![]() |
#1321 | |
Raczkowanie
|
Dot.: KOSMETOLOGIA WSZPZiU
Cytat:
![]() ![]()
Studentka kosmetologii ![]() "jeśli już mam spadać, niechaj będzie to naprawdę z wysoka" http://omnivia.pl ‘O dziwo, czas, który goi rany, pokazał też, że w życiu można kochać więcej niż jedną osobę.’ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Raczkowanie
|
no to ciesze się niezmiernie, że CI ulżyło, ale może naucz się radzić ze swoimi frustracjami w inny sposób? czytam wątek od jakiegoś czasu, więc nie urwałam się jak filip z konopii, najwyraźniej przoeczyłaś moje wcześniejsze wpisy.
i nikt nie prosił Cię o ocenianie mnie, nie jestes tu od tego. z mojej strony tyle na ten temat. na zakończenie życze Wam powodzenia na wybranej przez Was uczelni i na przyszłośc trochę więcej kultury i ogłady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() i z rozumienim tez nie umiesz. bo napisalam ze NIE bede cie oceniac ![]() a za zyczenia NIE DZIEKUJEMY. nie chcemy zapeszyc;/ ![]()
Studentka kosmetologii ![]() "jeśli już mam spadać, niechaj będzie to naprawdę z wysoka" http://omnivia.pl ‘O dziwo, czas, który goi rany, pokazał też, że w życiu można kochać więcej niż jedną osobę.’ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Poprostu wręcz nie moge się powstrzymać żeby się nie wtrącić;/ Rashly.. Twoje wypowiedzi przekraczają pewna granice;/ Nie rzucaj się tak do niej. To jest forum. KAżdy ma prawo na nim pisac. Ale żeby wyśmiewać koleżanke;/ Bluzgać ją słownie;/ Poprostu katastrofa.
Nie chciałam się wtrącać ale taki poziom poprostu odrzuca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
BAN stały
|
Dziewczyny,jestem w ogromnej potrzebie.Mam nadzieje,ze znajdzie sie na forum jakas wspaniala dusza i mi pomoze.Sprawa jest prosta,potrzebuje PILNIE ''szkolnych" metalowych bagietek do henny.Uzaleznilam sie od nich i strasznie mecze sie z jakimis szklanymi,plastikowymi i innymi tego typu wynalazkami.Niestety mieszkam we Francji,w Poznaniu nie mam nikogo,kto moglby podjechac do szkoly i kupic je dla mnie w sklepiku.Pozostaloby tylko wyslac je poleconym za pobraniem na adres mojej mamy a ona mi je wysle do Francji.Zadnego oszustwa ani ryzyka.Tylko troche fatygi.
Bardzo goraco prosze Was o pomoc,mam nadzieje,ze znajda sie jakies wspaniale Wizazanki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
betka zamow przez allegro, sa bagietki identyko ja te ze szkoly...
rashly niestey malo kto odroznia kosmetyczke od kosmetologa..i my tego nie zmienimy.... czy ktos wybiera sie na dni otwarte w ta sobote??????????????????? ???
![]() |
#1327 |
Raczkowanie
|
spoko.. skoro to sa razace wypowiedzi.. ok. w ogole nie bede pisac. i jeszcze 3 pkt karne.. fajnie.. to gdzie mam jej napisac ze nie podoba mi sie to co ona pisze? w wiadomosci prywatnej?
przepraszam bardzo skoro tak strasznie sie oburzylisci moim slownictwem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
BAN stały
|
Sprawdzilam,ale one nie sa identyczne....niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Nie dostałaś karniaków za to że napisałaś ze nie podoba Ci się to co ona pisze. Dostałaś za swoją "kulturę" wypowiedzi. Co racja to racja: takim słownikiem mogłas posłuchiwać się na PW. A nie na kulturalnym forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo w ten sposób sie nie dyskutuje!!!!! Równie dobrze, biorac przykład z Ciebie,(wysmiewasz sie z niewiedzy innej wizazanki, jej ambicji itp) ja mogłabym tu publicznie wysmiac a)twoja kulture osobista b)twoja niewiedze w zakresie poprawnej polszczyzny ale nie robie tego, bo wszystko ma swoje granice. Mysle, ze należałyby sie przeprosiny. Dziewczyna nic tak naprawde złego nie napisała, nie palneła żadnej gafy(nie sadze by myliła zawód kosmetyczkki i kosmetologa), nie obraziła cie, nie wysmiała, bys drwiła z niej na forum publicznym. No wybacz, ale podobnie jak kolezanka wyzej, nie mogłam przejsc obojetnie wobec takiego zachowania. Nie dziwie sie tez, ze dostałas punkty karne. Sama zgłosiłam ZP. I zapewne jeszcze wiele innych Wizażanek. Nie miej do nas o to pretesji. Takie tu reguły panuja. I w tym przypadku, jak widzisz, nie są po to, by je łamac. Pozdrawiam.( w moim 1000 poscie ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 |
Raczkowanie
|
no to dostalam za swoja niewiedze w zakresie poprawnej polszczyzny...moglas chociaz podac przyklad bo raczej nie robie takowych.. (chyba ze literowki)
i za to ze nie potrafie sie pochamowac przed wyrazeniem takiej a nie innej opinii.. mozemy juz skonczyc ten bezsensowny watek???bo zasniecamy tylko to forum. mam nadzieje ze jestescie dumne z tego ze zgloscilyscie to ZP ![]() pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Raczkowanie
|
Co wpisać w podaniu w miejscu 'na wydziale...' ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Raczkowanie
|
na wydziale w poznaniu ja pisalam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Raczkowanie
|
ja!!
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
i co bylyscie na dniach otwartych?? mowili cos nowego?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Raczkowanie
|
![]()
Drogie dziewczyny,
Czy na kosmetologii ucza Was microdermabrazji, IPL'u i glebokich peelingow (AHA, Jessner)? Niestety nie mam czasu zeby przejsc przez 45 stron tego watku, wiec nie wiem czy juz ktos o tym wspomnial... Dzieki z gory Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko do dziewczyn, ktore zaczely w zeszlym roku na wspia, ja odpadlam, poniewaz musialam zrobic licencje na cabin attendant i nie dalabym rady tego pociagnac, teraz mysle, aby zaczac owy kierunek i waham sie nad szkola, wszpziu, czy wspia, im wiecej nauki tym lepiej, jestem po fizyce na uam, takze nic nie jest mi grozne lol
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mikrodermabrazja jak najbardziej, peelingi AHA również, poza tym peelingi JADWIGA i NEODERMA |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Raczkowanie
|
nie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
hej a sluchalas moze co mowili o dietetyce? czy w ogole ja otworza??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Raczkowanie
|
oo no widzisz
![]() ![]() ![]() no wlasnie tez jestem ciekawa czy mowili cos o dietetyce fajnego... jak pamietasz to nap ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziekuje za odpowiedz,
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Raczkowanie
|
macie dziewczinka wszystko co jest w naszej szkole
![]() <PRACOWNIA KOSMETOLOGII> ROK I Sem.1 -henna (rzęs i brwi), -regulacja brwi, -manicure klasyczny i francuski, -pedicure klasyczny i francuski, -masaż kończyny górnej, -masaż kończyny dolnej Sem.2 -woskowanie całego ciała, -oczyszczanie twarzy (+darsonwalizacja, jontoforeza, galwanizacja), -brushing -masaż twarzy+szyi+dekoltu, -zabieg parafinowy ROK II Sem.3: -masaż pędzelkowy, -masaż punktowy, -masaż aromaterapeutyczny, -algi, -kwasy, -drenaż limfatyczny twarzy, -makijaż dzienny -przebijanie uszu Sem.4 -masaż piersi + zabieg, -zabieg na ciało, -drenaż limfatyczny ciała, -makijaż wieczorowy, -elektroliza, -kawitacja, -sonoforeza ROK III Sem.5 -makijaż etniczny, -makijaż fantazyjny, -masaż Ayurvedy, -charakteryzacja (klown i zwierzęta) -karta klienta, -metodyka kształcenia zawodowego. Sem.6 -charakteryzacja (gejsza, postarzanie, rany, oparzenia), -mikrodermabrazja, -analiza kolorystyczna, -stylizacja…
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
BAN stały
|
Niewiele sie zmienilo od moich czasow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o dietetyce w sumie nic szczegolnego nie mowili...czy otworza--niewiadomo..zalezy od liczby chetnych..... co do kosmetologi--nie martw sie miejsc nie zabraknie dla nikogo,,,,, p.s akda masz ta rozpiske czego bedziesz sie uczyla?
![]() |
![]() |
#1348 | |
Raczkowanie
|
no to zalezy od ilosci chetnych, jakos ta dietetyka wydawala mi sie malo zorganizowana... i duzo niepewnych drobnych informacji
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Raczkowanie
|
wejdz na stronie uczelni w plany lekcji. bedziesz wiedziala jak to wyglada.
a tu masz przedmioty: I rok studiów Kosmetologia pielęgnacyjna Anatomia Fizjologia Promocja zdrowia Histologia Biologia i genetyka Biofizyka Biochemia Fizjoterapia i masaż Język obcy Doraźna pomoc przedmedyczna Mikrobiologia Podstawy informacji naukowej z ochroną własności intelektualnej Chemia ogólna Technologie informacyjne Wychowanie fizyczne II rok studiów Kosmetologia Kosmetologia pielęgnacyjna, zachowawcza i upiększająca Dermatologia Patofizjologia Fizykoterapia Edukacyjne aspekty komunikacji społecznej Elementy psychologii Pedagogika Język obcy Chemia kosmetyczna Wychowanie fizyczne III rok studiów Medycyna estetyczna Podstawy żywienia z elementami dietetyki Podstawy chirurgii plastycznej Podstawy farmakologii i toksykologii Farmakognozja Pracownia kosmetyki z elementami metodyki kształcenia zawodowego Dermatologia Podstawy immunologii z elementami alergologii Podstawy zarządzania i kontroli jakości Podstawy ekonomii i prawa Sensoryka i środki zapachowe Estetyka Marketing i reklama Etyka zawodu Metodologiczne podstawy badań własnych Seminarium dyplomowe Seminarium dyplomowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.