|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
dzień dobry
![]() Ja tylko na chwile, bo zaraz na miasto lece. Własnie kurier przyniósł mi nowego LG SHINE Ciekawe tylko czy można zdjąć z niego sim locka... ![]() Co do bliźniaków, to ja tez jestem ![]() Miłego dnia
|
|
#3692 |
|
Wtajemniczenie
|
ułaaaaaaaaaa, ale ciepło...
niedzielny wypad ma niestety jeden jedyny efekt uboczny.... spalone plecy ;( ;( ;( posmarowalam je filtrem, ale nie dosmarowywalam, bo jakos wogole nie czulam tego slonca... A od powrotu cierpie jak diabli ;( Ale juz dzis lepiej.. mam nadzieje, ze szybko mi minie... Buziaki
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja na chwilę,hiszpański jakoś poszedł,jutro chemia tylko do zaliczenia,bo biologię przełożyliśmy,więc trzymajcie kciuki,bo muszę dobrze napisać ![]() Jabłuszko - Dziękuję Gujanko - współczuję spalonych plecków,miałam w poprzednie wakacje podobnie z nogami Miłego wieczorku
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3694 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Ahooooooooj
![]() Cytat:
![]() Żeby tylko udało mi się wszystko pogodzić ładnie echh... ![]() Cytat:
ojj fajnie fajnie, bardzo tego potrzebowałam btw. widzę że mamy bliziutko urodzinki same świetne kobiety się w czerwcu rodzą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pogrzało go chyba ![]() Cytat:
trzymam kciuki żebyś się nie rozchorowała... ![]() Cytat:
Gratuluję nowego telefonu mam nadzieje, że bedzie Ci dobrze sluzyl ![]() a w jakim kolorze? ![]() ![]() Cytat:
biedaczku, znam ten ból bo co roku po pierwszym dłuższym pobycie na łońcu to przeżywam - zwłazcza plecy i nogi... Cytat:
![]() ![]() Ja juz po pracy, szybciutko zleciało i fajnie było, za barem trochę znów postałam i ogólnie w porządku ![]() Teraz trzeba się wziąć za jaką naukę Na leżąco żeby połączyć ją z fizycznym odpoczynkiem po 8godzinach na nogach...![]() Buziaki i miłego popołudnia kochane
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
W maju tez się rodza świetne kobiety!
![]() Po pracy, własnie się objadma cyckiem z kurczaka Dostałam od szefa gratisoo 2 kg trsukawek i te pyszne pomidory ![]() Lece odpoczywac, bo co innego robić. Nauki zero itepe ;D
|
#3696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() . ogolnie jest juz ok, tylko lewe ramie jeszcze booooooli, no i plecy czerwwwwwwone... ![]() .ja mam ogolnie nadwrazliwa skore na slonce i dlatego sie nie opalam i ciagle wsmarowuje w siebie jakies filtry, tylko w niedziele poprostu nie mialam czasu zeby co godzine to robic . Poza tym tak kręciliśmy, ze byl taki fajny wietrzyk (to wlasnie uwielbiam na rowerze), a w zwiazku z tym wogole nie czulam, ze mnie cos przypieka . No nic, mam nadzieje ze do jutra juz bedzie w miare ok. Dzis musialam wyjsc na uczelnie, a co za tym idzie nalozyc na siebie koszule - masakra... . No ale nago pojechac nie moglam .i w marcu, i w marcu!!!! ![]() Zmykam zaraz na mala imprezke, oj bedzie troche % ![]() .
|
|
#3697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno da się zdjąć sim locka, ale wtedy się gwarancję traci więc nie wiem czy to się opłaca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję ze jutro będzie już zupełnie dobrze no i w listopadzie baw się dobrze no chyba ![]() a dziękuje, na razie odpukać, lepiej Cytat:
![]() mnie też by się przydało za coś wziąć ![]() praca jakoś zleciała, udało mi się nie usmażyć ![]() po pracy ponieważ źle się czułam a nie chciałam leżeć i marudzić poszłam na fitness pomogło ![]() miłego wieczorku |
|||||
|
|
|
#3698 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hej laleczki, W pracy bylo strasznie goraco dzis..nie ma to jak gorace biuro i okna sie nie otwieraj bardziej niz 10cm..Dziwne bo na dworze bylo pochmurno i ok 18C ![]() Poza tym dowiedzialam sie dzis,ze juz nie bede mogla robic tylko porannych zmian bo komus w zespole to nie pasuje,ze mam taki przywilej.. oczywisci e tej osobie,ktora mieszka 10 min piechotka od biura a ja codziennie ponad godzine dojezdza a teraz przy zmianie godzin bede spedzala jakies 15h w aucie tygodniowo!! liczac benzyne,ubezp i podatki na auto to mi sie to wogole nie oplaca!a wiec od dzis oficjalnie szukam innej pracy.Mam dosc stresow i uzerania sie i na dodatek te dojazdy mnie wykanczaja. Z uwagi na sytuacje z domem i slub postanowielismy zostac tu do konca roku wiec musze cos nowego znalec. Przebrala sie miarka. ![]() wz przyjemnych rzeczy to po pracy pojechalam z TZ nad jeziorko niedaleko z pieknym parkiem i 30 min gralismy w sloneczku w badmintona pieknie![]() teraz sie wykapalam,zjadlam i zasiadam pracowac nad swoim CV kolorowych!!
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - może i dobrze... ileż można się użerać z wszystkimi codziennie
trzymam kciuki burza jest , wyłączam kompa ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
wrocilam, jestem..... pijana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Agolku, na rowerze to moze i mozna nago jezdzic... ale na seminarium maguisterkie lepiej chyba bylo przybyc w koszuli .... ide lepiej spac....
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - spójrz na to ile Ty stresów w tej pracy przechodzisz.. może jakaś inna praca będzie lepsza
Gujanko - Ty pijaaaaakuuuuuuuuuu!!! ;D *A ja zaraz do pracy TŻ już pojechał do swojej roboty, pracuje 10 h dziennie.. biedaczek. Ale wynagrodzenie adekwatne do tego, więc .. ![]() Lece majstrowac śniadanie i lecęęęęę ![]() Miłego dnia dziewczyny! ;*
|
#3702 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
buziaki
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
wyspała, wyspaaała ![]() ![]() ale bylo wczoraj smiesznie... ![]() Wlasnie wciagnelam lodowatego arbuza... Tez w upały jecie tyle owoców? Moglabym niemal same owoce latem jesc...
|
#3704 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak samo!Cytat:
Cytat:
Jezu moj sasiad jakies kapcie szyje a potem pali te skory to az....ble![]() ja juz stara raczej, kiedys tu buszowałam po wizazu, potem miałam długo przerwe i pewnie dlaltego mnie nie kojarzysz![]() Idę jesc miłego dzionka
|
|
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a nawet nie było tak źle, trochę gradobicia, pioruny... ale się uspokoiło jak poszłam spać ![]() Cytat:
![]() melduję uroczyście ze moja angina do mnie wróciła (no przepraszam 1,5 godziny jazdy to trochę mało blisko jak się ma anginę ) Ale przeprowadziłam walkę i jak się do nich zapisze to łaskawie mnie przyjmą jutro pragnę antybiotyku no to po marudziłam sobie i idę bo mam odlot ![]() miłego popołudnia
|
||
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3707 | |
|
Wtajemniczenie
|
czyli nie jestem sama
albo np owsianka ciepla rano .. w upaly jak dla mnie nie przejdzie... najwyzej jak juz mam ochote to gotuję i czekam az ostygnie.. ale rzadko.. ![]() Cytat:
![]() ale co za chamstwo w tej przychodni . toz to teraz mozna sie zapisywac gdzie sie chce, czyz nie? ![]() mam nadzieje, ze jutro Cie ktos przyjmie...
|
|
#3708 |
|
Zadomowienie
|
Ewuska a Ty a Ty![]() co to za dziarska minaIdę na modę
|
|
#3709 |
|
♥
|
Witam
![]() tyle pisałam te wypracowanie a ona mi nie sprawdziła eh ale co tam . wogóle mielismy zmiane nauczyciela i ta teraz wystawie ocene(starsza pani , emerytowana , dziwna , do tego nie liczy ocen z semestru 1 ani ocen z 2 semestru które wystawiała poprzednia nauczycielka a sama wstawia straszne oceny bo zawsze ma jakies ale dzisiaj jak mówiła jakie oceny wychodza wszystkim poobnizała o 1/2 oceny niz na 1 semestr owe osoby posiadały. i wyniku sa nie za ciekawe oceny . mi dała 4 i jestem z tegoo baaaardzo zadowolona została mi jeszcze matma( do napisania spr i kartkowka bo stwierdził ze zaokrąglimy liczbe ocen i dojdziemy do 20 |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilę,wściekła jestem,bo nie olewam szkoły,a rezultaty tragiczne ... może nie ze wszystkiego,ale z chemii to masakra ... Miłego popołudnia Wam życzę,ja się niedługo za WOK zabieram,jeszcze matma mnie jutro czeka,ale nie wiem czy pójdę,bo nic z niej nie rozumiem.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - wracaj do zdrowia ;* w tych przychodniach to daj spokoj.. Jestem ciekawa co mi powiedzą jak bede w Gdansku - ze co? Na drugi koneic PL mam jechać?;/
Aniu,. Agnes - ocenami się nie przejmujcie - to dopiero 2 klasa (nie mylę się?). Przeciez to swiadectwo nigdzie nie idzie, ani nic.. Na maturalne swiadectwa sobie zapracujecie Teraz dajcie sobie luz ![]() A ja dzisiaj z kumpela po pracy spełniłyśmy sowją zachciankę i .. bzzzium po świderki waniliwoe W ogole stoję teraz [jak to brzmi ] w takiej dośc patologicznej dzielnicy (o dziwo, ruch niezły) i dzisiaj to aż mi sie ryczec chciało. Podchodzi do mnie dziecko okolo 4 lat... blondynek taki słodki, brudny, smutne oczka, widac, że biedny i tak do mnie (zaznaczam, ze ledwo sięgał do stołu):"Poprosze jedną truskawkę". No kurczę, myślałam, ze cały koszyk mu dam, ale niestety to nie moje truskawki, więc mogę sobie tylko myslec. Dałam mu taka naprawde ogromną bombę, ale nie chciałam kasy,b o eeejj ;/ Kochane.. on się delektował tą truskawką.. Jadł ją jak jabłko.. Ehh... coś smutnego ![]() i w ogole dzisiaj też akcje miałam - podryw v. 2 (wczesniejsza opiszę kiedy indziej ). Podchodzi do mnie taki 40-50 latek i tak:" Witaj mój kwiatuszku niebieski, moja choinko zielona! " . Ja szok . A on.. zaczął mi to mówić jaka to aj świetna jestem, zapraszał mnie do swojego domu i tak dalej . I na końcu tak:" Patrząc tak na Ciebie nasuwa mi się pewna fraszka : Za grzechy młodości cierpiałem już kary.. Jesteś wspaniała.. apetyczna.. a ja jestem.. za stary..". Jak ja wybuchnęłam smiechem No po prostu xDLece zrobić łożko, kąpiel i relaks ! ![]() Miłego wieczoru ;*
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Dziewczynki
na szczęście okazało się ze w drugiej przychodni pracowali normalni ludzie i że oczywiście bez problemu mogłam się zapisać i ostałam na miejscu przyjęta (wiec Nefruś nie martw się, w Gdańsku też na pewno taką przychodnie znajdziesz czuję się bardzo słabo ale minimalnie lepiej ![]() Aguś, Aniu - trzymam kciuki za sprawdziany ![]() Malinko - a Ty co tak łypiesz? ![]() Mercy - ![]() dobrej nocki
|
|
|
|
#3713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tymczasem zycze wam milutkiego dnia i uciekam.. nie wiem czy wam mowilam ale TZ jutro leci do Polski na weekend,jego siostra urodzila coreczke(akurat jak ja bylam 2 tyg temu ) i jedzie jej zrobic niespodzianke![]() tak wiec na weekend bede sama. jutro kumpela z pracy przychodzi na noc i bedziemy mialy babski juz sie nie moge doeczekac![]() milego dnia raz jeszcze, piatek jutro
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek
![]() Wlasnie wcinam sniadanko i niebawem zaczne sie zbierac na uczelnie . Ciekawe czy uda mi sie cos zalatwic... ![]() Alez mi sie nie chce... Najchetniej posiedzialabym sobie spokojnie w domku... No ale jutro wyjezdzam na weekend, wiec trzeba dzis pozalatwiac pewne sprawy...
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze masz babskie plany na weekend, takie też sa potrzebne czasami ![]() Cytat:
![]() wstałam sobie o 10, zadzwoniłam do pracy że nie przyjdę no i nuda w sumie... posprzątałam trochę, zrobiłam pranie... powinnam leżeć ale nie lubię ![]() poza tym zabieram sie dziś za naukę włoskiego bo w poniedziałek egzamin ![]() miłego dzionka
|
||
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - jak to mi się chemia nie przyda? przecież ja na biol - chemie jestem
... A tak w ogóle to dzień dobry WOK zaliczony,chyba 6 na koniec postawi,dobrze,bo ten przedmiot tylko w pierwszej klasie jest,więc na maturalnym świadectwie będzie celujący ![]() Jeszcze jutro tylko biologia,potem błogi weekend we wtorek tylko matmę napiszę na 3 i będzie z górki,no chyba,że jeszcze będą pytać do wystawienia ocen![]() Czerwiec to najgorszy miesiąc ...Miłego dnia
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Ale jestem zabiegana ostatnio Wczoraj poszłam do Ośrodka szkolenia kierowców i chcialam się zapisać na ten kurs, który juz trwa (bo znajomych dużo ) ale okazalo się, ze przecież potrzebne mi badania lekarskie No to dziś poleciałam do tego lekarza i zaswiadczenie jest ![]() Jutro moje pierwsze spotkanie (choć dla pozostałych to już 3...) nie chciałam czekać na nową kolejke, bo wtedy prawko mialabym koło grudnia zapewne, a to kupa czasu przecież a ja chce mieć czesniej Poza tym ostatnie dni szkolne są ciężkie, bo dużo sprawdzianów, odpytywań etc. jest- dziś: francuski, jutro: chemia, matma, hista, a w poniedziałek: matma i gegra... Ale dam rade, w sumie to jeśli z czegoś nie musze się uczyć, bo nie zmieni mi to oceny to jakos za specjalnie się nie staram Zrobiłam się taaaaka leniwa, że szok Poza tym dziś kupiłam sobie (wkońcu) prostownice, białe, krótkie spodenki i rybaczki jeansowe A jak szłam dziś do babci w tych nowych króciutkich spodnkach ( ) to jechał mój eks i... chyba był w lekkim szoku [a tak wogóle to ja nie nosze krótkich spodenek bo mam nogi grube, ale cóż musiałam je kupic bo mi sie podobaja ]Miłego dniaaa
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Tamo - ja Ci dam grube nogi paskudo!!!
![]() Gratuluję zakupów i powodzenia na odpytkach
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
patrze patrze daje znac ze wogole jeszcze istnieje
|
#3720 | |||||
|
Zadomowienie
|
hejho
![]() Cytat:
![]() Owocnych poszukiwan ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ja i ja!!! ![]() może daj znać jakoś obszerniej, hęęęęę? ![]() ![]() Echhh, jak gorrrrrrąco na dworze PIęknie cudownie, ale nie wtedy gdy trzeba się uczyć... W ogole wczoraj wrocilam taka zmeczona jakos, ze nie dalam rady nauczyc sie tego co planowalam i w zwiazku z tym dzis musialam powiedziec, ze nie przyjde do pracy... Straszne mam wyrzuty sumienia bo nie lubię tak nawalac no, ale nauka wazniejsza - mam nadzieje, ze nie bedzie przypału,powinni to zrozumiec...No wiec probuje sie uczyc, ale nie idzie mi bo to straszliwe nudy i poza tym boli mnie brzuch. Bu, chc juz jutro zeby bylo po tym egzaminie... Kciuki beda mile widziane oczywiscie Trzymajcie sie dziewuszki imilego dnia
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

Ciekawe tylko czy można zdjąć z niego sim locka... 

.

oczywisci e tej osobie,ktora mieszka 10 min piechotka od biura a ja codziennie ponad godzine dojezdza a teraz przy zmianie godzin bede spedzala jakies 15h w aucie tygodniowo!! liczac benzyne,ubezp i podatki na auto to mi sie to wogole nie oplaca!

dzisiaj jak mówiła jakie oceny wychodza wszystkim poobnizała o 1/2 oceny niz na 1 semestr owe osoby posiadały. i wyniku sa nie za ciekawe oceny . mi dała 4 i jestem z tegoo baaaardzo zadowolona