Panny Młode 2009 cz. III - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-04, 16:35   #1351
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wiec niestety oblalam... najpierw niespodobalo mu sie ze puscilam pieszych - zapytal co zrowbilam - ja mu na to ze zatrzymalam sie przed przejsciem zeby ustapic a on ze od kiedy zapraszamy pieszych i ze zatrzymujemy sie tylko jak ktos wtargnie na jezdnie a nie istoi przed pasami (mnie uczono ze jak kto idzie albo stoi przed to sie zatrzymuje ale jak ktos dochodzi do przejscia to nie.. a on mi wyskakuje z takim tekstem... no nic) potem zakazl zrobic zawracanie na 3 to zrobilam a on ze zle a ja ze czemu skoro zawrocilam a on ze mialam dojechac do kraweznika a ja ze wydaje mi sie ze niemusialam skoro bez problemu niekorzystajac z calej jezdni udalo mi sie zawrocic a on ze nie... ze mialam skorzystac z calej jezdni a skoro nieskoizystalam to zle... potem kazal mi zrobic rownolegly i jak robilam na jednokierunkowej to podjechalo auto i czekalo bo uliczka byla bardzo waska a on ze oblalam bo zatamowalam ruch...

mam wrazenie ze zrobil to specjalnie tzn ze mial jakies notatki u siebie bo wiedzial ktory raz zdaje na czym poprzednio... i jeszcze mowi do mnie jak juz wracalam do osrodka ze swietnie jezdze.. i ze nastepnym razem jak przyjade to juz napewno zdam...

a najsmieszniejsze jest to ze jak wrcalam do osrodka to specjalnie przed pasami stanelam a on ze dobrze to sie go pytam czemu teraz dobrze a poprzednio zle a on ze ustepuje sie przed ulomnymi i starszymi, a ja do niego ze tamci byli tez starsi a on ze nie...a ja ze tak dla mnie byli starsi dla pana nie... i przestalam z nim gadac... powalilo go... no nic..

ja sie niematrwie.. najwyzesz zdam za 3 rezem. .do trzech razy sztuka.. szkoda mi tylko czasu bo teraz nastepny pewnie we wrzesniu bedzie...

dziekuje za trzymanie kciukow i graluje dziewczyna zdanego egzaminu
ehhh koles pewnie robil entliczek petliczek i celowo chcial Cie oblac bo tak mu wyszlo ;/ ehhh no przerabane te przeboje z prawkami ale mam nadzieje ze nastepnym razem Ci sie poszczesci A jak tam ten samochodzik co tata mial Wam z siostra kupic?? juz stoi i czeka??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 18:35   #1352
śliweńka
Zakorzenienie

dziewczyny u niektórych widzę w avatorku wasze kociaki aż mi się łezka kręci w oku ;(

a co do ślubu to czuje jakbym o czymś zapomniała, zarezerwować

narazie mam zespół

sale

fotografa kamerzysty nie chcemy

no i datę

patrze na necie i są porobione listy co trzeba załatwić ale i tak boję się że czegoś zapomne

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 19:37   #1353
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ehhh koles pewnie robil entliczek petliczek i celowo chcial Cie oblac bo tak mu wyszlo ;/ ehhh no przerabane te przeboje z prawkami ale mam nadzieje ze nastepnym razem Ci sie poszczesci A jak tam ten samochodzik co tata mial Wam z siostra kupic?? juz stoi i czeka??
dziekuje za słowa pocieszenia...
Samba samochodu niekupilismy bo zgodnie z rodzicami stwierdzilismy ze poczekamy az zdamy egzamin a ten nie byl do konca taka okazja jak sie zapowiadalo, ale rodzice przelali nam pieniadze na konto i zaraz jak ktoras z nas zda idziemy jakies kupic...

jutro ide sie zapisac na egzamin ciekawe na kiedy go bede mial.. na wrzesien??

bylam u ksiedza aby dogadac sie co z tym slubem (jak pamietacie chcemy uniknac kontaktu z proboszczem) bo ten ksiadz co nam to zalatwia (przyjaciel naszego znajomego) za 2 tygodnie zmienia kosciol i jedzie gdzies indziej i stanelo na tym ze 3 miechy przed slubem mamy do niego zadzwonic on nas umówi z jakims ksiedzem (prawdopodobnie z takim mlodym ktorego bardzo lubie) i juz z tym mlodym wszytko sobie zlatwimy tzn spiszemy protokół on go zaniesie do kancelarii, zaplaci, i powie pani tam siedzacej zeby wpisala ze to on nam ma prowadzic msze, wiec jestem bardzoooo zadowolona bo proboszcz nawet niebedzie wiedzial ze to ja i nienarobi mi przykrosci...
Stary 2008-06-04, 21:33   #1354
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki dawno mnie tu nie bylo.

a mnie wszystko normalnie boli przez ta moja maloplytkowosc to mi tak palce popuchly ze pierscionkow nosic nie moge i szklanki nie utrzymam

a my wczoraj odebralismy samochod od mechanika ale jeszcze nie moge niem jezdzic bo nie ma sprawnych hamolcow i wspomagania kierownicy i grilla z przodu ale zaplacilismy przez to mniej bo 1500 zl ale juz z malowaniem
no kochana widzisz wszystko jakos zaczyna sie ukladac....tylko te twoje zdrooowkooo nooo
ja juz chce jechac z toba na konie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

o kochana ty to masz dobrze, zmiana pracy Tż wyszła na dobre, macie więcej czasu dla siebie
no tylko teraz...
nastepna zmiana to idzie na 10:00 wraca o 19:00...wiec sier raczej nie spotkamy przez tydzien
kolejna zmiana to idzie o 17:00 wraca przed 3:00 w nocy spi do 13:00 ...spotykamy sie na godzine przez caly tydzien tak
kolejna zmiana to nocki
spi do 15:00 ...spotykamy sie o 16:00 idzie do pracy o 21:00
no i dopiero znowu 1 zmiany idzie o 5:00 wraca przed 15:00

Cytat:
Napisane przez agamalutka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, miło mi do was dołączyć jako narzeczonych.
Nasz ślub 20.06.2009r.
Pozdrawiam!
witaj z nami
Stary 2008-06-04, 22:02   #1355
eseska
Zakorzenienie

to napisała Strippi
no tylko teraz...
nastepna zmiana to idzie na 10:00 wraca o 19:00...wiec sier raczej nie spotkamy przez tydzien
kolejna zmiana to idzie o 17:00 wraca przed 3:00 w nocy spi do 13:00 ...spotykamy sie na godzine przez caly tydzien tak
kolejna zmiana to nocki
spi do 15:00 ...spotykamy sie o 16:00 idzie do pracy o 21:00
no i dopiero znowu 1 zmiany idzie o 5:00 wraca przed 15:00

Strippi!
to ja Cię świetnie rozumie - mój TŻ pracuje w systemie czterobrygadowym i to wygląda tak 2 dni pierwsza zmiana (6-14) , 2 dni druga (14 - 22) 2 dni trzecia (22 -6) - wtedy pól dnia przesypia i 2 dni wolne. To nie wygląda dokładnie tak tzn to co wypada w piątek jest cały weekend. i to bez różnicy czy to święto czy wolny dzień. Raz w miesiącu ma tylko wolny weekend z czego i tak pół piątku przesypia bo zszedł z nocy. Powoli sie juz przyzwyczaiłam! Ale najgorsze są wakacje bo wtedy bardzo często pracuje po 12 godzin - przychodzi do domu kapie sie , je śpi i znowu do pracy - czasami to sie nawet przez kilka dni nie widzimy. Najgorsze jest to że ja zazwyczaj wtedy mam najwięcej czasu - pracuje w szkole. Tak że pewnie całe wakacje będę Was zamęczać swoją osobą.

Agamalutka! witam serdecznie!!!!!!!!!!

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2008-06-04 o 22:03 Powód: problemy z cytowaniem
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 22:10   #1356
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Biedna.
Jak tam sprawy z Waszym ślubem cywilnym?
jutro mam wolne i ma zamiar isc do usc tylko wlasnie nie wiem czy on codziennie czynny czy nie??

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ojej martwisz mnie ostatnio troszeczkę z tym stanem zdrowia, ale gorąco wierzę, że w końcu się wszystko unormuje i Ci się polepszy
ja tez mam taka nadzieje
Cytat:
wiec niestety oblalam... najpierw niespodobalo mu sie ze puscilam pieszych - zapytal co zrowbilam - ja mu na to ze zatrzymalam sie przed przejsciem zeby ustapic a on ze od kiedy zapraszamy pieszych i ze zatrzymujemy sie tylko jak ktos wtargnie na jezdnie a nie istoi przed pasami (mnie uczono ze jak kto idzie albo stoi przed to sie zatrzymuje ale jak ktos dochodzi do przejscia to nie.. a on mi wyskakuje z takim tekstem... no nic) potem zakazl zrobic zawracanie na 3 to zrobilam a on ze zle a ja ze czemu skoro zawrocilam a on ze mialam dojechac do kraweznika a ja ze wydaje mi sie ze niemusialam skoro bez problemu niekorzystajac z calej jezdni udalo mi sie zawrocic a on ze nie... ze mialam skorzystac z calej jezdni a skoro nieskoizystalam to zle... potem kazal mi zrobic rownolegly i jak robilam na jednokierunkowej to podjechalo auto i czekalo bo uliczka byla bardzo waska a on ze oblalam bo zatamowalam ruch...

mam wrazenie ze zrobil to specjalnie tzn ze mial jakies notatki u siebie bo wiedzial ktory raz zdaje na czym poprzednio... i jeszcze mowi do mnie jak juz wracalam do osrodka ze swietnie jezdze.. i ze nastepnym razem jak przyjade to juz napewno zdam...

a najsmieszniejsze jest to ze jak wrcalam do osrodka to specjalnie przed pasami stanelam a on ze dobrze to sie go pytam czemu teraz dobrze a poprzednio zle a on ze ustepuje sie przed ulomnymi i starszymi, a ja do niego ze tamci byli tez starsi a on ze nie...a ja ze tak dla mnie byli starsi dla pana nie... i przestalam z nim gadac... powalilo go... no nic..

ja sie niematrwie.. najwyzesz zdam za 3 rezem. .do trzech razy sztuka.. szkoda mi tylko czasu bo teraz nastepny pewnie we wrzesniu bedzie...

dziekuje za trzymanie kciukow i graluje dziewczyna zdanego egzaminu
oj ten egzaminator to jakis palant ktoremu chyba zona nie dala obiadu i mial zly dzien wiec sxie nie przejmuj
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
oj straszne a to sie da wyleczyc? Mam nadzieje ze tak i ze juz niedlugo bedzie lepiej z Twoim zdrowkiem.
no 8 lipca ide do hematologa io mam nadzieje ze mi powie cos konkretnego
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r

Edytowane przez mala2241
Czas edycji: 2008-06-04 o 22:13 Powód: a bo glupio zabrzmialo:D
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 22:21   #1357
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha, nie przejmuj się palantem, za trzecim razem na pewno już zdasz, sama zdawałam 3 razy

Agamalutka, witaj
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 22:47   #1358
kliwia
Zakorzenienie

Przymierzałam tą suknię ślubną, o której juz Wam raz wspominałam

Generalnie super, ale to jednak nie to
W ogóle rozczarowana byłam muślinem - nie jest tak gładki i jedwabisty.
Nie tego się spodziewałam. Ech.

W dodatku się nie dopięłam

załączam się:
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 22:58   #1359
eseska
Zakorzenienie

Kliwia! Śliczna ta suknia - taka trochę w stylu Robin Hooda. Ja też jestem na etapie oglądania sukien - na razie internetowo i w gazetach. Mam swoje typy - choć zawsze znajdę jakiś mankament. Napisz jakie to uczucie mierzyć suknie ślubna? A z tego co czytałam to z tymi sukniami jest tak - oglądamy jakąs podoba nam sie np w gazecie, mierzymy i .......... okazuje sie ze to nie to. I wychodzi sie ze sklepu z całkiem inna suknią , taka o której nawet by sie nie pomyślało. Ciekawe jak to z nami będzie?
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 00:00   #1360
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
bylam u ksiedza aby dogadac sie co z tym slubem (jak pamietacie chcemy uniknac kontaktu z proboszczem) bo ten ksiadz co nam to zalatwia (przyjaciel naszego znajomego) za 2 tygodnie zmienia kosciol i jedzie gdzies indziej i stanelo na tym ze 3 miechy przed slubem mamy do niego zadzwonic on nas umówi z jakims ksiedzem (prawdopodobnie z takim mlodym ktorego bardzo lubie) i juz z tym mlodym wszytko sobie zlatwimy tzn spiszemy protokół on go zaniesie do kancelarii, zaplaci, i powie pani tam siedzacej zeby wpisala ze to on nam ma prowadzic msze, wiec jestem bardzoooo zadowolona bo proboszcz nawet niebedzie wiedzial ze to ja i nienarobi mi przykrosci...
Dobrze jest mieć takie znajomości

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dziewczyny u niektórych widzę w avatorku wasze kociaki aż mi się łezka kręci w oku ;(
a co do ślubu to czuje jakbym o czymś zapomniała, zarezerwować
narazie mam zespół
sale
fotografa kamerzysty nie chcemy
no i datę
patrze na necie i są porobione listy co trzeba załatwić ale i tak boję się że czegoś zapomne
Nie martw się, z nami na pewno o niczym nie zapomnisz
Cieszę się, że odzywasz się tu teraz częściej

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
jutro mam wolne i ma zamiar isc do usc tylko wlasnie nie wiem czy on codziennie czynny czy nie?? (...)
Nie mam pojęcia jak to jest z otwarciem USC... W każdym razie życzę powodzenia Jeszcze w tym roku będziesz żonką!

Kliwia, suknia całkiem niebanalna. Nie w moim typie, ale ładna. Taka zwiewna
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 07:37   #1361
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Martucha nie przyjmuj sie. moja kolezanka dzis zdaje za 2 razem (na 7 egzamin miała). a za to inna z grupy za 9 razem zdała. to była masakra. napewno teraz ci sie uda

dziewczyny wy tych kciuków jeszcze nie puszczajcie, bo wczorajszy egzamin z historii sztuki to była jakas masakra. aby na 3 zaliczyc kurde mam stresa normalnie moze dzis beda wyniki

za to dzis ide oprawiac i drukowac moją prace mgr.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 07:44   #1362
kliwia
Zakorzenienie

No właśnie ona tylko na taką zwiewną wygląda, Też myślałam, że będzie lekko i powiewnie. Guzik!
To co pod spodem to jest to standardowe - czyli grupa tkanina, a pod to jeszcze halka, ktorej ja nie miałam mierzonej. Chociaż na filmie ślubnym i zdjęciach, wygląda na taką lekką włąsnie.
Generalnie ciężko, i gorąco.
Jak będzie tak cudnie i ślicznie w przyszłym roku w lato, to się pogotujemy w sukniach. Normlanie rozważam opcję sukni z nikąd, a nie typowej sukni ślubnej.

Uczucie fajne, no ale jak się nie jest dopiętym na plecach i rękawy cisną, to już nie jest tak kolorowo

Ech
Stary 2008-06-05, 08:24   #1363
agamalutka
Przyczajenie

GG do agamalutka

Cześć wszystkim jeszcze raz,
Ja i mój TŻ mamy zarezerwowaną już salę, orkiestrę i catering jak narazie we wakacje, kiedy będziemy mieli więcej czasu planujemy zacząć kurs tańca, zaliczyć sobie nauki przedmałżeńskie, zarezerwować fotografa i kamerzystę, dogadać się z dekoratorką, kupić obrączki plus podjechać sobie do kancelarii i zaklepać termin w kościele? Czy o czymś zapomnieliśmy? Powoli rozglądam się za suknią, narazie tak jak pewnie większość z nas głównie net. Do salonu wybiorę się jak juz będę mieć na ten cel kasę, czas itd. chociaz może mi się uda coś kupić z second hand było by taniej. Narazie praca uczelnia, dom mój Tż i praca lic. na glowie;/
agamalutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 09:02   #1364
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

co do kursów tanca, to u nas w miescie ma szkołe tanca otworzyc ten czarek co wygral w tancu z gwizdami TZ powiedział, ze bysmy sie do niego zapisali po powrocie z Holandii

Stary 2008-06-05, 09:12   #1365
popscene
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o suknie, to robiłam ostatnio takie małe rozeznanie. Jeśli podobają się Wam suknie na www.duber.com.pl to piszcie na PW, mam ceny do ośmiu sukienek. Ze względu na ograniczony budżet będę najpierw przymierzać suknie polskich firm. Z tej strony podobają mi się szczególnie modele: 654-656, 804, 818 i 850. Tak w ogóle mają bardzo krótki czas realizacji zamówienia. Jak będę w swoim rodzinnym mieście na pewno wstąpię poprzymierzać
Stary 2008-06-05, 09:17   #1366
kliwia
Zakorzenienie

818 jest sliczna - cena?
I mają salon w poznaniu, nawet wiem gdzie

Dziewczyny z Lubina idźcie mierzyć suknie!
Stary 2008-06-05, 09:28   #1367
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
818 jest sliczna - cena?
I mają salon w poznaniu, nawet wiem gdzie

Dziewczyny z Lubina idźcie mierzyć suknie!
To ta najtańsza. W Zielonej Górze 1125 zł, podobno ceny w innych salonach się nie różnią. Też mam na nią chrapkę, no i ta cena
Stary 2008-06-05, 09:36   #1368
kliwia
Zakorzenienie

no to rzeczywiście taniuśka.
Stary 2008-06-05, 09:44   #1369
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a w jakiej cenie sa te sukienki nr:
647, 648(jest super ),719, 816, 889.

Stary 2008-06-05, 09:46   #1370
kaska87
Zakorzenienie

TZ popytal po salach i wystarczy na rok wczesniej rezerwowac sale

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 09:53   #1371
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
TZ popytal po salach i wystarczy na rok wczesniej rezerwowac sale
i co bedziecie czekac?? czy teraz jednak rezerwujecie??

Stary 2008-06-05, 09:56   #1372
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a w jakiej cenie sa te sukienki nr:
647, 648(jest super ),719, 816, 889.
Akurat o te się nie dowiadywałam To chyba nic złego jak umieszczę ceny, co? To mam tak:
804 - 2300
850 - 1760
607 - 2530
654 - 1800
655 - 2000
656 - 1650
803 - 2250

Wydaje mi się jednak, że te ceny w salonach się różnią. Bo te powyżej są z Wrocławia, a pan z Zielonej Góry odpisał mi w skrócie że wymienione modele kosztują od 1125 do 2250. Czyli coś ściemniają chyba, że we wszystkich salonach są te same ceny. Tak czy siak przedstawia się to mniej więcej tak.
Stary 2008-06-05, 09:58   #1373
kliwia
Zakorzenienie

Madzialenka12344321 ta 816 jest z gniecionej tafty, Przestrzegam wWas wszytskie, suknie na żywo z tego materiału nie wyglądają na suknie z salonu tylko z od kiepskiej krawcowej, Na prawdę. W zeszłym roku byliśmy na ślubie, PM miała suuknię z tego materiału i w życiu bym nie powiedziała że kosztowała 3tysiące. Ani to ładne ani praktyczne. w Dodatku wykonanie całej sykni było sredniej jakości a nivby z salonu

Gniecionej tafcie mówimimy nie!
Stary 2008-06-05, 09:59   #1374
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze ale w to w takim razie pewnie wszytskie bedą w podobnych cenach

kliwia to dobrze, ze napisaals. ja nie chce z tafty (ale nie zauwazyłam nawet,ze ona jest taka- bardziej chodziło mi o wzór )

Stary 2008-06-05, 10:00   #1375
kliwia
Zakorzenienie

A jak to jest z suknią z salonu do wypożyczenia?
Czy one faktycznie wyglądaja jak nowe?
No i kiedy można rezerować taką suknię?
Ciekawe.
Stary 2008-06-05, 10:06   #1376
popscene
Wtajemniczenie

Ten salon akurat chyba nie wypożycza. A jak one wyglądają to nie wiem. Jesienią zaczynam tournee po salonach i wtedy się okaże. Też wezmę pod uwagę wypożyczenie. Boję się tylko, że nie będzie taka suknia dobrze dopasowana. Rezerwować możesz pewnie już teraz jak się uprzesz
Stary 2008-06-05, 10:15   #1377
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

moja kolezanka ma slub 14 czerwca. suknie zamawiała w jakims salonie w wawie pół roku wczesniej. niestety to nie jest tak pieknie, ze zamówisz suknie i ona czeka na ciebie normlanie inne osoby ja nosze, tylko, ze na 2 tyg przed slubem jedziesz na ostateczna poprawke, potem oni ja piora i ci daja. niestety nie zawsze wygląda juz tak samo atrakcyjnie

Stary 2008-06-05, 10:17   #1378
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
moja kolezanka ma slub 14 czerwca. suknie zamawiała w jakims salonie w wawie pół roku wczesniej. niestety to nie jest tak pieknie, ze zamówisz suknie i ona czeka na ciebie normlanie inne osoby ja nosze, tylko, ze na 2 tyg przed slubem jedziesz na ostateczna poprawke, potem oni ja piora i ci daja. niestety nie zawsze wygląda juz tak samo atrakcyjnie
Nie brzmi to zachęcająco
Stary 2008-06-05, 10:22   #1379
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Nie brzmi to zachęcająco
wiesz, to zalezy jak kto o nia wczesniej dbal. gorzej, jak byla juz po kilku np. poprawkach.

Stary 2008-06-05, 11:48   #1380
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Przymierzałam tą suknię ślubną, o której juz Wam raz wspominałam

Generalnie super, ale to jednak nie to
W ogóle rozczarowana byłam muślinem - nie jest tak gładki i jedwabisty.
Nie tego się spodziewałam. Ech.

W dodatku się nie dopięłam

załączam się:
Rzeczywiście suknia wygląda na taką bardzo delikatną i zwiewną. Trochę nie w moim guście, ale brzydka nie jest, taka dla typowej romantyczki

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Kliwia! Śliczna ta suknia - taka trochę w stylu Robin Hooda. Ja też jestem na etapie oglądania sukien - na razie internetowo i w gazetach. Mam swoje typy - choć zawsze znajdę jakiś mankament. Napisz jakie to uczucie mierzyć suknie ślubna? A z tego co czytałam to z tymi sukniami jest tak - oglądamy jakąs podoba nam sie np w gazecie, mierzymy i .......... okazuje sie ze to nie to. I wychodzi sie ze sklepu z całkiem inna suknią , taka o której nawet by sie nie pomyślało. Ciekawe jak to z nami będzie?
Też mam już swój typ i nawet upatrzoną panią we Wrocławiu, która próbuje od dawna sprzedać tą suknię za 2500zl, ja się na nią czaję, bo na razie chyba jeszcze nie sprzedała, na razie nie chcę jej mierzyć i kupować, bo zamierzam zmienić rozmiar na mniejszy przed ślubem No i chciałabym się potargować i kupić ją za 2tyś
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości