|
|
#4801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Shawtty to w porządku, że wyjesz, nie ma co dusić w sobie emocji. Z każdym dniem będzie lżej, a im mniej będziesz wracać do przeszłości i wpisów tym lepiej.
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Shawtty nie chce Cie urazic ale wcale mnie to nie dziwi. Powielasz swoje bledy
niestety ale nie uczysz sie na swoich błędach. Pora zaczac bo biegasz po zamkniętym kole bez wyjścia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli coś do niego czujesz to pisząc z nim codziennie, spotykając się i jeszcze słuchając o dziewczynach które mu się podobają na pewno nie poczujesz się lepiej. Tego ostatniego to już w ogóle bym nie zniosła .
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Tylko, że ja mu opowiadam o chłopakach którzy mi się podobają
(trochę czasem robię to specjalnie, że może coś go ruszy...) Nie mam kolegów takich po prostu, więc nie mogę tak jak on co jakiś czas z kimś innym do kina pójść na przykład. On chodzi z koleżankami (wiem, że to tylko koleżanki, a i tak mnie boli)...
|
|
|
|
#4805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kończę z tym wszystkim. Nie ma co się oszukiwać, że zaimprezuję problemy i przelotne znajomości coś dadzą, Kocham W. i to się raczej póki co nie zmieni, więc nic bardzo nie pomoże. |
||
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Napis, a Angina się odzywa?
|
|
|
|
#4807 |
|
Przyczajenie
|
Jest mi smutno, zdałam sobie właśnie sprawę, że faceci z którymi coś kiedyś pisałam, albo się spotkałam są w związkach a ja dalej w tym samym miejscu
Z Niewylewnym pewnie będzie to samo, zresztą sama widzę jak jest. Ech.... Agacik masz Ty cierpliwość dziewczyno, ja bym chyba wymiękła . Raz już się łudziłam i mi wystarczy, co zapomniałam i było lepiej to się znikąd pojawiał, błędne koło. Dobrze, że mi przeszło.
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
zdrówko! witaj ![]() Czeko, zapomniałam napisać, że buty bardzo fajne i do odpowiedniej kiecki też będą pasować Shawtty, ja się zgadzam z Classic, Czeko i resztą dziewczyn, m.in. co do tego, że terapia moglaby Ci pomoc wyjść z tego błednego koła, na które nie masz pomysłu, powielasz ten sam schemat. I nie odgrzebuj swoich starych postów! Ja na rozstaniowym wróciłam niedawno do swoich postów świeżo po rozstaniu i od razu tego pożałowałam - rozgrzebywania na nowo tamtych emocji, przypomnienia sobie wszystkiego jakby się wydarzyło wczoraj, nie kilka miesięcy temu. Nie warto! |
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zgadzam się z każdym słowem, odgrzebywanie staroci to najgorsze co można zrobić. Ja ostatnio tak rozgrzebałam rany sprzed.. uwaga uwaga, tadam tadaaaam 6 lat ![]() Dostałam dzisiaj od mamy maaaaaase ciuchów. Chyba z 6 sweterków, jakieś bluzki, bluzo-marynarke, bluze na ćwiczenia. Wszystko prawie nowe bo jej sie szybko nudzą ciuchy i mi odpala |
||
|
|
|
#4810 |
|
Konto usunięte
|
Tak, odezwał się od razu w piątek. Prosiłam, żeby mi dał spokój na jakiś czas. W wielkim skrócie umówiliśmy się, że to ja zadzwonię w niedzielę
Ehhh... Rozmawialiśmy 2 godziny o wszystkim i o niczym. Trochę o naszym ostatnim spotkaniu również, ale tylko milczałam, bo w sumie co miałabym dodać. Umówiliśmy się do kina na wtorek. Przyjedzie po mnie po pracy. Chciałam to przemilczeć, ale skoro zapytałaś to masz mnie ![]() |
|
|
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77808321]Tak, odezwał się od razu w piątek. Prosiłam, żeby mi dał spokój na jakiś czas. W wielkim skrócie umówiliśmy się, że to ja zadzwonię w niedzielę Ehhh... Rozmawialiśmy 2 godziny o wszystkim i o niczym. Trochę o naszym ostatnim spotkaniu również, ale tylko milczałam, bo w sumie co miałabym dodać. Umówiliśmy się do kina na wtorek. Przyjedzie po mnie po pracy. Chciałam to przemilczeć, ale skoro zapytałaś to masz mnie ![]() No to nie jesteś mu przecież obojętna, może nie będzie źle. Nie martw się, ja na pewno nie będę Cię oceniać
|
||
|
|
|
#4812 |
|
Zadomowienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77808321]Tak, odezwał się od razu w piątek. Prosiłam, żeby mi dał spokój na jakiś czas. W wielkim skrócie umówiliśmy się, że to ja zadzwonię w niedzielę
Ehhh... Rozmawialiśmy 2 godziny o wszystkim i o niczym. Trochę o naszym ostatnim spotkaniu również, ale tylko milczałam, bo w sumie co miałabym dodać. Umówiliśmy się do kina na wtorek. Przyjedzie po mnie po pracy. Chciałam to przemilczeć, ale skoro zapytałaś to masz mnie ![]() Obojętna na pewno mu nie jesteś. Może kiedyś jeszcze coś z tego będzie. Na razie po prostu staraj się podchodzić do tego z dystansem .
|
|
|
|
#4813 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam że jedna rzecz mnie jakoś tak ostatnio smuci... Widze jak tata bardzo chciałby zostać dziadkiem. Nie wiem czy to ten niedoszły ślub go tak "obudził" czy po prostu wiek czy co... ale boje się że nigdy tego nie doczeka
|
|
|
|
#4815 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak na prawdę to nie wiemy co nas spotka w życiu, może się wszystko w jednej chwili odmienić na korzyść albo... posypać tak, że będziemy tęsknić za takimi problemami |
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77809136]
Tak na prawdę to nie wiemy co nas spotka w życiu, może się wszystko w jednej chwili odmienić na korzyść albo... posypać tak, że będziemy tęsknić za takimi problemami Eh nie wiem może to kwestia tego że się ostatnio bardzo o niego martwie. Ma kiepskie wyniki ale nic sie nie oszczędza. Nic do niego nie trafia bo przecież tyle do zrobienia
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko to ile ojciec ma lat?
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze mlody moj 11 lat starszy
Na pewno sie doczeka gromadki wnukow
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4821 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77808321]Tak, odezwał się od razu w piątek. Prosiłam, żeby mi dał spokój na jakiś czas. W wielkim skrócie umówiliśmy się, że to ja zadzwonię w niedzielę
Ehhh... Rozmawialiśmy 2 godziny o wszystkim i o niczym. Trochę o naszym ostatnim spotkaniu również, ale tylko milczałam, bo w sumie co miałabym dodać. Umówiliśmy się do kina na wtorek. Przyjedzie po mnie po pracy. Chciałam to przemilczeć, ale skoro zapytałaś to masz mnie ![]() Jestem ciekawa rozwoju sytuacji, trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
A co do taty to rozmawiałaś z nim? Ja podobnie teraz się martwię o brata, który nie dba o siebie, a ma złe wyniki |
||
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh... Rozmawialiśmy 2 godziny o wszystkim i o niczym. Trochę o naszym ostatnim spotkaniu również, ale tylko milczałam, bo w sumie co miałabym dodać. Umówiliśmy się do kina na wtorek. Przyjedzie po mnie po pracy. Chciałam to przemilczeć, ale skoro zapytałaś to masz mnie ![]() ja Ci życzę w takim razie mile spędzonego czasu, a także dystansu ![]() Cytat:
A rozmawiałaś z tatą? Zdrowie najważniejsze...Może niech się gruntownie przebada? |
|
|
|
|
#4823 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#4824 |
|
perfumowe ADHD
|
Hejo
Mam podły nastrój dzisiaj. Wczoraj trochę w złym kierunku poszła moja rozmowa z młodym i trochę w tym mojej winy, ale już nie wytrzymałam nerwowo z tym, że nawet nie może zaproponować jakiegoś terminu spotkania - żebym wiedziała, że na coś jednak czekamy. No i teraz on nie odpisuje, a ja się dołuję coraz bardziej. Byłam wczoraj w kinie z bilardem, totalnie 'sucho' żadnej próby kontaktu fizycznego, ani z jego ani z mojej strony. Nie umiem, nie miałam nawet na to ochoty Chyba pora zdystansować się.
|
|
#4825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekoladowoo a masz rodzeństwo? Ja chyba dla rodziców jestem na straconej pozycji, jeśli chodzi o wnuki, ale moja siostra ma 1,5 rocznego synka, więc skupiają się na nim. |
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4827 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#4828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Ja trochę nie wiem jak się po tym wszystkim zachować. Jak go traktować. Powiedziałam co powiedziałam, on tak samo. I w sumie co dalej. Mamy się spotykać jakby to nie było powiedziane? Na zasadzie idę z kolegą do kina? No, ale nawet pytanie: kto w takim wypadku płaci? Czemu miałby on skoro jesteśmy po kumpelsku w kinie. Głupie to jakieś. Jak widać dzień zaczęłam od pytań
|
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tata rozmawialam nie raz. Zrobił badania i jak mowie mu ze mial sie oszczedzac i odpoczywać to on mi na to ze odpoczywal bedzie w trumnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4830 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77812636]Ale powiedziałaś, że chcesz się z nim spotkać? Powiedziałaś, że Ci nie pasuje, że nie macie terminu? ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Ja trochę nie wiem jak się po tym wszystkim zachować. Jak go traktować. Powiedziałam co powiedziałam, on tak samo. I w sumie co dalej. Mamy się spotykać jakby to nie było powiedziane? Na zasadzie idę z kolegą do kina? No, ale nawet pytanie: kto w takim wypadku płaci? Czemu miałby on skoro jesteśmy po kumpelsku w kinie. Głupie to jakieś. Jak widać dzień zaczęłam od pytań [/QUOTE]Wtedy chyba można się podzielić, albo każdy płaci za siebie albo raz Ty raz on Wczoraj bilard kupił bilety do kina a ja żarcie ![]() Pytałam się go kilka dni temu, kiedy się teraz widzimy. Odpowiedział, że nie wie... tylko też sprawa też jest taka, że ma bardzo skomplikowaną sytuację życiową, co sprawia że ma kiepski nastrój i ja to rozumiem. Ale wydaje mi się, że mimo to można coś zaplanować..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

niestety ale nie uczysz sie na swoich błędach. Pora zaczac bo biegasz po zamkniętym kole bez wyjścia. 
przyznam szczerze, że czytam w napięciu twoją historię i emocjonalnie widzę podobieństwa. Tylko u mnie bez fizyczności w ogóle.
Terapeuta będzie wiedział, jakie pytania zadać, żeby było ci łatwiej opowiadać.
.
(trochę czasem robię to specjalnie, że może coś go ruszy...) Nie mam kolegów takich po prostu, więc nie mogę tak jak on co jakiś czas z kimś innym do kina pójść na przykład. On chodzi z koleżankami (wiem, że to tylko koleżanki, a i tak mnie boli)...
. Raz już się łudziłam i mi wystarczy, co zapomniałam i było lepiej to się znikąd pojawiał, błędne koło. Dobrze, że mi przeszło.

zdrówko! witaj