|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41
Kremy z Ziaji to dla mnie największe zło, tym bardziej jeśli masz skórę skłonną do zaskórników i wyprysków.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483 - lista firm, które nie testują na zwierzętach jesli na tym Ci zalezy. Mnie ostatnio pozytywnie zaskakuje Bielenda, ale nie wypowiem się na temat działania przeciwzmarszczkowego bo nic takiego nie stosowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7778965 6]Powoli zaczyna mi byc blizej trzydziestki niz blizej dwudziestki
![]() Od czego byscie zaczely? Kompletnie sie na tym nie znam. Czy np. kosmetyki ziaji maja jakies odpowiednie kremy? Ziaja nie testuje na zwierzetach.[/QUOTE] Nie wiem czy to dobra rada. Moja babcia smarowała się olejem lnianym. I serio wyglądała lepiej niż inne babcie. Chodzi o kondycję skory Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7778965 6]Powoli zaczyna mi byc blizej trzydziestki niz blizej dwudziestki
![]() Od czego byscie zaczely? Kompletnie sie na tym nie znam. Czy np. kosmetyki ziaji maja jakies odpowiednie kremy? Ziaja nie testuje na zwierzetach.[/QUOTE]Ziaja ma syfiaste kosmetyki. Ja bym postawiła na picie dużej ilości wody, stosowanie olejków do demakijażu i np. na noc od czasu do czasu, bardzo dokładny demakijaż, krem pod oczy i dobrze nawilżający krem bez chemii. Poszłabym więc w naturalne kosmetyki. Firm konkretnych Ci nie podam, bo ja stosuje pielegnacje dla cery ultra wrażliwej. Jeśli Ty nie masz żadnych uczuleń, to masz większe pole do popisu. No i ważne - dbać należy też o szyję i dekolt. Nie tylko o twarz. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepis sprawdzony, jest super. Nie boj sie przypraw. Do tego ziemniaki, 2-3 rodzaje dodatkow (buraczki, surowka, salatka z ogorkow kiszonych i cebulki). Plusem tego dania jest tez to, ze robisz wczesniej i podrzewasz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2017-10-08 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Konto usunięte
|
Po Ziaji mnie tak makabrycznie wysypuje, że nic do twarzy never ever. Do każdej innej części ciała, ale nie do twarzy.
Ja używam Lirene obecnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Konto usunięte
|
Ktoś na tym wątku nie dawno polecał olejowanie włosów w przypadku ich przetłuszczania się... Czy chodziło Wam o skalp również? Czy ja coś pomyliłam... Trochę wydaję mi się to dziwne, ale faktem jest, że nic mi już nie pomaga, chętnie więc poznam Wasze sposoby
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- kropiłam na kanapkę. Lepiej sie wchłania z czyms tłustym - wiec w posiłku powinien być jakiś tłuszcz np masło czy oliwa, wędlina.[/QUOTE] Dziś kolejną porcję mi dał xd rozlazylam na piecu kaflowym na szarej gazetce. Ja od dwóch dni smaruję twarz olejem lnianym bo mam pełno pryszczy itp :/ Nie Wiem czy to dobry pomysł xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
U mnie najlepiej się sprawdził olej Babydream, jest to mieszkanka więc nie jestem w stanie powiedzieć, który sprawdza się najlepiej. Kiedyś używałam kokosowego ale z czasem przestał mi służyć. Fajnie też się sprawdza migdałowy u mnie. Musisz próbować
![]() I dużo zawdzięczam masce drożdżowej agafii ale wiem, że nie u wszystkich się sprawdza.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
Miałam receptę na 2 leki od lekarza na NFZ, jeden nie jest refundowany, a drugi jest w 100% refundowany. Problem w tym, że tego refundowanego nie było i pani mi zamówiła dając jednocześnie taki bloczek kiedy mam się po niego zgłosić, i sprzedała mi ten pierwszy, więc nie mam już recepty. Właśnie widzę, że na tej karteczce z którą mam się zgłosić po odbiór zamówionego leku nie ma ani słowa o tym, że przysługuje mi refundacja. Jest opcja, że odnajdą za kilka dni moją receptę? Nie chcę płacić za lek 70zl jeśli mogę go mieć za free
![]() Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2017-10-08 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
BAN stały
|
sprawdź sobie jaką masz porowatość włosów (jest mnóstwo stron w internecie). ja zaczęła od kokosowego i miałam bardzo złe efekty praktycznie od razu. doczytałam później, że kokosowy właśnie się do moich nie nadaje. przerzuciałam się na aragonowy i jak na razie nie robi mi krzywdy - ale użyłam go na razie kilka razy
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;77781436]No ale tu takich nie ma
![]() Nie odnosiłam się do tego konkretnego przypadku, tylko do słów z komentarza, który cytowałam, że antybiotyk ZAWSZE należy brać do końca. |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skora głowy się przetłuszczają szybko. Bo jest przesuszona. Olejowanie wyrówna nawilżenie i włosy dłużej będą swieze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Smietana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio, to nie jest takie proste i nie ma jednej przyczyny i jednego uniwersalnego rozwiązania tego problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Konto usunięte
|
Czym domyć EL Double Wear z Beauty Blendera?
![]() Szorowałam żelem do twarzy z sls, ale ślady nie zeszły |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Konto usunięte
|
Ja pozbyłam się trądziku odkąd zaczęłam stosować do demakijażu i pielęgnacji TYLKO i wyłącznie oleje naturalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
?? ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Refundowany to nie za free, w zależności od refundacji tego konkretnego leku coś tam zapłacisz, ale nie martw się, nie 100%. Parę razy byłam w podobnej sytuacji i było ok, tyle że odbiór w tej konkretnej aptece z której karteczkę dostałaś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zadomowienie
|
Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;77797856]piecze Cię niezależnie od tego co masz na sobie? Może spodnie mają wstającą ostrą nitkę albo szew który Cie podrażnia?[/QUOTE]
Prawdę mówiąc na sobie mam tylko dłuższą koszulkę i bez majtek, więc ubrania nie podrażniają ![]() Edit: a może to brzeg majtek podrażnia, pojawiło się w dzień wypisu kiedy to je pierwszy raz po operacji założyłam, teraz w piątek wychodziłam z domu, ubrać się musiałam i pojawiło się znowu. Edytowane przez Bossana Czas edycji: 2017-10-08 o 15:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 |
Konto usunięte
|
Zapomnialam dodac, ze sie nie maluje. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi dotyczace pielegnacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie napisałam, ze jest jedna przyczyna? Napisałam, ze tak to tez może działać. Kapcie emu. Czy warte są swojej ceny? Ciepłe? Są wąskie czy raczej nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zadomowienie
|
Depilacja
1. Jaki krem do depilacji działa najszybciej? Inne cechy nieistotne, najważniejsze żeby jak najszybciej można było ściągać. 2. Czy można jakoś opóźnić odrastanie włosków? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Napisałaś, że skóra się przetłuszcza bo jest przesuszona że olejowanie wyrówna nawilżenie i włosy będą świeże, a nie masz absolutnie żadnej pewności, że w przypadku tej wizażanki przyczyną jest przesuszona skóra głowy i że olejowanie jej pomoże na przetłuszczające się włosy. Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2017-10-08 o 15:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem debiut z weet, ale zależy od włosów. Piling daje rade. Nogi są dłużej gładkie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Holy Crap!
|
Czy w Carrefourze dostanę tę herbatę? https://www.google.pl/search?hl=pl&t...GtLgG4F8tCKPM:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.