![]() |
#691 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie swoim pochwale ...a co
![]() Oto moj Samsung SGH-L760 |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
czyli Endżi
|
![]() ![]() ![]() (ja też tak uważam ![]() ![]() ![]() Moja p. nabija się, że jeszcze mi tylko brokatowych tipsów z cyrkoniami brakuje do kompletu ![]() Kotuś, Moniak, Taka - ostatnio gadałyśmy na Pazurowym na ten temat ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ja jestem tak cienka pod względem technicznym, że nawet karty sim nie umiem wymienic ... ![]() ![]() Bardzo ładnie robi zdjęcia ![]()
![]() |
#698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A drugi raz - położyłam się na łóżku, żeby się pouczyć. Nie wiem kiedy zasnęłam (koło 22), obudziłam się - też w ubraniu, przy świetle. Patrzę - kurde, 8:30 (o 9:15 egz). Jak wariatka pobiegłam do łazienki, szybko, szybko, ubranie na egzamin. Doszłam do wniosku, że nie zdążę już zjeść śniadania... I wtedy do mnie dotarło, że jest ciemno... Była 0:30, a nie 8:30 ![]()
![]() |
#699 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby było śmiesznie to mam taki różowy futelał ![]() ![]() Co do poczty to chce mi się płakać ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Telefon słodki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te wybory były takim momentem, w którym młodzi autentycznie poczuli, że mają szansę coś zmienic. Statystyki pokazują, że w ogromnym prcencie głosowali za zmianą partii rządzącej wierząc w to, że PO okaże się lekarstwem na to co się dzieje. No i rozgoryczenie teraz jest ogromne... Osobiście czuję się strasznie rozczarowana i oszukana przez PO ![]() ![]() Nie podoba mi się i nie jest to z resztą tylko i wyłącznie kwestia sytuacji politycznej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nas tu trzyma tylko praca, a praca jest takasobie więc w zasadzie nic Nas nie trzyma. ![]() Telefonik mojego Cichulca robi jeszcze ładniejsze, bo ma większą rozdzielczoć. Ten dostałam po nim w "spadku" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Favkes, też mam takiego Samsunga, tylko że zielonego ![]() Jak dobrze pójdzie to za tydzień dostanę Motorolę V9 (o ile TŻ jej do tego czasu nie zakatuje) ![]() Miałam w ubiegłym roku taką różową Nokię z kolekcji L'amour jak na fotkach Tymeny ![]() ![]() Angel ![]() ![]()
#703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wyborów...cuż.Nie głosowałam bo byłam o miesiąc za młoda ![]() ![]() A to,że nic się nie dzieje to prawda.To co jest na prawdę dogbre to fakt,że nie ma już takie pieniactwa i debilizmu jak był,ale poza tym żadnych znaczących zmian nie widać niestety. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
lipiec na maksa!!! :)
|
annmarie no boskie historie
![]() ![]() Kocham mojego paczkonosza ![]() ![]() ![]() Ostatnio spotkaliśmy się przypadkiem i okazało się że też coś dla mnie miał tylko że już oddał na pocztę 5 minut wcześniej ale nawet bez proszenia poszedł dla mnie po to ![]() ![]()
![]() |
#705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
|
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
|
![]() ale moim zdaniem to po prostu strasznie uprzejmy facet ![]()
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
odnosnie telefonow mam sony ericssona k610i i jestem bardzo zadowolona to jes juz moj 3 SE. i na pewno bedzie kolejny. naomiast nie znosze nokii-sa straszne w osludze. nokie jakstam ma moj malz i jak musze sie nia poslugiwac to mnie cholera bierze.
odnosnie poczty- u mnie niestety nie ma tak fajnych listonoszy jak pisala noseknosek ![]() ![]() bylam dzisiaj u kosmetyczki na mani i pedi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, zimno się zrobiło ![]() Co do telefonów - dobrych parę lat miałam Nokię 6310i, która przetrwała m.in. rzucanie w ataku furii o podłogę ![]()
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona Wizażanek, których widok listonosza dziś, przyprawił o szybsze bicie serca
![]() Doszły próbki od Agnyski połączenie pocztowe między nami sprawne ![]() ![]() Ucieszyłam się na jego widok, powiedziałam że już miałam dzownić na pocztę co się z nim dzieje, podziękował za troskę i że bardzo mu miło. Potwierdził to co zaobserwowałam, że wczoraj nie było go w pracy, okazało się że został wysłany na przymusowy urlop, on nie jest z Solidarności, czemu go wysłali? Powiedział do jutra ![]()
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-06-05 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A za egzamin ![]() Ja mam niebawem egzamin u profesora, który dziś pytał ludzi z preparatów o których w ogóle nie było mowy na ćwiczeniach ![]() Miałam zdawać we wtorek (tamten...) ale profesor się rozmyślił i postanowił tamtego dnia nikogo nie pytać... No comment. Oczywiście od tamtej pory nie miałam czasu nad tym siąść i się pouczyć, bo miałam mnóstwo innych zaliczeń i egzaminów, a to co już umiałam zdążyłam zapomnieć. Czarno to widzę... Tym bardziej, że okazało się, że szanowny prof. wymaga, żeby najlepiej było żywcem wyklepane jak w książce. A ja nie umiem się tak nauczyć ![]() Już nawet nie mam siły się przejmować, pójdę "na pałę" i najwyżej od razu z zerówki mnie wyśle na awans ![]() ![]() Nosku, zazdraszczam paczkonosza ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Buu, dostałam kupon do Sephory na 150 zł, ucieszyłam się, że wreszcie kupię sobie upragnionego Wish, a tu się okazuje, że Sephory u mnie w pobliżu wycofały ten zapach ze sprzedaży
![]() I co ja teraz z tym kuponem zrobię? (pytanie retoryczne oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Czekam na Ragnarok
|
Mendosita - A może będziesz niedługo w jakiejś innej miejscowości?
![]() Po obudzeniu poszłam jeszcze na kilka godzin spać i wczorajszy kac minął. Piwo źle wchodzi w takie upały (tzn wchodzi dobrze, bo zimne, ale szybciej kopie). |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co gorsza, nie mają też Live- mój nr 2 na wish-liście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Wtajemniczenie
|
Mendosito, za chwilę się zbieram i będę koło jednej z Sephor - postaram się zajrzeć i zapytam czy mają...
Nowe funkcje forum co jakiś czas mnie zaskakują - co oznaczają plusiki przy niektórych nickach przelądających dany temat? (teraz widzę taki u racheli i Sabbath)?
#717 |
Zadomowienie
|
Plusik oznacza Twojego znajomego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Plusik oznacza, ze te osoby naleza do Twoich przyjaciol ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Czyżby w miarę dobre wieści?
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar..._do_pracy.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.