![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra
wiem jakie to nie przyjemne...sama tak mam... te mysli,ze cos sie stanie,ze nie dojedziemy... No ale jakos do tej angli sie dostalas,zapewne samolotem
![]() ![]() ![]()
#4562 |
Zakorzenienie
|
wiedzial co robi.. na pozor szczesliwi ludzie maja wewnetrzne problemy...moze cos go dreczylo,nie dawal sobie rady.. nikt sie tego nie spodziewal a tu bach.. zaskoczenie.. no ale jak bylo to nie wiadomo do tej pory..
![]()
#4563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Meliske juz probowalam pic, ale ja niskocisnieniowiec jestem i po takich ziolkach jestem kompletnie nepytomna. A znow tableteczek na uspokojenie w domciu nie posiadam, zeby nie kusilo... Bo potem to jak cukierki, albo calymi opakowaniami na raz... Musze sama sobie jakos radzic... Moze by sprobowac autosugestii...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
zeby osiagnąc efekt autosugesti to trzeba nad soba troche popracowac..
ja tez mam przewaznie niskie cisnienie,a tabletki łykam,czy to na uspokojenie czy na sen.. moze i jestem czasem po nich otepiala ale bez nich to by mnie chyba rozszarpalo od srodka.. ![]()
#4565 |
Zakorzenienie
|
U mnie o to chodzi, ze melisa obniza cisnienie, chodze spiaca, albo wrecz niekontaktujaca, a jednak musze miec wszystkie zmysly "na bacznosc" bo nigdy nie wiadomo co ktoremus z dzieci do glowy przyjdzie.
A znow tabletki - nie trzymam ich w domu, zeby nie korcilo wziasc "za duzo". Zreszta slabe, ziolowe na mnie nie dzialaja, tylko cos mocniejszego troszke... Pamietam, ze relanium dzialalo. Ale to juz mam chyba po Tacie. Ciezko nas znieczulic, uspic czy usmiezyc bol, bo potrzebujemy konskich dawek (Tata nawet u dentysty ma klopoty, a ja dwa razy mialam zabieg operacyjny i dwa razy wprowadzilam anestezjologow w oslupienie graniczace z panika) ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
witxh serio przydalby ci sie jakies leki i terapia- podjedz do tego troche mniej odpowiedzialnie - nie wszystko mozemy zmienic co ma byc to bedzie
ja sie panicznie boje latac ale latam ![]() Lena hmm ale kurde ale mial male dziecko ,sama nie wiem co o tym myslec- wsumie 6 rodzajii lekow- nie podali ile ich wzial mogl wzial nawet 15 i wiecej tabletek a tego nie podali do wiaodmosci juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Brook,bo oni nigdy nie powiedza dokladnie...tylko trzymaja ludzi w niewiedzy..
![]()
#4568 |
Zakorzenienie
|
hmm moze i racja ale kombinuje ze moze wzial te nasenne najpierw o jedna za duzo ,dwie a potem flm mu sie urwal i wzial reszte
ja sama przeciez po mixie alko plus nasenne rano sie ubudzilam a nie bylo 4 w pudelku czego nigdy bym swiadomie nie zrobila... |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przed zasnieciem zastosuje sobie taka moja mala technike, ktora stosuje od lat z mniejszym badz wiekszym skutkiem (czasem sie nie udaje i wtedy bezsenna noc) ![]() A BTW - co do anestezjologow - widze juz skalpel w reku, zabieraja sie za krojenie, a ja krzycze: "zaraz, zaraz, ale ja jeszcze wszystko czuje!" Mina anestezjologa - bezcenna ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mnie to nie pojete co do Hetha serio ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
a moze mieli problemy z narkotykami...
![]() witch... dokladnie ta sama sytuacje z anastezjologiem sobie wyobrazilam po przeczytaniu tamtego posta ![]() ![]()
#4572 | |
Zakorzenienie
|
W sumie to tak dlugo i nieregularnie ja stosuje, ze juz prawie nie pamietam jak to bylo "w oryginale" - bo wzielam to z jakiejs ksiazki o autosugestii i autohipnozie. Chodzilo mniej wiecej o to, ze najpierw sie liczy kilka razy po 10 oddechow, stara sie oddech uspokoic. Potem sie po kilka razy powtarza, ze czesci ciala sie rozluzniaja, opanowuje je cieplo itd... powinno sie wtedy wizualizowac sobie "krazenie krwi". Zaczyna sie od palcow stop i idzie w gore. Potem mozna zaczac sobie cos sugestywnie wmawiac
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() PS: Wlasnie tak sobie pomyslalam, ze tak panikuje przed tym wyjazdem, bo tu mam swoja mala rutyne i z nia mi dobrze, lub zle, ale wszystko jest mniej wiecej stale... Teraz sie to zmieni na kilka tygodni i boje sie, ze sobie nie poradze... Dobranoc Dziewczyny ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2008-06-02 o 23:38 Powód: PS |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
w bebechach
![]() ![]()
#4574 |
Zakorzenienie
|
rety- wlasnie odkrylam czego panicznie sie boj enarkozy... ze nie zadziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
To ja Wam powiem, ze praktycznie jest to niemozliwe - bo jesli masz narkoze i nie spisz - to nie pokroja.
A nawet jesli zdarzyloby sie, ze sie z narkozy wybudzicie podczas zabiegu to jestescie wtedy strasznie rozkojarzone i nieprzytomne i nie poczulybyscie co sie tak naprawde dzieje a juz byscie dalej spaly, bo zadbalby o to anestezjolog ![]() Gorzej jak sie jakis lekarz pomyli i wyda akt zgonu a tu nagle - pomylka... O - tego bym sie bala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
no to ja pociesze- pomylic sie raczej nie da komputerki pokaza ze serduszko bije i reszta ze pracuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Prosze bardzo
![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2008-06-03 o 14:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
brrrr
a skoro jestesmy juz na podobnym temacie powiedzcie czy na autopsji moze wyjsc w jakich odstepach czasu wzielo sie tabletki? bo skoro sie je polknie i one wszytskie laduja w organizmie to skad wiadomo ze one zostaly wziete w innym czasie |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Pewnie po stopniu strawienia... W koncu na sekcji badaja tresc zoladkowa. Ew. po zawartosci we krwi - jesli wiadomo ile danego leku zostalo podane, wiadomo z jaka predkoscia sie neutralizuje - wtedy mozna stwierdzic jak dlugo lek juz pozostaje w krwioobiegu. (wlasnie ogladam csi
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit.Swoja droga chyba mam zalamanie nerwowe ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ powiedzial ze mi pomoze, ze bedzie mnie wspieral i ze zabierze mnie na wakacje bym odpoczela. Kochany jest ![]() ![]()
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
spokojnie Klariska
![]() chodzi mi o Heatha caly czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4587 |
Wtajemniczenie
|
Lena_20 ja mam tak od ok 1-2miesiecy juz. Tylko ze jest coraz gorzej
![]() ![]() ![]()
#4588 |
Zakorzenienie
|
Klariska pozazdrosic TZ
![]() Lena my to musimy jakies sesja na gg chyba wnocy miec zeby sie nie nudzilo ![]() len aty studiujesz czy cos? "prescribed therapeutic doses ... or less" witcha przetlumaczysz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Wtajemniczenie
|
Gdybys uslyszala to co on slyszal ostatnio ode mnie to bys mnie zostawila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4590 |
Zakorzenienie
|
"zalecane dawki terapeutyczne ... lub mniej"
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.