|
|
#1531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
My dziś na spontan do kina pojechaliśmy ^^ a teraz oglądam masterchefa i ozdabia swoje bujo..
A jutro pobudka o 4.20 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Hej po chrzcinach
![]() Mały B. jest cudowny Teraz jakaś herbata i nastawić się trzeba na poniedziałek.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
My na sylwestra planów nie mamy. Ale nie chce isc na bal i wydawać 600 zł na jedna noc. Moze uda nam sie gdzieś wyjechać w ciepłe kraje, a jak nie to chociaż gdzieś w Polsce.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1534 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstałam do pracy, idę do lekarza
![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1535 |
|
Japońska rzepa
|
Ja tak samo kotzdzisiu.Na szczescie mam na 8.00 wiec nie naczekam się.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam nadzieję ze ktoś mnie przyjmie. Przyszłam na chama sie pchac bo pierwszy wolny termin w rejestracji online mi pokazywalo na piątek ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Na razie to stoję w kolejce do rejestracji Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez kotzdzisiu Czas edycji: 2017-10-02 o 08:04 |
|
|
|
#1537 |
|
PeeMa
|
Dzień dobry
![]() Ja już w drodze do pracy, pięknie świeci słońce, zapowiada się miły dzień ![]() Trzymam kciuki za bezproblemowe załatwienie spraw u lekarzy
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też poszłabym do lekarza ale przyszlam do pracy a tu patrzę że babka z którą pracuję ma 3 tygodnie zwolnienia po tym zabiegu. Już widzę jak wygląda praca że starszą osoba - w tym roku jest 3 raz na dłuższym niż tydzień zwolnieniu. W październiku przechodzi w okres chroniony to wgl pewnie będzie tylko chodzić na zwolnienia i senatoria...
No a ja nadal chora. Chociaż pogoda jest piękna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja odkąd pracuje na szczęście nie byłam ani razu na L4 - odpukac! A w sp leci mi już 3 rok ![]() U nas też piękne słońce, ale wieje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
my byliśmy wczoraj w Bieszczadach jak ktoś chce zobaczyć kolorowe bieszczady to idealny czas Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja wstaje i chyba zaczne sprzatac. Mam tydzien wolnego to mam czas na generalne wysprzątanie mieszkania.
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w poniedziałek
W sobotę byliśmy na grzybach, a wieczorem byli u nas znajomi ![]() No i wydarzenia weekendu: mamy stopnie!!! I nowy dywan ![]() Stopnie na razie w wersji roboczej, jeszcze podstopnie do wykończenia, poczekamy też za balustradami, a dwóch stopni w ogóle nam brakuje, bo były do poprawki. Ale ogółem, coś w końcu ruszyło
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
ja pseudourlopu ciąg dalszy i buszuję w internetach- mam ochotę na uggsy, ale cena trochę zabija |
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Grejpfutowa, za gruszę sobie kup, akurat nie odczujesz
![]() Mi też przydałby się nowe buty, tylko ja chcę jakieś zgrabne sztyblety lub botki na niskim obcasie. W środę jedziemy na Botoks. Była już któraś? Podobno żenada, no ale już kupiliśmy bilety i znajomi chcą to jedziemy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chciałabym go zobaczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1546 |
|
Japońska rzepa
|
Kotzdzisiu, tak, na ten palec. :/ Na szczęście na komórce nie piszę wskazującym tylko kciukiem
A tak serio to jest spuchnięty i boli dość mocno, próbowałam wczoraj poklikać myszką u tż i niemożliwe to było a tak wygląda moja praca. Mam zwolnienie do końca tygodnia. Też szukam fajnych sztybletów.
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to trochę śmieszne brać zwolnienie na palec. Klikać można i środkowym
|
|
|
#1548 |
|
Japońska rzepa
|
No cóż, jakoś będę żyć z tą opinią
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
panna, no coś wymyślę żeby dorwać te buty
![]() będzie gruszka, jakaś może premia kwartalna, później trzynastka, jakoś dociułam o ile nic znienacka nie wyskoczy ale muszę zacząć oszczędzać, bo w maju czeka mnie komunia chrześniaka, a to wydatek około 1000 + jeszcze rata opłaty adiacenckiej prawie 800 zł, także ten... ![]() + po drodze milion innych pierdółek... loluśl- to kuruj, paluszka, lepiej żeby szybko ci się poprawiło, szczepiłaś w końcu się? Edytowane przez grejpfrutowa01 Czas edycji: 2017-10-02 o 10:40 |
|
|
|
#1550 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Ale jak będzie dostępne na necie to obejrze bo lubie lekarską tematyke ![]() Ja przez 3 lata byłam na L4 przez 3 dni z uszkodzonym okiem ![]() Tak to lekarzy omijam z daleka, staram się sama ogarnąć, no i nie lubię potem nadrabiać. Z palcem bym nie poszła bo mi by było wstyd, ale ja od dziecka tak rzadko chodzę że np. z grypą nigdy nie byłam i też by mi było wstyd
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Japońska rzepa
|
Nie, nie szczepiłam, bo procedura jest taka,że trzymają zwierzę pod obserwacją 14 dni jeśli jest taka możliwość i jeśli do tego czasu nie padnie to znaczy,że nie ma ryzyka. Jeśli padnie to od razu się wdraża szczepienie.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2017-10-02 o 10:57 |
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam zobaczyć co ta jest ta opłata adiacencka, bo pierwsze słyszę. U nas nie ma czegoś takiego. Może w starostwie przy podziale się uiszcza, ale pierwsze słyszę. To jest jednorazowo płatne czy co roku?
My też mamy komunię, a teraz komunie to większy wydatek niż wesele, jeszcze jak w najbliższej rodzinie to już wgl
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest to jednorazowa opłata, ale można było podzielić na raty, z czego nie omieszkałam skorzystać. A na botoks też się wybieramy, w sumie dawno nie byliśmy w kinie, a bilety w środy do multikina po 15 zł, to już nawet nie szkoda gdyby film był słaby |
|
|
|
|
#1554 |
|
Zaszynszylowana
|
mnie na ten film dziewczyny z firmy naciągnęły i w piątek większą ekipa idziemy:P Też słyszałam od znajomych którzy widzieli, ze szmira jakich mało, ale trudno, już sie zadeklarowałam w zeszłym tygodniu
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie dziwie, że zwolnienie na palec. Jak jest ból palca to czasem przy każdym jego ruchu boli cała ręka do łokcia. Zresztą gdyby to była jakaś mega ważna praca marzeń od której by zależało całe dalsze życie to można się poświęcić. Ja uważam, że zdrowie i rodzina jest ważniejsze od pracy. Chociaż sama wcześniej nie chodziłam na zwolnienia. Dopiero jak poszłam do ogromnego banku do biura to zobaczyłam jak się pracuje w takiej firmie. Nie ma tam sytuacji żeby ktoś nie był na zwolnieniu i nawet nikt na to krzywo nie patrzy.
My też mamy w tym roku komunię u mojego brata ciotecznego. Ale wiem, że damy na nią 150zł. Zawsze dawaliśmy więcej i może wyda się to chamskie bo wesela nie robi się na zarobek. Brat mojej mamy prowadzi własną firmę i każdy daje ile uważa ale oni przyszli w 5 osób na wesele i dali nam 500zł w kopertę, a tu komunia będzie w domu to uważam, że wystarczy ta kwota. |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Botoks czekałam bardzo, a teraz jak słyszymy te wszystkie opinie to tż już nie chcę iść. Ja bym poszła mimo wszystko.
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
My własnie idziemy w środę do Multikina na tą promocję. Zobaczymy to ocenię.
U nas w najbliższym czasie będą chrzciny no i u następnego kuzyna też będzie synek na początku lutego. Tymek lub Olek jak dowiedzieliśmy się na weselu. Także czeka nas imprezowy rok
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja nie wiem co to zwolnienia bo nigdy nie mialam okazji ich brac. Dzis mi sie snilo, ze latam chora po miescie i szukam lekarza by wystawil mi l4:P Jade do pracy. Nie chce mi sie za specjalnie. W domu syf wiec wolalabym to ogarnac. Przed praca nie umiem. Fiole, dywan widzialam pochwal sie jeszcze schodami u nas od dzis M. sklada szafki do kuchni wiec juz blizej niz dalej. Tylko zapomnialam kupic plyty indukcyjnej:P beda ja chyba sprowadzac, ciekawe ile to potrwa.
|
|
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstyd czy nie wstyd... Ja ogólnie unikam l4, bo to mniejsza kasa dla mnie jednak
i jako kiedyś pracodawca też wiem, ze takie ciągłe zwolnienia to jest jednak problem, szczególnie jak firma jest mała. Ale jak muszę to biorę, skoro nie da się inaczej. Teraz mam do końca tygodnia i mnie na samą myśl ku**** :p bierze, bo nienawidzę siedzenia cały dzień w domu, a już leżenia całkiem, ale ledwo mówię, kaszlę i ogólnie chciałabym już faktycznie wyzdrowieć więc leżę, oglądam jakieś prymitywne rzeczy na jutubie i leżę.. Także spamujmy dużo, może jakiś kontrowersyjny temat na kilka stron, bo naprawdę, skicham się w tym łóżku :p. Jeszcze, zebym ja chociaż umiała spać jak jestem chora, a to nie, ja w dzień nei zasnę i już (chyba, ze akurat jest czas, że rządzi mną tarczyca :p ).---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Powyższy post obrazuje moje zadowolenie z L4. xD |
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się przy kawie
![]() U nas pogoda brzydka :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.