![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co nie przystoi mężczyźnie?
Ciekawi mnie, jakie zachowania są według Was tylko dla dla kobiet lub tylko dla mężczyzn?
Jakie zachowania u mężczyzny (które są w porządku u kobiety), byłyby dla Was nienormalne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co nie przystoi mężczyźnie?
Żadne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gazela inteligencji
|
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dla mnie facet jeczacy przy katarze taki umierajacy prawie bo ma przeziebienie jest prawdziwie wkurzajacy.
Nie wiem czy to jest coś czego nie wypada ale zdecydowanie jest to niemeskie jak dla mnie U kobiet skolei skoro razi mnie jak przekliają siarczyscie z fajka w gębie według mnie to zabija kobiecosc w takiej pani |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Żadne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie przychodzi mi nic takiego do głowy co u jednej płci byłoby dla mnie normalne a u drugiej nie do przyjęcia. a osłuchałam się takich tekstów że ho ho i zawsze jak słyszę coś w stylu "u faceta to jeszcze jakoś wygląda ale u kobiety już nie" to albo sobie myślę "u faceta też to kiepsko wygląda" albo "u kobiety też przecież to źle nie wygląda". z zawodami tak samo nie mam żadnego że jak to facet/kobieta do takiego czegoś.
jedyne co przyszło mi do głowy to facet ubierający się w sukienkę/obcasy/z pełnym makijażem czy wymalowanymi paznokciami, tutaj gdzies moje pojęcie równouprawnienia zanika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
żadne.
w ogóle pytanie tak durne że nie wiem.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jak to? A noszenie podpasek, wysokich obcasów czy sukienek?
A tak na serio to takie oceny są najbardziej popularne w gimnazjum. Ocenia się chłopaków "on się zachowuje jak dziewczyna, na pewno jest gejem", a jak już jesteśmy starsze to często tacy faceci okazują się najbardziej pożądani, bo są dobrymi mężami.
![]() |
#9 | |
sissy that walk
|
Żadne. Nie lubię gdy ktoś w ten sposób dzieli zachowania "stosowne" dla płci.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie lubie papierosow u kobiet jak i u mezczyzn, ani chamstwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym uważam, że zniewieściali mężczyźni są nieatrakcyjni. Chłopak chodzący do kosmetyczki na maseczki dla mnie odpada ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To samo, co nie przystoi zadnemu czlowiekowi, chmstwo, przemoc, takie.
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7778207 1]Czyli kobiecie wolno chodzic na maseczki czy inne zabiegi do kosmetyczki jak ma tradzik, ale mezczyzna to pedal, bo chce lepiej wygladac od pana Mietka spod sklepu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Po pierwsze, z tym "pedałem" to trochę się zagalopowałaś. Po drugie każdy może chodzić, gdzie chce., ale gdyby mój TŻ wyskoczył z pomysłem maseczki, uznałabym że doznał poważnego urazu mózgowia. Taka już jestem staroświecka, że nie lubię zniewieściałych mężczyzn. Krem do rąk- ok. Odzywka na paznokcie- ![]() Takie moje prawo, że może mi się to nie podobać, więc się tak nie gorączkuj. A trądzik to kwestia do leczenia, zupełnie inna sprawa niż maseczki kosmetyczne
![]() Edytowane przez mellitus Czas edycji: 2017-10-07 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mojemu robilam maseczke z glinki, jadra mu nie uschly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7778274 1]To byl sarkazm...
Ja mojemu robilam maseczke z glinki, jadra mu nie uschly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Doprecyzowalam powyżej ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Mężczyźnie nie przystoi to, co nie przystoi porządnemu człowiekowi dowolnej płci, tj. krzywdzenie innych, oszukiwanie, brak przyzwoitości i moralnego kręgosłupa, agresja, histeria, małostkowość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak - włączam w to sukienki, obcasy, pończochy, makijaż, kosmetyczki i całą resztę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;77783071]Noszenie podpaski jest dziwne zawsze jeśli nic akurat nie cieknie z genitaliów.[/QUOTE]
W Rossmannie sa podpaski dla mezczyzn Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7778326 1]W Rossmannie sa podpaski dla mezczyzn
[/QUOTE]Mieszkam teraz za granicą i tutaj takie rzeczy można dostać normalnie w marketach, stoją obok innych podpasek, tamponów itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7778300 6]Co nie zmienia faktu, ze nazywanie takich mezczyzn zniewiescialymi chlopczykami, pedalami i innymi niezbyt mialymi epitetami lub lamenty nad powrotrm obowiazkowej sluzbu wojskowej jest niesmaczne. Co niestety jest codziennoscia w internetach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] To Twoje zadanie, jeśli Cię to nie razi to ok- Twoje prawo. Mnie to niezmiernie irytuje, więc to czy moje opinie uważasz za smaczne lub nie jest mało istotne.
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;77786561]pewnie wstydzilabys sie, ze masz gorsza cere od niego
![]() Jeśli już bawimy się w personalne wycieczki- Nieskromnie muszę przyznać, że od zawsze mam cerę idealną. Dobre geny, więc nie o zazdrość chodzi ![]() Jakież to typowe, ktoś ma odmienne zdanie, więc nie widzę merytorycznej dyskusji, ale bzdurne wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu. Podkreślam, ja nie mam problemu, z tym że ktoś lubi z TZ spędzać czas robiąc sobie maseczki, zakładać sobie na wzajem papiloty i dyskutować o trendach w koloryzacji. W MOJEJ OPINII i DLA MNIE jest to nieatrakcyjne, nudne i aseksualne.
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mezczyzni w szpilkach, rozowych rajstopach, makijazu itd. wywoluja we mnie podobna reakcje jak np. dziewczyny w bialych kozaczkach i spodniczkach, spod ktorych wystaje posladek - no dziwie sie po cichu, sama bym tego nie ubrala/nie zgodzilabym sie na to, zeby moj partner sie tak ubieral, ale nie robie nikomu komentarzy i nie wgapiam sie jak ciele, bo dopoki ludzie sa ekscentryczni na sobie samych, to nic mi do tego. Gorzej jak ich ekscentryzm krzywdzi innych ludzi. Przyklad: kazdy moze byc weganinem, nawet fruitarianinem, ale karmienie psa weganska karma to przesada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;77783071]Noszenie podpaski jest dziwne zawsze jeśli nic akurat nie cieknie z genitaliów.[/QUOTE]
zgadzam się. Nie kategoryzuję zachowań na męskie i żeńskie. Mężczyźnie powinno "przystoić" wszystko - niech płacze, maluje się, chodzi w butach na obcasie, przecież nikogo nie krzywdzi. To samo jeśli chodzi o kobiety. Nie kategoryzujmy zachowań na męskie i damskie. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- [1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7779186 1]Tez tak uwazam. Pod tym wzgledem dobralam sobie partnera. Mezczyzni w szpilkach, rozowych rajstopach, makijazu itd. wywoluja we mnie podobna reakcje jak np. dziewczyny w bialych kozaczkach i spodniczkach, spod ktorych wystaje posladek - no dziwie sie po cichu, sama bym tego nie ubrala/nie zgodzilabym sie na to, zeby moj partner sie tak ubieral, ale nie robie nikomu komentarzy i nie wgapiam sie jak ciele, bo dopoki ludzie sa ekscentryczni na sobie samych, to nic mi do tego. Gorzej jak ich ekscentryzm krzywdzi innych ludzi. Przyklad: kazdy moze byc weganinem, nawet fruitarianinem, ale karmienie psa weganska karma to przesada.[/QUOTE] ale czy każde zachowanie musimy brać pod zachowanie partnera życiowego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiem?
Partner zyciowy to rodzina, ktora wybieramy sobie sami. Jedni zwracaja uwage na chec posiadania dzieci, wzrost, kolor wlosow itd. Ja nie chce, zeby moj partner zyciowy chodzil do kosmetyczki, wstrzykiwal sobie botoks i nosil rajstopy. Chyba mam do tego prawo? Przeciez nie bede wybierac sobie, jacy obcy ludzie mnie otaczaja w autobusie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Zeby nie bylo bi ani ukrytym homo ani transem ani milosnikiem przebierania w wolnych chwilah drag queen
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.