![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sponsoring - ostrzeżenie
Narzędzie pracy tak samo jak każde inne
Niektóre kobiety sprzedają swoje jajeczka ,albo wynajmuja swoje macice ,mężczyźni oddają sperme aby zrobić ludzi szczęśliwymi posiadaczami dzieci a one używają waginy do sprawiania ludzia przyjemnosci Jest popyt jest podaż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo ciekawa jestem twojej odpowiedzi w kwestii innych "niemoralnych" zawodów.
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Siksa? To forum z ograniczeniami wiekowymi? Same siwe, mądre głowy mają prawo się tu wypowiadać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niektórzy z wiekiem głupieją ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
BAN stały
|
Przeczytałem wszystkie odpowiedzi. Nie chcę wymieniać głupot jakie zostały tu wypisane. Po prostu nastąpiło zjawisko takie jak wszędzie. Czyli masa toksycznych, hipokryzyjnych i unikających całkowitej prawdy wypowiedzi przeciwko małej garstce zdrowego rozsądku. Nie będę z tym walczył bo to jak zbawianie świata.
Zdrowy rozsądek to domena wysokiej mądrości. Mądrość wychodzi z duszy. Wszelkie sukcesy ludzkie są osiągane dzięki intuicji i mądrości a nie nadmiernemu i zawiłemu intelektualizowaniu. Względem tej dyskusji zdrowy rozsądek mówi że: 1. Uczynienie z seksualności źródła dochodu to zepsucie. Gdyby każdy tak robił społeczeństwo nie przetrwałoby. 2. Mój wpis MA znaczenie. Nie jest może bardzo merytoryczny i wynikający ze złożonej analizy, ale nie miał taki być aby spełnić swoją rolę. 3. Większość wypowiadających się mimo że mówi o merytoryczności tak naprawdę nie pozwala na merytoryczną dyskusję ze względu na zawiłe manipulacje w wypowiedziach które praktykują. 4. Wiele użytkowniczek tutaj ma w sobie jakąś frustrację. Na pocieszenie powiem że większość ludzi nie jest spełniona w życiu. Niestety w kupie siła co można zaobserwować tutaj. Ogólnie szkoda gadać, ale cel mój tak czy siak osiągnięty. PS: Mała rada dla was odnośnie manipulacji. Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Nie musi was to dopaść w internecie, może dopaść w życiu realnym. Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2017-10-06 o 03:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Dokładnie. Tak samo jak w każdej innej fizycznej pracy zresztą.
![]() Edytowane przez mellitus Czas edycji: 2017-10-06 o 05:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
Ha! Dokładnie. Owieczko, bardzo jestem ciekawa Twojego rozumowania- a żona zmuszana przez męża do prostytucji? Też ją potępisz? A np. kobieta, która wychodzi za mąż za faceta, którego nie kocha, tylko dlatego żeby ją utrzymywał i wiedząc że trzeba będzie z nim sypiać- w sumie też sponsoring tylko na wyłączność, no nie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
100 razy bardziej szanuję prostytutkę, niż pannę (a na tym forum jest ich wiele), która wiąże się z kimś bez głębszych uczuć, bo "on miły, ma dobrą pracę i mnie kocha". Prostytutka jest uczciwa w tym, co robi i oferuje. Wiadomo, że nikomu nie życzę, aby musiał ten zawód wybierać, bo wiele osób jednak niszczy on psychicznie, fizycznie, jest niebezpieczny, oznacza ocieranie się o środowiska przestępcze. Nie wiesz, czy nie znasz kogoś, kto na jakimś etapie swojego życia nie spróbował prostytucji, epizodycznie. Można czegoś nie rozumieć, samemu nie chcieć, ale niekoniecznie potępiać. Tego procederu nie da się zniwelować - jest tak stary jak ludzkość, dlatego również jestem za regulacją, kontrolą, opieką lekarską, a nie zamiataniem tego pod dywan i wmawianiem sobie, że zjawisko to kiedykolwiek zniknie, bo nie zniknie. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-10-06 o 06:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlaczego by nie przetrwalo?czy prostytutki nie mają rodzin?dzieci? Czy pójście do prostytutki lub zostanie prostytutka robi cie bezpłodnym? Ludzkość przetrwala większe kataklizmy a prostytucja była jest i będzie. Strasznie dramatyzujesz A najlepsze jest to że nawet nie wiesz kto w twoim kręgu zajmuje się tym procederem i zapewne masz go wsród znajomych lub w rodzinie .nieświadomy i szczęśliwy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
A pro po istotek które tak naskoczyły na owieczka258. Hmmm... bardzo specyficzne jest te wasze bronienie rozwiązłości seksualnej. No cóż, nie dowiemy się co leży u podstawy takiego postępowania.
Jednak istnieje taka pewna zależność. Jeśli ubrudzimy się błotkiem, na początku będzie nam to przeszkadzało, po czasie o tym zapomnimy, dodatkowo jeśli otaczają nas inne ubrudzone istotki to uznamy nasz brudek za coś normalnego i akceptowalnego. Jednak jeśli nagle wokół nas pojawi się ktoś czysty, nie ubrudzony błotkiem, wtedy dostrzeżemy jacy jesteśmy brudni i będzie nas uwierała istotka nie ubrudzona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
Przeczytaj sobie najpierw definicję rozwiązłości seksualnej, a potem dyskutuj. Prostytutka nie jest z automatu rozwiązła seksualnie. Wychodzi w tym momencie Twoja nieszczerość co do intencji jakie miałeś zakładając ten temat. Niby wielce komuś chciałeś pomóc, a chodzi Ci tylko o potępianie i leczenie własnych frustracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez mellitus Czas edycji: 2017-10-06 o 08:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Głównym celem mojego wpisu jest zniwelowanie zagrożeń jakie mogą spotkać dobre acz naiwne kobietki które chcą iść na łatwiznę. ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Twój śmiech to reakcja obronna i wyparcie ![]() Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2017-10-06 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Twój post nie jest żadnym ostrzeżeniem jest poprostu bzdetem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77743961]Czym wedlug ciebie glownym zagroxeniem jest to ze klient nie zaplaci albo tylko kupi kawe i nie pobzyka?
Twój post nie jest żadnym ostrzeżeniem jest poprostu bzdetem[/QUOTE] Już to zostało wyjaśnione. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, no... albo po prostu nietoksyczność. ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Więc zachowaj swoją rozwiązłość dla siebie i nie propaguj jej na forum publicznym jako coś naturalnego. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą patrząc na Twój stosunek do tematu obawiam się, że to Ty masz poważny problem z seksualnością. Każdy sądzi wg siebie, a Ty stanowczo zbyt często insynuujesz brudne myśli innym ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
BAN stały
|
Cytat:
- wykrzykiwaniem że twoje teorie o rozwiązłości są prawdą objawioną - atakowaniem innych użytkowników o odmiennym poglądzie, jednocześnie fałszywie zarzucając jeszcze innym że atakują cię za odmienne poglądy. Ogólnie jedna wielka hipokryzja. Jest to urocze na swój sposób. Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2017-10-06 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle nie rozumiem, dlaczego seksualność obcych ludzi ma być przedmiotem mojej oceny. Dla mnie to jakiś pokrętny sposób na podnoszenie sobie samooceny i budowanie fałszywego poczucia bezpieczeństwa. Och ach jestem taka czysta, nie to co te urwy, och tak bardzo im współczuję, zagwarantowałam sobie, że mój to mnie na pewno nie zdradzi i nie porzuci z dzieckiem. ![]() Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2017-10-06 o 09:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Zresztą chlopcze drogi- moja wcześniejsza wypowiedź o mojej rozwiązłości , to był sarkazm. Zakładam, że dość czytelny.
![]() |
![]() |
#174 | |
BAN stały
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;77744811]O popatrz, to zupełnie tak jak wtedy, gdyby wszyscy nagle zostali lekarzami.
Gówno tam. ![]() W ogóle nie rozumiem, dlaczego seksualność obcych ludzi ma być przedmiotem mojej oceny. Dla mnie to jakiś pokrętny sposób na podnoszenie sobie samooceny i budowanie fałszywego poczucia bezpieczeństwa. Och ach jestem taka czysta, nie to co te urwy, och tak bardzo im współczuję, zagwarantowałam sobie, że mój to mnie na pewno nie zdradzi i nie porzuci z dzieckiem. ![]() Również nie mam nic do rozwiązłości. Mam jedynie problem jeśli ktoś swoje fanaberie propaguje jako normalność przez co szkodzi niewykształconym umysłom. Żeby zostać lekarzem trzeba się napracować. Lekarz posuwa ten świat do przodu. Całkowita rozwiązłość seksualna ten świat by zniszczyła. Cytat:
Podsumowując. Jest się rozwiązłym - ok. Wmawia się innym że rozwiązłość jest cacy - nie ładnie. Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2017-10-06 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#176 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówienie o KONKRETNYCH zagrożeniach - ok. Pogarda - nie ok. ;] A świat opiera się na równowadze i na tym, że wszystkiego jest tyle, ile potrzeba. Całkowita rozwiąłość zniszczyłaby ten świat dokładnie tak samo, jak populacja składająca się w 100% z lekarzy, więc nie ma sensu rozkminiać takich idiotycznych scenariuszy. Dzięki rozwiązłości cywilizacja mialaby chociaż trochę radości przed unicestwieniem. Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2017-10-06 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() |
![]() |
#179 |
Konto usunięte
|
Widzisz przyszedłeś tu i zalozyles topik udając wujka dobra rada które martwi się o uczciwe kobietki które mogą zostać oszukane i wykorzystane.
Ale kilka postow ponizej te uczciwe kobitki nazwales ☠☠☠☠ami To się gryzie wiesz? I dlatego twoj topik,ty i twoje rady bija fałszem .Ja przynajmniej ich nie kupuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
BAN stały
|
Cytat:
Brakuje ci inteligencji żeby to zrozumieć czy bardzo nie chcesz tego zrozumieć? Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2017-10-06 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.