Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Notka

Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl Na tym forum znajdziesz wszystkie konkursy organizowane przez Redakcję.

Narzędzia
Stary 2017-10-03, 09:39   #121
ZuzaAnka
Raczkowanie

Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!

Tej jesieni poza klasyką, taką jak trencz i wygodne botki, chciałabym aby w mojej szafie zagościł hit sezonu, który w róznych formach przewija się w kolekcjach wszystkich marek. Mam na myślu marynarkę czy eleganckie spodnie w kratkę typu "overcheck".
Jest to motyw, który idealnie sprawdza się jesienią, dodając stylizacjom szyku. Sprawdzi się zarówno do biura, jak i do codzinnych stylizacji, dlatego na pewno znajdzie się w mojej szafie!
ZuzaAnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 10:04   #122
agutka 1623
Przyczajenie

Mój must have na tegoroczną jesień? Oj i tu by się zadziało. Mogłabym stworzyć powieść, i to kilkutomową. Bo tak jak jesień mam wiele barw i jak stuprocentowa kobieta wiele inspiracji. Na pewno obowiązkowo w jesiennej garderobie znajdzie się:
Stylizacja na szaro - dziewczęca sukienka z lekkim printem, ciepłe rajstopy i ramoneska rock and roll. Można tańczyć w złotych liściach.
Nieśmiertelny jeans - trochę lata wplatamy w jesień, niebieski płaszczyk, różowa chustka, luzackie okulary i swobodny jeans. Na długie spacery po parku.
Kolory jesieni - wtapiam się w pejzaż, rude dodatki, zielone rajstopy z musztardową sukienką, innym razem spodnie w zgnitej zieleni.
Wielkomiejski luz - wygodne spodnie, ciepła bluza i torba na zakupy. Idę zaszaleć.

Więcej niż słowa powiedzą moje stylizacje - kolaże mojego autorstwa, które wyrażają mój must have.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nowy folder.jpg (65,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niesmiertelny-jeans.jpg (66,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Nowy folder (2)1.jpg (63,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Nowy folder1.jpg (79,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylizacja-na-szaro.jpg (97,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wielkomiejski-luz.jpg (82,0 KB, 0 załadowań)

Edytowane przez agutka 1623
Czas edycji: 2017-10-13 o 10:14
agutka 1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 10:05   #123
veritas83
Przyczajenie

Mój musthave na tegoroczną jesień to zdecydowanie klasyk czyli beżowy płaszcz trencz zapinany na dwurzędowe guziki i wiązany w pasie, z wysokim kołnierzem, który ochroni mnie od wiatru. Jest do wg mnie bardzo kobiecy i ponadczasowy klasyk. poza tym obcisła czerwona spódnica za kolano do której pięknie będzie wyglądał czarny golf, ożywi mi ona szare dni, poprawi nastrój i doda energii, dlaczego tylko latem możemy nosić się kolorowo
veritas83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 10:16   #124
panti2
Przyczajenie

Oczywiście, że must have to ciepłe majty a la Bridget Jones - wygoda ponad wszystko. Do tego długi, ciepły wełniany sweter ze skrupulatnie dobranymi skarpetami w słodkie owieczki i szalik o tak szal... Musi być długi z mega frędzlami.Kiedy się stresuję robię z nich warkocze. Pozdrawiam
panti2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 10:52   #125
Dziadova1
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2017

Nie do końca wierzę w totalną uniwersalność ,,10 rzeczy, które powinna mieć każda kobieta", co nie przeszkadza mi mieć słabość do jednej z nich: koszuli.
To jesienny must have, bo lekki i lejący materiał jeszcze pozwala czuć lato, ale w razie niespodziewanego ochłodzenia się, da się pogodzić z marynarką lub prawie zimowym, grubym swetrem.
Mam oko i na tę klasyczną, do biura, i kobiecą z wiązaniem i tą luźną i długą, która z wysokimi kozakami może wyglądać szalenie zadziornie. A wiecie, co lubię najbardziej? To, że wiem, że przyszłej jesieni również będzie moim must have
Dziadova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 11:37   #126
ANETA9113
Przyczajenie

Moim must have tej jesieni będą zamszowe botki w kolorze butelkowej zieleni albo bordowym, na słupku. Czytając opis nowej kolekcji Mrs. Velvet od razu przyszły mi na myśl własnie takie śliczne buty, do nich idealnie pasowałaby ołówkowa spódnica i dopasowany półgolf, całość idealnie dopełniła by pomadka w burgundowym kolorze i makijaż smokey eyes

Edytowane przez ANETA9113
Czas edycji: 2017-10-03 o 11:38
ANETA9113 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 11:52   #127
katiann
Przyczajenie

Mój must have na jesień – zapyta ktoś,
Musi to być bardzo miłego i ciepłego coś!
Bo jak ktoś jest takim jak ja zmarzluchem,
Jesienią nie zadowoli się pierwszym lepszym ciuchem.
A więc na cienkie bluzeczki muszę mieć milutkie sweterki,
Nie pogardzę także ciepłem futrzanej lub wełnianej kamizelki.
Jeśli sukienka – koniecznie z miękkiej dzianiny,
Podkreśla figurę i daje dużo ciepła, mówię Wam, dziewczyny.
Konieczny jest jeszcze płaszczyk wełniany,
Must have w szafie każdej jesiennej damy.
Miękki i ciepły szal dla ozdoby
I mój jesienny strój prawie już gotowy.
Na nogi jeszcze cieplutkie i nieprzemakalne eko - kozaczki,
Odpowiednie dla takiej jak ja ekomaniaczki.
A wszystko to w naturalnych kolorach brązu, beżu i rudości,
Wtedy na mej twarzy pogodny uśmiech gości.

Pozdrawiam ciepło i jesiennie
katiann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 12:01   #128
Emilia_Emka
Przyczajenie

Smile Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!

Mój must have na jesień to pewność siebie.
Z nią czuję się dobrze we wszystkim, co na siebie włożę, dzięki niej, mogę ubrać się na cebulkę, wyglądać jak kulka ze swetra, a wciąż jest mi z tym dobrze.
W dodatku to coś uniwersalnego- każdej kobiecie dobrze w pewności siebie, niezależnie od wieku, wagi, wzrostu czy kondycji włosów- pasuje każdemu.
Dzięki niej, nie muszę marznąć w imię pięknej stylizacji. Dzięki niej nie martwię się, czy warto iść w kaloszach, skoro leje jak z cebra, czy może jednak ładne botki, w których po wyjściu będę pływać.
Polecam na jesień każdej kobiecie
Emilia_Emka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 12:52   #129
mxxx1
Przyczajenie

Dla mnie musza byc kolorowe,grube rajstopy zakonczone eleganckimi botkami i bedace uzupelnieniem szalowego cieplego plaszcza w szalonym kolorze rozjasniajacym najbardziej pochmurny jesienny dzien Taki zestaw sprawia,ze zapominac o jesieni a czuje sie optymizmem kwitnaca wiosna

Weź udział w konkursie Dove i wygraj atrakcyjne nagrody!
mxxx1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 15:11   #130
agnesss880
Przyczajenie

Jestem mamą 9 miesięcznej Lilianki. Jak to mama - nie mam czasu na przygotowywanie wyszukanych kreacji jesiennych, zazwyczaj wybieram proste w obsłudze i nieskomplikowane zestawy, bo jak to przy małym dziecku, czas to pieniądz Jesień to czas imprez w mojej rodzinie, dlatego moim jesiennym must have jest kurtka o kroju żakietu LA'F Opal, którą znalazłam na stronie sklepu. Dlaczego? Bo jest idealna zarówno na poważną imprezę, jak i na urodziny A z moim trybem życia nie mam czasu na szukanie osobno żakietu i kurtki. Dlatego takie połączenie byłoby dla mnie idealne
agnesss880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 16:49   #131
Wero255
Przyczajenie

Post Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!

Moim tegorocznym jesiennym ''must have'' jest jesienny płasczyk. Jednak nie jest on jedyny. Chciałabym,żeby w mojej szafie znalazły się też bardzo modne kolory na tą jesień takie jak pomarańczowy czy brązowy.Szary,różowy też należą do kolorów które pojawiły się w kolekjach na jesień/zime 2017 i które chciałabym, żeby znalazły się w mojej szafie. Na czerwoną seksowną sukienkę też żadna kobieta nie będzie narzekać. Ważną rzeczą jest również torebka,która należy do rzeczy które kocham.Na każdy sezon staram się sprawić sobie taki prezent.Niestety mam bardzo dużo tych must have -ów i mam nadzieję , że mnie wesprzecie. Buziakiii
Wero255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 18:39   #132
lady9720
Przyczajenie

Moim must have jest spódnica w kratę czerwono-czarna,kozaki za kolano i długa marynarka w kolorze białym
lady9720 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 19:41   #133
agasam9
Przyczajenie

długi, gruby sweter i buty na grubym obcasie, muszę je mieć!
agasam9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 19:49   #134
Platynka88
Raczkowanie

Must have na jesień? Oczywiście, że płaszcz i to nie byle jaki!
Dobry jakościowo, aby w chłodne jesienne dni móc się otulić i poczuć odrobinę luksusu. O klasycznym fasonie, a zarazem przyciągający uwagę oryginalnym kolorem. To jest to czego mi trzeba tej jesieni.
Platynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 20:16   #135
emiliagreg
Raczkowanie

Mój jesienny must have???Zdecydowanie jakieś oryginalne, nieco szalone nakrycie głowy zgodne z obowiązującymi trendami mody. Jako że jesień to pora roku, która raczej w negatywny sposób rzutuje na nasze samopoczucie i na ulicach można zaobserwować całe rzesze ludzi, którzy chowają twarze w szalikach, ja zawsze staram się sama sobie dodać energii, stawiając na kolorowe dodatki. Kocham zwłaszcza wspomniane nakrycia głowy, które wyróżniają mnie jesienią z tłumu. Już sobie m.in. upatrzyłam markowy(troszkę "przydrogi") berecik w cudownej barwie pudrowego różu z ozdobnymi perełkami i kwiatowym motywem. Poza tym zakupiłam już dwa szale w kolorze żółtym i meksykańskiej czerwieni (czerwony kocham nad życie w różnych jego odcieniach) oraz trzy kominy. Nie podążam ślepo za modą raczej bawię się nią. Wybieram z obowiązujących trendów, to co naprawdę mi się podoba. W końcu po to mamy wolna wolę.
emiliagreg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-10-03, 20:21   #136
Graszka34
Przyczajenie

RAMONESKA – MÓJ MUST HAVE NA JESIEŃ.
Dziś trudno wyobrazić sobie damską garderobę bez kultowej ramoneski. Ta skórzana kurteczka jest niezwykle uniwersalna i doskonale nadaje się do wielu stylizacji. Sprawdza się doskonale na specjalne okazje, dodając charakteru eleganckiemu lookowi, a noszona na co dzień jest nie tylko stylowa, ale i praktyczna.
Graszka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 20:34   #137
zabciajs
Zakorzenienie

Kalosze, płaszcz przeciwdeszczowy i szal. Na cieplejsze dni ramoneska i znów szal
Stary 2017-10-03, 21:44   #138
ewa2903
Przyczajenie

Na pewno do płaszczyka w kolorze butelkowej zieleni nie może zabraknąć bordowych botków pasujących również do bordowego komina. Również moim zamiarem jest odświeżenie szafy kupując cudowny szaro jasny płaszczyk, sięgający przed kolano i wiązany w pasie z dość sporym kołnierzem. No i dopełnienie torebka-worek, najlepiej w kolorze czarnym, która pomieści niezbędne dla mnie rzeczy.
ewa2903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 00:08   #139
velouria
Przyczajenie

Moim must have jest zdecydowanie ramoneska! Uwielbiam zadziorny styl, łączenie elegancji z luzem sportowym, prostoty z zadziornością, stylu klasycznego z rockowym chaosem. Czerwień króluje na wybiegach projektantów dlatego moją już bardziej skonkretyzowaną odpowiedzią na jesienny must have jest czerwona ramoneska! Czerwień idealnie wyróżnia się na tle skąpanych w deszczu ulic, szarego nieba i burych kolorów. Dodaje pewności siebie i wygląda bardzo efektownie. Ramoneska pasuje zarówno do sukienki, spodni jako zamiennik marynarki oraz odpowiednio zestawiona do większości jesiennych looków. Nie znam osoby, której nie marzy się na jesień piękna czerwona RAMONESKA. Jest jak uśmiech jesieni do naszej garderoby <3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8FA8DAD2-5006-4581-8684-364D4DAB885A.jpg (196,0 KB, 7 załadowań)

Dziewczęta jeśli szukacie konsultantki AVONU z terenu Jaworzna - nieskromnie się polecam
mail: velouria@op.pl
velouria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 07:14   #140
atanazja20
Przyczajenie

Jesienią świat za oknem zmienia barwy, opuszczają nas żywe barwne kolory w zamian pojawiają się złote mieniace się w ostatnich promykach słońca kolory złota, brązu i czerwieni. Moja szafa przechodzi prawdziwą metamorfozę goszczą w niej ciepłe wełniane i kaszmirowe sweterki. Moją garderobę stanowią ubrania w kolorach : złoty, brązowy, żółty, purpurowy oraz czerwony. Mój absolutny must have na jesień to kaszmirowy kardigan w kolorze bordo z ręcznie wyszytymi kwiatami na plecach. Dodaje mi pewności siebie, kobiecości oraz podkreśla moją urodę. Moje stylizacje wyglądają w nim zjawiskowo, pasuje zarówno do spodni jak i do skórzanej spódnicy. Chroni mnie przez zimnymi podmuchami wiatru na spacerze, a mięciutki kaszmir przyjemnie otula moją skórę. Z dumą mogłabym prezentować go na "czerwonym dywanie", jego niepowtarzalny kolor i wzór przyćmiłby nie jedną stylizację.
atanazja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 07:41   #141
karola11
Wtajemniczenie

Mój must have na jesień to oversivowy sweterek,
Musi być ciepły niczym pulorewek,
Jesień lubi nas zaskoczyć,
Nie wiadomo co wtedy nosić,
Kiedy jesień wielkimi susami kroczy,
Stawiam koniecznie na sweterek uroczy,
Nie ponure barwy - tylko pastelowe,
Jesienne odcienie mogą być kolorowe,
Można go nosić na sposobów wiele,
Nic nie jest tak przyjemne na ciele,
Jak sweterek dobrego gatunku,
Dodający kobiecie wizerunku,
Otulający, przyjemny, kobiecy niesamowicie,
Czy tak samo, jak ja myślicie?
Stary 2017-10-04, 07:50   #142
faceBeauty
Przyczajenie

Moje must-have na te jesień, to zamszowe botki w kolorze wina. Od kilku sezonów poszukuje takich cudów w sklepach ale dopiero teraz widziałam je na jednej z wystaw sklepowych. Do tego ciepłe ponczo w szkodzką kratę i można czekać na zimę
faceBeauty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 08:36   #143
popilnuj
Raczkowanie

Must have? Rude włosy!
To już rytuał
Nie wyobrażam sobie jesiennej stylizacji bez "ognia" na głowie, bez tej drapieżności - kiedy za oknem monotonia i plucha; bez pazura, bez klasy, bez ponadczasowości do całej kolekcji ubrań jesiennych w szafie. Ten kolor, ta głębia - dodaje wszystkiemu smaku, dopełnia całość od A do Z i pozwala poczuć się pewną siebie. Czy spódnica ołówkowa, czy jeans z ramoneską, czy klasyczna mała czarna - przy rudości mojego must have jest idealnym wyjściem na jesienna chandrę.
popilnuj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-10-04, 08:51   #144
bb266
Przyczajenie

Moje "Must have" tej jesieni to niebanalne dodatki,kolorowa, oryginalna biżuteria, która ciekawie urozmaica stylizacje.Etniczne apaszki i szale, kolczyki oraz masywne bransoletki, pojemne torby i "gwiazdorskie" okulary to absolutne "must have". Jesienią stawiam także na złoto,które pasuje zarówno do wzorzystych kreacji jak również doskonale komponuje się z jasnym lub czarnym tłem. Złote dodatki nadają ubraniom nowego charakteru.Masywne naszyjniki, bransolety, paski i ogromne pierścionki doskonale sprawdzają się w wielu jesiennych stylizacjach
bb266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 08:58   #145
Frundek
Frundek

Mój must have na tegoroczną jesień to ciepły płaszczyk w jasnym, niebanalnym kolorze, jak wełniany płaszcz z paskiem L'AF Rose - cieplutki i w pięknym, pastelowym, różowym kolorze. W takim okryciu łatwo wyróżnić się z tłumu, w którym jesienią królują szarości i czernie. Ja byłabym szczęśliwa wyglądając nieco inaczej i ciesząc się ciepłem, a ludziom na mój widok na pewno poprawiałby się humor, kiedy widzieliby takiego cukiereczka
Frundek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 09:18   #146
anias8888
Przyczajenie

Jesienna moda inspiracje powinna czerpać z … wiosny. Albert Camus określił jesień tak: Jesień to druga wiosna, gdzie każdy liść jest kwiatem". Mój Must Have to spódniczka mini. A zatem do krótkiej skórzanej mini ubieram legginsy a na zwiewną bluzeczkę zarzucam płaszczyk w jakimś żywym kolorze. Może turkusowym??? Nie rezygnuję z wiosennych kolorów, a tylko ubieram cieplejsze okazy wypatrzone na sklepowych witrynach
anias8888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 09:21   #147
marta_1234
Raczkowanie

Mój modowy must have na jesień to płaszcz, dający dużo ciepła, a swoim kołnierzem chroniący przed powoli lodowatym wiatrem. Mój typ to kolor szary. Płaszcz obowiązkowo wiązany w talii. Kolor i krój może wydawać się banalny i pospolity, ale ma jedną zaletę- ogromny wybór dodatków do niego. Wszelkie kolory, szaliki, kominy, czapki, buty- od sportowych do botków na obcasie, torebki-małe, duże, w ciemnych kolorach, jak i jasnych.
marta_1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 10:10   #148
Asia071519
Przyczajenie

Mój must have na jesień to na pewno długi ciepły sweter którym można się owinąć w zimne wieczory, na częste deszczowe dni krótkie kalosze tak aby żadna kałuża już nie była straszna Koszula na długi rękaw w pastelowym kolorze aby rozjaśniła trochę tą jesienną depresyjną aurę
Asia071519 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 11:12   #149
katarzyna_zimna
Przyczajenie

Dla mnie must have'm na jesień są kolorowe apaszki! Gdy już słońce tak bardzo nie świeci a wiatr zaczyna hulać to apaszka ratuje moje gardło, a do tego jak stylowo wyglądają! Odświeżą każdy look!
katarzyna_zimna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 11:30   #150
shino11
Przyczajenie

Tegoroczna jesień może nas zaskoczyć niespodziewanym obrotem zdarzeń pogodowych, w połączeniu z etapem drogi, na jakiej się aktualnie znajduję, moje must have jest obszerne i zaglądające we wszelkie zakątki modowego i urodowego zapotrzebowania.
Zacznę więc od tego, co względnie najważniejsze, czyli od ubrań, które wołają mnie o zakup:
1) Czarne botki, koniecznie na płaskiej podeszwie umożliwiającej sprawne przemieszczanie się w życiowym pędzie, wygodne i wytrzymałe, aby przezwyciężały żywioł wody: kałuże, ulewy,
2) Kurtka przejściowa w wymiarze eleganckim, która będzie pasowała do pracy i na studia,
3) Kurtka sportowa, w której bezstresowo i w komforcie będę w stanie pokonać szlaki górskie w każdych warunkach, a także, w której będę mogła kontynuować pasję do wieczornych joggingów,
4) Solidne buty do biegania, którym nie straszne będą nierówne, zabłocone trasy w urokliwych okolicznościach przyrody, po zarośniętych ścieżkach leśnych,
5) Grube rajstopy, które będą chroniły mnie przed niższą temperaturą, gdy będę chciała założyć sukienkę lub spódniczkę,
6) Elegancka sukienka, w której będę mogła wygłosić prezentację na konferencji i która doda mi w magiczny sposób pewności siebie oraz przełamie bariery skrępowania.

Urodowe must have obejmuje kremy pielęgnacyjne, które zrekompensują mniejsze dopływy witamin, szczególnie witaminy D, której poziom syntezy spadnie w wyniku uboższego światła słonecznego, a także szampony, które ratują moje włosy przed przesuszeniem oraz kremy do rąk, które chronią moje ręce przed odczynnikami, z jakimi mam do czynienia na zajęciach laboratoryjnych na studiach, które właśnie odbywają się jesienią, a z reguły kończą pod koniec listopada lub z początkiem grudnia.

Edytowane przez shino11
Czas edycji: 2017-10-04 o 11:31
shino11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości