|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Napisz cos wiecej, gdzie bedziesz miec wesele i co juz zalatwilas.
Pozdrawiam.[/quote] Wiec sprawa wyglada u mnie tak: na rok wczesniej(myslalam ze to duzo ![]() nastepnie kosciol Jozefa Robotnika (w Katedrze wolne terminy byly na godz.14-niestety zdecydowanie dla mnie za wczesnie)ale z obecnego jestem zadowolona(bylam tam kiedys starsza-3raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to tak chyba po krotce wyglada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Raczkowanie
|
izus123 dzięki za informacje
![]() ![]() wklejam zdjęcie TŻta w zakupionym garniturze, niestety jest słabej jakości bo aparat był ustawiony na robienie krajobrazów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Raczkowanie
|
upss zapomniałam zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Rozeznanie
|
Kalex,mam prosbe ,czy moglabys podac mi mamiery na p.Marte -kosmetyczke?
Nie wiem czy dobrze pamietam ale to chyba Ty tez masz slub u Jozefa?Napisz prosze jak tam wyglada sprawa z ksiedzem(tzn czy wiesz ktory bedzie Wam udzielal slubu?organista-ile mu placicie?i co z dekoracja?jesli wykonuja ja siostry to im tez sie potem,czy wczesniej cos placi? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Raczkowanie
|
FIU,fiu,niezly...ten garnitur oczywiscie
![]() A moje podsumowanie,hmm,nie,jesc ze nie,za malo mam zalatwione.Tak po krotce: Slub: Katedra godz.16 Wesele:Willa Magnat Alkohol:hurtownia RoMa Fryzura:moja niezastapiona fryzjerka "Studio Fryzury" Magdalena Sekowska Samochod:taty ![]() Orkiestra:AxisBand ![]() Fotografia:Marcin Chrusciel ![]() Kwiaty:moze u zony naszego fotografa czyli Pokusa ![]() Kamerzysta:Jaroslaw Silakiewicz i to na razie tyle. Zaproszen nie mam,sukni nie mam,butow,garnituru dla mojego przyszlego,autokaru....oj jjj,bedzie sie dzialo w lipcu,mam nadzieje,ze ze wszystkim zdaze ![]() WOW!!! Watek przeglada w te chwili 12 osob ![]() ![]() ![]() Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-03 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Raczkowanie
|
izus123 a gdzie jest ta hurtownia RoMa?? i jak tam sie kształtują ceny,bo my w tym tygodniu już chcemy kupić alkohol. Stawiamy na Wyborową, wczoraj patrzyliśmy w Tesco, kosztuje 19.99 zł, może jeszcze do Makro sie przejedziemy no i myślimy o hurtowni na Kolberga.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4118 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Doris: Na przymiarce jeszcze nie bylam bo jestem w trakcie zalatwiania dopiero formalnosci , z tego co wiem to sa takie terminy : 1) wizyta to pobranie miary na suknie ; 2) wizyta - przymiarka z butami i biustonoszem ,a potem to jeszcze jedna juz przy odbiorze sukni tak przynajmniej to wyglada u nich i tak przy najmniej mnie poinformowali ![]() Ale mysle , ze Tobie mogliby pojsc na reke wiedzac, ze jestes kilka razy w roku w kielcach Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
25-217 Kielce+48413629275. Zaznacz,ze interesuje Cie wieksza ilosc,na przyjecie weselne-zaoferuja Ci upust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, jak myślicie o której powinnam umówic się do kosmetyczki i fryzjera jak ślub mam o 18-tej.
Fenomenka 84 fajny garnitur, gdzie kupowaliście i ile płaciliście? My dopiero zaczynamy poszukiwania odpowiedniego garnituru, coś mi się wydaje, że bedą problemy, tzn. takiego koloru to ja nie chcę, taki fason mi nie odpowiada, ja chyba tego nie wytrzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Raczkowanie
|
Hurtownia alkoholi jest również w Nowinach - Alex, też mają przystępne ceny.
Jest jeszcze malutki sklep-hurtownia przy ulicy chyba Nowowiejskiej-oni też dają upusty jak kupuje się większe ilości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam pytanko,slyszalyscie cos o p.Marcie Fronczak-kosmetyczce(ona dojezdza do klienta-tylko)?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Raczkowanie
|
A czy w Ro&Ma sa tylko alkohole czy też napoje???
#4124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojjjjjjjj,bedzie sie dzialo,u mnie oczywiscie tez!Nie liczac moich zaproszen to jestesmy w takim samym punkcie i tyle jeszcze jest do zrobienia!Jestem tym wszystkim troszke przerazona,chcialabym byc na miejscu i zaczac juz dzialac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny-pomozcie!
Wiecie cos wiecej na temat salonu Sallambier -Sienkiewicza,przy h.Lysogory??? Prosze o rade ,czy mozna tam sie udac?Byla tam ktoras z Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
O wiem jak to jest jak sie nie mieszka w kraju tez mam taka sama sytuacje co prawda slub dopiero w lipcu 2009 ale trzeba pomyslec o wszystkim wczesniej zeby zdazyc podczas tych niezaczestych pobytów w domu. Ja poki co mam zamówiona sale, kamrzyste i fotografa w jednym, samochód i muzyke i jestem na etapie rozgladania sie za suknia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje za informacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Raczkowanie
|
Mimezis,Ro&Ma to rowniez hurtownia napoji.najlepiej tam zadzwonic i wypytac.my dostalismy dobre upusty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Nowowiejskiej sa upusty za alkohol 8% i do tego dostaje sie 2 kieliszki dla pary młodej...byłam nie dawno, ale uważam ze lepiej poszukać w innym miejscu bo tam mimo tego upustu nie jest tak tanio jak w innych hurtowniach
![]() |
#4133 |
Raczkowanie
|
bartolina garnitur kupiliśmy w Katarzynie na tym piętrze co suknie ślubne, tylko po przeciwnej stronie, byliśmy w różnych sklepach, ale w niektórych były bardzo wysokie ceny, a z jakością to różnie bywało, po zorientowaniu się co gdzie jest, wybraliśmy właśnie garnitur w Katarzynie, po pierwsze garnitury gdzie indziej,które praktycznie niczym się nie różniły, kosztowały ponad tysiąc złotych, po drugie w Katarzynie można zrobić wszystkie poprawki i dopasować idealnie garnitur, bo wysyłają go na poprawki do producenta, my jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. TŻ przymierzał najpierw ciemne garnitury, ale bardzo mu w takich nie do twarzy zdecydowaliśmy się więc na taki cappuccino bo w takim mu było najlepiej, garnitur jest w takie lekkie prążki z połyskiem, nie widać chyba za dobrze na zdjęciu tego, daliśmy za niego 680 zł do tego kupiliśmy kamizelkę z fularem i koszulę,
izus123 dzwoniłam dzisiaj do kilku hurtowni i w RoMa była Wyborowa pół litrowa po najniższej cenie( 18.59) także chyba tam zakupimy |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | ||
Zakorzenienie
|
haha Twój TŻ ma tą samą kamizelkę i musznik co mój
![]() też kupił te rzeczy plus koszulę i spinki w Katarzynie ![]() ![]() bo garnitur to kupił w takim małym sklepie z garniturami na ul.Sienkiewicza pod stacją PKP Cytat:
![]() tak,mamy ślub w Józefie - jeśli chodzi o księdza to możesz go sobie wybrać ; organista-płaci się go dodatkowo, ile sobie zaśpiewa dowiemy się pojutrze ![]() Cytat:
![]() a teraz...wklejam foty fryzury ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
Kalex fryzura bardzo fajna i widać ze porządnie wykonana, no i dzięki Tobie uspokoiłam sie co do wykonania i makijażu i fryzury
![]()
#4136 |
Raczkowanie
|
Fenomenka,ciesze sie,ze moglam pomoc
![]() Doriso,przykro mi,ale nic nie slyszlam o salonie Sallambier . Kalex,bardzo ladnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Raczkowanie
|
Kalex bardzo fajnie wyszła ta fryzura, ja też w Awangardzie będę się czesać i właśnie o czymś podobnym myślę bo takiego typowego koka nie chcę, a tak mi się bardzo podoba bo szyja troszkę zasłonięta a ja nie chce być tak bardzo roznegliżowana z tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy Ci to pomoże ale moja koleżanka tam chodziła sie obcinać i powiem ci że świetnie wyglądała a sprawdziła dużo fryzjerek i co ważne grzywkę dobrze obcina.
![]() |
#4139 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
dziękuje za miłe słowa;
fenomenka-mi też się podoba ten tył, bo własnie o coś takiego mi chodziło, o taką romantyczną fryzurkę ![]() ![]() ![]() ![]() siedziałam na fryzurze od 15 do 16.45, więc już na prawdziwej ślubnej to zejdzie z m.in.15 min.dłużej, bo jeszcze te spineczki będę miał wpinane no i więcej spinek będzie w głowie ![]() zapłaciłam 60 zł a teraz specjalna dedykacja dla mojej siostry-dziobaku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.