Rossmann cz. XXX - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-02, 14:20   #4141
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Dzięki dziewczyny. Kupię Eveline na próbę. A poradzicie coś na upaćkane rzęsy? Choćbym nie wiem jak je "przyklepała" przed malowaniem kreski to i tak się cholery ubrudzą i potem ciężko dobrze tusz nałożyć.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2017-10-02 o 14:25
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 14:35   #4142
Haggat
Zakorzenienie

[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7759118 1]Może mi któraś z Was napisać czy te pilniczki są ostre i gruboziarniste, czy też nieco drobniejsze i delikatniejsze? Bo oczywiście informacji o gradacji nie podają
http://www.rossmann.pl/Produkt/For-Y...szt,98941,5845
http://www.rossmann.pl/Produkt/For-Y...szt,98663,5845[/QUOTE]
Ten czarny jest ok, ostry, ale tych różowo-czerwonych pilników bym nie kupowała bo papier jest strasznie cienki i szybko taki pilnik nadaje sie do wyrzucenia. Poza tym Ross ma strasznie drogie te pilniki.
Stary 2017-10-02, 15:47   #4143
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Widziałam dziś w rossmannie kartonowy stand marki Christian Laurent - podkład, płyn micelarny, odżywka do rzęs, kremy do twarzy i ciała. Podkład jest mineralny, w płynie, opakowanie z pipeta. Na ręce wydawał sie mocno wygładzający. Najjaśniejszy odcien różowiutki

Pomacalam tez Jemioła, wielkie meh. Torebki juz były lekko podniszczone i ufafalone, a kolekcja w sklepach od przedwczoraj przecież.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 15:47   #4144
BlueSunshine
Zakorzenienie

Jakbyście miały kupic na prezent komuś paletkę z cieniami, to co byście wybrały? bez względu na cenę, byleby była z rossmana. Szukam i widzę mnóstwo sprzecznych opinii o wibo zwłaszcza a nie chcę badziewia komuś dać. chodzi mi o makijaż dzienny czyli głównie nude kolory, ale też nie pogniewam się jeśli byłoby coś błyszczącego żeby na wesele cos ekstra sobie strzelić taką paletką albo jakiś must have cienie/słoiczki z cieniami do powiek mi ktoś może polecic?
Stary 2017-10-02, 16:07   #4145
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
Jakbyście miały kupic na prezent komuś paletkę z cieniami, to co byście wybrały? bez względu na cenę, byleby była z rossmana. Szukam i widzę mnóstwo sprzecznych opinii o wibo zwłaszcza a nie chcę badziewia komuś dać. chodzi mi o makijaż dzienny czyli głównie nude kolory, ale też nie pogniewam się jeśli byłoby coś błyszczącego żeby na wesele cos ekstra sobie strzelić taką paletką albo jakiś must have cienie/słoiczki z cieniami do powiek mi ktoś może polecic?
W rossie mało palet, zwłaszcza tych dobrych. Lepiej do tej wibo dołożyć drugie tyle i kupić zoeva

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:19   #4146
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez Sawanl Pokaż wiadomość
O aplikacji nie słyszałam Dzieki,ze mi napisałaś to sobie zainstaluję
-55% jest jednorazowo (z aplikacją) jeśli chcesz potem coś jeszcze dokupić to następne zakupy już -49%

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77635806]Widziałam dziś w rossmannie kartonowy stand marki Christian Laurent - podkład, płyn micelarny, odżywka do rzęs, kremy do twarzy i ciała. Podkład jest mineralny, w płynie, opakowanie z pipeta. Na ręce wydawał sie mocno wygładzający. Najjaśniejszy odcien różowiutki

Pomacalam tez Jemioła, wielkie meh. Torebki juz były lekko podniszczone i ufafalone, a kolekcja w sklepach od przedwczoraj przecież.[/QUOTE]
Pomacałam Jemioła sorry nie mogłam się powstrzymać
Ten podkład mineralny to pewnie jest mineralny tylko z nazwy?
Stary 2017-10-02, 16:27   #4147
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Jakbym miala kupic jakakolwiek palete z rossmana to bylaby to ktoras z nowych paletek lovely. Z tego co widzialam po filmikach to maja niezla pigmentacje.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:30   #4148
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
W rossie mało palet, zwłaszcza tych dobrych. Lepiej do tej wibo dołożyć drugie tyle i kupić zoeva

mam akurat kartę podarunkową, którą chciałabym wykorzystać bo się jej termin ważności zbliża... więc wszystko poza rossmanem odpada
Stary 2017-10-02, 16:31   #4149
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Pomacałam Jemioła sorry nie mogłam się powstrzymać
Ten podkład mineralny to pewnie jest mineralny tylko z nazwy?

Nie miałam okularów wiec na skład nawet nie patrzyłam, bo i tak nie zobaczyłabym nic.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:34   #4150
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sie skusze na paletkę z Maybellune the nudes- przewazaja dobre opinie,wiec za polowe ceny sprobuje z Wibo to u mnie nic poza zelem brazowym do brwi sie nie sprawdzilo, takze nie ryzykowalabym zakupu tego na prezent.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:36   #4151
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Jakbym miala kupic jakakolwiek palete z rossmana to bylaby to ktoras z nowych paletek lovely. Z tego co widzialam po filmikach to maja niezla pigmentacje.

Choco Bons i Peach Desire w recenzjach widziałam, ale choco racze słabo wypadło w sensie pigmentacji a raczej wytrącania po czasie koloru i wychodzenia w zalamaniach mimo bazy, a peach mają bardziej rude, czerwonawe ciepłe odcienie, a nie do końca chcę rude jej brac bo wiem, ze nie bedzie malowac sie takimi kolorami

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ja sie skusze na paletkę z Maybellune the nudes- przewazaja dobre opinie,wiec za polowe ceny sprobuje z Wibo to u mnie nic poza zelem brazowym do brwi sie nie sprawdzilo, takze nie ryzykowalabym zakupu tego na prezent.
właśnie w tym kierunku chyba będę szła... myślę jeszcze o rimmelowej i max factor, ale nie miałam okazji ich "wymacać sama" i szukam opinii o nich
Stary 2017-10-02, 16:58   #4152
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuunia Pokaż wiadomość
Cześć, właśnie skończył mi się korektor Maybelline anti-age, ale widzę, że będzie dostępny od października w Rossmanach od października. Macie jakieś dokładniejsze informacje na ten temat, jakieś przecieki? ;-) Nie wiem czy się wstrzymać czy zamówić przez Internet.
Dostępne są, tylko jak już ktoś pisał niedostępne online
http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...ml,420489,7171
pewnie trzeba w sklepach szukać.

Od listopada będzie taki
http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...ml,422168,7171
Ten drugi ma różowawy odcień do neutralizacji cieni? Na YT polecają ale sama już nie wiem który z nich Wydaję mi się, że ten drugi często widziałam.

Cytat:
Napisane przez Karolajna1_9_8_9 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Nie wiem, czy któraś z Was pisała, ale dostępne są już róż, rozświetlacz i bronzer z Lovely z serii Ombre. Dodatkowo są teraz w promocji, więc jak kogoś interesują, to można je dorwać za naprawdę śmieszne pieniądze po północy
Tylko są niedostępne online i jak tego nie zmienią to nici z takiego planu.

Cytat:
Ja mam odwrotne doswiadczenia. Kiedy mialam tlusta, tradzikowa skore sprawdzal sie swietnie. Teraz mam cerę sucha, kupilam go ponownie po kilku latach,bo mialam bardzo pozytywne doswiadczenia i znacznie bardziej oksydowal. Malo tego- mam generalnie sucha skore takze rąk, w dni kiedy bardziej zaniedbalam nawilzanie dloni kremem i byly one suche, a podklad wylewam zawsze najpierw na wierzch dloni- po kilku sekundach byl on natychmiast o kilka tonow ciemniejszy. Natomiast w dni kiedy dlonie mialam nawilzone- na dloni nie oksydowal.
Oksydacja może zależeć od kliku czynników: podkład sam z siebie może się utleniać, albo nasza skóra ma niewłaściwe pH albo też od zmieszania z sebum, albo podkład wchodzi z reakcje z innymi kosmetykami, które były wcześniej nałożone. U każdego może być inaczej.
Tak czy inaczej najlepiej po myciu skórę potraktować tonikiem i wyrównać jej pH. Nawet czytałam o tym że po myciu np. mydłem czy kosmetykiem z SLS (w takich kosmetykach znajduje się sód, który jest pierwiastkiem mocno zasadowym i podnosi pH) trzeba sporo odczekać i tez pH wyrównać, żeby sens miało używanie serum z witaminą C, bo ono potrzebuje niskiego, żeby w ogóle coś robiło.

Także kluczem do dobrze wyglądającego podkładu na buzi jest odpowiednia pielęgnacja

Mi osobiście oksydował na tłustej Healthy Mix 52, ale mam wrażenie, ale on już ciemnieje po wydostaniu się z buteleczki i sam w sobie najjaśniejszy nie jest. Catrice HD tak minimalnie.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Miałam nie kupować na promocji nic poza podkładem ale stwierdziłam, że może w końcu nauczę się robić kreski - podejście nie wiem już które Nie mówiąc już o tym, że jedną powiekę mam opadającą i kreski zawsze wychodzą nierówno - jedna wyżej, druga niżej.
Polećcie jakiś dobry eyeliner w kałamarzu. Miałam już eyelinery w pisaku i w żelu ale strasznie szybko wysychały.
Obejrzałam multum filmików na yt jak robić kreski ale nadal nie mogę poradzić sobie z jedną rzeczą - mam długie rzęsy i za każdym razem, kiedy rysuję kreski, paćkam je tym tuszem Jakieś porady co zrobić, żeby tego uniknąć?

A filmik Aleandry widziałaś?
https://www.youtube.com/watch?v=9cdcp9IFV-A

Kwestia odpowiedniego przechylenia głowy, od kiedy stosuję jest mi łatwiej, a generalnie z kreskami sobie radziłam wcześniej
W kałamarzu Maybelline Master Ink mam Satin. Co do upaćkania rzęs to niestety nie ma jakiejś metody, jedynie przed tuszowaniem rzęs najlepiej je przeczesać i rozdzielić grzebykiem najlepsze takie z igiełkami np. z Inglota.

Cytat:
Napisane przez Sawanl Pokaż wiadomość
Orientujecie się czy jak będą przeceny minus 49% w rossmanie to obejmie też to lakiery hybdyrowe?
Bo mam ochotę na te z eveline i kinetics
Myślę że tak.

Cytat:
Ueee, a u mnie większość rzeczy z promocji to były nowości, niby "od października".
A tak kupię tylko kilka rzeczy - puder bananowy wibo, eyeliner w kremie maybelline, tusz do rzęs maybelline i korektor affinitone, szminkę k'lips i może jakąś paletę wibo (ale nie wiem czy cieni, czy rozświetlaczy, czy do konturowania) , tak w ramach rozpieszczenia samej siebie.

Szukam w miarę chłodnego bronzera (inny niż nubian dessert). Chodzi o to, że mam paletę wibo 3 steps. Tam jest ciepły bronzer. Chcę go wydłubac i wsadzić na jego miejsce inny.
Ale chcesz go rozkruszyć i wprasować na nowo inny? Ja polecam Inglot 505, ale wypraska Ci się nie zmieści, ma inny kształt, ale da się go alkoholem scalić, bo mi się jego końcówka pokruszyła i go ratowałam, żeby zużyć do końca. Teraz w wyprasce z Inglata mam końcówkę broznera z W7.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 17:09   #4153
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Revlon niestety tylko w wybranych i tylko stacjonarnie. Ilekroć jest promo na kolorówkę żałuję, że tak jest.
Nie tylko Revlon bo i Bell, Eris, Deborah itp Jak z zamówień za pomocą kuriera to rozumiem to z odbiorem w danym sklepie nie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Miałam nie kupować na promocji nic poza podkładem ale stwierdziłam, że może w końcu nauczę się robić kreski - podejście nie wiem już które Nie mówiąc już o tym, że jedną powiekę mam opadającą i kreski zawsze wychodzą nierówno - jedna wyżej, druga niżej.
Polećcie jakiś dobry eyeliner w kałamarzu. Miałam już eyelinery w pisaku i w żelu ale strasznie szybko wysychały.
Obejrzałam multum filmików na yt jak robić kreski ale nadal nie mogę poradzić sobie z jedną rzeczą - mam długie rzęsy i za każdym razem, kiedy rysuję kreski, paćkam je tym tuszem Jakieś porady co zrobić, żeby tego uniknąć?
Wiesz co, ja też mam opadające powieki (prawą bardziej) i co do eyelinera to mam Maybellin w kałamarzu i się odbija na górnej powiece i jakiś w pisaku (z Ali ), ktory swoja drogą jest fajny.
Najlepiej mi się uzywało Eveline 2000 procent. Jednak teraz planuję kupić ten Celebrites/Celebre ? (ze złotą zakrętką), ma on miękki pędzelek i myślę, że będzie się nim lepiej malowało ...a jak nie to przełożę z tego 2000 procent bo nie wyrzucałam
Stary 2017-10-02, 17:44   #4154
julietta83
Zakorzenienie

dostępna już u Was paleta the Rock od maybelline? u mnie nie ma i nie wiem czy szukać gdzieś indziej, a online niedostępna
lubię nawet wersję z brązami, różowa mi się nie podoba, bo ma tylko jeden matowy cień
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 17:48   #4155
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

Cytat:
Maybelline The Nudes, bardzo fajna i uniwersalna paletka, siostra dostała w prezencie i umie z tych cieni zrobić makijaż na każdą okazję, czasami pomaluje mnie i mi się podobają te kolory, a jestem maruda jeśli chodzi o makijaż oczu, bo lubię naturalność
Jakościowo bardzo fajna, długo się cienie trzymają(na bazie, mam trudne powieki).

Ja zachorowałam na Rimmel London Nudes Calling i będę marudzić Mikołajowi o nią, nawet jeśli cieni używam rzadko-kolory jednak są przepiękne
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 18:15   #4156
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Nie tylko Revlon bo i Bell, Eris, Deborah itp Jak z zamówień za pomocą kuriera to rozumiem to z odbiorem w danym sklepie nie

Wiesz co, ja też mam opadające powieki (prawą bardziej) i co do eyelinera to mam Maybellin w kałamarzu i się odbija na górnej powiece i jakiś w pisaku (z Ali ), ktory swoja drogą jest fajny.
Najlepiej mi się uzywało Eveline 2000 procent. Jednak teraz planuję kupić ten Celebrites/Celebre ? (ze złotą zakrętką), ma on miękki pędzelek i myślę, że będzie się nim lepiej malowało ...a jak nie to przełożę z tego 2000 procent bo nie wyrzucałam
Ja mam trochę opadającą, czasem mi ogonek ciężko wyrysować było, ale z tym filmikiem co wyżej wkleiłam to łatwiej idzie no i ten z Maybelline się nie odbija, ale trzeba dać chwilę żeby zastygł. Jak się go zmywa to schodzi takimi kawałeczkami.

Dziś zaczęłam kurację miśkami i wcale nie są takie straszne jak pisałyście Pogryzłam dokładnie, pomarańcz gdzieś przebija się, ale tak to miałam wrażenie że niczym nie smakują.

Pytanie mam, podkłady z Pupy dobre są? Ktoś ma, używa?
Stary 2017-10-02, 18:34   #4157
matumaini
TU i TAM

Cytat:
mam palette maybelline ta w rozowym opakowaniu, jeden cien sam mi wypadl, drugi tez zaczyna sie sypac, bardzo mala pojemnosc pojedynczego cienia
tak 4/10 dla mnie
matumaini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 18:56   #4158
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matumaini Pokaż wiadomość
mam palette maybelline ta w rozowym opakowaniu, jeden cien sam mi wypadl, drugi tez zaczyna sie sypac, bardzo mala pojemnosc pojedynczego cienia
tak 4/10 dla mnie
Ja widziałam ich swatche no i mnie nie powaliły. Chyba lepiej odłożyć kasę na Zoeva. Bo w sumie tanie te palety nie są i do Zoeva tylko z tak 30 zł od ceny regularnej tej palety brakuje.
Stary 2017-10-02, 19:34   #4159
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:

Zgadzam się

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Ja mam trochę opadającą, czasem mi ogonek ciężko wyrysować było, ale z tym filmikiem co wyżej wkleiłam to łatwiej idzie no i ten z Maybelline się nie odbija, ale trzeba dać chwilę żeby zastygł. Jak się go zmywa to schodzi takimi kawałeczkami.

Dziś zaczęłam kurację miśkami i wcale nie są takie straszne jak pisałyście Pogryzłam dokładnie, pomarańcz gdzieś przebija się, ale tak to miałam wrażenie że niczym nie smakują.

Pytanie mam, podkłady z Pupy dobre są? Ktoś ma, używa?
Ja nadal biję się z myślami, czy otwierać miśki czy puścić dalej z powodu smaku Nie mam konkretnych problemów z włosami, więc to by było tylko w celu ewentualnego wzmocnienia (nie przyjmuję żadnych innych suplementów obecnie), ale jak mam się męczyć to nie widzę sensu.
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 19:53   #4160
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ja widziałam ich swatche no i mnie nie powaliły. Chyba lepiej odłożyć kasę na Zoeva. Bo w sumie tanie te palety nie są i do Zoeva tylko z tak 30 zł od ceny regularnej tej palety brakuje.
No ale promocja się zbliża więc będzie można ja dorwać za około 25 zł lub mniej, a wizażanka wyżej napisała, że ma kartę do wykorzystania, no chyba że jej termin się kończy wcześniej.

Gdybym miała coś wybrać z cienie to pewnie Wibo Modern albo Neutral
jest już cena http://www.rossmann.pl/Produkt/Wibo-...-g,419845,7162
któraś z palet Maybelline The Nudes
albo to http://www.rossmann.pl/Produkt/Eveli...-g,407691,7162

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77641886]Zgadzam się

Ja nadal biję się z myślami, czy otwierać miśki czy puścić dalej z powodu smaku Nie mam konkretnych problemów z włosami, więc to by było tylko w celu ewentualnego wzmocnienia (nie przyjmuję żadnych innych suplementów obecnie), ale jak mam się męczyć to nie widzę sensu.[/QUOTE]

Zjadłam dwa jeden po drugim, im bardziej rozgryzałam tym mniej to miało jakikolwiek smak. Nie ruszyły mnie totalnie, a mam wrażliwe kubki smakowe i nie wszystkim się zajadam
Najprostszy sposób, żeby przełknąć coś czego nie lubicie, a z pewnych powodów musicie zażyć to zatkać nos
Stary 2017-10-02, 19:54   #4161
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matumaini Pokaż wiadomość
tak 4/10 dla mnie
Czytalam, ze ta w rozowym opakowaniu jestbduzo gorsza niz ta the nudes. Same sprzeczne opinie, zycie jest trudne nawet przy wyborze paletki
Mimo wszystko sie skuszę. Za 25 zlotych mnie jednak kusi, choc nie umiem malowac powiek
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 20:25   #4162
Konto usunięte

Cytat:
No ale promocja się zbliża więc będzie można ja dorwać za około 25 zł lub mniej, a wizażanka wyżej napisała, że ma kartę do wykorzystania, no chyba że jej termin się kończy wcześniej.

Gdybym miała coś wybrać z cienie to pewnie Wibo Modern albo Neutral
jest już cena http://www.rossmann.pl/Produkt/Wibo-...-g,419845,7162
któraś z palet Maybelline The Nudes
albo to http://www.rossmann.pl/Produkt/Eveli...-g,407691,7162

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Zjadłam dwa jeden po drugim, im bardziej rozgryzałam tym mniej to miało jakikolwiek smak. Nie ruszyły mnie totalnie, a mam wrażliwe kubki smakowe i nie wszystkim się zajadam
Najprostszy sposób, żeby przełknąć coś czego nie lubicie, a z pewnych powodów musicie zażyć to zatkać nos
Dzięki
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 20:31   #4163
fehn
Zadomowienie

Ja mam bardzo wrażliwe kubki smakowe, te miski to nie jest jakaś smakowa tragedia. Nie są smaczne, ale tez daleko im do obrzydliwych.
Gdzieś na opakowaniu jest informacja że należy je pogryź? czytałam i nie znalazłam

fehn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-10-02, 20:36   #4164
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77641886]
Ja nadal biję się z myślami, czy otwierać miśki czy puścić dalej z powodu smaku Nie mam konkretnych problemów z włosami, więc to by było tylko w celu ewentualnego wzmocnienia (nie przyjmuję żadnych innych suplementów obecnie), ale jak mam się męczyć to nie widzę sensu.[/QUOTE]

Nie wiem czy zalecają popijać ten suplement wodą, ale jeśli nie ma przeciwwskazań to rozdrobnić miśka, do buzi, wziąć szklankę wody i połknąć z wodą. Ja tak robię z czosnkiem
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 21:12   #4165
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fehn Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo wrażliwe kubki smakowe, te miski to nie jest jakaś smakowa tragedia. Nie są smaczne, ale tez daleko im do obrzydliwych.
Gdzieś na opakowaniu jest informacja że należy je pogryź? czytałam i nie znalazłam

U mnie jest, po angielsku tam gdzie informacja o dwóch misiach dziennie
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7764368 1]Nie wiem czy zalecają popijać ten suplement wodą, ale jeśli nie ma przeciwwskazań to rozdrobnić miśka, do buzi, wziąć szklankę wody i połknąć z wodą. Ja tak robię z czosnkiem [/QUOTE]
Hehe ciekawy sposób. Chyba nie ma przeciwwskazań
Stary 2017-10-02, 21:35   #4166
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
mam akurat kartę podarunkową, którą chciałabym wykorzystać bo się jej termin ważności zbliża... więc wszystko poza rossmanem odpada
Kartą podarunkową nie zapłacisz na promocji 49/55 (przynajmniej tak było przy poprzednich promocjach, bo chciałam zapłacić), ale może nie planujesz z niej korzystać przy tej promocji, tak pomyślałam, że napiszę to sobie sprawdź dokładnie
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 21:50   #4167
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Kartą podarunkową nie zapłacisz na promocji 49/55 (przynajmniej tak było przy poprzednich promocjach, bo chciałam zapłacić), ale może nie planujesz z niej korzystać przy tej promocji, tak pomyślałam, że napiszę to sobie sprawdź dokładnie
Eeeee ja nieraz płaciłam właśnie przy takiej promocji nawet rok temu
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-10-02, 21:57   #4168
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Eeeee ja nieraz płaciłam właśnie przy takiej promocji nawet rok temu
To dziwne, bo ja nie mogłam, napisałam do nich i odpisali, że nie można korzystać z kart podarunkowych przy takiej promocji 49 czy 2+2
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 22:01   #4169
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
To dziwne, bo ja nie mogłam, napisałam do nich i odpisali, że nie można korzystać z kart podarunkowych przy takiej promocji 49 czy 2+2
Kijowo, bo też mam kartę
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 22:05   #4170
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Cytat:

(...)
Tylko są niedostępne online i jak tego nie zmienią to nici z takiego planu.
(...)
Faktycznie, dopiero zwróciłam na to uwagę... Nie przyszło mi do głowy, że skoro jest już ustalona konkretna cena i do tego nawet wszystkie trzy produkty objęli promocją, to nie da rady on-line zamówić

Wystarczy Karolina
Karolajna1_9_8_9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości