|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Siemanko
Pamiętacie mnie jeszcze?... Dawno mnie tutaj nie było, ale obiecuję, że będę teraz zaglądać codziennie Ogólnie musiałam odreagować tą całą maturę i studia i w ogóle... W pewnym momencie już miałam dość. 1. Szukam roboty. I wiecie co? NIC. Niby chodzę, szukam, wysyłam CV i dupa. Jak coś to "eee my poszukujemy kogoś na stałe", "eee pani idzie na dziennie to niebardzo", "eee odezwiemy się do pani" albo marna praca za 600zł, wyzysk totalny. Więc podziękowałam. I czekam... i pewnie się nie doczekam.. Trudno. Wakacje spędzę w domu Eh... 2. Jeszcze dziś pojechałam sobie z moimi dwoma kolegami (tak dla towarzystwa) do centrum no i trochę nam zeszło... 6h. A mój chłopak już strzelił wielkiego focha. A mam to gdzieś! Niech nie będzie taki zazdrosny. Szczerze mówiąc teraz to mi wszystko wisi i chyba nie zrobiłoby na mnie większego wrażenia nawet rozstanie... Jestem w takim jakimś dołku.... Ale mam nadzieję, że będzie lepiej. Że jutro obudzę się z nowymi siłami i fajnym humorkiem ![]() i bardzo dobrze! masz wakacje, błogie lenistwo... można jeść do woli a jeżeli chcesz w jakiś sposób się pilnować to teraz masz masę czasu. Najlepiej pobiegać wieczorkiem, pojeździć na rowerze, iść na basen. Wcale nie musisz rezygnować z jedzenia Poza tym i tak nadal nie wiem z czego Ty się chcesz odchudzać ![]() ![]() Nie tylko Ty Wrrr... ale finał i taka klapa, no nie mogę
|
|
|
|
#1532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tzn z czym? ![]() Moje Najeczki tez czekaja az je kupie w piatek dostane wyplate ![]() Ale musze kupic sobie jakas sukienke to przede wszystkim a potem sie zobaczy |
||
|
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Małgosia fajnie cie widziec
![]() 1 czasem trzeba troche pościemniać mów że idziesz na zaoczne alboe coś . A ostazu nie myślisz ?? 2 No matury trzeba odreagować a facetem się nie przejmuj
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko muszę zrobić książeczkę, oczywiście. Jak znam życie, to nawet jak dostanę wypłatę to mi i tak będzie szkoda tych pieniędzy
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kuś mnie z tym jedzeniem do woli, bo mój TŻ już zapowiedział, że jutro obowiązkowo idziemy na moją ulubioną pizze i na conajmniej 2 piwa mam nadzieje, że niedługo zacznę pracę i wtedy waga drgnie w zeszłym roku schudłam ze 3 kilo pracując i wyglądałam całkiem całkiem
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia skąd ja to znam, to: szukamy kogoś na stałe, do tego trzeba się przyuczyć, my panią nauczymy, a pani pójdzie na studia
![]() ![]() Ale trzymam kciuki Będzie dobrze
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
TŻ ma Cię przypilnować! Na pewno drgnie, kochanaaaa. A jak samopoczucie się polepszy!
|
||
|
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co stalo sie siostrze? Cytat:
bo jak sie wie ile sie harowało na niąto ciezko wydac tak szybko :P no ale ja chce pozbierac na wyprzedaze bo jakbym miala teraz kupowac to by mi chyba moje wszystkie wyplaty niestarczyly a jeszcze chce troche zostawic na studia
|
||
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaaaaaaa
![]() a ja nawet ostatnio pisalam, ze obiecalas po maturach ciagle tu pisać i zniknęłaś a z praca jeszcze się ułoży i znajdziesz coś ciekawego ![]() wrocilismy wczesniej i usiedlismy ogladac YCD. najpierw sie wkurzylismy, ze to nam cos tv sie psuje z tym dzwiekiem. a potem sie okazalo, ze przeniesli na jutro faceci juz powiedzieli, ze z nami jutro nie beda wracac i ogladac a leluśka to już wróciła czy co z nia moze sie z wen spotkaly na lotnisku
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale główne zakupy to też planuję na te większe wyprzedaże, jutro tylko tak zobaczę
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez jutro mialam isc ale chyba jednak poswiece sie sprzataniu
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam sobie głowę urwać ![]() A skąd Lele ma wrócić ?a Black tutaj zagląda?? ;> |
|
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Ja z powodu braku pracy czytam na okraglo ksiazki.... zakochalam sie w czytaniu nigdy nie przypuszczalam, ze to jest takie fascynujace ![]() a co do wyprzedazy... dostalam kilka dni temu od znajomej dwa rabaty na -50% na 300 zl i -20%... w Trollu. Trwa to do 15 czerwca - poniedzialek, wtorek i sroda... w przyszlym tygodniu jade.. co prawda nigdy tam nie kupowalam ciuchow, ale na stronie widzialam, ze sa calkiem niezle![]() kupowala ktoras z Was w Trollu? |
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego jutro rano (no o 12/13) jest zla pora na sprzatanie? Nie bede sprzatala teraz tylko jutro :P |
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
ejj nie patrz tak
nie jestem chuda, jestem drobna ![]() mam malutkie kosci xD Cytat:
ja mowilam tylko miesniach brzucha nawet nie patrzylam na jej wlosy i odcien skory po prostu nigdzie nie moglam znalezc tak ajnie umiesnionego brzucha [nawet gisele bundchen miala taki tylko na jednym zdjeciu :/ ] dobra EOT XD ale taka chuda bron boze byc nie chce! ![]() w ogole strasznie mnie dziwi to, ze mowicie w pracy ze chcecie isc na studia dzienne ![]() ja powiedzialam raz i dziekuje bardzo ![]() co zamierzam mowic teraz? ze nie nie ide moze za rok i na zaoczne zwiazane z tym czyms gdzie chcesz isc do pracy ![]() a potem wypowiem im umowe jak cos, ze sie wyprowadzam albo wyjezdzam za granice wiem, wiem, klamstwo ale przperaszam bardzo - chce pracowac! noo... Wam radze to samo a teraz: http://www.ruggedelegantliving.com/a...chen.VS.05.jpg moze byc ze tak chce wygladac? XD bo tak tez chce, miesnie slabo widoczne ale ladnie ![]() [nie chce w sumie przesadzac] i do takiego czegos mi blizej , tylko musze pocwiczyc dolne partie ;x i mowie tylko o brzuchu xD [i jak dla mnie czy to czy to zdjecie to jeden pieron xD miesnie maja podobne, tylko tamta ma duze wciecie w talii, co nie jest jej zasluga ]
|
|
#1546 |
|
Konto usunięte
|
chce mi się spać - to dlaczego nie umiem zasnąć?!
edt: już wiem; ) ale durna jestem. zapomniałam Wam napisać dobranoc. więc dobraaaanoc! śpijcie dobrze, moje misie; ) |
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki spam nadrobię w wolnej chwili.
Proszę trzymajcie jutro o 12 kciuki za mnie, wzięłam kilka godzin wolnego z mojego stażu ( :/ ) i idę na rozmowę kwalifikacyjną do silver screena! mam nadzieję,że się uda!!!! Dobranoc
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
myszka trzymamy
Dobranoc ![]() Idę skończyć czytać książkę Weronika postanawia umrzeć, już parę dni to męczę, ale jakieś nudne to... w ogóle nie umiem ostatnio trafić na ciekawą książkę ![]() Czas się zbierać, jak mam o 7 wstać na badanie krwi ![]() Może wrócę żywa
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie slucham wakacyjnych piosenek xD
facet by sie przydal [bo w tych teledyskach one zawsze maja jakiegos przystojniaka ;x] nuuudno mi :|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka trzymamy kciuki
![]() Jutro daj znac ![]() Ja tez ide spac wiec dobranoc Wam zycze
|
|
|
|
#1551 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Siostra była w chyba 11 tygodniu ciązy i okazlo sie że płód jest nie źle wykształcony. Na dodatek okazłao się to jak byli na wakacjach w turcji więc tam trafiła do szpitala bo miła silen krwawienie ![]() ![]() a ja ją pierdołami mecze ![]() Cytat:
![]() PAkuje sie dalej
Edytowane przez angellka Czas edycji: 2008-06-05 o 01:08 |
|||
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
angellka w 11 miesiacu?
ale osochozi? naprawde mi sie nudzi przebrzydle dam Wam jeszcze jedno zdjecie ![]() http://i25.tinypic.com/v7ctjl.jpg maniaa xD [to ja na tamtych wakacjach] na szczescie nie widac twarzy wiec moge sie wyprzec w zaleznosci od okolicznosci ![]() nuuuudzii mi sie wiec bede do Was pisac ![]() choc Wy spicie ;x ale naprawde nie ma co robic a przespalam cale popoludnie ;p i ten.. nic, nie wiem! XD
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2008-06-05 o 01:27 |
|
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
Vill no skoko foto
![]() Tygodniu przejęzyczenie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
agellka, ale staaare ; )
i wakacyjno-wakacyjne ![]() Tobie sie nie nudzi? ; ( to przykra sprawa : ( a sa jakies szanse ze bedzie..lepiej?
|
#1555 |
|
Zadomowienie
|
Oj poszła bym spac , ale niby sie pakuje a tak naprawde oglądam teraz albo nigdy
![]() Mam jakies 13-14 kg w plecaku nie jest źle ![]() Z tym to juz po wszystkim To była wada wrodzona. Źle wykształcony był płód ponoc nawet serca nie miał W tej Turcji w szpitalu musiał mieć zabieg zrobiony.
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
IDe spać tzn spróbuje. Pewnie sie bede budzić kilka razy w nocy bo jeszce duzo rzeczy mam do zrobienia jutro a strasznie mało czasu
![]() Dobranoc Kochane Dziewczynki ![]()
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Hula ja nie widzę problemu ... wystarczy że poszukamy jakiegoś fajnego miejsca i można jechać Cytat:
ehh mi ogólnie towarzyszy to samo uczucie co do Tż...
Zaczynam się tym powoli martwić .. wszystko mnie wkurza, wkracza znowu monotonia... Niby wakacje ale ja wcale szczęśliwa nie jestem .. I znowu wybuch w kopalni w moim mieście... 4 górników nie żyje...bałam się że to mógł być Tż ojciec, ale na szczęście w nieszczęściu okazało się, że to z innej kopalni Któraś pisała że kocha śląsk? Ja go właśnie za to nienawidzę!
|
|
#1558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej ho!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o ile będzie jeszcze jakaś okazja. W ogóle muszę zrobić sobie książeczkę sanepidowską. Z nią są o wiele większe szanse na znalezienie roboty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja polecam książkę "Norwegian Wood", której autorem jest Haruki Murakami. Mnie bardzo wciągnęła ![]() Cytat:
Ja już nie wiem jak to będzie na studiach. On gdzie indziej, ja gdzie indziej. Inni znajomi. Może być baaardzo ciężko...
|
|||||
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam takie myśli co ze studiami?!
dlatego ciesze się, bo znalazłam szkołę w rzeszowie, a jego rodzice się tam budują i on tam będzie mieszkał..a co jeśli nie dostanę się? Nie wiem ... Związek na odległość? Nie ma mowy! Tego nie zniosę... Wtedy będziemy musieli się rozstać..ale póki co nie chcę o tym myśleć, niech życie moje płynie sobie własny torem, co ma być to będzie ...
|
#1560 |
|
Konto usunięte
|
e_myszka - trzymam kciuki już od 10. mam nadzieję, że się uda; )))
Nija_ - kiedyś czytałam Weronika postanawia umrzeć na lekcjach, bo koleżanka miała akurat tą książkę w szkole - i też nie byłam zachwycona. przeczytałam trochę i rzuciłam to, nie dokończyłam, a bardzo rzadko tak robię z książkami. specem nie jestem - ale trochę na prozie się znam i przebrnęłam przez wielu pisarzy, więc mogę Ci coś polecić ja doceniam takie książki, w których narracja jest suchym odzwierciedleniem tego, co bohaterowie robią i tego, co twierdzą, ale nie ma psychologicznego uzazadnienia. tzn. nie lubię takich filozoficzno-psychologicznych dyrdymałów. ostatnio nacięłam się w tym względzie czytając Grę w klasy Cortazara - zupełnie nie przypadło mi do gustu. najbardziej zachwyca i fascynuje mnie proza Hemingwaya - i przeczytałam większość jego powieści i opowiadań. najprzyjemniej czytało mi się Komu bije dzwon. mimo, że to obszerna cegła, czyta się lekko i gładko. właśnie za sprawą hemingway'owskiej narracji - szorstkiej i oszczędnej z pozoru, ale dla mnie po prostu genialnej. a jeśli lubujesz się w bestsellerach i lubisz czytać coś, co jest na topie, to z topu zdecydowanie polecam książki współczesnego japońskiego pisarza, Haruki Murakami. przeczytałam Sputnik sweetheart i Na południe od granicy, na zachód od słońca - i obydwie powieści bardzo mi się spodobały, zarówno, jeśli chodzi o język, jak i fabułę. a najbardziej fenomenalne były zakończenia - nie będę zdradzać, w czym ten fenomen tkwił, bo kto wie, może pod wpływem mojej mauej zuej recenzji skusisz się i sama sprawdzisz? mhhh, mogłabym godzinami pisać o książkach ![]() ViLL - zdjęcie ładne, tylko dlaczego masz na nim spodnie??? chyba mam trochę podobną sylwetkę do Ciebie. ale ja nie mam takich ładnych zdjęć. mam tylko takie, na których widać mnie przodem, albo tyłem![]() angellka - mam nadzieję, że z siostrą wszystko będzie w porządku... i z dzidziusiem też; * |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

Dawno mnie tutaj nie było, ale obiecuję, że będę teraz zaglądać codziennie
Ogólnie musiałam odreagować tą całą maturę i studia i w ogóle... W pewnym momencie już miałam dość.
Eh... 

tzn z czym? 

a jeszcze chce troche zostawic na studia 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)