowane przez 9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 Czas edycji: 2017-10-01 o 19:28 |
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty, przykro mi, że to przeżywasz. Kiedy W. wraca? Może rozmowa z nim w cztery oczy pozwoli Ci zamknąć definitywnie ten etap w życiu
Wysłane z mojego U20 Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77612936]26 lat, z tego co wywnioskowałam to nie ma związków na koncie, ale nie powiedział tego wprost. Myślę, że żadna tak długo nie wytrzymała z takim niezdecydowanym chłopem
![]() Chipsy To myślę, że jeśli Ty nie przejmiesz inicjatywy to on dłuugo nie odważy się na jakikolwiek kontakt fizyczny .
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Shawtty - eh dziecino, tak mi przykro że tak sie męczysz. A jeszcze bardziej że robisz dokładnie to co ja robiłam Oby u Ciebie to zadziałało bo u mnie tylko pogarszało sytuacje..
|
|
|
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jeszcze sobie wyłamię na tym spotkaniu serce już doszczętnie. I może jakoś zacznę żyć, gdy zobaczę, że on mnie naprawdę nie chce. Cytat:
![]() _______ Rany, dziewczyny, był u mnie ten chłopak. No ja nie wiem, ja chyba byłam wczoraj i pijana, i nie myślałam, ale ten chłopak to po prostu totalny skończony matoł. Serio, on jest tak nieinteligentny, pusty, tępy, nie potrafi się zachować... to, że jest przystojny i ma 197 cm wzrostu to chyba jego jedyne atuty. W ogóle wtf, on cały czas siedział na instagramie, zwróciłam mu dwa razy uwagę, a on w ogóle nie wiedział, dlaczego się czepiam Wczoraj się z nim całowałam, dziś nawet nie miałam ochoty siedzieć blisko niego I tak z jednej strony trochę mnie rozbawiło, że to taki matoł, a z drugiej dobiłam się, bo W. jest bardzo bardzo inteligentny (w końcu manipulanci są inteligentni), dało się z nim rozmawiać na poziomie i jest ogólnie taki obyty, a ten gość... szkoda słów. Ale ciastka mi kupił Jezu, co ja mam zrobić. Przede wszystkim to chyba nie pić tyle, bo zaczynam się zachowywać jak desperatka. Przecież ja w piątek musiałąm przestraszyć tamtego chłopaka, ja nawet nie wiem, czy on mi się aż tak podobał. I powiem Wam, że naprawdę nie chodzi o żadną cielesność, całowanie, przytulanie, ja po prostu tak bardzo chcę kogoś kochać.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-10-01 o 22:05 |
||
|
|
|
#4256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak się skończyło spotkanie z nieinteligentnym - wyczuł, że nie zrobił dobrego wrażenia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7761838 1]W. jednak inteligencji emocjonalnej trochę zabrakło - dla odidealizowania można o tym sobie przypominać
![]() Jak się skończyło spotkanie z nieinteligentnym - wyczuł, że nie zrobił dobrego wrażenia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Odprowadziłam go na przystanek, poklepałam po plecach i poszłam, on jest na tyle tępy, że nie sądzę, żeby zdawał sobie z tego nawet sprawę ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Włóczyłam się właśnie po mieście, patrzę na ludzi, a oni tacy ładni, a ja taka nieogarnięta Te imprezy to chyba średni pomysł. Alkohol potęguje te wszystkie negatywne emocje, zadaje się z przypadkowymi chłopakami, a potem mam większego doła. A z drugiej strony, chociaż mam motywację, żeby się ogarnąć, pomalować, ne siedzę sama w domu z uczuciem megapustki... eh.
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już i tak nie śpię to piszę.
W. nie odzywa się od wtorku. Chłodno go wtedy potraktowałam, to ja urwałam rozmowę. Bardzo niekonsekwentne, tak naprawdę chcę kontaktu z nim najbardziej na świecie, a zachowuję się wobec niego jakbym miała #wyebane Pewnie to dobrze. Myślę o tym chłopaku z wczoraj/dziś i nie wierzę po prostu, że można być takim pustakiem. I tak bardzo brakuje mi W., tak bardzo za nim tęsknię. I wrzucam sobie, że coś zrobiłam źle, że coś pewnie kiedyś powiedziałam, a fakt, że będzie kiedyś kochał inną, a nie mnie - boli okropnie. I żadnym innym chłopakiem teraz tego nie zagłuszę. Najgorzej, bo zawsze pisałam itd, że trzeba mieć wysokie wymagania, że lepiej być samą, a sama zachowuje się teraz jak desperatka. Boję się, że jak przyjedzie to się zawyję przy nim. Że będę go prosić - o miłość. A zarazem wcale nie chcę unikać tego spotkania. A potem myślę o tym, że nie będę mogła nawet go dotknąć i chyba pęknie mi serce. Chyba muszę iść na jakąś terapię czy coś. Nie chodzi tylko o W., mam wrażenie, że to był po prostu gwóźdź do trumny już. I dręczę biednych ludzi i proszę dosłownie o pomoc, bo mam wrażenie, że się po prostu sama ze sobą duszę.
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4260 |
|
Konto usunięte
|
Shawtty, nie duś tego w sobie, ale też nie drap ciągle tej rany
Może terapia to dobry pomysł, poukładałabyś myśli. Swoją drogą Twoje reakcje i myśli są w pełni naturalne. Rozstanie jest jednym z większych przeżyć w jakiejs tam skali, więc nikt się Tobie nie dziwi Nikt tutaj nie ma prawa i nie będzie Cię oceniać, bo przecież same też robimy głupie rzeczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

a nawet nie umiem się porządnie umalować, żeby to jakoś zakryć. Cała broda w pryszczach i opryszczka na ustach. Jak nie ucieknie tzn. że TEN.

Odczytałam wiadomość on niego, ale po pijaku nie miałam odwagi z nim pisać 
, parę wiadomości wymieniliśmy. Dziś usunęłam numer i całą zawartość skrzynki, zobaczymy czy sam z siebie się odezwie. 
Mój status związku: to skomplikowane.

[/QUOTE]
a ja dalej nie wiem jak wygląda i ile ma lat