|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Dzięki dziewczyny. Kupię Eveline na próbę. A poradzicie coś na upaćkane rzęsy? Choćbym nie wiem jak je "przyklepała" przed malowaniem kreski to i tak się cholery ubrudzą i potem ciężko dobrze tusz nałożyć.
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2017-10-02 o 14:25 |
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7759118 1]Może mi któraś z Was napisać czy te pilniczki są ostre i gruboziarniste, czy też nieco drobniejsze i delikatniejsze? Bo oczywiście informacji o gradacji nie podają
http://www.rossmann.pl/Produkt/For-Y...szt,98941,5845 http://www.rossmann.pl/Produkt/For-Y...szt,98663,5845[/QUOTE] Ten czarny jest ok, ostry, ale tych różowo-czerwonych pilników bym nie kupowała bo papier jest strasznie cienki i szybko taki pilnik nadaje sie do wyrzucenia. Poza tym Ross ma strasznie drogie te pilniki. |
|
|
|
#4143 |
|
Konto usunięte
|
Widziałam dziś w rossmannie kartonowy stand marki Christian Laurent - podkład, płyn micelarny, odżywka do rzęs, kremy do twarzy i ciała. Podkład jest mineralny, w płynie, opakowanie z pipeta. Na ręce wydawał sie mocno wygładzający. Najjaśniejszy odcien różowiutki
![]() Pomacalam tez Jemioła, wielkie meh. Torebki juz były lekko podniszczone i ufafalone, a kolekcja w sklepach od przedwczoraj przecież. |
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyście miały kupic na prezent komuś paletkę z cieniami, to co byście wybrały? bez względu na cenę, byleby była z rossmana. Szukam i widzę mnóstwo sprzecznych opinii o wibo zwłaszcza a nie chcę badziewia komuś dać. chodzi mi o makijaż dzienny czyli głównie nude kolory, ale też nie pogniewam się jeśli byłoby coś błyszczącego żeby na wesele cos ekstra sobie strzelić taką paletką
albo jakiś must have cienie/słoiczki z cieniami do powiek mi ktoś może polecic?
|
|
#4145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
-55% jest jednorazowo (z aplikacją) jeśli chcesz potem coś jeszcze dokupić to następne zakupy już -49%
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;77635806]Widziałam dziś w rossmannie kartonowy stand marki Christian Laurent - podkład, płyn micelarny, odżywka do rzęs, kremy do twarzy i ciała. Podkład jest mineralny, w płynie, opakowanie z pipeta. Na ręce wydawał sie mocno wygładzający. Najjaśniejszy odcien różowiutki ![]() Pomacalam tez Jemioła, wielkie meh. Torebki juz były lekko podniszczone i ufafalone, a kolekcja w sklepach od przedwczoraj przecież.[/QUOTE] Pomacałam Jemioła sorry nie mogłam się powstrzymać Ten podkład mineralny to pewnie jest mineralny tylko z nazwy? |
|
|
|
#4147 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
mam akurat kartę podarunkową, którą chciałabym wykorzystać bo się jej termin ważności zbliża... więc wszystko poza rossmanem odpada
|
|
#4149 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Wibo to u mnie nic poza zelem brazowym do brwi sie nie sprawdzilo, takze nie ryzykowalabym zakupu tego na prezent.
|
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- właśnie w tym kierunku chyba będę szła... myślę jeszcze o rimmelowej i max factor, ale nie miałam okazji ich "wymacać sama" i szukam opinii o nich
|
|
|
#4152 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...ml,420489,7171 pewnie trzeba w sklepach szukać. Od listopada będzie taki http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...ml,422168,7171 Ten drugi ma różowawy odcień do neutralizacji cieni? Na YT polecają ale sama już nie wiem który z nich Wydaję mi się, że ten drugi często widziałam. Cytat:
i jak tego nie zmienią to nici z takiego planu.Cytat:
Tak czy inaczej najlepiej po myciu skórę potraktować tonikiem i wyrównać jej pH. Nawet czytałam o tym że po myciu np. mydłem czy kosmetykiem z SLS (w takich kosmetykach znajduje się sód, który jest pierwiastkiem mocno zasadowym i podnosi pH) trzeba sporo odczekać i tez pH wyrównać, żeby sens miało używanie serum z witaminą C, bo ono potrzebuje niskiego, żeby w ogóle coś robiło. Także kluczem do dobrze wyglądającego podkładu na buzi jest odpowiednia pielęgnacja ![]() Mi osobiście oksydował na tłustej Healthy Mix 52, ale mam wrażenie, ale on już ciemnieje po wydostaniu się z buteleczki i sam w sobie najjaśniejszy nie jest. Catrice HD tak minimalnie. Cytat:
A filmik Aleandry widziałaś? https://www.youtube.com/watch?v=9cdcp9IFV-A Kwestia odpowiedniego przechylenia głowy, od kiedy stosuję jest mi łatwiej, a generalnie z kreskami sobie radziłam wcześniej ![]() W kałamarzu Maybelline Master Ink mam Satin. Co do upaćkania rzęs to niestety nie ma jakiejś metody, jedynie przed tuszowaniem rzęs najlepiej je przeczesać i rozdzielić grzebykiem najlepsze takie z igiełkami np. z Inglota. Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4153 | ||
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
Cytat:
), ktory swoja drogą jest fajny.Najlepiej mi się uzywało Eveline 2000 procent. Jednak teraz planuję kupić ten Celebrites/Celebre ? (ze złotą zakrętką), ma on miękki pędzelek i myślę, że będzie się nim lepiej malowało ...a jak nie to przełożę z tego 2000 procent bo nie wyrzucałam
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
dostępna już u Was paleta the Rock od maybelline? u mnie nie ma i nie wiem czy szukać gdzieś indziej, a online niedostępna
![]() lubię nawet wersję z brązami, różowa mi się nie podoba, bo ma tylko jeden matowy cień |
|
|
|
#4155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakościowo bardzo fajna, długo się cienie trzymają(na bazie, mam trudne powieki). Ja zachorowałam na Rimmel London Nudes Calling i będę marudzić Mikołajowi o nią, nawet jeśli cieni używam rzadko-kolory jednak są przepiękne
|
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś zaczęłam kurację miśkami i wcale nie są takie straszne jak pisałyście Pogryzłam dokładnie, pomarańcz gdzieś przebija się, ale tak to miałam wrażenie że niczym nie smakują. Pytanie mam, podkłady z Pupy dobre są? Ktoś ma, używa? |
|
|
|
|
#4157 | |
|
TU i TAM
|
Cytat:
tak 4/10 dla mnie |
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam ich swatche no i mnie nie powaliły. Chyba lepiej odłożyć kasę na Zoeva. Bo w sumie tanie te palety nie są i do Zoeva tylko z tak 30 zł od ceny regularnej tej palety brakuje.
|
#4159 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam konkretnych problemów z włosami, więc to by było tylko w celu ewentualnego wzmocnienia (nie przyjmuję żadnych innych suplementów obecnie), ale jak mam się męczyć to nie widzę sensu.
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym miała coś wybrać z cienie to pewnie Wibo Modern albo Neutral jest już cena http://www.rossmann.pl/Produkt/Wibo-...-g,419845,7162 któraś z palet Maybelline The Nudes albo to http://www.rossmann.pl/Produkt/Eveli...-g,407691,7162 ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77641886]Zgadzam się Ja nadal biję się z myślami, czy otwierać miśki czy puścić dalej z powodu smaku Nie mam konkretnych problemów z włosami, więc to by było tylko w celu ewentualnego wzmocnienia (nie przyjmuję żadnych innych suplementów obecnie), ale jak mam się męczyć to nie widzę sensu.[/QUOTE]Zjadłam dwa jeden po drugim, im bardziej rozgryzałam tym mniej to miało jakikolwiek smak. Nie ruszyły mnie totalnie, a mam wrażliwe kubki smakowe i nie wszystkim się zajadam ![]() Najprostszy sposób, żeby przełknąć coś czego nie lubicie, a z pewnych powodów musicie zażyć to zatkać nos
|
|
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko sie skuszę. Za 25 zlotych mnie jednak kusi, choc nie umiem malowac powiek
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam bardzo wrażliwe kubki smakowe, te miski to nie jest jakaś smakowa tragedia. Nie są smaczne, ale tez daleko im do obrzydliwych.
Gdzieś na opakowaniu jest informacja że należy je pogryź? czytałam i nie znalazłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4164 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77641886]
Ja nadal biję się z myślami, czy otwierać miśki czy puścić dalej z powodu smaku Nie mam konkretnych problemów z włosami, więc to by było tylko w celu ewentualnego wzmocnienia (nie przyjmuję żadnych innych suplementów obecnie), ale jak mam się męczyć to nie widzę sensu.[/QUOTE]Nie wiem czy zalecają popijać ten suplement wodą, ale jeśli nie ma przeciwwskazań to rozdrobnić miśka, do buzi, wziąć szklankę wody i połknąć z wodą. Ja tak robię z czosnkiem
|
|
|
|
#4165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tam gdzie informacja o dwóch misiach dziennie ![]() [1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7764368 1]Nie wiem czy zalecają popijać ten suplement wodą, ale jeśli nie ma przeciwwskazań to rozdrobnić miśka, do buzi, wziąć szklankę wody i połknąć z wodą. Ja tak robię z czosnkiem [/QUOTE]Hehe ciekawy sposób. Chyba nie ma przeciwwskazań
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

albo jakiś must have cienie/słoiczki z cieniami do powiek mi ktoś może polecic?

Dzieki,ze mi napisałaś to sobie zainstaluję
sorry nie mogłam się powstrzymać

i jak tego nie zmienią to nici z takiego planu.
), ktory swoja drogą jest fajny.