Scent Bar IV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-04, 16:04   #631
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Dot.: Scent Bar IV

Dostałam dziś telefon z serwisu,że mój śliczny jeszcze pachnący nowością telefon którego jak wam pisałam niefortunnie wykąpała nieszczelna butelka wody w mojej torebce niestety ma skopany wyświetlacz i nie da się już nic zrobić oprócz wymiany na nowy a koszt wyświetlacza i jeszcze jakichś tam części przewyższa cenę nowego telefonu.Zła byłam jak nie wiem co,nigdy nie zdarzyło mi się żadnego sprzętu tego rodzaju zniszczyć.Popłakałam trochę(niestety byle zmartwienia a ja jak zwykle muszę ryczeć) i po konsultacji kupiłam nowiutki telefon.Jest śliczny,cukieraśny i różowiutki.Jeszcz e tylko muszę poczekać aż kurier mi go przyniesie.Mam nadzieję,że już tu teraz natychmiast(to znaczy jutro)

Mam niestety nieciekawe podejrzenia co do Poczty Polskiej w mojej okolicy.W poniedziałek jeszcze listonosz chodził normalnie ale ani wczoraj ani dziś nikogo nie było,żadnych nawet ulotek w skrzynce nie znalazłam.Czyżby strajkowali .Moja poczta dotychczas przy strajkach pracowała normalnie
Buuuu ja chcę moje paczuszki,moje Juicy Coutre i inne zakupy
A jak u was?Strajkują?

Co do Agaty to chociaż nie lubię siatkówki bardzo smutno mi sie zrobiło jak obejrzałam wiadomości gdzie podali że odeszła.Szczególnie,że osierociła taką małą córeczkę
Stary 2008-06-04, 16:10   #632
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

burn-it-up - tak jak pisałam wczoraj, u mnie na wsi poczta działa prężnie i bez zarzutu. W miasteczku obok - też. Problem prawdopodbnie jest z rozdzielniami, zależy, co gdzie się przedrze
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:10   #633
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Na tvn w Rozmowach w toku jest wywiad ostatni z Agata Mroz.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:11   #634
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Dostałam dziś telefon z serwisu,że mój śliczny jeszcze pachnący nowością telefon którego jak wam pisałam niefortunnie wykąpała nieszczelna butelka wody w mojej torebce niestety ma skopany wyświetlacz i nie da się już nic zrobić oprócz wymiany na nowy a koszt wyświetlacza i jeszcze jakichś tam części przewyższa cenę nowego telefonu.Zła byłam jak nie wiem co,nigdy nie zdarzyło mi się żadnego sprzętu tego rodzaju zniszczyć.Popłakałam trochę(niestety byle zmartwienia a ja jak zwykle muszę ryczeć) i po konsultacji kupiłam nowiutki telefon.Jest śliczny,cukieraśny i różowiutki.Jeszcz e tylko muszę poczekać aż kurier mi go przyniesie.Mam nadzieję,że już tu teraz natychmiast(to znaczy jutro)

O kochana w jakiej cenie jest ten tel, ja planuje już od dawna zakup nowego i nie wiem na jaki sie zdecydować

Długo bateria trzyma? Jest poręczny?

Edit: co do Agaty Mróż po prostu przykre...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:18   #635
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

O kochana w jakiej cenie jest ten tel, ja planuje już od dawna zakup nowego i nie wiem na jaki sie zdecydować

Długo bateria trzyma? Jest poręczny?

Edit: co do Agaty Mróż po prostu przykre...
Ja "macałam" tylko wersje brązową tego telefonu, i z tego co przez tą krótką chwilę zaobserwowałam jest poręczny i śliczny.Co do funkcji,baterii itd wypowiem się jak dostanę swój
Na allegro nowy z gwarancją i bez simlocka kosztował 460zł
Zastanawiałam sie dość mocno czy nie wziąć jeszcze raz LG Shine który się zalał,bo b. fajny był(miał wyświetlacz z efektem lustra-bardzo przydatne) ale w końcu zwyciężyło gadżeciarstwo i miłość do pudrowego różu.No i fakt,że Nokia ma nie tylko mp3 ale i radio.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
burn-it-up - tak jak pisałam wczoraj, u mnie na wsi poczta działa prężnie i bez zarzutu. W miasteczku obok - też. Problem prawdopodbnie jest z rozdzielniami, zależy, co gdzie się przedrze
Z tym,że niestety u mnie to wygląda tak jakby wogóle listonosz się nie pojawi .Mamy zaprzyjaźnioną kobitkę i ona zawsze dzwoni domofonem pod nasz numer żeby ją wpuścić a wczoraj i dziś nikt nie dzwonił
Stary 2008-06-04, 16:18   #636
taiwa
Zadomowienie

Burn śliczny, słodziutki telefon będziesz miała Mam słabość do różowych komórek, sama przez ostatnie 2 lata miałam Motorole V3 pink, ostatnio zmieniłam na LG Shine.

Co do paczek, to właśnie miałam pisać, że jestem w lekkim szoku, bo po raz pierwszy dostałam przesyłkę do której ktoś ewidentnie się dobierał!!
Pan paczkowy mi dziś przyniósł, pokwitowałam, nawet bez dokładniego oglądania. Dopiero potem, patrze, czemu jest tak dzwnie zapakowana koperta bąbelkowa, owinięta szarym papierem i takimi plastikowymi opaskami (nie wiem, jak to się fachowo nazywa). Patrzę dalej, a na tym szarym papierze jest naklejka z napisem "przepakowano z powodu uszkodzenia, waga zgodna" i pieczątka. Obejrzałam starannie kopertę i to uszkodzenie polegało na rozcięciu przez całą szerokość, koło miejsca, gdzie była zaklejona. Gdyby to było rozszarpane, czy coś takiego, to jeszcze bym uwierzyła, że się uszkodziło w transporcie, ale wyraźnie było widać, że została przecięta czymś ostrym
Nie zginęło naszczęście nic, to akurat były spódnica i bluzka, kupione na Allegro. Czyli pewnie, albo się komuś nie spodobały, albo rozmiar nie pasował i całe szczęście. Niesmak jednak pozostaje

Edytowane przez taiwa
Czas edycji: 2008-06-04 o 17:09 Powód: zrobiłam błąd, przed który powinnam się zapaść pod ziemię
taiwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:43   #637
mskladaczek
Zakorzenienie

Burn, sliczny slodziak

Dzis durnowaty dzien mam, zdalam egzamin z onkologii na 4.5 i zamiast sie cieszyc, to mam ochote wyć
Uczyc sie mam a umartwiam sie, rozkojarzam i w ogole do jest.
Nawet nie pachne. Bu!
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 16:54   #638
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Burn moja przyjaciółka ma taki tylko brązowy i jest z niego bardzo zadowolona
A ja uwielbiam się nim bawić to znaczy otwierać i zamykać

Cytat:
Farciara. Ja czekam na jedną przesyłkę, co do jednej udało mi się wstrzymać sprzedającego, żeby jeszcze nie wysyłał, a jedną sprzedawca ma nadać kurierem.
Eh

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Co do paczek, to właśnie miałam pisać, że jestem w lekkim szoku, bo po raz pierwszy dostałam przesyłkę do której ktoś ewidentnie się dobierał!!
Pan paczkowy mi dziś przyniósł, pokwitowałam, nawet bez dokładniego oglądania. Dopiero potem, patrze, czemu jest tak dzwnie zapakowana koperta bąbelkowa, owinięta szarym papierem i takimi plastikowymi opaskami (nie wiem, jak to się fachowo nazywa). Patrzę dalej, a na tym szarym papierze jest naklejka z napisem "przepakowano z powodu uszkodzenia, waga zgodna" i pieczątka. Obejrzałam starannie kopertę i to uszkodzenie polegało na rozcięciu przez całą szerokość, koło miejsca, gdzie była zaklejona. Gdyby to było rozszarpane, czy coś takiego, to jeszcze bym uwierzyła, że się uszkodziło w transporcie, ale wyraźnie było widać, że została przecięta czymś ostrym
Nie zginęło naszczęście nic, to akurat były spódnica i bluzka, kupione na Allegro. Czyli pewnie, albo się komuś nie spodobały, albo rozmiar nie pasował i całe szczęście. Niesmak jednak pozostaje
Tego się właśnie obawiałam, że ten strajk to będzie raj dla pocztowych złodziei

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość

Dzis durnowaty dzien mam, zdalam egzamin z onkologii na 4.5 i zamiast sie cieszyc, to mam ochote wyć
Nawet nie pachne. Bu!
Gratulacje
I dużo pozytywnej energii przesyłam, żeby już nie było do dupy

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 17:27   #639
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Burn śliczny, słodziutki telefon będziesz miała Mam słabość do różowych komórek, sama przez ostatnie 2 lata miałam Motorole V3 pink, ostatnio zmieniłam na LG Shine.

Ja mam słabość do różowego wszystkiego.Ten telefon,który zalałam to był właśnie LG Shine z tym,że srebrny.

Cytat:
Burn, sliczny slodziak

Nawet nie pachne. Bu!

Gratuluję

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Burn moja przyjaciółka ma taki tylko brązowy i jest z niego bardzo zadowolona
A ja uwielbiam się nim bawić to znaczy otwierać i zamykać
To fajnie mam nadzieję,że i u mnie się sprawdzi.No i że nie będzie tkai pechowy jak poprzedni
Stary 2008-06-04, 17:54   #640
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

To fajnie mam nadzieję,że i u mnie się sprawdzi.No i że nie będzie tkai pechowy jak poprzedni
Ja też chcem taki telefon!! Mam zamiar kupić pod koniec czerwca, także do tej pory myslę, ze go już solidnie przetestujesz.
Stary 2008-06-04, 18:15   #641
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Tego się właśnie obawiałam, że ten strajk to będzie raj dla pocztowych złodziei
Błaaagam, nie kracz, już mi stresów wystarczy...

Nie znoszę nie mieć na coś wpływu. Kiedy nie mogę działać, tylko muszę siedzieć na tyłku i cierpliwie czekać. Uchhh. PMSowo mnie nosi

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 18:22   #642
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
nie kraczę tylko wyciągam wniosek z tego, co napisała Taiwa
Ja też czekam na przesyłkę, yh może akurat dotrą cało.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 18:26   #643
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość

Nie znoszę nie mieć na coś wpływu. Kiedy nie mogę działać, tylko muszę siedzieć na tyłku i cierpliwie czekać. Uchhh. PMSowo mnie nosi
Obawiam sie ze to nie krakanie a realizm O ile rozumiem listonoszy i ciezko pracujacych na poczcie ludzi - tzn tych szeregowych pracownikow - to nie rozumiem czemu nie zaprotestuja tak, zeby odczula to "gora"/decydenci, ktorzy sa winni takiego stanu rzeczy, a nie korzystajacy z uslug poczty zwykli obywatala, ktorzy nie maja nic do powiedzenia...

Wszystkim dzis cierpiacym i

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 18:36   #644
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Ja też chcem taki telefon!! Mam zamiar kupić pod koniec czerwca, także do tej pory myslę, ze go już solidnie przetestujesz.
Na pewno
Stary 2008-06-04, 18:38   #645
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Co do strajku - mnie także żal szeregowych pracowników, którzy zapylają w pogodę i niepogodę. Też uważam, że strajku nie odczuwają, te osoby, które powinny. Szans na podwyżki nie widać, a cierpią np. emeryci. Dziś jechałam autobusem i słyszałam jak jedna babka żaliła się drugiej, że emerytury jej nie wypłacili - bo nie, bo mają strajk. A ona musi przecież zapłacić rachunki, czynsz, wykupić leki - i nie ma jak. Nikgo to nie obchodzi.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 18:46   #646
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Burn, słodki ten Twój nabytek

Mskladaczku, gratuluję egzaminu

Nadal trzymam za wszystkich sesjujących to raz, a czekajacych na przesylki wszelkiego autoramentu, to dwa. Żeby mimo strajku podocierały terminowo, cało i bezpiecznie, bez takich sytuacji jak w przypadku Taiwy. Swoją drogą, współczuję

Czy znacie może jakieś strony internetowe, gdzie można by było poczytać o technikach masażu tak, dla amatorów? Nasze "Wizażowe" podforum o masażu przejrzałam dość dokładnie i nic mi się tam w oko nie rzuciło, a na perfumach wiadomo - Wizażanki (płci obojga) wiedzą wszystko
Stary 2008-06-04, 18:59   #647
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Co do strajku - mnie także żal szeregowych pracowników, którzy zapylają w pogodę i niepogodę. Też uważam, że strajku nie odczuwają, te osoby, które powinny. Szans na podwyżki nie widać, a cierpią np. emeryci. Dziś jechałam autobusem i słyszałam jak jedna babka żaliła się drugiej, że emerytury jej nie wypłacili - bo nie, bo mają strajk. A ona musi przecież zapłacić rachunki, czynsz, wykupić leki - i nie ma jak. Nikgo to nie obchodzi.
No niestety takie nasze realia

A ja biedna siedzę i sie uczę z prawnych podstaw resocjalizacji a dokładniej z prawa karnego i już mam dość
Stary 2008-06-04, 19:04   #648
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A ja biedna siedzę i sie uczę z prawnych podstaw resocjalizacji a dokładniej z prawa karnego i już mam dość

Na podyplomówce miałam elementy prawa karnego i cywilnego. Stwierdziłam wtedy, że pomyliłam kierunki studiów, bo wkuwanie paragrafów i rozwiązywanie kazusów sprawiało mi autentyczną przyjemność
Stary 2008-06-04, 19:11   #649
agnyska81
Zakorzenienie

Ja też dzisiaj dostałam paczuszkę Takie, które omijają wielkie miasta jakoś na razie dochodzą.

Dziękuję za przytulasy

Usiłuję wyczaić A*mena, sam wkład 30 ml, bo obudowę mam. Nie wiem co się stało, kiedyś na allegro było tego sporo, a teraz ani sztuki W internetowych perfumeriach też raczej większe pojemności albo ceny trochę za duże. Chyba w końcu kupię taki w gumie, najtaniej wychodzi, a chyba można to przełożyć do metalowej skorupki Albo ja źle szukam

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 19:13   #650
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cześć, Agnysko
Stary 2008-06-04, 19:26   #651
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, Agnysko
No jestem, jestem i nawet żywa Zaraz do Ciebie uderzam

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 19:38   #652
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

wreszcie chlodny wiaterek po otwarciu okna!! może dziś uda mi się porzadnie wywietrzyc mieszkanie...

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 19:41   #653
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
nie kraczę tylko wyciągam wniosek z tego, co napisała Taiwa
Ja też czekam na przesyłkę, yh może akurat dotrą cało.
Teraz kiedy wiem, że wszystko w tej paczce dotarło, to pozostaje mi się śmiać, że albo taka niewymiarowa jestem, albo taki kiepski gust mam, skoro nikt zawartości nie wziął
A tak poważnie, nie ma co siać paniki- może to efekt uboczny strajku był, a może poprostu zbieg okoliczności.
Buziak dla wszystkich martwiących się o przesyłki i wracam do pracy.

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 19:58   #654
czarnazuzia1

Mskladaczku gratuluje i dalej trzymam

Taiwa widocznie za chuda jestes smieje sie ale dobrze ,ze wszystko dotarlo . sama chcialabym moja przesylke ale bedzie wysylana po strajkach , a ja jestem niecierpliwa i chcialabym juz

Agnysko dobrze ze juz dobrze

Margot a co konkretnie szukasz ,bo mam tu taka jedna pod reka zolze i moze moglabym pomoc

Stary 2008-06-04, 20:02   #655
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis durnowaty dzien mam, zdalam egzamin z onkologii na 4.5
Gratulacje

Coś mi dziś do łba strzeliło i poszłam po pracy do fryzjera. Zupełnie nie miałam tego w planach. Wyszłam z dużo któtszymi i ciemniejszymi włosami, ale w sumie podoba mi się Ciekawe co będzie po pierwszym myciu???
A na wadze kolejny kilogram mniej

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 20:07   #656
czarnazuzia1

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Gratulacje

Coś mi dziś do łba strzeliło i poszłam po pracy do fryzjera. Zupełnie nie miałam tego w planach. Wyszłam z dużo któtszymi i ciemniejszymi włosami, ale w sumie podoba mi się Ciekawe co będzie po pierwszym myciu???
Jak to robisz przyznaj sie.

Wiem,wiem kciuki trzymamy i pewnie pomagaja ,ale to tylko to?

Pochwal sie fryzura.

Stary 2008-06-04, 20:11   #657
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Na zebraniu dzisiaj bylam krociotkie zebranko Od 11 do 17 non stop. No prawie. O 13 :15 patrzylam na Scotta blagalnie wiec widzac moje puppy eyes zarzadzil lunch. Kanapki z maslem dostarczono wiec ja wyszlam.

Pod koniec musialam az napic sie kawy bo jak zazwyczaj nie pijam to leb mi opadal na notatnik. Takie nudy!

Jeszcze Scotty mowi, ze teraz czesciej bedzie mnie zabieral na takie zebrania bo sie wtedy ucze. Chyba pic kawe

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 20:16   #658
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Gratulacje

Dawaj fote, nawet nie myśl o wymówkach
Stary 2008-06-04, 20:29   #659
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj fote, nawet nie myśl o wymówkach
Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Jak to robisz przyznaj sie.

Wiem,wiem kciuki trzymamy i pewnie pomagaja ,ale to tylko to?

Pochwal sie fryzura.
no i to Wasze kciuki głównie działają
tyle,że kilogramów do zrzucania nadal ogromna ilość Ale grunt,że waga jakoś idzie w dół
Fotkę fryzury wrzucę jutro, dziś już trochę za ciemno żeby robić, a aparat niestety tylko w komórce

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 20:49   #660
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Wow - tez sie bede dopominac foty Sama jutro smigam do Fryza i zobaczymy co mi wymysli ...
A co do kilogramow - warto powalczyc dla zdrowia Idzie powoli ale wazne ze idzie!!!!

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości