![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Sponsoring - ostrzeżenie
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77719876]Nie wiem o co ci chodzi tak naprawde
Chciałeś ratować niewinne duszyczki które chcą masować czyjeś penisy czy je powyzywac? Zdecyduj sie[/QUOTE] Ratować i bronić zdrowego rozsądku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zaś posiadanie sporych zasobów znacząco zwiększa atrakcyjność człowieka dla obojga płci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pobudka. One doskonale wiedzą co robią,chcą tego ,umieszczają tam swoje tylko i cycki w wiadomym celu. Taki temat na wizazu nikogo nie powstrzyma do tej pracy trzeba miec odpowiedni typ osobowosci takie smety ze o jej panowie pisza bzdurki nie maja pieniedzy naprawdę albo wezmą cie na kawę i juz więcej się nie umowia nikogo nie odstrasza Już bardziej sensowne ostrzeżenie to takie ze ten pan z Internetu moze uzyc twoich zdjęć zeby cie szantażować w celu otrzymania seksu za darmo albo sprzedać cie do burdelu albo pobic w trakcie seksu lub nawet udusić przez przypadek jak lubi ostrą jazde albo zarazić cie hiv. To są realne zagrożenia a nie to że kupi ci kawę i więcej sie nie umowi i albo ze jest biedny a udaje bogatego Co to za ostrzeżenia? Śmiech na sali Wybawca się znalazł haha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77720181]Ty naprawdę wierzysz że zagubione licealistki nie wiedzą co znaczy sponsoring i nie wiedzą w co wchodza?
Pobudka. One doskonale wiedzą co robią,chcą tego ,umieszczają tam swoje tylko i cycki w wiadomym celu. Taki temat na wizazu nikogo nie powstrzyma do tej pracy trzeba miec odpowiedni typ osobowosci takie smety ze o jej panowie pisza bzdurki nie maja pieniedzy naprawdę albo wezmą cie na kawę i juz więcej się nie umowia nikogo nie odstrasza Już bardziej sensowne ostrzeżenie to takie ze ten pan z Internetu moze uzyc twoich zdjęć zeby cie szantażować w celu otrzymania seksu za darmo albo sprzedać cie do burdelu albo pobic w trakcie seksu lub nawet udusić przez przypadek jak lubi ostrą jazde albo zarazić cie hiv. To są realne zagrożenia a nie to że kupi ci kawę i więcej sie nie umowi i albo ze jest biedny a udaje bogatego Co to za ostrzeżenia? Śmiech na sali Wybawca się znalazł haha[/QUOTE] Nie twórz zawirowań emocjonalnych. Sprawa już została postawiona jasno wcześniej. Wpis ten w jakimś stopniu spełni swój cel. Twoje gadanie i bronienie swoich koleżanek prostytutek do niczego nie prowadzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
A ja myślę, że to taki wątek jest potrzebny. Świata się nie naprawi, ale założę się, że niejedna dziewczyna oglądając Youtube w których dziewczyny chwalą się drogimi kosmetykami, egzotycznymi wyjazdami czy ciuchami z wyższej półki, sama chciałaby takie mieć. Więc szuka pracy, dostanie może z 10 zł za godzinę. Z tego trzeba się utrzymać, zapłacić rachunki, kupić jedzenie itd. Często to nie wystarcza. No to co ... prędzej czy później mogą pojawić się myśli o szybkiej i łatwej kasie zarobionej w ten sposób. Oczywiście każdy zarabia kasę tak, jak chce, ale dużo dziewczyn myśli, że decydując się na sponsoring trafią na pięknego, pachnącego multimilionera pokroju Greya, który prędzej czy później się w nich zakocha i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie. A zderzenie z rzeczywistością często bardzo boli i mogą po takim seansie skończyć z wybitymi zębami, szantażem albo upublicznianiem wygibasów w sieci. O tym raczej nikt nie napisze, tylko że fajnie jest być prostytutką, bo stać Ciebie na mieszkanie i jesteś pewna siebie ...
Edytowane przez farmaceutka88 Czas edycji: 2017-10-05 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co to za ostrzezenie? Takich tematów zeby nie wchodzić w ten biznes jest miliony w Internecie nikogo to nie zatrzymuje szczegolnie jesli jest to pisane przez kogos kto nigdy w tym biznesie nie był tylko siedzi na portalu o sponsoringu i wali ko.ia przeglądając profile młodocianych prostytutek myśląc że je uratuje z rak fałszywych sponsorow Śmieszny temat jak dla mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77720886]Ale przecież on je nie ostrzega przed wybitymi zebami tylko przed tym że panowie kłamią i nie mają kasy i zabiorą je na kawę a później już nic
Co to za ostrzezenie? Takich tematów zeby nie wchodzić w ten biznes jest miliony w Internecie nikogo to nie zatrzymuje szczegolnie jesli jest to pisane przez kogos kto nigdy w tym biznesie nie był tylko siedzi na portalu o sponsoringu i wali ko.ia przeglądając profile młodocianych prostytutek myśląc że je uratuje z rak fałszywych sponsorow Śmieszny temat jak dla mnie[/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
A ja się poniekąd zgadzam z Autorem. Moim zdaniem kobiety ,które biorą się za sponsoring nie do końca wiedzą w co się pakują. Fizycznie i emocjonalnie. Liczą na łatwą kasę ,bo na instagramie dziewczyny umieszczają torebki LV. A kiedyś ,bo myślały ,że będzie jak w Pretty Woman. Z prostytutki do księżniczki a tu lipa.
Ale myślę ,że jeśli ktoś jest na tyle bezmyślny to nie sądzę ,żeby przejął się ostrzeżeniami o upadku swojej duszy ![]() I nie sądzę też ,żeby Autor wymyślał to ,bo siedzi z mamą i zazdrości tym laskom na ,które go nie stać. Nie rozumiem skąd nagle ta agresja wobec gościa. Popełnił sobie taki temat i tyle. Nie każdego faceta kręcą prostytutki z internetu. Edytowane przez Valtamerii Czas edycji: 2017-10-05 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkie zaatakowalyscie gościa a
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Dziewczyny wszystkie zaatakowalyscie gościa jakby napisał coś bardziej zdroznego od tego co wyprawia się na portalu. To ze naoracowal się nad tym postem, nie znaczy ze jest skierowany do konkretnej dziewczyny tu na wizażu,ale dla potencjalnie zainteresowanej malolaty która szuka,, opinie,, nt.sponisoringu w internecie...i wierzcie mi,o wiele bardziej wolałabym aby młodych dziewczyna trafiła na te,, statystyki ,, niż promowanie tego zachowania. Nie rozumiem Waszego ataku...Sama mam w rodzinie malolaty i choć wierze w jej rozsądek to wolałabym aby trafiła na podobny tekst w przypadku gdy wpadnie na głupi pomysł.
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-10-05 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
live your passion
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
To moze zainwestuj w kredyty i wrzucaj to "ostrzezenie" regularnie na hota. Trafi to do uzytkowniczek tego portalu
![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
A gdzie napisał ? Może pobieżnie przeczytałam.
A co do samego zainteresowania tematem. Jeśli ktoś nie jest psychologiem, socjologiem to jest to trochę dziwne. Ale dla mnie tak samo dziwne jak zajmowanie się tym ,czy Zenek z działu obok sypia z Kryśką z księgowości. Ciekawe ,czy żonka już wie. ![]() Ulubiony temat pielęgniarski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Z tego co wiem forum to nie tylko pytania, ale dyskusja. Tak więc owa dyskusja obecnie trwa. Trochę nie na temat ale to nie moja wina że użytkowniczki forum mnie dziwnie zaatakowały.
A więc. Zapraszam do wypisywania swoich doświadczeń które mogłyby ostrzec inne zainteresowane sponsoringiem. Dodałem tą wzmiankę do wpisu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Jego interesuja skoro spedzil 3 lata na obserwowaniu profilu jednej z nich
Ktos kogo prostytutki i sponsoring nie interesują nie siedzi na takich portalach Naiwnością jest myśleć że jakaś małolata przyczyna nasze wypociny i zatrzyma się w pół drogi To to samo z narkotykami i innymi uzywkami .jak masz iść w ta stronę to pójdziesz nikt cie nie zatrzyma. Jest.pelno ogólnodostępnych artykułów o karalność za sprzedaż narkotyków a ludzie wciazje sprzedają,jest pełno artykułów o zabijaniu ludzi kierując po alkoholu a ludzie wciąż po pijaku siadają za kółko Takie tematy niczego nie zmienia Jeszcze zeby to był temat założony przez kogos kto to przeżył wie o tym z własnego doświadczenia to może to by miało sens ale takie gadki:prostytucjajest zła,psuje ci psychikę,sponsorzy kłamią nie mają kasy. Kogo to przekona i zatrzyma? Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2017-10-05 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77722331]Jego interesuja skoro spedzil 3 lata na obserwowaniu profilu jednej z nich
Ktos kogo prostytutki i sponsoring nie interesują nie siedzi na takich portalach Naiwnością jest myśleć że jakaś małolata przyczyna nasze wypociny i zatrzyma się w pół drogi To to samo z narkotykami i innymi uzywkami .jak masz iść w ta stronę to pójdziesz nikt cie nie zatrzyma. Jest.pelno ogólnodostępnych artykułów o karalność za sprzedaż narkotyków a ludzie wciazje sprzedają,jest pełno artykułów o zabijaniu ludzi kierując po alkoholu a ludzie wciąż po pijaku siadają za kółko Takie tematy niczego nie zmienia[/QUOTE] Nie chodzi o zbawianie świata. Nie chodzi o ostrzeganie przed podejmowaniem się sponsoringu. Chodzi o ostrożność. Jak już taka dziewczyna zdecyduje się na sponsoring to chociaż zażąda zapłaty z góry, a nie po gdzie może zostać odprawiona z kwitkiem. Wszelkie opinie i doświadczenia odnośnie sponsoringu mnie interesują. Dyskusja trwa. Liczę że znajdzie się ktoś kto podzieli się swoją historią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zamiast Valtamerii zacytowałam 2 razy FacetaZ, Oh Well ![]()
![]() Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-10-05 o 13:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77722331]Jego interesuja skoro spedzil 3 lata na obserwowaniu profilu jednej z nich
Ktos kogo prostytutki i sponsoring nie interesują nie siedzi na takich portalach Naiwnością jest myśleć że jakaś małolata przyczyna nasze wypociny i zatrzyma się w pół drogi To to samo z narkotykami i innymi uzywkami .jak masz iść w ta stronę to pójdziesz nikt cie nie zatrzyma. Jest.pelno ogólnodostępnych artykułów o karalność za sprzedaż narkotyków a ludzie wciazje sprzedają,jest pełno artykułów o zabijaniu ludzi kierując po alkoholu a ludzie wciąż po pijaku siadają za kółko Takie tematy niczego nie zmienia[/QUOTE] Jasne, żaden potencjalny Ćpun nie sięga po materiały naukowe o zagrożeniach płynących z brania... Ale wiemy albo wiem jak to działa kiedy szuka się informacji na temat- powiedzmy społecznie nieakceptowany i pierwszym źródłem jest sieć. Jak już wyżej napisałam, nie widze nic złego w tym jego poście, ale widzę beznadziejną falę agresji z Waszej strony... Jaki jest argument za tym, że to co ten facet zmajstrował jest złe i niepomocne ? Od razu trzeba zakładać fundację na rzecz poszkodowanych zamiast zapobiegać nawet takim wpisem? Od d.y strony myślicie. I widać że nie macie młodych w swoim środowisku. Nie obchodzi mnie to czy go to jara. Ale chciałabym żeby młoda nastoletnia trafiła na tą powiedzmy ,,typologię,,.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265270 Edytowane przez sowaa5 Czas edycji: 2017-10-05 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Ja mam młode dzieci i sama bylam młoda i wiem że żadne takie smetne gadki mnie przed niczym głupim nie powstrzymały |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-10-05 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Serio? To nie było zgłębianie tematu, tylko profili tych pań. Tyle. BTW, pokazałam temat "młodej nastoletniej". Jej komentarz "uuuuuuuuuu chyba ktoś dostał kopa, bo nie wyglądał wystarczająco bogato". Także tyle z zasięgu tego wątku.
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Tez nie rozumiem ataku na autora. Wielokrotnie powstają tu wątki z tyłka wyjęte, w których dyskusja żywo trwa, a nie są wcale pytaniem, a tylko 'musiałam się wyzalić'. Autor rzucił temat, dodał żeby dzielić się doświadczeniami, spostrzeżeniami. Może jego ostrzeżenia nie są super mistrzowskie, ale przecież każda osoba tutaj, która ma jakieś pojęcie na ten temat, może dodać swoje spostrzeżenia i żaden problem. Temat mógł się toczyć normalnie, spokojnie. Kompletnie zbędne jest moim zdaniem szydzenie i atakowanie autora.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#56 |
po drugiej stronie szafy
|
To niech autor założy wątek "musiałem się wyżalić", a nie udaje eksperta od niepłacenia za kawę.
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Nie wspominałem że jestem ekspertem od sponsoringu a ten wpis nie miał być pracą dyplomową. Po prostu jedną z moich wielu "zajawek" jest temat sponsoringu, i po którymś już z kolei dowiedzeniu się jak to kobieta została oszukana postanowiłem stworzyć ten oczywisty dla niektórych wpis. Trafiłem na kilka przypadków naprawdę fajnych i dobrodusznych dziewczyn które dały się oszukać. Można powiedzieć cóż za naiwność i głupotę się płaci. No ja mam inną teorię. Jest mi tu zarzucana frustracja że nie stać mnie na sponsoring, a prawda jest taka że to z waszych wypowiedzi wylewa się frustracja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
po drugiej stronie szafy
|
Dla mnie ten wpis nie jest oczywisty Autorze, dla mnie on po prostu koszmarnie spłyca potwornie trudny, ciężki temat jakim jest sponsoring. 3 lata zajmowania się tematem i takie obserwacje świadczą o tym, że tak naprawdę mało Cię ten temat interesuje. Albo inaczej, interesuje Cię bardzo powierzchowna jego część.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.