![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Dostałam dziś telefon z serwisu,że mój śliczny jeszcze pachnący nowością telefon którego jak wam pisałam niefortunnie wykąpała nieszczelna butelka wody w mojej torebce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam niestety nieciekawe podejrzenia co do Poczty Polskiej w mojej okolicy.W poniedziałek jeszcze listonosz chodził normalnie ale ani wczoraj ani dziś nikogo nie było,żadnych nawet ulotek w skrzynce nie znalazłam.Czyżby strajkowali ![]() ![]() Buuuu ja chcę moje paczuszki,moje Juicy Coutre i inne zakupy ![]() A jak u was?Strajkują? Co do Agaty to chociaż nie lubię siatkówki bardzo smutno mi sie zrobiło jak obejrzałam wiadomości gdzie podali że odeszła.Szczególnie,że osierociła taką małą córeczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
burn-it-up - tak jak pisałam wczoraj, u mnie na wsi poczta działa prężnie i bez zarzutu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
rude jest piękne:)
|
Na tvn w Rozmowach w toku jest wywiad ostatni z Agata Mroz.
#634 | |
BAN stały
|
Cytat:
O kochana w jakiej cenie jest ten tel, ja planuje już od dawna zakup nowego i nie wiem na jaki sie zdecydować ![]() Długo bateria trzyma? Jest poręczny? Edit: co do Agaty Mróż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na allegro nowy z gwarancją i bez simlocka kosztował 460zł ![]() Zastanawiałam sie dość mocno czy nie wziąć jeszcze raz LG Shine który się zalał,bo b. fajny był(miał wyświetlacz z efektem lustra-bardzo przydatne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zadomowienie
|
Burn śliczny, słodziutki telefon będziesz miała
![]() Co do paczek, to właśnie miałam pisać, że jestem w lekkim szoku, bo po raz pierwszy dostałam przesyłkę do której ktoś ewidentnie się dobierał!! ![]() Pan paczkowy mi dziś przyniósł, pokwitowałam, nawet bez dokładniego oglądania. Dopiero potem, patrze, czemu jest tak dzwnie zapakowana ![]() ![]() Nie zginęło naszczęście nic, to akurat były spódnica i bluzka, kupione na Allegro. Czyli pewnie, albo się komuś nie spodobały, albo rozmiar nie pasował i całe szczęście. Niesmak jednak pozostaje ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-06-04 o 17:09 Powód: zrobiłam błąd, przed który powinnam się zapaść pod ziemię |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Burn, sliczny slodziak
![]() Dzis durnowaty dzien mam, zdalam egzamin z onkologii na 4.5 i zamiast sie cieszyc, to mam ochote wyć ![]() Uczyc sie mam a umartwiam sie, rozkojarzam i w ogole do ![]() Nawet nie pachne. Bu! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja uwielbiam się nim bawić to znaczy otwierać i zamykać ![]() Cytat:
Eh Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dużo pozytywnej energii przesyłam, żeby już nie było do dupy ![]()
![]() |
#639 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam słabość do różowego wszystkiego ![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znoszę nie mieć na coś wpływu. Kiedy nie mogę działać, tylko muszę siedzieć na tyłku i cierpliwie czekać. Uchhh. PMSowo mnie nosi ![]()
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
nie kraczę tylko wyciągam wniosek z tego, co napisała Taiwa
![]() Ja też czekam na przesyłkę, yh może akurat dotrą cało.
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkim dzis cierpiacym ![]() ![]() Nat
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Co do strajku - mnie także żal szeregowych pracowników, którzy zapylają w pogodę i niepogodę. Też uważam, że strajku nie odczuwają, te osoby, które powinny. Szans na podwyżki nie widać, a cierpią np. emeryci. Dziś jechałam autobusem i słyszałam jak jedna babka żaliła się drugiej, że emerytury jej nie wypłacili - bo nie, bo mają strajk. A ona musi przecież zapłacić rachunki, czynsz, wykupić leki - i nie ma jak. Nikgo to nie obchodzi.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
niecnotliwa dziewica
|
Burn, słodki ten Twój nabytek
![]() Mskladaczku, gratuluję egzaminu ![]() Nadal trzymam ![]() ![]() Czy znacie może jakieś strony internetowe, gdzie można by było poczytać o technikach masażu tak, dla amatorów? Nasze "Wizażowe" podforum o masażu przejrzałam dość dokładnie i nic mi się tam w oko nie rzuciło, a na perfumach wiadomo - Wizażanki (płci obojga) wiedzą wszystko ![]()
#647 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja biedna siedzę i sie uczę z prawnych podstaw resocjalizacji a dokładniej z prawa karnego i już mam dość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na podyplomówce miałam elementy prawa karnego i cywilnego. Stwierdziłam wtedy, że pomyliłam kierunki studiów, bo wkuwanie paragrafów i rozwiązywanie kazusów sprawiało mi autentyczną przyjemność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj dostałam paczuszkę
![]() Dziękuję za przytulasy ![]() Usiłuję wyczaić A*mena, sam wkład 30 ml, bo obudowę mam. Nie wiem co się stało, kiedyś na allegro było tego sporo, a teraz ani sztuki ![]() ![]() ![]()
#650 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Agnysko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
No jestem, jestem i nawet żywa
![]() ![]()
#652 |
S. Sssss. SSSSS.
|
wreszcie chlodny wiaterek po otwarciu okna!! może dziś uda mi się porzadnie wywietrzyc mieszkanie...
![]()
#653 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie, nie ma co siać paniki- może to efekt uboczny strajku był, a może poprostu zbieg okoliczności. Buziak dla wszystkich martwiących się o przesyłki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
|
Mskladaczku gratuluje i dalej trzymam
![]() Taiwa widocznie za chuda jestes ![]() ![]() ![]() Agnysko dobrze ze juz dobrze ![]() ![]() Margot a co konkretnie szukasz ,bo mam tu taka jedna pod reka zolze i moze moglabym pomoc ![]()
#655 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Coś mi dziś do łba strzeliło i poszłam po pracy do fryzjera. Zupełnie nie miałam tego w planach. Wyszłam z dużo któtszymi i ciemniejszymi włosami, ale w sumie podoba mi się ![]() A na wadze kolejny kilogram mniej ![]()
#656 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem,wiem kciuki trzymamy i pewnie pomagaja ,ale to tylko to? Pochwal sie fryzura. ![]()
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Na zebraniu dzisiaj bylam
![]() ![]() Pod koniec musialam az napic sie kawy bo jak zazwyczaj nie pijam to leb mi opadal na notatnik. Takie nudy! Jeszcze Scotty mowi, ze teraz czesciej bedzie mnie zabieral na takie zebrania bo sie wtedy ucze. Chyba pic kawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle,że kilogramów do zrzucania nadal ogromna ilość ![]() ![]() Fotkę fryzury wrzucę jutro, dziś już trochę za ciemno żeby robić, a aparat niestety tylko w komórce ![]()
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do kilogramow - warto powalczyc dla zdrowia ![]() Nat
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.