![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Echh....Szkoda, że nikt mojej prośby nie widzi...
![]() Cytat:
Mam takie coś : ) : Futbol! futbol! futbol! przeżyjmy to jeszcze raz. : ) Gdy piłka w grze wyjdzie na strzał,śledzi jej lot cały świat. Piłka jest okrągła jak ziemski glob, ziemski glob. Na świecie tym są takie dni gdy niebo grzmi bo padł gol! : D Futbol ! futbol w to dzisiaj gra cały świat Bo dobry mecz to piękna rzecz. : D Zerwać się z miejsc, krzyknąć gol! : )
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() * Kto dziś wygra ważny mecz, bo to dla nas ważna rzecz ... ! * Magia futbolu - liczy się tylko czysta gra .. ! * Ciężką dolę niektórym upiększają piękne gole .. ;] ** Każdy jest księżycem i ma ciemna stronę, której nie pokazuje. Z poczucia winy nie da się zbudować nic na dłużej ... Niczego więcej nam nie trzeba kiedy na moment staje czas ;* To głos ulicy, to Twoi ludzie na których możesz liczyć ;] Daiquiri - świetne opisy, czekam na więcej ![]() ![]()
![]() |
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Życzylibyśmy sobie abyś będąc daleko nie zapomniał o Nas... My Cię pamiętać będziemy i nie zmieni tego żaden Czas... Najważniejsze abyś w nowym miejscu cieszył się życiem, korzystał z niego w najlepszy z możliwych sposobów i nigdy nie tracił wiary w siebie ![]() i podpiszcie się wszyscy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ma może któraś z Was coś o tym, że złamałam nogę podczas gry w kosza i przez następny miesiąc nie zagram? ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
#186 |
Raczkowanie
|
~Najistotniejszym jest to,by być bestsellerem w codziennej prozie życia
~Dawniej człowiek zaczynał się od porucznika,teraz od Mercedesa ~Człowiek to motyl,który staje się poczwarką ~Nieraz tylko szczypta goryczy chroni nas przed apetytem innych ~Człowiek jest cywilizowany na tyle,na ile potrafi zrozumieć kota ~Ze wszystkiego,czym jestem,przetrwa jedynie kamień z mojej nerki
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Troszke odemnie, moze się komus cos spodoba
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
mav, nellana opisy cudo
![]() ---------------------------- utopię moją utopię ![]() "czasem łzy rozświetlą świat, w którym nikt Cię nie chce znać" z lekką nutką dekadencji...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
..czułym słowem rozpętać burze uczuć ..
..pragnę pachnieć Tobą.. ..leciutki wietrzyk szemrał w anielskiej chmurze spalin.. Oaza uczuciowej stabilności. ... nie wracajmy jeszcze na ziemie ... Zasuwam tanecznym krokiem z przysiadami za zakrętach z motyką na słońce (bez spacji ![]() Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli ... ...upojne noce pełne słodkich słów... ..zapomnij się ze mną..choć na chwilę.. Pokonam smoki skrzydlate bezsennych nocy, ziejących ogniem tęsknoty Z ust Twoich smak ukojenia wysysam.... ![]()
#190 |
Zadomowienie
|
you make me wanna lala in the kitchen on the floor :P
you make me wanna lala lalala lalala lalalala lala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Banderoza bardzo dziekuje ale znalazlam juz cos innego aczkolwiek to tez tam umieszcze .. .bo jest sweet dziekuje niskie uklony w twoja strone
![]()
#192 |
Zakorzenienie
|
suspense
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówili ![]() Uziemiona na miesiąc przez koszykówkę ![]() Wzięłam miesięczny urlop od koszykówki(auć moja noga...) ![]() Edytowane przez Klaudiusia17 Czas edycji: 2008-06-03 o 19:01 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten ostatni biorę ![]()
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
dam Ci kredki ... namalujesz mi uśmiech ?.
____________________ on będzie zawsze dla mnie WSZYSTKIM... mimo że ja dla niego jestem już nikim... ![]() bo to sie podobno miłość nazywa...
Edytowane przez alwaysclosetoyou Czas edycji: 2008-06-03 o 19:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
A więc, poszukiwania opisów w stylu:
1. Że było coś i się skończyło, choć pragnę zapomnieć, nie da się, a On nadal ze mną gada i czasem wydaje mi się, że nie traktuje mnie jak zwykłą 'kumpelę' (może coś w stylu żałowania za słowa, które wcale nie padły? [kocham itp]) 2. Że żałosne są puste lalki barbie. Które myślą, że są takie super i w ogóle. A wcale tak nie jest, bo mają więcej wrogów niż im się wydaje. Tyrają wszystkich i przez to się szczycą ----------- Moje ulubione:
I reszta tekstów z których można coś stworzyć na opis ![]() TWOJE oczy, jak czarna głębia. TWOJA tęsknota ,niezdobyta odchłań. TWOJA rozpacz, nieosiągalne marzenia. Niestrudzona wołam Cię Rozmarzona płynę gdzieś Czy odnajdziesz mnie Ja czekam i wiem Jeszcze jeden dzień I spełni się sen Czy usłyszysz jak cisze Przerywa mój głos Kocham Cię ~G. Andrzejewicz - Kocham Cię "Pamiętam momenty jak ze snu, chwile jest ich tyle nawet jeśli często sens ich mylę, wspomnienia bolą ale chyba nic poza tym może te ślady jeszcze kiedyś zaprowadzą mnie tam..."
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
unconventional świetne opisy
![]() nie muszę dalej iść, by znaleźć cel. bo rzeczywistość była snem, noc za nocą, dzień za dniem. zostań nim skradnie mi Cię dzień.
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mojej córeczce wykluł się dzisiaj pierwszy ząbek macie moze jakis pomysł na opis z tej okazji ??
#199 |
Przyczajenie
|
od dawna sledze wasze watki z opisami i uwazam ze sa swietne
![]() musze przyznac ze czasami je kradlam ale teraz postanowilam dac cos od siebie ... `' wszystko staje się takie proste, kiedy jesteś blisko mnie... ' ' obejmij mnie i otocz bezpiecznym murem ramion ' ' schowaj mnie w swych ramionach ' ' gdzie Ty, tam ja... ;* życie jest takie... takie, no... chowam spojrzenia do kieszeni cytrynowej sukienki. `niech biszkoptowe serce owinięte folią będzie ciepłe mam nadzieje ze komus sie spodobaja:PP
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
hej a moze coś o tym że mamy piekną pogode... cieszymy sie zyciem... ? (choć tak naprawde nie jest kolorowo ;/ )
a tak dla siebie to jak ktos ma cos co da do zrozumienia kolesiowi ze stracil wiele i juz tego nigdy nie odzyska, i że to był jego najwiekszy bład w zyciu ![]() a tu ode mnie świetne fragmenty piosenki sporo mozna z niej opisow wyciągnąc ![]() ![]() Ya me canse del dolor amor / Już zmęczyła mnie ta samotność Ya me canse de esperar a que vengas a amarme cuando ella no esta / Już zmęczyło mnie czekanie aż wrócisz mnie kochać gdy jej nie będzie Hoy solo quedan palabras flotando vacias en mi corazon / Dziś zostały tylko słowa które zaśmiecają pustkę w moim sercu Pero ya me di cuenta del juego y no vuelvo a caer en tu trampa / Ale teraz poznałam się na tej grze i nigdy nie wpadnę w twą pułapkę. Basta de ti, basta de todo / Koniec z tobą, koniec z tym wszystkim. No supiste amarme, te falto coraje / Nawet nie myśl pokochać mnie ty tchórzu. Basta que no quiero, basta que me muero / Dość tego bo już nie chcę, dość bo umrę Quisiera no repetir jamas las cosas que hice tan mal ayer / Nie chciałabym powtórzyć więcej tego co zaszło wczoraj Porque no quiero volver a pagar ese precio que fue tu querer / Bo nie chcę więcej zapłacić tej ceny za miłość do ciebie Jugaste con mi ilusion / Bawiłeś się moimi złudzeniami Cai en tu tentacion / Uległam twej pokusie Creia ser tu princesa cuando solo era una mas del monton / Marzyłam że będę twoją księżniczką, a byłam tylko jedną z wielu Basta de ti ya no quiero tu amor / Koniec z tobą, już nie chcę twej miłości Basta de ti dice mi corazon / Koniec z tobą, tak mówi mi serce |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Przynajmniej na gg słońce za chmurką (przy statusie ZW)
Zimno, zimno, zimno... Próbuję autosugestii (opis kumpla) Kręci się Ziemia wokół Słońca dostać można szału z gorąca Hasam sobie beztrosko po świecie Puszcze giną, świat się zmienia, coraz trudniej o jelenia Niebo może zaczekać narazie jest mi tu dobrze ![]() Szczęście sprzyja lodożercom ? ![]()
#202 |
Zakorzenienie
|
nie pytam gdzie idziesz bo wiem ze daleko nie zajdziesz :P
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
moze cos takiego??
z wizażu: Bo ja wiem jak pachnie slonce ! ![]() życie jest takie... takie, no... Słońca blask... Ciepła promień... ahh SłoNeCzKO- pieknie grzeje... az sie chce życ ....i chce się zyc trawiasto, kwiecisto słonecznie Promienie słońca łaskoczą soczyście zielone liście I ciii żeby nie zapeszać... jest Słońce Spring.. the Sweet Spring.. // wiosna.. słodka wiosna.. Tak właśnie pachnie wiosna... ... dziewczyny a moze macie jakies opisy o plazy,morzu itd?? ![]()
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
tu i tu i tam i tu
ach całuj mnie . nic już nie mów, tylko całuj mnie . <3 kiedy patrzę ci w oczy cały świat eksploduje . chcę byś był już zawsze ze mną tu, daj mi chwilę ! w twoich słowach chłód łamie mnie w pół . stoję naga w majowej samotni . {ew. czerwcowej samotni} to nie miłość, to tylko złudzenie . zamknę oczy na wszystko . czary mary nie ma Cię. hokus pokus nie ma nas . stoję naga i jestem po stokroć . spakowałam Ci wspomnienia, zdjęcia. już po wszystkim . nocą wołam Cię . nie mów mi, że to nie jest miłość . nocą wołam Cię ! jesteś moim snem . pod murami domów miłość po kryjomu. dotyk gładkiej skóry... od dołu do góry. otulona wspomnieniami . spróbuj odgadnąć czego dzisiaj chce . zanim zapragniesz, zaczaruj mnie . już nie musisz być samotny, powiedz tylko jedno słowo. dużo za dużo o tobie... w mojej głowie . to przecież proste zapomnij się . miłość.zdrada.kara. wszystko razem . kryminalna miłość w nas . <3 zapytaj mnie . zapytaj czy Cię kocham . ciągle trzeba ranić, tego kogo kocha się najbardziej. na urodziny Twe... w prezencie dam Ci - mnie . zapytaj mnie . zapytaj czy Cię pragnę . dodam mimo iż nikt moich nie bierze. ![]()
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() .. ilu z was ma na mnie swój stary sprawdzony sposób .. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Tak się boję.
To tylko taki stan myślowy.. To miejsce na mapie.. tu gdzie kończy się papier. Zaraz zdejmę Ci ten uśmiech z twarzy.. Dorysuj mi ten cholerny uśmiech! Gdzie farba się zmywa. _ Dziewczyny , ostatnio coś ze mną i z Panem A. się dzieje. Dzieje, się coś złego. Coraz częściej się kłócimy o kompletne bzdury .. powoli zaczyna się między nami psuć .. proszę, o opisy związku z tym. Że nie chcę abyśmy się 'skończyli'.. Bo: 'Nie ma mnie, nie ma ciebie.. jesteśmy my' . Jak to kiedyś powiedział.. I, że jest mi źle. Z góry dzięki.
#207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo nie prawda! kradnę większość;** strasznie mi się podobają ![]() obecny: .normalnie o tej porze raz lepiej, raz gorzej
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() `To nie hit z telenoweli w stylu ona i on. `Po chuj się wpierdalasz w życie innych ludzi, powiedz? `Chcę dokopać się do środka, znaleźć odrobinę siebie. `Żyjmy tak jakby jutra miało nie być. `Pora w coś uwierzyć. Uwierzmy w nas. ;* Edytowane przez Domcia2605 Czas edycji: 2008-06-03 o 21:11 Powód: pomyleczka. xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.