|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
po główce ![]() co do jedzenia - rozumiem ?
|
|
|
#2492 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze że mam jeszcze kilka lat przed sobą Ale Wierze że ci się uda.Cytat:
bo 800kcal to malutko Wiesz ja przez mojego tate też wczoraj miałam małe załamanie, bo on mówił że nie jest głodny i nie zjadł ani obiadu ani kolacji i ja się poczułam jak żarłok ![]() A mam pytanie czy jak kiedyś jadłam 800 i spalałam 1200 to wychodziłam na -400 ![]() ?To takie głupie pytanie ale chciałabym wiedzieć.Hipnotic na pewno świetnie ci poszedł spr. a chorwacko-serbski Ale co do jedzenia to i tak bardzo dobrze:tak: Ja jutro niemiecki .. aaa boje się :O
|
|
#2493 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do wagi, to nie wiem bo staram się nie ważyć. Wiem, że w niedzielę było 39,2.
Białkiem się tak nie przejmuję. Jem go mniej i narazie jakoś żyję. Już nie muszę w każdym posiłku mieć białka i w ogóle ![]() Dobra teraz to już naprawdę idę, bo historia na mnie błagalnie patrzy |
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propos, wg mnie tyjesz bardzo wolno, po takim skoku kcal... masz super metabolizm
|
|
|
#2495 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie podobnie. Jutro kolosalny kolos. Cytat:
Bardzo się cieszę, no i witamy w Polszcze. Tak sobie tylko czytam forum i nie mam za bardzo czasu pisać, bo ta nauka. Jeszcze mały problem stanowi moja choroba, która sprawia, że chudnę pomimo jedzenia dziennie chyba z 3000 kcal (nie wiem dokładnie, nie umiem już tego liczyć ), jestem okropnie nerwowa (ale z tym walczę jak tylko mogę ^^), pocę się jak mysz (ale latem to nie takie dziwne, także nie wstydzę się bardzo), wali mi serce, nie mam siły chodzić. Na szczęście za tydzień mam wizytę u endokrynologa. ![]() Dziewczynki, mam nadzieję, że u Was też się ułoży.
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
I nie ma 5,4 ;/ Oceną która zaważyła jest... religia! Trzeba być miłą nauczycielką nie? ^^
Byłam u psychologa, pochwaliła mnie i w ogóle fajnie było Waga... 59,8
|
|
|
|
#2497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogóle dzisiaj to już totalnie zawaliłam zapiekanka+żelki+corny ![]() ja nie chcę tyć
|
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Może i mam, ale wiesz pamiętam jak na podwieczorek kiedyś zjadłam czekolade truskawkowo-jogurtową(kiedyś lubiłam
) i z 1200ml soku multiwitamina![]() ![]() Monochrome ty masz takie śliczne jadłospisy ![]() A annie mięśnie na pewno masz i wiesz mnie też chyba troche przybyło
|
#2499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się i nie przejmuj wagą ważne, że dobrze się czujesz i jesteś szczęśliwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to kwestia czasu
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Izuś a jak tam twój test, sprawdzian czy co to tam było?
|
#2501 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie ja się nie przejmuję, przy moich 179cm...
Tylko więcej jak 2kg oto już bym nie chciała przytyć, taki zapas teraz mam. Dlatego zastanawiam się, jak długo jeszcze będę tyć (zmniejszyłam trochę ruch) na tym co jem, no bo metabolizm pewnie ruszył
|
|
|
|
#2502 |
|
Rozeznanie
|
ale czy długo tak będę tyć
? muszę rozkręcić metabolizm bo za niedługo to będzie maasakra. poza tym dziwnie się czuję. moja waga domowa niby pokazuje 55. tylko, że ona ma skłonności do zawyżania wagi, ale ja się czuję tak strasznie grubo, że nie mogę już patrzeć na siebie w lustro. nie dam rady tego zmienić. wstaje rano z myślą, że nie mogę siebie znieść.
|
#2503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może nie długo wszystko się unormuje i nie będziesz tyć
|
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj bez napadu. Ale po obiedzie tak mnie ssało, że musiałam coś zjeść. Wybrałam więc truskawki, ale i tak było mi mało. Doszedł jogurt z musli, kromka chleba z masłem i dżemem (
) chyba coś jeszcze..
Edytowane przez zooosia Czas edycji: 2008-06-05 o 15:52 |
|
|
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
już wszystko jedno. tyle, że ja nie mogę na siebie patrzeć. nienawidzę się za to że jem. i nie wyjdę w krótkich spodenkach nawet na wf. w ogóle wszystko się sypie.
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
Maggie no ja wlasnie tez nie przepadam za moimi udami
No, coz. Ale skoro lubisz swoje cialo, to bardzo, bardzo dobrze Taki podejscie uchroni Cie przed nastepnymi napadami apetytu. A z tym, ze jak sie "odstawisz" to masz suuuper samopoczucie, to mam tak samo Uwielbiam tak Zawsze staram sie ladnie wygladac itd, ale jak kupie sobie jakis wystrzalowy, nowy ciuch to... odlot![]() Funky bardzo sie ciesze, ze egzamin dobrze poszedl ![]() ![]() Hypnotic dobrze, ze zwiekszylas kcal Na pewno dobrze Ci poszloAgatko jak tam w domu? ![]() Iza bardzo, bardzo sie ciesze, ze u Ciebie lepiej, naprawde Krytia tez mysle, ze bardzo wolno tyjesz A apetyt... czy ja wiem, czy tak duzo jesz? Wg mnie nie. Nie chce myslec, ile ja bym jadla, gdybym byla na P![]() Moniczko nie waz sie, nie mierz... Moze jestes przed okresem? Wrzuc na luz, daj sobie czas, na pewno wszytsko sie unormuje. Zoosiu ja tez chetnie bym posluchala, moze moglabym pomoc ![]() Annie nie przejmuj sie ta religia
|
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
Madlen, czuję się już tak od grubo ponad miesiąca. Ja już nie mam siły.
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale twoje szczęście nie może być zależne od tego czy chłopak napisze czy nie( wiem to trudne jak do mnie chłopak pisał to byłam a jak nie to ). Może pogadaj z nim? tak szczerze?
|
|
#2509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo dzisiaj już nie dam rady, mnóstwo nauki. co do rozmowy - gadałam.. 'poczekamy zobaczymy, nic na sile, bardzo zalezy mi na znajomosci, nie chce tego zepsuc blablabla'w ogóle to dziękuje za zaproszenie do przyjaciół;*
|
|
#2510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A za zaproszenie nie ma za co . Mam nadzieje że wszystko się ułoży z tym chłopakiem:;przytul:
|
|
#2511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz mam świetny humor, kupiłam sobie żółciutką krótką spódniczkę (nawet moja mama, która zawsze uwazała, że moje nogi są nie za ciekawe i powinnam nosić spódnice i spodnie tylko za kolana stwierdziła, że wyglądam fajnie ), czarną bluzeczkę do tego i jeszcze na dodatek spódnicę czarno- białą (ta już akurat dłuższa ), jestem mega- zadowolona. A w weekend jade po jakieś sandałki, coby można było wyjść w tej mini . A jak u Ciebie? ![]() _____ Na wadze od zakończenia rygorystycznego odchudzania 2,5 kg więcej, no i zaczynam się zastanawiać, czy ta mniejsza waga jest mi naprawde potrzebna? Ciężko cokolwiek z tym zrobić, jak tyle truskawek wokoło ![]() Zobaczę, czy tak jak jem to coś się zmieni, jest to takie R/U w tej chwili. Może się uda, tyko jest tak gorąco, że w ogóle mi się ćwiczyć nie chce
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Robaczki, dziękuję za wszystkie miłe słowa Witam Was wszystkie i każdą z osobna Przeczytałam dokładnie co u Was ![]() Napiszę co u mnie . Ale czas upłynął szybko, całą drogę opowiadanie, śmiech, cud, miód i orzeszki Jak przyjechaliśmy od razu zameldowałam się na Wizażu i podczytałam co u Was Dziś "uroczysty" dzień. Siostra z mamą zrobiły mi dzień chiński, czyli wszelkiego rodzaju chińskie żarełko Narobiły tyle potraw, że będzie na cały tydzień Wszystko pyszne i jadłam to na co miałam ochotę (bez napadów - generalnie pyszny dzień ) Mieszkam za miastem, więc spacerek wśród drzew, łąk, śpiewu ptaków- bosko!!Teraz wszyscy poszli już spac, bo jutro idą do pracy (tzn. tata i siostra, bo mamusia nie pracuje). Siedzę w swoim kochany pokoju i uśmiecham się Jest mi cudownie Wiem, że wszystko brzmi pięknie, może nawet zbyt pięknie. Na pewno po drodze wydrzy się coś niezaplanowanego, coś co przyniesie niechęc, przygnębienie- wiem to. Ale ze wszystkich sił postaram się nie zwątpic. Postaram się. Postanowiłam również dac sobię więcej luzu z jedzeniem. A konkretnie chodzi o białko. Dalej mam zamiar się redukowac, ale nie chcę byc niewonikiem białka. W Szkocji miałam pieniądze na to żeby, w każdym posiłku się ono znajdowało. Tutaj wolę przeznaczyc to co zaoszczędziłam na wakacje niż na dietę. Zresztą teraz będę miała zdecydowanie więcej ruchu, więc te 3 kg. które mi się marzą, stracę przy racjonalnym jedzeniu- nie koniecznie ślepo patrząc na zawartośc protein. Nadal oczywiście pozostanę przy 5-6 posiłkach, postaram się aby były różnorodne, zdrowe i smaczne Rety, ale się rozpisałam, przepraszam Ale mam tyyyyle myśli, którymi chciałabym się z Wami podzielic Tyle planów, postanowień. A wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze, że nie są to plany rzucone na wiatr Całuję Was mooocno
|
#2513 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mniej to nic. A masz śliczną spódniczke w której wyglądasz pewnie pięknie. Są prawie wakacje tyle owoców teraz przyjdzie i lody Cytat:
A ja ide do szkoły jak na ścięcie ![]() ale mam nadzieje że się uda
|
|
#2514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zooosiu jeżeli mogę Ci jakoś pomóc to bardzo chętnie, (w razie czego pisz na PW) ![]() Cytat:
![]() ![]() choć powiem szczerze na tamten umiałam , a na jutrzejszy to nic w ząb, wczoraj ca łą noc pisałam ściągi a dziś planuję coś ogarnąć , no zobaczymy co z tego wyniknie , materiału jest 3 razy tyle ale dzień długi i dopiero sę zaczął![]() Agatko- Witajjjjjjjjjjjj, jak się cieszę jak to czytam Nasze Kochane SłoneczkoUda się Krytuś uda, Ty zdolniacho na pewno Sobie poradzisz ![]() btw: A u mnie jest lepiej, dziś nawet jak stanęłam na wadze i zobaczyłam to o,5 kg więcej to się nie przeraziłam, zrozumiałam Swoje błędy i teraz będę starała się je nadrobić ![]() A teraz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zmykam do ->
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
Agatko,aż miło się czyta
![]() Buziaki dla wszystkich laseczek
|
|
#2516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko cyferki poza tym niedługo wakacje, to może te kg znikną samoistnie Cytat:
![]() wreszcie nadszedł ten oczekiwany dzień, SUPER jejku, tak się cieszę, że te xx dni temu napisałaś na kz i teraz wszystkie możemy się cieszyć razem z Tobą ![]() to nowy rozdział w Twoim życiu i wierzę - WIEM! - to, że będzie wspaniały i będziesz wreszcie szczęśliwa ![]() Cytat:
!
|
|
|
#2517 |
|
Gość
|
Niestety tak się wczoraj cieszyłam, a dziś źle - jestem (do tej pory!) na kiełbasie (kawałek zjadłam by nie zemdleć z głodu) i herbacie. Nie wiem co siedzi w mnie. Blokuje się coś, gdy zjem tak jak wczoraj i czuję, że było to za dużo. A było (tylko), kawałek kiełbasy, jogurt, udko z kurczaka (pieczone - tłuste - blee) i ziemniaki z wody). Ale co do zakazu pani doktor - trzymam się go mocno i nic słodkiego nie jem.
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Agatko - super kochanie,że tak Ci fajnie już u siebie w domku,i faktycznie daj sobie luzu z jedzonkiem (a konkretnie z białkiem )Funky - powodzenia ![]() U mnie w sumie nienajgorzej,dzisiaj rano mama mi zrobiła zdjęcie (w spódniczce ) i jak je zobaczyłam to potwornie się zdziwiłam (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ) ,bo sądziłam że jestem znacznie grubsza,a tu miłe zaskoczenie,nawet bardzo ![]() Aż powiedziałam do mamy 'a to ja się już nie będę odchudzać ' jednak mimo wszystko coś mnie dalej trzyma przy redukcji,co nie pozawala mi na przejście na utrzymanie,ciągle chcę więcej ... nawet dzisiaj stanęłam na wagę,patrzę a tu więcej niż być powinno ... trochę się podłamałam,aczkolwiek jak patrzyłam na te zdjęcie potem to nie mogłam zrozumieć,dlaczego waga wskazała więcej ... Na razie wzorowa redukcja,ucięłam węgle z obiadu,pojawiła się jakaś blokada,żeby ich nie jeść,no ale o wiele lepiej jest niż wczoraj,a z ojcem staram się mniej rozmawiać (choć i tak mam z nim baaaardzo słaby kontakt,ciągle tylko by pił )pierwsze co robi jak wraca z pracy - otwiera piwo,dla niego puszka piwa to jak dla mnie szklanka wody,więc to chyba nie jest normalne, więc nic nie tracę,nie odzywając się wiele.Kończę wywód
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
uczę się właśnie sentencji łacińskich i myślę, że ta nadaje się, żeby ja tu wkleić
![]() non ut edam vivo, sed ut vivam edo |
|
|
|
#2520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Byłam dziś na tym konkursie i miał... 6 stron
. Nie był jakiś strasznie trudny, aczkolwiek do łatwych nie należał 

?

ale trudno.

Tylko więcej jak 2kg oto już bym nie chciała przytyć, taki zapas teraz mam. Dlatego zastanawiam się, jak długo jeszcze będę tyć (zmniejszyłam trochę ruch) na tym co jem, no bo metabolizm pewnie ruszył
No, coz. Ale skoro lubisz swoje cialo, to bardzo, bardzo dobrze
Jak przyjechaliśmy od razu zameldowałam się na Wizażu i podczytałam co u Was
Narobiły tyle potraw, że będzie na cały tydzień
- generalnie pyszny dzień