|
|
#4591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4592 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powodzenia
|
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj nam potem znać![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77733526]No właśnie 2 razy mnie przytulił i złapał za rękę i chyba mi tym zgwałcił mózg jeszcze bardziej. Powodzenia [/QUOTE]To już sobie mógł darować... |
|
|
|
|
#4594 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Hahahaha tak ale czy tak zaawansowanie to nie wiem. Ja lubię ostrzej i generalnie jak facet pewnie BIERZE sprawy w swoje ręce ![]() Kur** nie wiem co się ze mną dzieje. Straszne doły łapie, czuje się mega samotna i nieszczęśliwa. Zdałam sobie sprawę, ze się zakochałam w ropuszy tak bardzo i tęsknie. Chcę misie wyć, czuję, że to totalnie wypłukało mnie z uczuć i czuje sie taka zimna..;( boję się, ze przez to wszystko juz nigdy szczerze nie przeleję na nikogo uczuć;( Byłam na wielu randkach i do żadnego nic, ani ciut.. A co dopiero pomysleć o jakimś zbliżeniu..No jestem totalnie zablokowana. Ciekawe czy ten ropuch zdaje sobie sprawę co zrobił i co stracił... masakra;/ We wro huragan - szok!
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4596 | |||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Pamiętam do dzisiaj jak zestresowana byłam, jak szłam na rozmowę o pracę w swoim zawodzie. Ale ja generalnie jestem osobą stresującą się wszystkim ![]() Cytat:
To niech porozmawia z wybranką na temat kulejącego seksu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- i jeszcze młody postanowił dzisiaj milczeć. Nosz kurva ja pierdle
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no... Jakieś rozmowy o BDSMach mnie ominęły. Protestuje:P
Ale jak coś w przyszły piątek jest fetysz-impreza w Łodzi. Zapraszamy ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiem słowa stare jak swiat i banalne, ale chyba prawdziwe: czas, czas, czas. Daj sobie czas, nie wywieraj na samej sobie presji "idę na randkę, musze poczuć to coś". Mysl "idę na spotkanie, może fajnie spędzę czas i poznam kogoś ciekawego". W odpowiednim momencie, z odpowiednim człowiekiem, wszystko zatrybi tak jak powinno. Tego Ci życzę! |
|
|
|
|
#4599 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny nie smutajcie
ja za to zrobiłam z współlokatorką wino i właśnie skończyłyśmy tańczyć do radia w bieliźnie ^^ to żadne odreagowanie ale dzisiaj chyba tego mi było trzeba. co do BDSM, ja Was trochę poczytuje tam bo to mega ciekawe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77733046]Ja strasznie źle się czuję dziś, ale po czymś takim byłabym na skraju załamania ![]() Dzięki dziewuchy za wsparcie, nawet nie mam jak i z kim pogadać o tym Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:16 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#4601 |
|
Konto usunięte
|
Nie chodzę juz na imprezy. Za dużo udawaczy szukających łatwego/szybkiego seksu. Albo sadoli.
|
|
|
|
#4602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4603 | ||||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
) od początku. Wiedziałam, że nie będziemy razem Fajnie spędzaliśmy dni i tyle. Tak naprawdę to była pierwsza randka od 2 lat [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77723881]Po rozmowie. On nie wie czego chce, czeka na grom z jasnego nieba i przy mnie tego nie ma z tego co zrozumiałam. Miał nadzieję, że może jak dłużej się pospotykamy to się pojawi, ale jak na razie to za krótko dla niego. Jestem super fajna i takie tam, ale przecież to za mało. Dwa razy mnie przytulił i nawet złapał za rękę On nie chciałby tracić ze mną kontaktu, ale nie może mi przecież obiecać, że się zakocha. On chciałby jeszcze trochę czasu. A ja powinnam go sobie odpuścić, bo chyba nie ma o co walczyć... Chcę go nadal mimo wszystko. Nawet trochę żałuję, że tak go cisnęłam, bo przez to doprowadziłam do końca, a wcale kończyć nie chciałam. Jak mnie przytulił i złapał to rękę to byłam w niebie [/QUOTE] Dobrze, że potrafił szczerze porozmawiać z Tobą Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja uwielbiam u faceta. Mój były miał poparzony bark - uwielbiałam ------------------------------------------------------ Randka wczorajsza Ma taaaaaakie oczy Było wow - z mojej strony na pewno, a z niego chyba też coś było, bo zanim się pożegnaliśmy już zaplanował że w weekend idziemy na obiad, za tydzień do kina, a jeszcze dzwonił jak dojechałam do domu i zapytał kolejny raz kiedy się widzimy, bo on jest dla mnie dostępny 24/ dobę Na koniec buzi w policzek, więc tak miło mi się zrobiło
"Sens zdarzeń pojawia się z opóźnieniem. Trzeba tylko przeczekać. To co dziś jest czystym cierpieniem, po czasie okazuje się przedsionkiem szczęścia i mądrości". Edytowane przez Dagunia Czas edycji: 2017-10-06 o 08:11 |
||||
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia
Rezerwuję jakiś wieczór na kawę/drinka - może być bezalkoholowy, jeśli teraz weekendy będziesz miała zajęte.
|
|
#4605 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Ja trzymam kciuki za pracę - widziałam, że rozmowa Cię czeka Haha nawet jak będę się z nim spotykała to ja nie z tych co miś przysłania cały świat i brak czasu dla innych, więc jak najbardziej jakiś piątek/sobota w Ptaku wskazana
|
|
#4606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczynki żyję Mam się lepiej i dam sobie radę dziś w pracy i w ogóle. Może co najwyżej mi się trochę oczy zaszklą, ale po wczorajszym maratonie płaczu to jest nic
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Komplikatorka
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77741946]I tak to powinno wyglądać
Dziewczynki żyję Mam się lepiej i dam sobie radę dziś w pracy i w ogóle. Może co najwyżej mi się trochę oczy zaszklą, ale po wczorajszym maratonie płaczu to jest nic [/QUOTE]Płacz pomaga, bo oczyszcza emocje. Będzie tylko lepiej
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znając Ciebie, to pewnie jest wysoki, duży, wytatuowany i podejrzewam, że brunet.
|
|
|
#4610 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
wysoki - 12 cm wyższy, mogło by być więcej ale źle nie jest duży - taki w sam raz ![]() wytatuowany - o taaaak brunet - nie ciemny blond/brąz ale oczy później wyślę Ci fotkę
|
|
#4611 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Super, że jesteś zadowolona i trzymam kciuki za dalsze randki.A mi się dzisiaj śnił mój ślub kościelny z sąsiadem z lat młodości. I ja wiedziałam, że za dobrze go nie znam ale tak się cieszyłam, że już wejdę do klubu mężatek. a po ślubie za to się zastanawiałam, po co ten kościelny skoro ja chce być z T. i przecież lepszy by był sam cywilny, bo łatwiej z rozwodem I postanowiłam, że jak się zobaczymy w końcu z T. to zrobię jeszcze jedno podejście i spróbuję ustalić zasadę - na koniec spotkania umawiamy się na następne, czy to ma być za 2 dni czy za tydzień. Jak to nie wypali no to odpuszczam. Chociaż mam jeszcze cichą nadzieję, że po tym jak się wczoraj wysłowiłam to mimo braku sensownej odpowiedzi zmieni się jego zachowanie trochę. Ale wiadomo, nadzieja umiera ostatnia. |
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Między mną a Żołnierzem jest 10 cm, wcześniej minimalnie było 15 cm, ale jakoś mi to nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- W ogóle widziałam się z kolegą, którego nie widziałam od kilku miesięcy i zapytał czy ćwiczę, bo widać po figurze, że schudłam
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia dołaczam się do zachwytów, super, że randka udana
![]() Napis cieszę się, że się trzymasz
|
|
|
|
#4615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale też nie chodziłam nigdy na takie imprezy sama, tylko z partnerem i wszyscy potencjalni ruchacze dość szybo rezygnowali i uciekali na jego widok ![]() No i doceniam możliwość kupienia handmade'ów wszelakich. Bo bijadełka z seksshopów są strasznie marne. Więc trzeba w internetach szukać, a ba imprezie mogę zmacać i powąchać zanim kupię. Cytat:
![]() Jakoś żadna z moich znajonych z bliznami po operacjach nie skarży się na to, że partnerzy mają z nimi problem. Wręcz przeciwnie - traktują te blizny jak część ich historii. Więc najważniejsze abyś Ty sama się z nimi pogodziła ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Atavish Czas edycji: 2017-10-06 o 10:47 |
||
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia, też się dołączam do zachwytów i kciukasów
NaPewnoTymRazem, fajny masz pomysł na najbliższe wyklarowanie sytuacji (ta zasada umawiania się od razu na następne spotkanie). Też trzymam kciuki, żeby Tobie i T się ułożyło pozytywnie |
|
|
|
#4617 | ||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
tyle czasu zmarnowałam. Najbardziej boję się, że znajdę sobie partnera, a okaże się że on totalnie waniliowy, a mi taki seks nie sprawia żadnej zatysfakcji [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77737921]dziewczyny nie smutajcie ja za to zrobiłam z współlokatorką wino i właśnie skończyłyśmy tańczyć do radia w bieliźnie ^^ to żadne odreagowanie ale dzisiaj chyba tego mi było trzeba. co do BDSM, ja Was trochę poczytuje tam bo to mega ciekawe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wowowow znalazłam ten temat, czemu o nim wcześniej nie wiedziałam tylko coś cicho tam Cytat:
![]() Powiedzcie po co faceci urządzają gierki? Młody od wczoraj nie odzywa się, tylko jakieś nic nie znaczące snapy. Nie wiadomo o ch*j mu chodzi, zamiast porozmawiać to urządza zabawę w milczenie co mnie wprawia w kiepski nastrój Nie można powiedzieć czegoś wprost tylko milczeć?
|
|
|
#4618 |
|
Komplikatorka
|
Dziękuję za wszystkie kciuki i zachwyty
Wiadomo, że może być różnie... to było dopiero pierwsze spotkanie Studzę swoje emocje
|
#4619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też może być tak, że przez to, że moim celem są dominujący faceci, to jednak ich dość łatwo poznać. Bo to często przechodzi na inne sfery życia. Cytat:
A jak szukasz takich atrakcji i żywszych dyskusji to chyba tylko fet zostaje![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Atavish Czas edycji: 2017-10-06 o 11:12 |
|||
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Daga, supeeeeer!!!
Napis, cieszę się, że jest lepiej ![]() Napewnotymrazem, dobrze zrobisz ![]() Handzia, ja tez raczej początkująca ![]() kurde, stresuje się tym, ze przyjeżdża ten mój znajomy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

Ale np. sytuacja z Milczkiem mi pokazała, żeby po pierwszym spotkaniu starać się zachować spokój, nie układać w głowie scenariusza i być ostrożnym.

Daj nam potem znać

ja za to zrobiłam z współlokatorką wino i właśnie skończyłyśmy tańczyć do radia w bieliźnie ^^ to żadne odreagowanie ale dzisiaj chyba tego mi było trzeba. 

Fajnie spędzaliśmy dni i tyle. Tak naprawdę to była pierwsza randka od 2 lat
On nie chciałby tracić ze mną kontaktu, ale nie może mi przecież obiecać, że się zakocha. On chciałby jeszcze trochę czasu. A ja powinnam go sobie odpuścić, bo chyba nie ma o co walczyć... Chcę go nadal mimo wszystko. Nawet trochę żałuję, że tak go cisnęłam, bo przez to doprowadziłam do końca, a wcale kończyć nie chciałam. Jak mnie przytulił i złapał to rękę to byłam w niebie
[/QUOTE]
później wyślę Ci fotkę 
tylko coś cicho tam