![]() |
#181 |
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
O rany doczytalam. O jakiej demokracji mowimy?
Teraz naprawde sie ciesze ze mam ograniczony dostep do netu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
lekcję demokracji to dały nam Niemcy razem ze Stanami Zjednoczonymi niszcząc Jugosławię, otwierając tym samym puszkę pandory z agresywnym nacjonalizmem i szowinizmem,reszta krajów UE patrzyła na to i popierała taką politykę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja Wam macham z Rept ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczęta...
![]() Tyle nowych rzeczy wokół... Niby minęło 10 dni, a ja ciągle na jakimś haju niedowierzania, że tu jestem... ![]()
![]() |
#185 |
Piers do przodu
|
Saska
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Saśka chodzi do góry nogami dziwy, panie Hejo, wewątki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Oesu ... jezykowe potyczki... Dzis samodzielnie kupilam zarowki. To znaczy musialam wytlumaczyc gosciowi w sklepie, czego szukam, ze nie moze byc jasne biale swiatlo, ze ma byc cieple, raczej zolte, ze zarowka ma byc spiralna, mleczna, z duzym gwintem (!)
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Saśko bo też nie była to zwykła żarówka tylko jak widać ambitnie podchodzisz do australijskich zakupów
![]() ![]()
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim!
![]() Historia o zakupie żarówek przypomniała mi moją - w mieszkaniu, które wynajmowałam poprzednio wszędzie były standardowe żarówki, więc nie było problemu, poza tym nie ja je kupowałam. Po przeprowadzce okazało się, że w łazience i korytarzu żarówki są inne - i nastał problem, dobrze, że mam blisko do obi. Wzięłam jedną z łazienki, bo akurat tam się wtedy spaliły i podreptałam do sklepu. Pan przedstawił mi opcje - okej, ledowe za 25 zł, albo inne (nie pamiętam jakie) za 5. Wybór prosty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Cześć Zziajana! Cześć pozostałe Wewątki!
Skończyłam pracę i postanowiłam poczytać coś relaksującego. Padło na opowiadanie "Śmierć Iwana Iljicza" Tołstoja. Jak któraś ma za dobry humor, to gorąco polecam. Działa niezawodnie, resztę wieczoru spędzę na refleksjach nad własną śmiertelnością. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
rude jest piękne:)
|
mchne wewontki
![]()
![]() |
#192 |
Piers do przodu
|
I ja machne20171005_141148_Burst01.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Machnę i ja
![]() ![]() Pomidorówkę gotuję. Godzina w sklepie, żeby kupić koncentrat... ![]() ![]() oludzie.... ![]()
![]() |
#194 |
rude jest piękne:)
|
Saska sie ciesz,ze znalazłaś w końcu
![]() bo ja szukam koperku znajduje inne roznosci ,a koperku w Londynku niet ![]() przynajmnie tam gdzie chodze na zakupy ![]() mcham ![]() Kasio-San ,ło hoho ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2017-10-06 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Katty ale zmiana
![]() Szukam gładkich cienkich golfów dobrych gatunkowo. Macie jakieś typy? Nie mogą być mega obcisłe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
o Kasko Miła, bajsikowe golfy i mnie zmorą są
niby takie nic, a wez człowieku spróbuj namierzyć sklap z onymi, to jacigratuluję jak udaje mi się ta sztuczka, to od razu hurtasem biorę, sztuk parę takżeten Kasia, powodzenia! ![]() Szczepan Twrdoch napisal felieton i ja na niego trafilam ( na tego felietona ) i już mam dzień zepsuty, cokolwiek by napisał, nawet kiedy to dobre jest, albo i nie jest, to ja nie wiem, bo dla mnie to wszystko co spod piora onego, to fuj za co ja go tak nie lubię, tego chłopinę ... ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Katty, łał! dałas czadu, połowa Ciebie jest teraz ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2017-10-06 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
No dramat z tymi ciuchami. Kupiłam dwa cieniutkie w ładnym fasonie w Zarze ale składowo nie powalają więc pewnie zaraz się zmechacą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Tymeno ciężko z takimi golfikami. Kaszmirowe (czarny i czerwony) kupiłam w zeszłym roku po długich poszukiwaniach w second handzie. Mam też czarny, cienki z gatty, ale z mikrofibry czy czegoś w tym stylu.
Trafiłam w outlecie insomni genialną spódnicę (z wyglądu): ciekawy fason, z wysokim stanem, midi, zwężająca się do dołu. I dopiero w domu zrozumiałam dlaczego była przeceniona 70%. Jest tak wąska, że można tylko drobić kroczki jak gejsza ![]() Acha, jakbyście chciały koszule z wólczanki, to na blogu ubierajsieklasycznie.pl jest kod rabatowy: przez dwa tygodnie na hasło KLASYCZNIE obowiązuje rabat obniżający o 100zł zakupy za co najmniej 200zł (nie dotyczy rzeczy z outletu)! Rabat do wykorzystania online oraz w butikach stacjonarnych. Zapisz
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2017-10-06 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Kaszmirowy golfik marzy się, oj marzy...
a przed nami weekend zniżek http://salesandshopping.pl/wydarzeni...ka-2017-18528/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonki i chłopaku, jak ta u Was po przejściu orkanu?
wszyscy cali? Sasiu, super, że dajesz rade chodzić do góry nogami 😁 co do ciuchów, to nie kupuje drogich, markowych, bo od jakiegoś czasu jestem sknerą i patrzę tylko na składy. . Zary nie kupuję, bo ich ciuchy są strasznie drogie i mają kiepską jakość w normalnej ofercie, a na tę exclusive szkoda mi kasy. Benetton, Esprit i Lindex to moje ulubione sieciówki. w ostatniej mają serię basic z organicznej bawełny, o całkiem dobrej jakości. czasmi kupuję coś 100% bawełnianego i czarnego w Lidlu, i tak lecą lata, a ja wciąż taka sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Katt u mnie było ostro z orkanem. Tak waliło w okna dachowe, że bałam się, że je wysadzi. Poza tym były duże skoki napięcia, migały żarówki, więc w końcu wyłączyliśmy wszystkie sprzęty i spędziliśmy wieczór przy świecach. Dzisiaj wychodziłam tylko na chwilę i na szczęście nie widziałam żadnych zniszczeń w okolicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
![]() Kto się skusił na weekend zniżek? Ja tym razem nie, ale chętnie pooglądam, jak ktoś dorwał jakieś łupy. Miłej reszty soboty! p.s. faszerowana dynia piżmowa jest odjazdowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Pozazdrosciłam Ci Rawito kaszmirów i strzeliłam sobie kieckę -20% w c&a 100% kaszmir
![]() ![]() Przeorganizowałam szafę na jesień i właściwie jedyne czego potrzebuję to zrzucić 3 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Wow! Sukienka z kaszmiru
![]() Ja przeorganizowywałam szafę wczoraj, a właściwie w nocy z wczoraj na dzisiaj. Też stwierdziłam, że niczego nie potrzebuję, chociaż bardzo mi się podoba pewna niewielka torebka w kolorze bardzo ciemnej zieleni. Może się skuszę w przypływie gotówki. Planowałam też eleganckie kozaki na jesień, ale to już załatwiłam podczas ostatniej wyprzedaży venezii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Zwykła prosta jak lubię https://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/s...tegoryId=16599 zamówiłam online bo stacjonarnie kaszmiru na mają. Zdam relację jak dojdzie.
Kozaki mam Vagabond proste, cudowne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dill nie jest zbyt popularny. ![]() U mnie w sklepie jest na szczęście zawsze. Jak tu jeść młode ziemniaki bez koperku ![]() ![]() Sasinko, na szczęście koncentratów u mnie jest tylko kilka za to w tubkach ![]() Kassanno mcham ci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Fajna sukienka. Dobrze, ze nie potrzebuje ![]() Pokaz jaki fason kozaków ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
U mnie rodzina cała na szczęście. Ja oczywiście dowiedziałam sie z opóźnieniem, bo mieszkałam w pracy. Również od jakiegoś czadu patrzę głównie na składy. Zgadzam sie co do Zary. Na mojej wyspie nie ma, ale jak jestem na dużej wyspie, to zaglądam. Płaszcze nic ciekawego w składzie, trochę dorzuciłam i kupiłam TH na przecenie i z pięknym składem ![]() Esprit i Benetton tez lubię, można wybaczyć milusie sweterki, ale nie tylko. U siebie lubię Boden i ich bawełnę oraz Joules za topy i kurtki. Fajne rzeczy tez czasami są w White Stuff oraz Fat Face. T-shirty lubię z COS. W second handach poluje na spódnice i sukienki Hobbs i Jaeger. Ostatnio odkupilam od koleżanki czarny sweterek Hugo Boss z cieniutkiej wełny merino. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
To fason Anna
![]() ![]() 4021-101-24-anna_must-have_1787_100x152.jpg Też zwracam uwagę na składy. Wolę jeden porządny ciuch niż kilka poliestrowych szmat. Najbardziej rozwalają mnie "wełniane" plaszcze w zarze - w składzie poliester, akryl i poliamid ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Tymcio, genialne te kozaki
![]() A i reszta też niczego sobie - nogi w fajnych rajtkach i jakaś świetna dzianinowa góra ![]() W ogóle fajne dzianiny ze szlachetnym składem to moja lekka obsesja. Bardzo lubię też te firmy co Mariola wymieniła, tylko u nas nie ma do nich dostępu stacjonarnie. Poza ciucharnią - jedyna do jakiej w miarę regularnie zaglądam i czasem trafiam na skarbki. A i jeszcze Insomnii jestem wierna ale raczej starsze Meganki donaszam. Z nowości coraz mniej mnie przekonuje. Płaszcz mam jeszcze od nich - 80 procent wełny ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ragutko, fota z netu. Mnie tez podoba się ta stylizacja
![]() Dziewczyny, mam grzyby zamrozone rok temu, wstepnie podgotowane. Jak myślicie, można je zjesc? Wszedzie piszą, żeby przechowywac nie dłużej niz pół roku... Edytowane przez tymena Czas edycji: 2017-10-08 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
przyznaję, że mnie sie nie widza ani dzianinowe kiecki, ani grube rajtki, nie moja bajka
buty aliganckie Kasko ![]() zimą nawet rajtkow nie noszę, wole marznąć dzianinę rzadko, a jesli to tylko na górze ( swterzysko golf ) i tak cierpię, że zima i muszę nosić najchętniej całym rokiem nosiłabym tylko proste portki i koszule ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ja tam wywalam grzyby, jeśli nie uda nam się wtrynić max do 3 miesięcy bojam się grzybków ( ale Ty znasz moja grzybia hstoryję ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2017-10-09 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.